Uppdaterad: 15 juni 2021

ChatRandom

Hemsida länk: https://www.chatrandom.com

The Ultimate Chatrandom Review - Ska du gå med i det?

Hoppa till fördelar och nackdelar

chatrandom main

Chatrandom, som utvecklades 2011, har enkelt klättrat upp till de bästa favoriterna när det gäller vuxna cam- och sexchattwebbplatser. Det var den tid då både Chatroulette och Omegle redan har funnits ganska länge. Så för att överleva den konkurrenskraftiga branschen och vara känd bland de övriga har Chatrandom utvecklat unika och aldrig tidigare sett funktioner. Men det här kommer naturligtvis från samma koncept som andra: att ansluta främlingar från hela världen.

Chatrandom.com är en chattsida för vuxna med fantastiska funktioner och många användare på grund av dess popularitet. Jämfört med andra webbplatser kommer du aldrig att hitta Chatrandom som annonserar själv eftersom de redan har etablerat sitt namn i branschen och många människor känner till dem som de är. Det är en av de bästa valen för unga människor som vill träffa nya bekanta och anslutningar. De flesta cam-webbplatser vi har idag bombarderas med popup-annonser och för vissa blir det farligt med minderåriga som går med i vagnen. Några av dessa webbplatser är oorganiserade så att du inte kommer dit du vill genom den. Lyckligtvis är Chatrandom inte i närheten av dessa nedslående webbplatser.

Så i den här recensionen hjälper vi dig att lära känna Chatrandom mer. Vi diskuterar grundligt allt om det; korrekt information som du får genom att läsa den här artikeln kommer att vara till stor hjälp för dig att avgöra om du någonsin vill prova Chatrandom. Läs vidare och upptäck hur bra en webbplats är; detta kan vara ditt steg för att möta nästa anslutning eller kärlek i ditt liv.

Ska jag registrera mig på Chatrandom?

chatrandom register

För att njuta av de fantastiska funktionerna från Chatrandom, du kan bara besöka deras hemsida och även utan ett konto kan du fortfarande använda vissa funktioner som chattrummen. Det finns olika chattrum och du kan välja ett beroende på vilken typ av personer du vill möta. När det gäller registreringen behövs det bara om du vill uppgradera ditt medlemskap och betala för det. När du uppgraderar ditt konto kommer du att kunna utnyttja fördelarna och fördelarna som inte finns för gratisanvändare. Några av de funktioner som endast betalade medlemmar kan njuta av är följande: kolla in din chattes kön, låsa upp alla länder med registrerade användare, ta bort alla annonser och chansen att få ditt VIP-chattmärke.


Användare har två alternativ för att framgångsrikt registrera sig för ett konto - de kan antingen ange en giltig e-postadress eller helt enkelt länka sina Facebook- eller Google+ konton. För e-postalternativet nominerar du ditt unika lösenord och Chatrandom skickar en länk för att verifiera ditt konto. När du är klar med det kan du börja prata med andra redan. Du måste bara verifiera ditt konto och omedelbart använda Chatrandoms funktioner för att prata med nya människor. Om du väljer att länka ditt sociala mediekonto kan du hoppa över verifieringsprocessen och chatta omedelbart med andra. Även för dejtingsajter rekommenderar vi inte att du länkar dina konton av säkerhetsskäl.

Låt oss prata om ChatRandoms säkerhet

Chatrandom har ständigt varit i ledningen för de bästa dejtings- och anslutningssidorna. Men till skillnad från lika berömda Omegle och Chatroulette är Chatrandom inte strikt vad gäller användarnas ålder. Så det skulle innebära att du förmodligen kan ha chansen att chatta med en minderårig utan din vetskap. Men naturligtvis tolererar webbplatsen inte olagliga aktiviteter så det finns inget sexuellt uttryckligt innehåll någonstans på denna webbplats.


Så i linje med att Chatrandom inte har åldersbegränsningar, påminner de också användare om att de inte kommer att hållas ansvariga för eventuella oförutsedda händelser som kan hända när de befinner sig på deras plattform. Det är en påminnelse om att användare ska vara säkra och vaksamma hela tiden för sitt skydd. Men positivt, Chatrandom övervakar alla konversationer på deras webbplats, men som många har lagt märke till, finns det bara en liten åtgärd för att skydda användarna. De kunde bara göra så mycket som att avsluta konton och ta bort inlägg, samt kommunicera med högre myndigheter.


Med tanke på att webbplatsen inte har en registrering som en förutsättning är det en bra plattform för att skapa nya anslutningar men att vara en vuxen webbplats som det är, de flesta här har oanständiga avsikter. Användare har rapporterat att vissa chattkamrater har utsatt privata delar eller fortsätter att inleda smutsiga konversationer, och allt detta är inte bra för de yngre. Barnrovdjur kan enkelt använda denna gratis onlineplattform för att dra nytta av nyfikna och oskyldiga sinnen. Om du någonsin stöter på sådana scenarier måste du rapportera din chattkompis så snart som möjligt.

Sätt att kontakta på Chatrandom

anslut via chatrandom

Chatrandom erbjuder många funktioner för kommunikation. Du kan använda cam-to-cam onlinechattar och det används ofta av många människor. Dessa chattfunktioner är indelade i fyra typer:

 • RANDOM CHAT - Det är här du får chatta med en främling från var som helst i världen. Du kan också se varandra via webbkamerachatt. Du kan använda filter för specifika kategorier som kön och plats, särskilt om du har ett uppgraderat medlemskap. Denna kategori har också flest användare.
 • CHATTRUM - Här inne kan du välja vem och hur du vill chatta med andra människor. Du kan välja vilket chattrum du vill komma in i, vilket vanligtvis skulle grupperas beroende på dina intressen. Det finns också i videochattar så att du kan hitta chattrum för kategorier som singlar, homofile, studenter, vänliga chattar, textchattar eller bara flickor.
 • BOLIG CHATT - Detta tillgodoser alla homofile och bisexuella användare från hela världen och för de likasinnade som är öppna för att träffa dem. Du kan njuta av både text-endast chatt och webbkamerachatt via videostreaming.
 • CAM4 VIDEOCHAT - Det är här du kan chatta med 4 slumpmässiga användare samtidigt med hjälp av Chatrandoms alldeles egna videochattfacilitet. Varje "part" har sin egen chattlåda och du kan också ansluta till någon av dem i en separat chattlåda. Du behöver bara klicka på en knapp för att hoppa till nästa främling du kan ansluta till.

ChatRandom.com medlemsantal och struktur

chatrandom användare

Innan du börjar använda Chatrandom, eller någon dejtingsplattform för den delen, bör du veta det det finns mer än 5 miljoner registrerade konton över hela världen. Bland detta enorma antal användare, Cirka 35K-100K-användare loggar in på sina konton dagligen. Även om det inte finns några uppgifter om könsfördelningen för användarna på webbplatsen, är det redan säkert att anta att förhållandet troligen skulle vara mer eller mindre lika så att du kan hitta någon att prata med här.


När det gäller sexuella preferenser finns det heller ingen specifik siffra angående antalet användare och deras sexuella läggning. Chatrandom erbjuder ett chattrum som vänder sig till alla från HBT + -gemenskapen och de välkomnar alla oavsett sin sexualitet. När det gäller ras och etnicitet kan du säga att Chatrandom har olika användare eftersom det är tillgängligt från hela världen. Oavsett var du är, kommer du troligtvis att kunna hitta andra användare från samma land eller till och med i samma stad som du.


Enligt webbplatsens demografi är Indien och Italien de ledande länderna med flest användare, med en publikandel på över 11%. De följs av USA och Tyskland med 10. *% respektive 8.1%. Eftersom Chatrandom är tillgängligt över hela världen, är du ute efter ett mycket varierat samhälle, och bidrar också till att det är dess system som inte behöver att du registrerar dig i förväg för att använda dess tjänster. Så du kan säga att folk här vanligtvis kommer och går.

Prissättningspolicyer för Chatrandom

chatrandom prissättning

Även om priset för premiummedlemskap är något dyrt bör du kolla in skillnaderna mellan det och det gratis medlemskapet.
Om du registrerar dig på Chatrandom får du omedelbart ett standardmedlemskap som är 100% gratis. Du får chatta med alla slumpmässiga främlingar, du kan gå med i chattrum och videochattar. Kom ihåg att även icke-registrerade användare också har tillgång till sådana funktioner. Även om de flesta av dessa förmåner är låsta bakom betalningsvillkoren, erbjuder Chatrandom fortfarande mycket för alla. Så du kan fortfarande hitta avslappnade datum utan att ens spendera ett enda öre. Förmodligen den enda nackdelen med att ha ett gratis medlemskap är att hantera tredjepartsannonser. Det blir distraherande för hela upplevelsen. Så vi kan säga att det är ett pris du betalar i utbyte mot att inte betala någonting för de funktioner du använder.


Om du väljer att uppgradera ditt medlemskap och betala lite har du friheten att välja vilket chattrum som helst. Filter om kön och plats kan också användas. Du får också ett VIP-märke och möjlighet att ångra eller återansluta med en tidigare användare som du kunde chatta med. Och naturligtvis är det bästa med det att du får en sömlös och distraktionsfri upplevelse minus de irriterande annonserna.

Chatrandom.com Design och användbarhet

chatrandom användbarhet

Chatrandoms webbplats är välbyggd och mycket användarvänlig. Sidorna på webbplatsen är lätta att navigera och har enkla knappikoner och lättlästa ordteckensnitt. Du kan också välja mellan mer än 20 språkalternativ och har snabbsökningsalternativ som hjälper dig att få kontakt med andra användare över hela världen. Även dess webbkamerafunktion fungerar bra. När du klickar på start ser du omedelbart webbplatsen som söker efter en annan onlineanvändare så att du kan börja chatta med varandra och din dators eller bärbara dator webbkamera kommer också att aktiveras. En popup-ruta ber dig om tillstånd för att få åtkomst till dina webbkamera- och mikrofonfunktioner. Men du har fortfarande det alternativet att stänga av din videostreaming om du inte är bekväm med det ännu. Allt på webbplatsen fungerar bra och snabbt så att du inte behöver oroa dig för fördröjning och långsamma anslutningar.

När det gäller webbplatsens design och estetik ser Chatrandom till att de perfekt träffar dessa områden väl och samtidigt, vilket gör allt lätt att använda så att användarna inte kommer att ha svårt att navigera på webbplatsen. Trots sin karaktär av att vara en dejtingsplattform valde de blå och vita färgpaletter, till skillnad från de flesta dejtingsajter som använder mörkare färger som svart och rött.

Deras färgval gör att det ser väldigt rent, professionellt och inbjudande ut. Den består också av stora teckensnitt som är lätta att läsa. Sammantaget är webbplatsen utformad så att den är behaglig för ögonen och dess gränssnitt är minimalistiskt och ganska enkelt. Du kommer inte hitta några röran eller oorganiserade områden på deras webbplats eftersom allt är bekvämt placerat så att användare enkelt hittar vilken knapp eller vilket alternativ de letar efter.


Ett användbart och sunt förnuft från Chatrandom är hur de har en lite ”Hjälp” -avsnitt längst ner på deras sida. Om du någonsin stöter på några problem när du använder webbplatsen kan du helt enkelt läsa igenom det här avsnittet innan du fortsätter för att nå deras kundsupport. De erbjuder till och med säkerhetstips online så att du kan undvika bedragare online. Om du är ny på webbplatsen och i online dating världen, i allmänhet, föreslår vi att du läser den.


En nackdel vi redan har sagt är deras annonser. Det blir irriterande, särskilt om du är en gratis användare. För vissa kan det vara besvärande men det finns inget att oroa sig för. De placeras inte på platser som kommer att störa din upplevelse, utan placeras i tomma utrymmen. De flesta av deras annonser ser inte heller påträngande ut och är inte uppmärksammande, så var säker på att du fortfarande kan titta och fokusera på allt annat som betyder något. Om du är en frekvent användare av Chatrandom kommer du någon gång att vänja dig vid annonserna och du kommer inte ens märka att de är där.

Radering av konto och prenumeration på ChatRandom

Du kan avbryta dina premiummedlemskap genom att besöka sidan för borttagning av konto. Om du gör det måste du komma ihåg att du inte får tillbaka den återstående tid du har fram till nästa faktureringscykel. Så om du vill avbryta kan du välja att fortsätta bara tills nästa så att du fortfarande kan använda den ett tag och den kommer inte att slösas bort. Återbetalningar är endast tillgängliga under vissa förhållanden.

Men det dåliga här är att webbplatsen inte innehåller tydliga parametrar för sådana förhållanden så vi kan bara anta att återbetalningen sker endast baserat på Chatrandoms gottfinnande.
Om du vill ta bort ditt konto måste du bara gå till fliken Mitt konto. Därifrån hittar du alternativet att ta bort ditt konto, så om du klickar på det kommer du att få ett bekräftelsemeddelande angående borttagning av ditt konto. När du har tagit bort ditt konto kommer du inte att kunna hämta åtgärden längre.

Mobilapp för Chatrandom.com

chatrandom app

Chatrandom är tillgänglig för nedladdning via mobilappen men endast för Android-användare. Du kan få det från Google Play Butik utan kostnad. Mobilappen är ett bekvämare alternativ men till skillnad från skrivbords- och webbplatsversioner måste du registrera dig så att du kan chatta med andra människor. Allt är fortfarande gratis att använda även med mobilappen om du självklart inte vill uppgradera ditt konto. Förutom behovet av registrering finns allt på webbplatsversionen också i mobilappen. Till och med designen av mobilappen passar för videochattfunktionerna och små detaljer som färgpalett, ikonknappar eller textfonter tas också i beaktande för att hjälpa användarna att njuta av deras Chatrandom-upplevelse till fullo.

Vanliga frågor om ChatRandom

Vad är Chatrandom?

Det är en online videochattwebbplats som riktar sig till människor som vill träffa främlingar från hela världen

Finns Chatrandom tillgängligt i en mobilapp?

Ja, den har en mobilapp tillgänglig för Android-användare och du kan ladda ner den gratis.

Är registreringen gratis?

Ja, du kan gå och chatta med slumpmässiga främlingar även utan att registrera dig för ett konto och allt är gratis. Du kommer bara att registrera dig när du vill uppgradera ditt medlemskap till en premie.

Är Chatrandom tillgängligt i många länder?

Ja, webbplatsen kan nås i mer än 180 länder så du kan säga att den är tillgänglig var som helst.

Vem använder Chatrandom?

Eftersom webbplatsen riktar sig till en mycket varierad publik, är främlingar som vill prata och träffa andra människor var som helst i världen välkomna här. Endast deras kön och plats kan vara kända; om du vill känna någon på en mycket djupare nivå måste du fråga personligen eftersom webbplatsen främjar anonymitet och värderar varje användares integritet.

Kan jag rapportera användare?

Ja, du kan rapportera någon du chattar med. Du måste ha en giltig anledning till varför du rapporterar användaren eftersom om inte, kan ditt konto avslutas. Du kan också meddela kundsupport för eventuella klagomål och förslag eftersom de alltid är tillgängliga för att hjälpa till.

Har Chatrandom en åldersbegränsning för användare?

Du måste vara minst 13 år för att kunna använda denna chattplattform online.

Är funktionerna i skrivbordsversionen desamma som mobilappen?

Ja, allt du kan hitta på webbplatsen är också tillgängligt och fortfarande detsamma i mobilappen.

Vad behöver jag för att registrera mig för ett konto?

Du behöver bara en giltig e-postadress eller så har du också möjlighet att logga in via FB- eller Google+ konton

Kan jag fortfarande använda Chatrandom utan webbkamera?

Även om webbplatsens huvudsyfte är att tillhandahålla en fullständig videochattupplevelse för alla, är du fortfarande fri att använda endast chattrum utan text utan webbkameror.

Kan jag ta bort mitt konto?

Du kan radera ditt konto permanent genom att helt enkelt trycka på knappen Ta bort på fliken Mitt konto. Du kommer då att få ett e-postmeddelande för att bekräfta att ditt konto har raderats.

ChatRandoms fördelar och nackdelar:

FÖRDELAR:

 • PROS
 • Gratis registrering
 • Olika medlemmar från olika länder
 • Chattrum är tillgängliga även utan registrering
 • Tusentals slumpmässiga främlingar du kan chatta med
 • Användare kan logga in via FB eller Google
 • Har en e-postverifieringsprocess
 • Massor av användbara funktioner
 • Trevlig estetik och webbplats ser tilltalande ut
 • Användare kan använda funktionerna även utan ett konto
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen

CONS:

 • Kan användas för catfishing eller oanständiga förfrågningar
 • Mobilapplikationen är endast tillgänglig för Android-användare
 • Användare som är 13 år och äldre kan börja använda webbplatsen så att de kan utsättas för nakenhet

Slutsats

Chatrandom har kommit långt sedan det började, och nu har det klättrat upp till leden är en av de mest populära online-slumpmässiga videochattplattformarna som finns. Med många användare online när som helst på dygnet kommer du att underhållas och kunna träffa likasinnade främlingar varje gång du loggar in. När det gäller dess funktioner erbjuder den mångsidiga chattalternativ som vanligtvis inte erbjuds av andra webbplatser. Dess videoroulettfunktion körs på en gedigen och tillförlitlig programvaruplattform så att du inte behöver oroa dig för att kopplas bort från mitten av konversationen. De många alternativen de erbjuder är också bra eftersom användare specifikt kan välja vilken typ av människor de kan interagera med. Eftersom de kan välja mellan antingen textchattar eller videochattar får de många alternativ för att ytterligare njuta av deras Chatrandom-upplevelse.
Med alla dessa saker som anges ovan kan vi verkligen rekommendera att testa Chatrandom.

Även om vissa saknade funktioner borde ha varit tillgängliga som finns på de flesta webbplatser, det bästa med det är att du kan komma åt chatten och använda dess funktioner gratis och det är något du inte alltid kan se någonstans. Deras matchnings- och chattfunktioner fungerar bra precis som dess ledande konkurrenter, Omegle och Chatroulette. Även om dess mobilapp endast är tillgänglig för Android-användare, är det redan en stor bedrift som ger den bekvämligheten i din handflata. Alla dessa för 0 dollar. Låter bra, eller hur? Så kom igen och besök Chatrandom.com, prova och det kan bara vara vad du letar efter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början