Uppdaterad: 15 juni 2021

De 10 bästa webbplatserna för chattar för vuxna (som Dirty Roulette, Omegle och mer)

Specialerbjudande

Visa mig de 10 bästa sajterna för vuxna

chatsite Du har säkert varit på ett kasino minst en gång i ditt liv. Således är du förmodligen bekant med vad roulette är. I detta spel satsar spelare på specifika nummer på ett hjul och en croupier kommer att snurra det så att bollen kan röra sig i vissa riktningar. När bollen hamnar på det nummer du har satsat på, vinner du!

Så fungerar även chattrouletter för vuxna. Men istället för ett hjul kommer ett datorsystem att slumpmässigt ansluta dig till andra vuxna där ute som du kan njuta av sexchattar med. Ibland kan du behöva uthärda timmar av väntan bara för att kunna chatta med några slumpmässiga individer.

Men det som verkligen frustrerar mig när jag använder dessa smutsiga roulettechattwebbplatser är de som de kallar "dick beaters!" Vet du, de män som står framför kameran med sina penisar i full uppmärksamhet? De påminner mig om soldater på hälsning. I så mycket som jag hatar att titta på dessa kan du inte låta bli att se. Tja, du skulle inte veta vad som väntar på dig när du väntar på en slumpmässig främling att prata med.

Jag skulle omedelbart klicka på nästa knapp snabbt för att undvika dem. Men vet du vad några av dessa kukar gör? Det slutar med att de rapporterar mig och hävdar att jag är den som håller min kuk och slår av! Och för att göra saken värre tror webbplatsen dem och slutar förbjuda mig! Det är helt galet, eller hur?

När du är utestängd får du inte åtkomst till webbplatsen på cirka 30 minuter, vilket bara är frustrerande, särskilt eftersom du inte ens gör någonting! Här är vad jag vill berätta för de galna männen som fladdrar sina penisar på kameran - kvinnor är inte alls intresserade av att se något av det där skiten! Tja, kanske finns det några kvinnor som kanske älskar att se dessa saker men definitivt inte majoriteten.

För det mesta fortsätter kvinnor att dejta rouletter för att leta efter någon de kan ha en intressant konversation med. De vill inte se en man som visar sin penis på kameran precis innan du får säga hej! Det är just därför som många kvinnor nu undviker att gå till dessa chattroulettwebbplatser.
Även om vissa gör det och män tar sina chanser. Så jag gjorde en lista över webbplatser som åtminstone har möjlighet att träffa en riktig tjej.Några historier om chattwebbplatser (för nördar)

Men först, om du är lite nördig, låt oss ta en närmare titt på chattportalernas historia för att förstå hur dessa chattrouletter har utvecklats. Chattportaler startade på 80-talet. Vid den tiden användes CB Radio och Usenet. Det är bara runt 90-talet när de klassiska onlineportalerna kom till bilden. Men chattportalerna vid den tiden var helt annorlunda än vad vi har idag.

I den tidiga åldern för digital teknik skulle många användare använda dessa chattrum för att låtsas vara någon de egentligen inte var (du kan faktiskt hitta liknande saker som händer nuförtiden, särskilt på vissa chattwebbplatser för vuxna). De älskar bara spänningen att träffa någon i cyberspace som inte har någon aning om vem de verkligen är. Det är naturligtvis fortfarande fallet idag. Men för det mesta går människor dessa dagar till chattrum i hopp om att träffas och så småningom träffa en person på riktigt (till exempel Tinder...). Men det finns också de som bara behöver en cybervän som de kan prata med.

Chattportalerna på 90-talet var faktiskt grunden för dagens sociala mediasidor. Oavsett om det är IRC-, MSN- eller AOL-chatt, har dessa webbplatser gett människor en uppfattning om hur man använder cyberspace för att leta efter potentiella vänner och kanske en partner i livet.

Och när chattplatserna har fortsatt att utvecklas har chattförkortningarna också förändrats helt. Om du har försökt använda chattwebbplatser i den digitala världens tidiga ålder måste du känna till dessa ord:

Kom tillbaka = BRB
Vi ses senare = CUL8r

Kanske, några används fortfarande idag, som ROFL, LOL, FML, ASAP, etc. Men det är sällsynt att chatta med någon idag som fortfarande använder förkortningarna ovan.

Som ni ser började chattwebbplatsernas historia ganska tidigt. Men vad vi har nu skiljer sig helt från vad de brukade vara. Det är tydligt att chattwebbplatser har utvecklats kraftigt och kanske kommer att fortsätta utvecklas de närmaste åren.

Numera finns chattplatser tillgängliga i tre olika kategorier - IRC, snabbmeddelanden och webbchatt. IRC betyder Internet-relächatt och det fungerar med sin egen programvara och server. För att dessa chattportaler ska fungera krävs Java.

Detta är ett utmärkt val för nybörjare och det finns inte längre ett behov av ytterligare programvara för att få den installerad. Direktmeddelanden är kanske det mest populära sättet att chatta idag. Välkända exempel är naturligtvis Facebook Messenger och WhatsApp.
Ok ok, nog av det, vi är inte här för att bara lyssna på lite historia ... Låt oss dyka in i den vuxna och spännande världen.Bästa chattplatser för vuxna 2021:

Trots de många alternativen som finns att chatta på Internet idag föredrar jag fortfarande vuxna roulettechattwebbplatser. Tja, vem vill inte chatta med likasinnade individer som vill njuta av lite vuxen kul med dig?

Så jag testade några chattwebbplatser där ute och här är mina bästa rekommendationer:1. Omegle

OmegleOmegle är en populär chattwebbplats för vuxna och jag kan inte längre räkna hur många gånger jag har använt den. Men för att vara ärlig är jag inte riktigt säker på om personen jag pratar med är riktig. Jag slår vad om att några av mina chats svar är slumpmässiga meddelanden.

Ändå hade jag en fantastisk tid med Omegle. Vad jag verkligen tycker om Omegle är det det låter dig omedelbart njuta av en vuxen chattroulett upplevelse utan att behöva registrera dig. Du behöver inte heller betala för medlemskap bara för att kunna använda webbplatsen.

Du måste helt enkelt gå till webbplatsen, klicka på nästa knapp så kommer den omedelbart att begära åtkomst till din kamera och mikrofon så att du kan gå vidare till spelet! I Omegle har du två alternativ för att kommunicera - Chatt eller video. Med chatten får du bara kommunicera med den andra via text. De kommer inte att se dig eller höra dig. Om du vill kunna prata med personen och se dem väljer du videoalternativet.

Även om jag tyckte att Omegle var en trevlig plats att interagera och njuta av lite vuxenlek, är det också en plats där du hittar massor av män som slår sin penis framför dig, oavsett om du gillar det eller inte.

Fördelar

 • Du behöver inte registrera dig eller identifiera dig
 • En användarvänlig webbplats med lättanvända kontroller
 • Kvinnor värderas men de är en sällsynthet

Nackdelar

 • Trots att det är en vuxen webbplats finns det många unga användare
 • Personen i andra änden kan spela in dig utan din vetskap
 • Massor av män som visar sina penisar
 • Användare kopplar mycket enkelt bort


2. Jerkmate

jerkmate Om du vill ha en webbplats som gör att du kan rycka ut så mycket du vill, föreslår jag att du går till Jerkmate. Faktum är att deras motto säger allt.

Men Jerkmate är inte din genomsnittliga chattroulettwebbplats. Dess något liknande Chaturbate eller MyFreeCams. Dessa webbplatser är fyllda med kvinnor som försöker försörja sig på att visa sig på kameran. Visst, du kommer att behandlas med mycket röv och bröst, men det här också kommer med en avgift.

Du är också fri att visa upp din fara, men du måste också betala för det, vilket är ganska konstigt - att betala människor bara så att du kan flagga ditt paket!

Men det bra med den här webbplatsen är att de låter dig välja kön för de människor du vill interagera med!

Fördelar

 • Verkliga kameror
 • Du är fri att visa din kuk

Nackdelar

 • Du måste betala för att se andra naken


3. Shagle

skaka Shagle låter som ett roligt namn men det här är en av de sajter som jag inte visste vad jag kunde förvänta mig. De hävdar att de har miljoner användare varje månad och tusentals besök varje dag. Tja, jag tror inte riktigt att det verkligen har så många användare, men vem vet ...

Min erfarenhet var .. intressant. Vid min första användning stötte jag på fyra killar på kameran som glatt visade sin ryckande handling och så småningom dök en tjej ur det blå! Men det som är konstigt är att flickans videokvalitet är mycket tydlig och det verkar som om den togs ur en porrfilm. Uppenbarligen, vad de visar där finns några kamströmmar för att locka nya användare!

Plus, när jag försökte chatta med tjejerna på kameran, de svarade aldrig tillbaka. Det bekräftar bara min iakttagelse att det de visar är förinspelat.

Men de har en knapp som bara säger "Chat with Girls". Detta kräver dock att du uppgraderar ditt konto till en verifierad medlem och det kostar dig $ 20 per månad. Jag tackade nej eftersom jag inte är säker på om jag får exakt vad jag betalat för.
Men ta inte 100% mitt ord för det - kanske hade jag bara en slumpmässig upplevelse. Jag uppmanar dig att prova det själv.
Jag antar att om du får ett abonnemang - kommer de att göra ett bra jobb med att filtrera bort slumpmässiga killar och koppla ihop dig med riktiga tjejer.

Jag har också hittat några bra saker om webbplatsen. Först, var och en kameran visar flaggan för det land som personen kommer ifrån så att du vet nationaliteten för personen du chattar med. En annan bra sak med webbplatsen är att de inte tillåter användare att uppvisa våld, droganvändning eller djurmissbruk.

Men det som är riktigt roligt är att de stängde av mitt konto för påståenden om nakenhet när jag aldrig gjorde det. Vad jag gjorde var att lägga min hand i kameran för att försöka skymma bort de här kukarna. Tyvärr tog kameran en skärmdump av min handflata och kanske deras system men det är någon form av förhud. Det är inte coolt!

Men en annan bra sak med den här webbplatsen är att de filtrera användarnas kön. Därför har du möjlighet att bara chatta med kvinnor eller män!

Kolla in vår fullständiga recension av Shagle.

Fördelar

 • Användarlayouten ser professionell ut
 • Möjlighet att filtrera användare efter man, kvinna, par, etc.

Nackdelar

 • Massor av kukbitar
 • Kameras kukdetektor kommer att förbjuda allt
 • De använder falska kamskrik


4. ChatRandom

chatrandomChatRandom är ett klassiskt exempel på en chattwebbplats för cam-to-cam-roulette. De verkar ha kopierat allt från Shagle. De följde samma format och i stort sett allt annat! Den enda skillnaden är färgen.

Enligt ChatRandom har de nu 3 miljoner användare på deras webbplats. Men jag är verkligen tveksam till detta uttalande. När jag använde sajten stötte jag bara på några kukbitar och ett par professionella kamflickor. Så 3M-användare är kanske en överdrift, men ... de växer definitivt, så du bör kolla in dem.

Du kan kolla vår fullständiga och fördjupade recension av Chatrandom här.

Fördelar

 • Bra betyg i Google Play Butik
 • Snabb prestanda

Nackdelar

 • Falska sex roulette modeller
 • Den mobila webbläsarversionen fryser mycket
 • För många män användare


5. Flingster

flingsterFlingster liknar något på Dirty Roulette. Faktum är att jag känner att de är samma. Jag tvekade att ta med den här webbplatsen på den här listan, men jag tror att alla borde veta en sak eller två om den.

En av de första sakerna jag märkte är att den här webbplatsen vänder sig till slumpmässiga främlingar runt om i världen. Du kommer bokstavligen att se massor av peniser där också, oundvikligen. De flesta av killarna verkade som om de har slog hundratals Bologna-smörgåsar på sina utskjutande magar. På grund av detta tillbringade jag bara mindre än 5 minuter på den här webbplatsen. Dessutom var den falska kameran som dyker upp överallt lite irriterande!

Men du hittar också några tjejer där också. Kanske en annan sak jag uppskattar med den här webbplatsen är att de kommer att sätta en mask på ditt ansikte så att ingen av de människor du får interagera med kan känna igen dig.

Fördelar

 • Inga falska kamflickeshower
 • Lätt att använda och gratis
 • Jag älskar den övergripande designen

Nackdelar

 • Du kommer att drunkna i ett penishav


6. SlutRoulette

slutroulette Slut Roulette kanske låter som ett coolt namn, men upplevelsen var något bekant. I det ögonblick jag öppnade webbplatsen välkomnade mig flera 'stygga' tjejer på kameran omedelbart.

Det är tydligt att dessa tjejer inte är "riktiga" eftersom de visas i högupplösta videor som verkar som om det är ett klipp från en film. De har också visat namnen på dessa tjejer och när jag sökte några av dem i Google fick jag reda på att de också strömmar på andra webbplatser, vilket visar att min teori är rätt.

Dessa tjejer försöker göra lite $$. Till exempel finns en modell som heter Pinklipz på Livecams.com och uppträdde också på SlutRoulette. Det betyder att hon spelar för båda webbplatserna samtidigt. Vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak ...

Du måste registrera dig för en gratis konto för att kunna använda webbplatsen. De ger dig också möjlighet att uppgradera till premiummedlemskap.
Så om du är bekväm med att chatta med betalda modeller - antar jag att du borde prova det. De ser riktigt bra ut ...

Fördelar

 • Ger dig ett par alternativ att logga in.
 • Urtjusiga tjejer

Nackdelar

 • Hyrda roulettevideokameror
 • Cam blir svart när den används i en mobil webbläsare


7. Tempokameror

tempocams Om du letar efter ett bra alternativ till Omegle är Tempo Cams vad jag skulle föreslå. Åtminstone den här webbplatsen har inte alla dessa penisar och nakna tjejer som översvämmar Omegle. Jag älskar också webbplatsens gränssnitt. När du kommer till startsidan kommer du över en rullgardinsmeny som ber dig att välja vilken typ av rouletteupplevelse du vill ha - gay, shemale, flickor, hentai, etc.

Med Tempo Cams, du hittar sexiga kvinnor som gör förföriska stunts i varje kamera.

Så det här kan fungera bäst för dem som inte har något emot att stöta på falska kameror som strömmar kåta kvinnor. Men då kan du inte förvänta dig att dessa kvinnor interagerar med dig, åtminstone muntligt.

Jag har verkligen ingen önskan att registrera mig för den här webbplatsen och dra nytta av det kostnadsfria kontot för att testa. Jag känner att det finns flera andra chattsidor för vuxna som förtjänar min dyrbara tid.

Fördelar

 • Kvinnor är mycket förföriska även om de är falska

Nackdelar

 • Du måste registrera dig och betala för att chatta med kvinnor som inte är de på kameran
 • Verifierar ålder innan du chattar


8. Vara stygg

vara styggBeNaughty är en av de sajter som kom upp på sökresultaten när jag sökte efter de bästa chattplatserna för vuxna online.

Det fungerar som en stygg webbplats för anslutningar och det finns tusentals registrerade medlemmar. Jag försökte bläddra i några av profilerna och en av de saker som omedelbart fångade min uppmärksamhet var det olika X-klassade innehållet som innehåller avslöjande foton på användarnas profil.

Profilen för medlemmarna på webbplatsen har en chattikon som du måste klicka om du vill inleda en konversation med en sådan medlem. De tillåter också medlemmar att skicka privata meddelanden till varandra gratis. Det finns ett alternativ att använda massmeddelandefunktionen för dem som vill engagera sig med flera medlemmar samtidigt.

Fördelar

 • 120,000 XNUMX användare aktiva varje vecka
 • Det finns alltid kvinnor online
 • Inga falska profiler på webbplatsen
 • Du kan dela foton och videor i chatten

Nackdelar

 • Det finns inga alternativ att logga in på webbplatsen som ett par


9. Jizz Roulette

jizzroulette Jizz Roulette är en annan webbplats för vuxnachatter som fick min uppmärksamhet. Men jag var lite skeptisk för när jag sökte i Google namnet på en av killarna som fanns på webbplatsen tog det mig till en webbplats som kallades CamUltimate.

Från vad jag upptäckte kan jag säga att den här webbplatsen kanske använder några falska kameror eller kanske de sänder på två webbplatser. Oavsett vilken metod de använder är den här webbplatsen helt klart för homosexuell publik. Så om du letar efter några gaykameror eller liknande - antar jag att det är en av de bästa platserna.

Fördelar

 • Du kommer att underhållas när man tittar på manliga modeller
 • Du kan bara se dem uppträda men de kommer inte att se dig om du inte gillar

Nackdelar

 • Tvingat kreditkortabonnemang
 • Det finns många popup-fönster som ständigt frågar dig om du är minst 18 år gammal
 • Du kommer att bli ombedd att registrera dig för ett konto för att chatta


10. Chat Avenue

chatavenueChat Avenue är inte bara en chattsida för vuxna. Det riktar sig till olika grupper av användare, inklusive barn och studenter. Om du vill ha vuxen kul, bör du göra det gå till chattrummet för vuxna medlemmar. I chattrummet för vuxna finns det också ett rum för singlar, bögar och de som letar efter potentiella datum. Det är gratis att gå med i något av dessa chattrum.

Chat Avenue är ett roligt sätt att interagera med andra människor och utveckla dina sociala färdigheter. Det är också en utmärkt plats att locka till sig potentiella datum som kan bli din partner. Om du stöter på en profil som du beundrar, skicka bara ett meddelande privat och det är upp till dig om hur du kan värma upp saker!

Moderatorerna på webbplatsen gör sitt bästa för att hålla webbplatsen ren och fri från kukbitar. Om du är medlem kan du hjälpa till genom att rapportera alla som inte följer webbplatsens regler.

Fördelar

 • Mycket aktiva chattrum
 • Det finns många chattrum tillgängliga för alla ämnen
 • Varje chattrum är anpassat efter rumsämnet
 • Det finns chattrumsmoderatorer
 • Videochatt är tillgängligt i vissa rum

Nackdelar

 • Det finns inget sätt att berätta om någon poserar en falsk identitet
 • Webbplatsen i sig är lite spammig


Slutsats

Av alla chattplatser för vuxna jag har listat ovan, vilka av dem tycker du är bäst? Även om jag verkligen skulle vilja rekommendera en chattwebbplats för vuxna till dem som vill ha lite kul med andra likasinnade individer över Internet, kan jag bara inte påpeka en specifik. Jag antar att du bör prova några av dig själv och se om det uppfyller dina behov.

Och jag tänker inte spränga din bubbla, men vissa webbplatser är allvarliga fulla av falska människor som försöker dra nytta av lättlästa användare. De flesta av dem är fyllda med professionella onani och falska modeller som försöker locka människor in.

Om du känner till någon chattsida för vuxna som du tycker är värt din tid och pengar, lämna gärna oss en kommentar! Jag kan lägga till den i den här listan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början