Uppdaterad: 17 oktober 2021

Sex emulator

Den ultimata granskningen av SexEmulator.com porrspel

Visa SexEmulators fördelar och nackdelar

sexemulator

Föreställ dig att ha alla sexuella uppmaningar att göra nästan vad som helst nytt och utöver det vanliga med någon, men du kan inte hitta den perfekta personen som kan göra det med dig kanske på grund av hur de ser ut eller den entusiasm de har. Besvikelse! Nu föreställ dig om du kan skapa den perfekta partnern du har haft din fantasi och gör alla saker som har spelats och spelats upp i ditt sinne för att lindra din sexuella spänning precis som du vill ha det. Hur coolt är inte det? Du kan omvandla alla dessa tankar till verklighet enkelt och sexigt med SexEmulator.com.

Inte bekant? Sedan lägger vi allt på dig.

Sex Emulator är ett 3D-simporrspel / -sida som låter dig anpassa din egen avatar och skapa den sexkompis som du alltid har drömt om. När du börjar utforska webbplatsen, du börjar med det fysiska utseendet på din avatar. Du får leka med olika etnicitet, hårfärg, kroppstyp, tit och rumpstorlek och liknande. När du har ställt in de fysiska attributen kan du träna henne med olika sensuella och sexuella färdigheter och förmågor. Ursprungligen kan du träna henne att lyda dig, och sedan kan du gradvis träna henne att göra mer spännande saker som att röra sig själv för att ge en avsugning, spanking och till och med låta henne göra BDSM. Det finns definitivt något för allas preferenser. Den här webbplatsen kommer att ge dig en helvete av en berg-och dalbana sextur med din drömtjej, i avatar.

 Navigera på webbplatsen

Du kan faktiskt utforska webbplatsen även som besökare och den erbjuder också några funktioner för er som alla är gratis. Detta är det mest föredragna alternativet om du ännu inte har bestämt dig för att vara medlem eller inte. Om du omedelbart har bestämt dig för att bli medlem är det dock ganska mycket att promenera i parken att surfa på webbplatsen. Det är en stor plats men du vet omedelbart vart du ska gå som om du har varit där hela ditt liv. Detta beror på att webbplatsen design är verkligen enkel och estetiskt tilltalande också. Bilderna är också i hög upplösning. I grund och botten är webbplatsens huvudidé att du gör din önskade avatar, och sedan utforskar du spelen med din avatar och tittar på videosamlingarna i butik åt dig.

Betalning och kostnad

Skapa ett konto och registrera dig hos Sex emulator är hundra procent (100%) GRATIS. Du måste dock läsa de finstilta först innan du trycker på registerknappen eftersom det kan finnas några avgifter som placeras där istället för i fetstil. Så bara så att du varnas för den möjligheten, läs de finstilta. Så snart du bekräftar att du är myndig och accepterar din kreditkortsinformation, omdirigeras du till medlemshemsidan.sexemulator 2

Om du någonsin undrar om säkerheten vid betalning är transaktioner som görs med webbplatsen säkra och hittills har det inte funnits några allvarliga problem eller klagomål om det. Även om betalningsalternativen är begränsade kan transaktionen inte spåras. Så det är ännu en tumme upp för dem.

Vissa spel kan kräva extra betalning. Det finns de som en uppgradering av medlemskapet eftersträvas av spelet för att låsa upp ytterligare funktioner i nämnda spel. Det finns spel som bara finns i deras testversioner och betalning är nödvändig för att kunna njuta av dess fullständiga version.

SexEmulators funktioner och tillbehör

Aktiviteter för din avatar.
När du redan har din avatar, naturligtvis du kommer att kunna utforska de färdigheter hon kan göra. Du kan se den tillgängliga färdighetsnivån för avataren till höger på sidan. Om du kan se att nivån är låg betyder det att din sexemulator svart avatar behöver träning och övning i den där färdigheten. Å andra sidan, om färdigheten redan speglar att den är på en hög nivå, så betyder det att hon är bra att gå med den färdigheten. När det gäller de färdigheter hon har att förbättra måste du hjälpa henne att öva. När du fortsätter att höja din avatar genom att behärska färdigheterna finns det nya färdigheter som du kan låsa upp för att träna henne. Så småningom kommer du att ha en professionell avatar som kan ge dig mer tillfredsställelse än du förväntar henne.

Knappar som motsvarar vissa kommandon kan ses till vänster på sidan och du kan välja de handlingar som ska göras av din avatar. Du kan sedan fritt titta på din avatar när hon gör kommandona eller så kan du gå med henne och göra några slag efter din smak.

En av nackdelarna med detta är dock din förväntan på vad din avatar kan göra igen när hon utvecklas till nästa nivå. En annan är den oundvikliga upphetsningen eftersom du kan komma åt webbplatsen var som helst när du har webbläsare, och slutligen välja vilket spel du vill spela sedan det finns hundratals och hundratals spel som du kan prova.

Freebie-spel.
Medlemskapet ger dig inte bara rätt till avataskapande och sexuell utforskning med din nya jävla kompis, utan också webbplatsen ger dig också fri tillgång till sexrelaterade spel. Du kommer aldrig få slut på saker att göra på den här webbplatsen eftersom det finns runt 400 listade sexspel som är parodier på andra originalspel med titlar som varierar från Hard Knight Rises och Grand Fuck Auto vilket är en upprepning av det populära spelet Grand Theft Auto som låter dig rollspel som om sexemulator bj du är en gangster direkt från fängelset. Ett annat spel de har är BDSM Discipline. Spelet har ett riktigt högt betyg och säkert vet de som använder Sex Emulators medlemsområde redan om detta. Den här har inte så mycket gameplay men som jag sa tidigare går du inte nödvändigtvis hit för spelet utan snarare för den filmupplevelse som är bomben. Den har en knappt laglig skolflicka som anländer till en sexgård med sin uniform på. Nästa sak är att hon strippar naken och byter till en mer fräsande klädsel. I den här berättelsen finns det inte mycket att göra från din sida och du kan bara sitta där och göra dina saker också medan du bara tittar och kopplar av.

De olika speltitlarna erbjuder dig en annan uppsättning spelspel beroende på vilka spel du gillar om det är längre eller kortare versioner av spelet. Det finns också de som saknar spel, men det kommer säkert att vinna dig med högkvalitativa videor och ljud. Nya spel läggs till på webbplatsen då och då så du måste bara fortsätta besöka för att kontrollera om det finns nya uppdateringar.

sexemulator maskin För dem som inte är riktigt intresserade av videospel och är oroliga för att prova webbplatsen eftersom du kan bli förvirrad och allt förlorat, måste du veta att deras speldynamik är väldigt enkel och lätt att förstå. Icke-spelare kommer definitivt inte att ha svårt att göra det.

Gratis videor.
Om du inte är riktigt intresserad av interaktiva sexspel för vuxna, ger den här webbplatsen dig fortfarande ett mer passivt sätt att tillgodose din libido genom porrfilmer. Ja, du läste rätt. SexEmulator har ett bibliotek med videor. Bortsett från de extra avgiftsspelen finns det också hundratals hentai-videor som du fritt kan komma åt som kommer från olika tredje parter. Dessutom har webbplatsmedlemskap ger dig tillgång till många porrvideor som kommer med ett annat kamerakonto för exklusiva vuxna filmer som kan visas via en virtual reality-enhet.

Tekniskitet och kompatibilitet

Vissa webbplatser är inte kompatibla med andra webbläsare eller enheter men den här webbplatsen är lätt kompatibel med dina vanliga populära webbläsare som Google Chrome, Opera, Safari, Firefox och till och med Internet Explorer. För att kunna njuta av webbplatsen behöver du inte ladda ner processor och minneskrävande programvara från tredje part.

SexEmulators fördelar och nackdelar

PROS:

  • Otroligt utbud av sexiga spel, hardcore grejer och allt du kan tänka dig ...
  • Interaktiva spel som du kan njuta av
  • rimligt pris
  • Systematisk sida för enkel navigering
  • Kameran är placerad så att den ger dig så mycket stimulering
  • Testfas som är gratis men som redan erbjuder dig så mycket
  • Kundtjänst är berömvärd och adresserar din oro

CONS:

  • Det finns några irriterande annonser i den fria versionen
  • Begränsade kategorier

Slutsats

4.5 / 5

Det är definitivt värt att prova! Speciellt när du kan förhandsgranska spelet och se hur det fungerar helt gratis. Kan inte fråga mer från ett sexspel.

När ni alla är ledsna och ensamma behöver ni inte längre bara tänka er ... eftersom Sex Emulator nu kan ge er de nära verklighetsavatarer som ni kan göra som ni vill. Som vi redan täckte - den har en enorm samling porrspel och videor. Denna webbplats är inte bara för dem som är uttråkade och letar efter en följeslagare. De som verkligen gillar porrspel (eller har ännu inte provat någon) borde få den här webbplatsen ett besök. För ett mer otroligt vuxet sexspel i hela historien, Du bör definitivt kolla in SexEmulator.com.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början