Uppdaterad: 5 december 2021

XloveCam

URL: https://www.xlovecam.com

Visa 14 alternativ för XloveCam.com

Xlovecam huvud

Packad med fantastiska funktioner och heta tjejer, förstör XLoveCam tittarna med specialerbjudanden och bra valuta för pengarna. Gäster, även de som inte är under premiumkonton, kan få en känsla av webbplatsen med några av funktionerna. Allt du behöver är en giltig e-postadress och du kan redan registrera dig för ett konto. Kreditkortsuppgifter behövs inte också. När du väl har registrerat dig kan du börja njuta av några av deras kostnadsfria funktioner. Gratis chatt för alla, teaserbilder, modellgallerier och favoritlistor är bara några av de saker du kan göra även om du inte uppgraderar till ett premiumkonto.

XLoveCam.com är hem för vackra och rökande heta damer, de flesta av dem är av europeiskt ursprung. Några av kategorierna inkluderar kvinnor, män, par, lesbiska och homosexuella. Även om antalet modeller inte är mycket jämfört med andra, kommer det fortfarande att fungera bra, särskilt om du letar efter lite kul online. Du kommer inte bli besviken över vad XLoveCam.com kan erbjuda.

Deras gratis chattrum är där du kan titta på och interagera med deras modeller. Den här funktionen är endast tillgänglig om du redan är registrerad. Det är som en smygkik, och med detta kan du bestämma om du skulle fortsätta titta och börja betala för modellen eller så skulle du bara sluta leta efter en annan. Om du någonsin bestämmer dig för att gå längre kan du gå vidare till en privat chatt med modellen. Naturligtvis vet vi alla vad som går ner i den privata chatten; det är den hetaste showen vart du än går, så att du enkelt kan berätta för modellen vad du faktiskt vill se och utföras.

XLoveCam använder HD-kvalitet i sina videor och strömmar, så att du kan experimentera dig runt olika skärmstorlekar och kameraegenskaper. Du kan också kolla in deras videoarkiv och njuta av alla deras videor till ett rabatterat pris. Även om det finns innehåll som du kan titta på gratis, är de flesta inte av god kvalitet och är ganska mediokra så det kommer förmodligen inte att fånga ditt intresse länge. Det här är att få ett VIP-medlemskap att låta bra - du får obegränsad tillgång till hett innehåll, prenumerera på olika artister och uppdateras om deras inlägg och några fler fantastiska funktioner som du kan se. Den innehåller också modellkriterier som du kan kolla in, de flesta av dem innehåller detaljer om modellens personliga utseende: längd, hår, hud och ögonfärg, bröststorlekar och kroppsstatistik. Du kan också söka efter modeller och deras prisklasser för deras prestanda och tjänster.

FÖRDELAR:

 • Massor av vackra modeller
 • Fantastisk kvalitet för livesändningar och videoklipp
 • En interaktiv community av användare och modeller
 • Modeller är mycket välkomnande

CONS:

 • Betalningsmetoder är inte diskreta
 • Enkelt gränssnitt
 • Modeller svarar inte på icke-premiumkonton

Sammantaget är XLoveCam.com en utmärkt webbplats för dig att njuta av lite slumpmässigt onlinekön. Du kan njuta av chattrum och en mängd olika innehåll, snygga modeller och överkomliga priser till det. Om du gillade XLoveCam kanske du vill prova liknande webbplatser nedan, som erbjuder olika funktioner men ändå ger samma njutning och nöje som du kan få med alla live-sexkameror.

14 webbplatser som liknar xLoveCam.com:

# 1: Cams.com

cams.com

Att få guldet för att ha det mest direkta och lätt att komma ihåg domännamnet, Cams.com är en av de bästa live-cam-sajterna och allas intresse för några gamla gamla jävla sessioner. De har en hel del heta och vilda artister så att du kan vara säker på att din tid inte går till spillo när du är på plats. Modeller har sin "anslutning", vilket är ett speciellt Cams.com-verktyg som hjälper till med föreställningar, vilket gör att modeller ständigt snurrar och stönar för alla att se och höra. Det finns mer än 500 modeller och alla är vänliga, inbjudande och förföriska. Vissa skulle till och med göra extra längder för att strippa publiken gratis. Cams.com vinner också när det gäller webbplatsens layout och gränssnitt. Allt är på plats och organiserat för enkel åtkomst. De har en avancerad sökmotor, cam2cam-funktioner och en "Connexion" -leksak. Precis som alla andra webbsajter kommer alla de bästa funktionerna till ett pris, men även utan dem får du fortfarande njuta av mycket även gratis.

För en mer omfattande recension av Cams.com - klicka här.

FÖRDELAR:

 • En del innehåll är för fre
 • Unika funktioner
 • "Connexion" leksak
 • HD-kvalitetskameror och inspelade videor
 • mobil vänlig

CONS:

 • Vissa modeller svarar inte på icke-premiummedlemmar

# 2: VNA tjejer

VNA-flickor

Heta porrstjärnor, sexiga amatörer och mycket innehåll väntar på dig på VNA Girls. Även känd som Vette Nation Army, är detta en mästarsida med cirka 36 anslutna vuxna platser. Baserat på dess namn kommer du att få en smak av det militära roliga på VNA Girl. Du kan få tag på tusentals innehåll - videor, fotosatser och lite mer innehåll som säkert får din spänning att komma. När det gäller live-cam-show finns det nya varje dag och allt är gratis, du behöver bara kolla scheman så att du kan fånga dem live. De flesta av deras modeller är kända så att du kan få din dagliga dos heta porrstjärnor på skärmen. De flesta av deras anslutna webbplatser har också samma funktioner men med också unika funktioner så vad du än väljer från dessa webbplatser kan du ha det roligaste.

FÖRDELAR:

 • Massivt innehåll
 • Dagliga live-sexshower
 • Massor av länkar till vuxna

CONS:

 • Anslutna webbplatser har inkonsekventa uppdateringar
 • Ingen huvudhemsida
 • 20 GB nedladdningsgräns
 • Fotosatser har inga zip-filer

# 3: XCams

xcams

En av de mest populära europeiska campingplatserna, den är den perfekta platsen för alla med sina utmärkta funktioner och ett fantastiskt sortiment av modeller. Hundratals modeller är tillgängliga för alla att se. När du besöker webbplatsen kommer du att välkomnas till en komplett uppsättning kontroller där du kan välja vilka chattrum du vill gå till. Olika språk är tillgängliga så att du fortfarande kan kommunicera med alla och de har också anslutna leksaker som Lovense Lush som kommer att göra din kamupplevelse mycket trevligare. Glamourbilder visas också så att du får se de modeller du kan välja mellan. Du får 15 sekunder att bestämma när du klickar på en miniatyrbild av en viss modells live-show, om du fortsätter för betalning eller lämnar rummet. De har gratis videor för alla men naturligtvis, precis som alla andra webbplatser, kommer du att njuta av mer om du går premium.

Vill du veta mer? Kontrollera vår recension av XCams.com.

FÖRDELAR:

 • Gratis krediter och rabatter ges till lojala användare
 • Massor av betalningsmetoder att välja mellan
 • Lovense Lush anslutna leksaker

CONS:

 • Endast 15 sekunder (timeout) för att bestämma dig för att komma in i rummet
 • Vissa annonser

# 4: Jag är live

imlive sida

En av de äldsta live-cam-sajterna som någonsin har nådt Internet, ImLive har utvecklats över tiden och är nu en av de bästa go-to-platserna för alla som vill prova live-cam-nischen. Om du gillar amatörporr är ImLive det bästa stället för dig. Massor av amatörbarn presterar sensuellt på kameran och du har till och med andra alternativ som tonåringar, MILFs, och det finns många av dem online när som helst. När det gäller webbplatsgränssnittet och designen ser det faktiskt ganska bra ut och inga problem hittades vid surfning. De erbjuder även olika visningsalternativ så att du faktiskt kan konfigurera den layout du vill ha. En avancerad sökfunktion är mycket användbar för kamwebbplatser och lyckligtvis kan du hitta den på ImLive. De har till och med ett multi-viewer-alternativ där det finns sex artister och deras live-kameror finns på din skärm samtidigt. Låter kul, eller hur?

Klicka här för att se min utökade recension av Imlive.com.

FÖRDELAR:

 • Prissättning per minut för shower
 • Unika användarfunktioner
 • Enkel navigering
 • Amatörbarn och hemlagade videor

CONS:

 • Olika kamkvalitet

# 5: Cherry Pimps Network

körsbär-hallick-nätverk

Det bästa stället att se heta porrstjärnor som rör sig själva och stönar som ingen annan, ser dem striptease och spelar live på kameran och har sex med andra modeller. Det har funnits de senaste 14 åren och det har länge varit en källa till högkvalitativt innehåll för alla att njuta av. Cherry Pimps är ett nätverk, så de har många relaterade webbplatser, alla med samma fantastiska innehåll men med olika vändningar. De har populära porrstjärnor som pryder sidan då och då. Deras filmer är av 4K-kvalitet och du kan strömma eller ladda ner dem i ett fantastiskt format. 2-3 gånger i veckan laddar webbplatsen upp sina uppdateringar. De har också praktiska verktyg för enkel åtkomst, fantastiska sorteringsalternativ och en avancerad sökmotor. Nästan 7000 fotosatser är tillgängliga för dig att kolla in, med alla deras zip-filer. Det är en megakamsida som ger dig tillgång till en enorm samling av innehåll och högkvalitativa på det.

FÖRDELAR:

 • Olika porrnätverk och innehåll
 • Tusentals 4K-videor
 • Mobilvänligt gränssnitt

CONS:

 • Äldre videor brukar ha dåliga egenskaper
 • Vissa arkivinnehåll har inga strömmar
 • På grund av den nuvarande pandemin avbryts liveshower

# 6: Petites Parisiennes

Petites Parisiennes

Det finns bara något med franska tjejer som kommer att skicka alla över huvudet. Även om det är en ganska ny webbplats i den gamla världen av live-kameror, har den redan mycket innehåll, modeller och användare att skryta med. De erbjuder ett rimligt pris och ger dig mycket parisiskt innehåll, så du får se dem klä av sig och reta sina tittare. De underbara kvinnorna på plats skjuts på de mest slumpmässiga platserna och gör sina dagliga rutiner i mycket sexiga kläder. Några av modellerna gillar till och med att posera på offentliga platser och alla dessa kan ses i HD-kvalitet. Petite Parisiennes har nyligen lanserat sin webbplats, vilket ger oss sina förbättrade sökmotorer och filtreringsalternativ. Du kan se modeller leka med sig själva i sexiga underkläder och med användning av sexleksaker.

FÖRDELAR:

 • Olika modell etniciteter
 • rimligt pris
 • Trevliga filtreringsalternativ

CONS:

 • Lågare hastighet även om du laddar ner
 • .MOV är det enda filformatet när du laddar ner
 • Regelbundna uppdateringar

# 7: Besök-X

visitx

De flesta live webbkameror låter dig bara titta på modellströmmar och vänta på deras nya inlägg. Visit-X tar ytterligare ett steg med det, så att de låter alla chatta med modeller en minut och de skulle svara direkt. Du kan också använda deras gästturné så att du får en uppfattning om webbplatsens grundläggande gränssnitt och funktioner. När det gäller kategorierna kan du kolla in innehåll från flickor och pojkar, par, levande datum eller fetisch. Eftersom detta är en tyskbaserad webbplats kan du njuta av alla heta tyska och europeiska modeller här. Deras modellantal är ganska mycket och du kommer också att se solotjejer sätta sitt spel på. Webbplatsen laddas snyggt utan några buggar eller avbrott, och priserna skadar inte din ficka.

FÖRDELAR:

 • Lätt att använda gränssnitt
 • Organiserade kategorier
 • Massor av modeller

CONS:

 • Kan bli dyrt med sin regel per minut
 • Gratis förhandsgranskning av videochatt endast för VIP
 • Ingen enkel översättning för icke-engelsktalande modeller
 • Inte riktigt HD-kvalitet för innehållet

# 8: Vicky hemma

vicky hemma

Om du inte är ny i porrvärlden måste namnet "Vicky Vette" ringa en klocka. Med Vicky At Home skulle du se den här heta porrstjärnan få sin dos tjocka kukar och leka med sina stora tuttar. Den prisbelönta porrstjärnan har också sina mäktiga stunder att bli knullad och det är allt på live-kamera. Vicky At Home är din webbplats för ångande hardcore-porr och liveshower. Denna webbplats gör att du känner för att ha någon att åka hem till, se en het kvinna hemma som bara väntar på dig. Vicky At Home väntar, med benen vidöppna och redo för dig. Om du gillar MILF-porr är Vicky Vette den bästa i spelet. Hon är onekligen en av de hetaste MILF: erna. Du får njuta av att se henne onanera, ha sex med andra tjejer och pojkar och naturligtvis bli hårt knullad. Webbplatsen har en enorm samling av högkvalitativt innehåll; eftersom den här webbplatsen är ett nätverk av VNA Girls, så får du också se andra populära porrstjärnor.

FÖRDELAR:

 • Högkvalitativa videor
 • En stor samling innehåll
 • Regelbundna uppdateringar och live-show varje vecka
 • Fri tillgång till VNA Girls
 • Fantastiska sorteringsalternativ

CONS:

 • Föråldrat gränssnitt
 • Bristande användarfunktioner
 • Några videor av låg kvalitet
 • Bara några upplösningsalternativ
 • 20 GB nedladdningsgräns
 • Samlingen är inte 100% exklusiv

# 9: Teeny älskare

teenylovers

Det är något så spännande med tanken att se tonåringar knulla, eller hur? Om du gillar att se vilda tonåringar bli hårt knullade i hårdporråtgärder, så är Teeny Lovers ett måste för dig. De flesta av deras modeller är ryska tjejer och är ute efter att ha det bästa sex i sina unga liv, allt för alla att se framför kamerorna. Du kan redan berätta med bara namnet, Teeny Lovers handlar om att tonåringar blir kvävda, rövknullade och deras sexiga kroppar darrar under sex och onani. Cirka 400 scener är tillgängliga för användare så att du kan se dessa heta amatörbarn. Avsugningar, penetrerande sex, tit-fucked, olika sexpositioner och cumshots? De är alla här och mer ... alla från dessa unga tjejer. Du behöver inte oroa dig för den dåliga upplösningen här eftersom det mesta av innehållet är i full HD-kvalitet.

FÖRDELAR:

 • Exklusiva amatörscener
 • Massor av 4K-videor
 • Nätverk av andra tonårsporrsidor

CONS:

 • Uppdateringsschemat är mycket inkonsekvent
 • Vissa äldre scener är fortfarande i SD-upplösning
 • Några ryska dialoger utan undertexter
 • Profiler har begränsad information

# 10: Sammet Ecstasy

sammet-extas

Hem för par i verkliga livet som välkomnar dig till en smygtitt av sina liv, du kommer se dem bli stygga och vilda med alla sina jävla och otäcka aktiviteter på kameran. Tjejer blir knullade, har grov sex och så mycket mer hardcore sex och porr för alla att se via livekameror. Och det bästa med den här webbplatsen är att de presenterade paren är riktiga - du får en glimt av vad deras förhållande är, särskilt när det gäller den sexuella aspekten. Om du är trött på de vanliga porr- och livekameraserierna som ser för falska och porrstjärnor ut, så är Velvet Ecstasy här för att tjäna dig med verklig intimitet och vilda sexuella begär från verkliga par. De har en enorm samling att skryta med, och de flesta är gjorda av hög HD-kvalitet. Inte bara kön är fantastiskt, men deras innehåll är också ett måste-titta eftersom du kan strömma och ladda ner allt i HD. Fotosatser och andra nedladdningsbara filer finns i zip-filer, priset för premiummedlemskap är överkomligt och många kategorier att välja mellan.

FÖRDELAR:

 • Med verkliga par
 • Regelbundna uppdateringar
 • Massiv samling i HD-kvalitet
 • Bra sex och innehåll
 • Högupplösta nedladdningsbara filer

CONS:

 • Begränsade användarfunktioner
 • Inte mobilvänligt
 • Nedladdningarna blir lite långsamma
 • Bonusavsnitt är bara videor i SD-kvalitet

# 11: Kamerapojkar

kamerapojkar

Detta är en go-to-videochatt och lever ett cam-community för homosexuella som har en smidig design och precis rätt mängd modeller online. Även om det inte är en av de största sajterna, skapar den fortfarande ett namn för sig själv som en av de få webbplatserna som är avsedda för homosexuella och inte bara fokuserar på raka män och kvinnor. Du kan bläddra runt på webbplatsen och kolla in homosexuella modeller, allt detta gratis. Om du väljer ett premiummedlemskap kan du betala en rimlig summa kontant för de tjänster de tillhandahåller. Nästan 200 modeller är online samtidigt, så du kommer att få någon att underhålla dig direkt. Webbplatsen är utformad smidigt och enkelt, men den har fantastiska funktioner som du definitivt kommer att njuta av.

FÖRDELAR:

 • Gayfokuserad
 • Enkelt gränssnitt och webbdesign
 • 2-vägs kamfunktioner

CONS:

 • Mycket enkla funktioner
 • Live-cam-priserna erbjuder för låga
 • Kamerakvalitetsintervall

# 12: Flirt 4 gratis

flirt4free

Att vara i branschen i mer än 20 år nu har Flirt 4 Free funnits sedan slutet av 90-talet där internet och webbkameror ännu inte är så stora. Idag har de fortsatt att växa sig starkare och med fler följare, med samma utmärkta innehåll. Webbplatsen är utformad snyggt och på ett modernt sätt. Massor av unika funktioner är tillgängliga för användning för att förbättra hela din Flirt 4 Free-upplevelse. Om du klickar på en förhandsgranskningsbild av något innehåll ser du omedelbart lite popup-information om det. De har också många inspelade videor som du kan titta på om och om igen. Även om inte alla deras modeller använder HD-kameror, finns det fortfarande fler av dem som har videor av hög kvalitet. Och precis som hur de heter, finns det några funktioner och liveshower som du kan titta på gratis; du kan bara ge ut enkla tips för tjejerna att ge tillbaka sina ansträngningar.

Här är vår recension av Flirt4free och liknande webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Några gratis liveshower och innehåll
 • Inspelade sessioner som du kan titta på igen
 • Trevligt och modernt utseende

CONS:

 • Ingen avancerad sökning
 • Några icke-HD-videor

# 13: Min smutsiga hobby

mydirtyhobby

Det här är inte bara en fristad för amatörporrstjärnor, det är också den bästa plattformen för att bevittna de bästa liveshowerna som säkert kommer att få dig hårt och vill ha mer. Det är en öppen gemenskap där människor kan skicka in sitt eget sexiga innehåll och se andra människor göra sina affärer för alla att se. My Dirty Hobby, som är känd som en av de största webbplatserna för vuxenätverk, talar för sitt namn - massor av videor och annat innehåll som uppfyller dina förväntningar. När de beskriver My Dirty Hobby som webbplatsen med miljontals innehåll, skojade de inte alls. Mer än en miljon videor finns här och mer än en halv miljon fotosets som du kan njuta av. Brudarna på den här webbplatsen är ganska många, och de är alla olika och vackra på sina egna sätt. Du kan njuta av olika kategorier av vuxna saker här. Så du behöver inte besöka någon annan webbplats eftersom allt är här.

Här är vår recension av MyDir4tyHobby och liknande webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Massiv samling av videor och fotoset
 • Olika kategorier för vuxenporr
 • Ofta uppdateringar
 • Enkel navigering och snygg sida

CONS:

 • Videor är endast för streaming
 • Vissa videor är inte 100% exklusiva för webbplatsen

# 14: Alice X

alice x kameror

Denna webbsajt för virtuell verklighet får dig att känna att de heta brudarna är precis framför dig - Alice X har gett en ny twist till de vanliga livekamsessionerna som vi har varit vana vid. Med Alice X kan du titta på liveströmmar i högre kvalitet och delta i tvåvägskommunikation med den modell du väljer. Om du är ny i VR-världen skulle det här vara det perfekta sättet att välkomna dig till dagens fantastiska virtual reality-teknik. Dina favoritkamflickor ser vackra och sexiga ut framför gröna skärmar och du får se dem i olika scener och miljöer, och dessa är alla i HD-kvalitet.

FÖRDELAR:

 • Unika VR live-kameror
 • HD-videor och livestreamar
 • Erbjuder bra hjälpavsnitt

CONS:

 • Mycket få artister
 • Ganska svårt att navigera
 • Fungerar inte iPhone och Occulus

Slutsats

Vuxna webbsajter är nu en trend, till och med mer populära än den traditionella porr som vi är vana vid. Från och med idag är detta bara några av de få webbsajter som du kan besöka så att du kan njuta av god tid och fantastiska tjänster. Jämfört med den professionella porr som vi brukar se är liveshower av cam-tjejer mer intima och verkliga eftersom de flesta av dem är amatörer som fortfarande har den antydan till oskuld i sig. Miljontals tittare besöker dessa platser varje dag, vilket gör det varmare än tidigare. Eftersom dessa plattformar märks varje dag dyker fler och fler av deras slag upp då och då. Vissa webbplatser erbjuder lite eller inget värde alls, medan andra är som pärlor som bara väntar på att upptäckas.

Och om du har svårt att välja den bästa, här är mina personliga toppwebbplatser som får dig att rycka i timmar:

# 1 - Cams.com
# 2 - Mydirtyhobby.com
# 3 - XCams.com

Den här artikeln syftar till att hjälpa dig att välja några go-to-webbplatser om du vill ha sexig tid med någon vacker cam-flicka online. De flesta av de webbplatser som listas här är redan kända i vuxenporr- och livekamerabranschen, så några av dem kanske redan har varit bekanta. Dessa webbplatser har var och en av sina egna funktioner, och de kanske bara passar din smak.

Om du letar efter en sensuell och en-mot-en live-cam-show med en modell efter eget tycke, eller bara vill prova sådana webbplatser, väljer du helt enkelt en av dessa och testar den. De erbjuder alla de bästa åtgärderna för dina pengar, har de hetaste modellerna på linjen, använder interaktiva sexleksaker och olika kreditpaket också. Sammanfattningsvis kan du aldrig gå fel med någon av dessa webbplatser, eftersom det finns massor av varierat och högkvalitativt innehåll som väntar på dig i var och en av dem.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början