Uppdaterad den 21 maj 2022

StripChat

Ultimate Live Sex Cam Site Review av Stripchat.com

Hoppa till Stripcahts fördelar och nackdelar

Stripchat Hem

Det finns för närvarande en hög efterfrågan på innehåll för vuxna och live sexkameror, varför många webbplatser har dykt upp här och där. Många av dessa webbplatser har funnits ganska länge och njuter av sin ansedda status som en go-to-cam-webbplats för människor som vill leka och njuta av lite kul online-sex med vackra modeller.

Webbadress: https://www.stripchat.com

Stripchat som har funnits i ungefär fem år, har framgångsrikt vuxit till de 5 bästa vuxna plattformarna och fortsätter att ge enastående kvalitet och tjänster, vilket gör att alla älskar sajten lite mer. För att lära dig mer om den här webbplatsen, här är en detaljerad recension som får dig att tänka två gånger och i slutet av den här artikeln är vi säkra på att du vill hoppa in i vagnen och gå med i den sexiga kul som online-cam och sex-sessioner ge till dig.

StripChat-inloggning

stripchat inloggningssida

Eftersom det är en webbplats för vuxna finns det strikta åldersbegränsningar när du besöker hemsidan. Allt du behöver göra är att klicka på knappen "Jag är över 18" och sedan kan du börja se webbplatsens innehåll. Registreringsprocessen tar också bara en minut eller två. När du har skapat ett konto kommer du att nominera ett smeknamn som ska skilja sig från ditt faktiska namn och sedan lägga det i din e-postadress, där inloggningsuppgifterna skickas. Även utan att registrera dig för ett konto kan du redan få en glimt av innehållet och det himmelska galleriet av sexiga kvinnor. Bekräftelsemeddelandet kommer vanligtvis att tas emot direkt så att du bara måste följa länken. Hela registreringsprocessen är enkel och snabb, plus att du inte behöver någon speciell bekräftelse eller verifiering. När du har bekräftat din e-postadress kan du sedan njuta av innehållet.

Stripchat gränssnitt

gränssnitt stripchat

Gränssnittet har hundratals modeller och deras erotiska bilder, vars huvudsakliga mål är att ge dig tillfredsställelse och tillfredsställa dina sexuella fantasier och behov. De har många registrerade kammodeller och genom att bara rulla ner uppdaterar du automatiskt listan över tillgängliga modeller. Bredvid webbplatsens logotyp hittar du de många cam-tjejer som för närvarande bor just nu, vilket är cirka 500-700 dagligen.
Du hittar olika innehåll på webbplatsen och det är ordnat tillräckligt bra för att du enkelt kan navigera genom var och en av dem beroende på vad du tycker. Du har alternativen för utvalda, kvinnor, par, män och trans. För kategorin "Utvalda" hittar du en slumpmässig uppsättning kamflickor på hemsidan. Det finns också en “Sortera efter” -knapp där du kan hitta personer eller modeller som du är särskilt intresserad av just nu. En annan funktion till höger låter dig köpa tokens (vilket inte behövs ännu om du fortfarande är på väg att göra dig bekant med webbplatsen och hela dess gränssnitt). Online-cam-modellerna kan också bjuda in dig till sina privata rum och om du gillar en viss kan du lägga till dem som din "favorit" för enklare åtkomst i framtida sessioner.

Stora funktioner hos Stripchat.com

Det finns många tillgängliga alternativ för Stripchats tjänster, inklusive den viktigaste:

 • An onlinesexchatt med heta modeller. Tänk dig detta: du chattar med en sexig brud från deras långa lista med vackra modeller och du kan till och med berätta för henne vad du än vill - från dina kinks till dina sexuella fantasier och du kan båda njuta av en god tid tillsammans. Och för att rensa allt kan du till och med titta på dessa videor i helskärmsläge. Så föreställ dig hur bra det kommer att se från en plasma-TV hemma, eller hur? En helskärm av en galen och erotisk session med någon het online tjej.

Om du redan har samlat en lista över dina personliga favoriter, vill du verkligen inte missa något ögonblick om de är online.

 • Stripchats push-meddelanden kommer att vara mycket användbart för att informera dig om att en viss modell är online och redo att vara till sexuell tjänst för dig. Annars blir det svårt att övervaka din favoritbarns online-tider, särskilt med tidsskillnader. Dessa push-meddelanden kan ändras när som helst och du måste bara komma ihåg att Stripchat är NSFW så vi rekommenderar inte att du använder webbplatsen på din kontorsdator, för att vara säker
 • En bra funktion som Stripchat erbjuder är att användare inte bara är begränsade till att kommunicera med modeller, utan de kan också chatta med andra användare. Du kan få vänner och berätta för varandra vilka dina favoritkamflickor är, och i grund och botten skapa anslutningar online. Kommunikation görs rolig och spännande på den här webbplatsen

Modellens rum på Stripchat

Webbplatsmedlemmar kan göra en speciell begäran om att modeller ska genomföra en privat show, vilket utan tvekan är den mest spännande funktionen som en live sexwebbplats kan erbjuda. För en viss kostnad kan du be de heta modellerna att göra vad du vill att de ska göra för att kunna uppfylla dina sexuella behov och dessa modeller kommer att göra det frivilligt för dig. Detta är kärnan i online-camming - det kommer att vara den perfekta sexuella upplevelsen för alla.

Modeller, om de gillar dig tillräckligt, kan nominera användare som en "riddare", och du kan ha makten att blockera vissa användare i 24 timmar. Denna unika funktion på webbplatsen låter dig skydda kameraflickorna från oförskämda användare och få dig att känna dig bemyndigad också. Du kan också ha ”osynlighet” och gå med i en modell utan att någon vet, vilket är en funktion som är exklusiv för guldmedlemmar. Det är den mest privata chansen du kan få på den här webbplatsen.
För tjejer som vill prova camming kan de enkelt gå med i samhället och tjäna lite pengar. Att bli kamflicka för Stripchat är väldigt enkelt och är möjligt för alla kvinnor över 18 år. Webbplatsen erbjuder en speciell registreringsprocess för damer som vill bli modell.

Antal användare på Stripchat

Efter att du registrerat dig får du en lista över registrerade kammodeller som är speciellt presenterade för dig. Om du är intresserad av andra kategorier som män, par eller transkön kan du också kolla in dem. Även om det inte nämns något exakt antal som avser antalet användare och modeller finns det en bekväm räknare eller ikon som visar hur många modeller som är online och som alltid är redo att ansluta till dig. Vid normala tider visar detta nummer det det finns cirka 700 modeller online. Hur som helst kommer användarna alltid att hitta intressanta matchningar som passar alla stämningar för dem.

Cam Girls kvalitet

stripchat cam kvalitet

Det finns många modeller registrerade på denna webbplats och de flesta av dem är professionella porrstjärnor. För vissa tjejer är de bara för det sexuella roliga, eller andra behandlar det som en hobby eller kanske för pengarna. Användare kan filtrera modeller efter deras fysiska utseende så att du kan bli den bästa tjejen för dig. Alla bilder och videor som finns på webbplatsen är gjorda av hög kvalitet. Kundtjänstrepresentanter för Stripchat har godkänt och verifierat var och en av dessa onlinekameror så att du kan vara säker på att allt är legitimt. Med högkvalitativa modeller och funktioner förtjänar denna webbplats sin popularitet.
Med Stripchat kan du bli användare och en modell båda samtidigt. Vi rekommenderar att du skapar ett användarkonto först innan du blir modell så att du bekantar dig med alla funktioner och detaljer på webbplatsen. Var och en av dessa modeller går igenom en tråkig verifieringsprocess och får förtroendet för webbplatsens servicemedarbetare. Användare kan ha ett konto som skiljer sig åt på de funktioner som görs tillgängliga för användning: Grå, grön och gyllene konton. Det här är typ av status som gör det möjligt för användare att förbjuda andra människor som de tycker är oförskämda under sessioner. Modeller har förmågan att ge statusen "Gyllene" till vissa användare efter eget tycke. Om du har upptäckt och utforskat webbplatsen tillräckligt bra, rekommenderar vi att du köper tokens för ytterligare njutning med premiumfunktioner.
I grund och botten är kamkvaliteten BRA. Beroende på modellens internetanslutning och kamera som används, förstås. Själva modellkvaliteten - beror på vad du vill.

Kommunikation via Stripchat

Även om det finns betalningsalternativ och vissa funktioner som bara är tillgängliga när du spenderar lite pengar, Stripchat tillåter gratis konton att prata med modeller och Golden-konton kan bjuda in gratisanvändare att delta i privata sessioner för vuxna. Användare med privilegiet har naturligtvis överhanden, och de kan tillåta andra användare att kommunicera med modeller samt till de sessioner de är inbjudna till. I online-inställningen där oförskämdhet och lämpliga handlingar och ord vanligtvis påträffas, privilegierade användare kan blockera dem för bättre sexkameramiljöer. Flickor kan också få speciella gåvor och virtuella tips. Användare får spara sina favoriter och komma tillbaka till sina listor för att kontakta senare. Stripchat erbjuder också en kommandokönchatt där användare kan kommandot vilken modell som helst om vad de ska göra och de ska bete sig. Deras kamalternativ inkluderar en-mot-en-sessioner och cam2cam-bord som använder integritet med både kamera och mikrofoner på för en bättre upplevelse.

Stripchats priser och användarkonton

stripchat kostar

Gratis konton kan redan njuta av många fördelar även utan att spendera en krona (klicka här för att gå med), men naturligtvis, för att njuta av fler av webbplatsens funktioner, skulle det vara mer rekommenderat att bli premiummedlem. Tokens finns också att köpa för att ytterligare få exklusiva förmåner och fördelar. Beroende på priset kan användarna antingen välja mellan olika typer av medlemskap: grå, grön eller guld. Priset för Stripchat-tokens kostar vanligtvis cirka $ 10 för 90 tokens och kan till och med upp till $ 200 vilket kommer att vara cirka 2255 tokens. Även utan att verifiera din e-post ännu kan du fortfarande njuta av och bläddra igenom det fantastiska innehållet och kvaliteten, medan du väljer en modell för sexchatt längs vägen. Du har full tillgång till dessa chattar men naturligtvis är det begränsningar att vara ett gratis konto.
Premiumkonton har olika användningsområden och förmåner. För gråanvändare är det de som har registrerat sig på webbplatsen men ännu inte har köpt något tokenpaket. I allmänhet är gråanvändare fortfarande gratiskonton. Gröna medlemmar är de som har köpt minst en eller har minst 10 token. Även med gröna användare kan medlemmar redan njuta av spännande funktioner. För Golds är detta de användare som har utnyttjat det exklusiva Gold-medlemskapet.

Going Premium - Är det värt det?

Gröna användare som har minst 10 tokens kan skicka tips till sexiga modeller om de gillar dem tillräckligt eller gillar att ha tillbringat lite tid med dem privat. Den privata showen är ett privilegium som erbjuds av modellen och hon har befogenhet att fastställa priset på sina villkor. Det varierar vanligtvis från 20 till 200 tokens per minut till privata shower. Om det är för dyrt för din budget kan du bara spionera på andras privata shower med färre tokens. Om du har varit den största tipparen tjänar du också en krona.
Gyllene användare har alla fördelar med gröna användare ... och mer.

I det ögonblick du tar det gyllene medlemskapet har du tillgång till gratis och obegränsade meddelanden med vackra modeller och till och med andra webbplatsmedlemmar. Du kan också hålla privat kommunikation med andra modeller eftersom de kan använda det osynliga läget och kan gå obemärkt förbi under evenemang och sessioner på webbplatsen.

Så är det värt det? Jag skulle säga - definitivt ja! Du borde åtminstone försöka. Besök Stripchat.com genom att klicka här.

Stripchat och deras säkerhet

stripchat säkerhet

Att vara en online camming-webbplats, det finns potentiella hot runt varje hörn och fokuserar särskilt på bluffkonton, betalningsmetoder och modellmissbruk. För att se till att du styrs bort från någon form av bluff är allt du behöver göra att undvika att lämna ut din personliga information och referenser. För säker betalning måste du bara lära dig en sak eller två om Epoch och SegPay, de tjänster som Stripchat använder för att hantera sina betalningar. Du kan också använda presentkort från Paypal eller Walmart och Starbucks när du köper tokens, särskilt om du inte är bekväm med att använda ditt kreditkort online. Men självklart är den här webbplatsen legit och har funnits ganska länge men bara för att vara extra säker, kan lika gärna göra dessa tips.

Mobil Stripchat (har de en app?)

stripchat mobilapp

Även om det inte finns någon mobilapp ännu för den här webbplatsen, kan du fortfarande njuta av webbkamerasexet på din telefon och fortfarande få allt det vanliga från skrivbordsversionen. Du kan gå med i privata chattar, privata sexpass och många fler. Mobil åtkomst till Stripchat är praktiskt och bekvämt men det är inte lika lyhörd och snabb som webbversionen. Men det är bättre än ingenting alls. Mobilversionen är fortfarande användarvänlig och lätt att navigera, även om det skulle ta lite mer tid att ladda än vanligt. Men i de flesta fall är mobil användning för Stripchat ett mycket bekvämt och snabbt sätt att interagera och njuta av modeller och deras sessioner.

Vanliga frågor

Vilken typ av modeller finns på Stripchat?

Du kan välja mellan olika kategorier: kvinna, man, trans och par

Hur mycket ska jag ge tips till modeller?

Allt beror på ditt val eftersom du är den som gillar funktionerna och tjänsterna som tillhandahålls av modellerna.

Hur startar jag privata konversationer med vilken modell som helst?

Du kan bara klicka på det “Privat flik” på den övre delen av chattfönstret. Du kan också besöka deras profil och klicka “Skicka PM”.

Kan jag spela in mina Cam2Cam och privata sessioner?

Ja, men bara om modellen tillät inspelningsalternativet. Du vet om det är tillåtet om du ser meddelanden som "Du kan spara den här showen" när du startar en session.

Fördelar och nackdelar med Stripchat.com

FÖRDELAR:

 • En lång lista med vackra modeller på sajten
 • Enkel, cool och attraktiv webbdesign
 • Användare får vidarebefordra privata meddelanden
 • Webbplatsen är lättillgänglig och användarvänlig
 • Ett brett urval av live-sessioner och videor
 • Omfattande FAQ-sida
 • GRATIS visnings- och chattfunktionalitet för gästerna

CONS:

 • Oregistrerade medlemmar får ständigt påminnelser via popup-meddelanden om att registrera sig (vilket blir irriterande)
 • Engelska är den enda tillgängliga språkfunktionen
 • Chattar med privata meddelanden är endast exklusiva för betalda medlemskap

Slutsats

Med sin pornografiska karaktär har Stripchat redan varit ansedd och känd som en trovärdig webbplats för att njuta av sexuellt nöje i din egen takt. Du behöver bara genomgå registrering i en minut eller två och sedan voila, du är välkommen till en "helt ny värld". När du väl har startat det kommer du säkert fortsätta att komma tillbaka till det och sluta aldrig med det.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början