Uppdaterad: 11 maj 2021

Skyprivate & TOPP 16 Live sexwebbplatser som Skyprivate.com

Visa 16 alternativ för SkyPrivate.com

skyprivate

Det är en fredagskväll och du vill umgås och bara skrika till himlen ”Tack och lov det är fredag” precis som det brukade vara. Men du är inte säker på om det finns öppna barer eller om det är säkert att gå ut på grund av dessa obestämda tider.

Precis som alla andra branscher har sexuell underhållning dominerat onlineplattformar långt innan andra branscher gjorde det. Och när det gäller privata shower online, live eller inte, är Sky Private en av de ledande sajterna som finns.

Vad är Sky Private?

Sky Private är en relativt ny webbplats för live-cam. Den lanserades 2013 och var bara mindre än ett decennium i branschen. Men trots att det är en nybörjare har webbplatsen varit lovande när det gäller vad den kan erbjuda. Det har lockat tusentals besökare över hela världen. Det har också cirka 30,000 XNUMX registrerade modeller som alla är ute efter att utföra. Varje modell är villig att göra otroliga shower för ditt nöje. En annan anledning till att webbplatsen har ökat snabbt i besök och medlemskap beror på dess enkla gränssnitt. Du kommer aldrig att ha svårt att leta efter saker du borde göra på webbplatsen eftersom knapparna är strategiskt placerade.

Officiell webbadress: https://skyprivate.com

Registrera dig på SkyPrivate

Registreringen på webbplatsen är nästan densamma som alla andra sociala medier. Du måste besöka webbplatsen och sedan klicka på knappen "Skapa ett gratis konto". Du kommer sedan att skickas till en sida som ber dig grundläggande information om dig. Det måste noteras att du behöver ett Skype-konto för att använda SkyPrivate eftersom all kommunikation sker via Skype.

Du kan registrera dig antingen som nöjesgivaren eller nöjessökaren. Oavsett vilket konto du väljer måste du acceptera de allmänna villkoren som anges på webbplatsen. Slutligen måste du verifiera ditt konto via din e-post. Den här delen är knepig eftersom din befintliga e-postadress kan vara din personliga eller din e-postadress. Du kan dock alltid skapa ett annat e-postmeddelande för webbplatser som denna. På det sättet finns det inget spår av din identitet.

Interaktion på SkyPrivate

Som tidigare nämnts sker kommunikation via Skype. Efter registreringen kan du utforska modellernas olika profiler. Du kan gå i en en-mot-en-dialog med modellerna eller så kan du gå till shower, ditt samtal. Vissa modeller, särskilt de som har erfarenhet av branschen, sätter grundregler innan de förbinder sig till något med dig.

Main SkyPrivates funktioner

Webbplatsen har några intressanta funktioner som är unika jämfört med andra live cam-webbplatser. Du måste kontrollera varje funktion för att verkligen njuta av webbplatsen.

 • Bokning

Till skillnad från andra live cam-webbplatser där de har en tråkig bokningsprocess som vissa inte ens kan vara säkra på sin slot har Sky Private ett bättre bokningssystem. Om du är intresserad av en modell eller en artist kan du kolla in hennes "schema". Sedan, om modellen har en ledig tid för din bekvämlighet, kan du boka den platsen och voila, en säker prestanda.

 • Betyg

Du kan betygsätta modellerna genom stjärnor baserat på deras prestanda. Detta är faktiskt en mycket viktig funktion. Vissa webbsajter har inte detta eftersom det kanske inte är till stor hjälp för vissa av deras modeller. Att ha detta schema hjälper dock faktiskt både besökarna och modellerna. För besökarna kommer det att hjälpa dem för framtida referenser. Medan det gäller modellerna kommer det att hjälpa dem att förbättra om de får lågt betyg.

 • tips

Bortsett från de betalningar som gjorts för utförandena av modellerna, är en av deras största inkomstkällor tipsen från besökarna. Webbplatsen uppmuntrar besökare att ge tips till modellerna för att uppmuntra dem att fortsätta. Tja, speciellt om modellen faktiskt är en bra artist.

 • Blogg

Webbplatsen har också en blogg för många olika ämnen. Det kan sträcka sig från nyheter till insikter och anvisningar i sex och andra intressanta saker. Det meddelar också uppdateringar och ändringar på webbplatsen via den här bloggen. Om du är nybörjare är det bättre om du kollar bloggarna så att du kan lära dig saker som kan vara till hjälp under din vistelse på webbplatsen.

Prissättning på SkyPrivate

Sky Private har ett unikt betalningssystem. Hastigheten är per minut. Jämfört med andra live-cam-webbplatser har den också ett genomsnittligt prisintervall. Priserna kan vara från 1 $ - 12 $ per minut beroende på modell och prestandanivå.

Alla betalningar görs via ditt Skype-konto med dina förinställda medel. Det finns många alternativ för att finansiera ditt konto inklusive Bitcoins.

SkyPrivate mobilapp

Sky Private har en mobilapp som är tillgänglig för både Android- och iOS-enheter. Den har ett liknande gränssnitt som sin stationära webbplats med en mycket enkel och attraktiv design. Appen är mycket effektiv och enkel att använda. Det uppdateras också då och då.

Bra och dåligt om Skyprivate.com

FÖRDELAR:

 • Tusentals verifierade modeller
 • Massor av betalningsmetoder att tjäna pengar på
 • Kompatibel med mobila enheter

CONS:

 • Kommunikation sker endast via Skype
 • Få filter för sökning

TOPP 16 Alternativa live-sexwebbplatser som Skyprivate.com:

# 1 - Camsoda

camsoda

Camsoda är bäst för nybörjare eftersom gränssnittet inte är särskilt överväldigande jämfört med andra cam-webbplatser. Bortsett från detta har den ett enkelt gränssnitt som gör det enkelt att använda och utforska. Att registrera sig med webbplatsen är gratis, men för mer personlig och intim interaktion med modellerna måste du köpa tokens för det.

FÖRDELAR:

 • Prisvärd avgift
 • Enkelt och lätt att navigera på webbplatsen
 • Massor av aktiva modeller och artister

CONS:

 • Ingen gratis platsutforskning; Registrering behövs
 • Sökfunktionen är inte särskilt bra

# 2 - Jag är live

imlive sida

Det är en väletablerad webbplats som är känd för att vara en av världens största och mest populära livesexwebbplatser. Sedan lanseringen har den redan mer än 50 miljoner registrerade medlemmar. ImLive har blivit märkt som det “bästa stället att vara” inom levande sexkameror. Webbplatsen har fått flera utmärkelser och citat vilket gör den till en av de mest pålitliga webbplatserna. Vissa funktioner på webbplatsen är de bästa värdarenorna, utomhuskamerorna och vibratorprogrammen. Dessutom erbjuder den en live trekant för ett mer spännande live sex-äventyr.

Känn dig fri att kolla vårt ImLive recension här.

FÖRDELAR:

 • Gratis bonusvideor
 • Mobilwebbplatsversionen är lika effektiv som skrivbordsplatsen
 • Du får det du betalade för

CONS:

 • Dess layout är på något sätt föråldrad
 • Vissa modeller har inte HD-kameror

# 3 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby hem

Om webbsajter inte är nya för dig; du har antagligen gått över den här webbplatsen. MyDirtyHobby är ett tyskbaserat och underhållet (men naturligtvis finns det på engelska). Faktum är att webbplatsen har en enorm grupp av artister som publicerar foton och videor av olika nischer, nämligen: onani, striptease, en orgie och andra kinks. Dessutom laddar samhället upp hundratals uppdateringar varje dag så att du får nytt nytt innehåll att njuta av. Slutligen, eftersom webbplatsen är baserad i Tyskland, är artisterna mestadels av samma ursprung, men du måste välja att översätta webbplatsen till engelska eller nederländska.

FÖRDELAR:

 • Avancerat sökverktyg
 • Det finns så mycket innehåll och variation
 • Webbplatsdesignen är snygg och tilltalande

CONS:

 • Inget alternativ att ladda ner video

# 4 - FreeChat

Live

Den här nakenkammarsidan för vuxna är baserad i USA. Det har blivit en ledande cam-webbplats bara några år efter lanseringen och har fortsatt att behålla statusen. Det slutade aldrig skapa och återskapa funktioner på deras webbplats för att passa användarnas smak. För närvarande har den minst 40 kategorier du kan välja mellan.

Kontrollera vår fullständiga översikt över Streamate och dess alternativa live cam-webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Det finns rum som är tillgängliga även för icke-medlemmar
 • Rimliga priser för deras shower
 • De har en daglig utgiftstak

CONS:

 • Få betalningsalternativ tillgängliga
 • Du kan bara öppna en live-kamera åt gången

# 5 - Jerkmate

jerkmate bild

Den här webbplatsen låter dig aldrig rycka på egen hand, eftersom de kommer att ge dig din Jerkmate när du behöver det. Jerkamate är relativt nytt i branschen. Faktum är att du kanske märker ett antal amatörartister på webbplatsen men det är också stolt över deras professionella artister som kommer att uppfylla dina önskningar som du vill. Dagligen har sajten tusentals och tusentals livekanaler som du kan välja mellan. Från dessa kanaler kan du se vad du vill. Du kan filtrera dessa kanaler efter etnicitet, kroppstyp, hårfärg och sexuell läggning. Detta kommer att begränsa dina alternativ för bättre val.

FÖRDELAR:

 • Prisvärt kundservice
 • Solid ljudkvalitet
 • Diskreta chattar
 • Många betalningsalternativ

CONS:

 • Få alternativ för gratisanvändare
 • Webbplatsens allmänna utseende är inte särskilt tilltalande

# 6 - Bongacams

bongacams startar

BongaCams är en Rysslandsbaserad webbplats med ödmjuk början. Egentligen började det bara litet då det har vuxit så snabbt och kan nu ses som en tävling för andra stora mer etablerade nakna webbsajter. Bongacams har nått en bred publik genom att förvärva olika sexkamsidor och fokusera på marknadsföring och kampanjer. Om du gillar europeiska bröst är det här webbplatsen du kan besöka. Webbplatsen har mindre eller ingen problem med buffertar och buffertar så du behöver inte oroa dig för det. Det upprätthålls av toppnivå back-end support.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är lätt att navigera
 • Olika språkval
 • Rimligt pris och inga dolda avgifter

CONS:

 • Brist på levande tjejer (vanligtvis om din region inte är USA)

# 7 - Myfreecams

myfreecams

Myfreecam är webbplatsen för dem som inte letar efter ett seriöst förhållande. Det är en av de ledande platserna inom vuxen live cam-industrin. Vidare förblev webbplatsen på topp trots uppkomsten av många andra webbsajter. Det har uppfunnit och återuppfunnit sin webbplats för att vädja till deras växande och föränderliga besökare. Du kan anpassa din profil och njuta av dess andra spännande funktioner.

FÖRDELAR:

 • Det finns många gratisfunktioner
 • Anpassningsbar sidofält för bättre navigering
 • Personliga modellprofiler för enklare val

CONS:

 • Det har bara kvinnor som sina kammodeller
 • Kundtjänst är inte särskilt pålitlig

# 8 - Livejasmin

jasmin

LiveJasmin är en av de bästa direktsändningssidorna. Det har många modeller och porrstjärnor från hela världen. LiveJasmin är också en av de största och mest annonserade webbplatserna för livevideochatt, vilket gör den till en av de populäraste. Du får många alternativ för att interagera med modellerna. Det kan vara i ett privat rum eller ett offentligt rum.  

Kontrollera vår fullständiga Livejasmin recension.

FÖRDELAR:

 • Många modeller är online 24/7
 • Den har en mängd olika alternativ för interaktion
 • Appen är kompatibel med den senaste uppdateringen av iOS och Android

CONS:

 • Kundtjänst är inte alltid lyhörd
 • Vissa modeller talar inte flytande engelska

# 9 - Cameraboys

cameraboys

Det kanske inte är så vidsträckt som Sky Private men det ger säkert till och med spänning och spänning. Även om webbplatsen kanske inte är så populär, har den mycket att erbjuda som kan konkurrera med andra webbplatser. För det första har webbplatsen en specifik målgrupp som begränsar sin marknad. Detta är dock också bra för marknaden eftersom de inte behöver simma med andra webbplatser som inte är för dem. Webbplatsen försäkrar dig om kvalitet. För det andra erbjuder webbplatsen variation med närvaron av homosexuella och transkvinnor på webbplatsen. Slutligen kommer du aldrig att oroa dig för webbplatsens säkerhet och säkerhet. Både artisterna och användarnas integritet är en av webbplatsernas viktigaste problem.

FÖRDELAR:

 • Många artister från hela världen
 • Tvåvägs kamera
 • Lätt att navigera på webbplatsen

CONS:

 • Live-kameror kan vara dyra
 • Det finns kameror som inte är av HD-kvalitet

# 10 - Kaninkamera

kaninkameror

Kaninkameror har fått mycket beröm och popularitet över hela världen. Webbplatsen erbjuder inte bara snabba live-åtgärder om du har turen, men du kan också hitta en livstidspartner på webbplatsen. Den har tusentals modeller i olika former och storlekar. Du kommer aldrig att ta slut på alternativ och kommer säkert att ha någon att klara det med. Dessutom erbjuder webbplatsen överkomliga priser för sina barn. Den har ett av de enklaste navigationssystemen där du bara kan hålla musen för att förhandsgranska fotot. Du kan också klicka på uppspelningsknappen för att se artisten live. De har också olika shower med olika prisalternativ.

FÖRDELAR:

 • Tillgång till HD-kameror
 • Webbdesign är kompatibel med både mobil och stationär
 • Brett utbud av vackra artister

CONS:

 • Det kan bli riktigt dyrt
 • Ljudkvaliteten är inte så trevlig

# 11 - XLoveCam

Xlovecam main

Webbplatsen erbjuder många artister och modeller du kan välja mellan. Dessa modeller är alla redo att gå ner och gå på en äventyrlig sexuell föreställning med dig. Den har olika shower som du kan välja mellan. Varje show är snyggt och perfekt organiserad, du vill spendera dina pengar på allt. Innan du kan delta i showen får du möjlighet att få en smygtitt på vad artisterna är eller kommer att göra. Detta ger dig en uppfattning om vad du är på väg att komma in i. Det finns också två typer av shower, den offentliga showen som kan ses av vem som helst och den privata showen som endast är för inbjudna gäster. För VIP-gäster finns det en extra fördel som är de inspelade arkiverade videorna. Endast dessa VIP har tillgång till dessa videor.

XLovecam och alternativa webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Mobilversionen är effektiv
 • Mycket pålitlig kundsupport
 • Få sidproblem

CONS:

 • Ingen sessionstimer
 • Inte alla kameror är högupplösta
 • Du kan inte filtrera efter kamerakvalitet

# 12 - Cams.com

live camscom

CAMS.com är en klassisk live cam-webbplats som är en av de äldre webbplatserna i branschen. Det har behållit sin webbplats enkelhet från den tidpunkt då den startade. Cams har en mycket interaktiv funktion som låter dig ansluta till modeller och styra nöjet de får. Varje dag har webbplatsen nya modeller. Du kommer aldrig att ta slut på nytt ansikte dagligen.

Cams.com granskades i sin helhet här.

FÖRDELAR:

 • Foton och videor är högupplösta
 • Det blir aldrig slut på heta modeller
 • GRATIS 100 tokens vid registrering

CONS:

 • Inga förinspelade videor
 • Du måste betala först innan du kan kommunicera

# 13 - Stripchat

gränssnitt stripchat

Bara genom att öppna webbplatsen blir du retad av de olika förhandsgranskningarna som modellerna visar även utan att registrera dig. Stripchat lägger vikt vid deras åldersbegränsningar eftersom det meddelar besökarna om det då och då. Som namnet antyder är webbplatsen för dem som är intresserade av att strippa och chatta, en i taget eller samtidigt.

FÖRDELAR:

 • Ett brett urval av artister
 • Interaktiv striptease och andra funktioner
 • Hjälpsamma kategorier

CONS:

 • Inget annat språkalternativ

# 14 - XCams

xcams

En av de mest använda live-sexwebbplatserna i många europeiska länder. Eftersom deras största marknad är inom nämnda område är deras modeller också mestadels europeiska. Men om du inte är från regionen behöver du inte oroa dig eftersom deras modeller verkligen talar flytande engelska, vissa till och med talar flytande andra språk. Webbplatsen är väldigt lätt att navigera, så som att registrera sig på den. Den stöder minst 15 andra språk för enklare åtkomst.

Vill du se mer om Xcams - kolla här.

FÖRDELAR:

 • Sökverktyget är lovvärt
 • HD-kameror
 • Solid kundsupport

CONS:

 • Få modeller att välja mellan
 • Används inte ofta utanför Europa

# 15 - MyCams

mycams

MyCams.com är en hundraprocentig legitim webbplats som erbjuder och botar dina livekamerbehov. Den har en av de största databaserna med modeller och artister inom live-sex-cam-sfären. Som besökare kan du faktiskt följa artisterna vidare Twitter och sajten tillåter det. Med några få dollar kan du ladda ner extra videor och foton för din egen konsumtion. Och om du bara känner dig generös kan du skicka tjejer saker från deras önskelistor.

FÖRDELAR:

 • Live kundsupport online
 • Mobilwebbplatsen är effektiv
 • Du kan se tjejgalleriet gratis

CONS:

 • Inga nakenbilder i det offentliga chattrummet
 • Inkonsekvent kamkvalitet
 • Vissa tjejer laddar orimligt

# 16 - chaturbate

chaturbate

Chaturbate är en webbplats för vuxna med amatörer som artister. Amatörälskare har skapat en egen nisch som webbplatsen tillgodoser. Det har gått mindre än ett decennium från lanseringen men det har redan blivit en av de största live-cam-sajterna där det finns över 7 miljoner medlemmar över hela världen.

Kolla upp Chaturbate & dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Gratis tillgång till liveshower
 • Massor av funktioner
 • Stort utbud av aktiva modeller vid varje given tidpunkt

CONS:

 • Appen är endast tillgänglig i Google Play
 • Kan vara dyrt

Senaste ordet om SkyPrivate

Med alla dessa live-cam-alternativ kommer fredagskvällarna aldrig att vara desamma. Det kommer alltid att finnas något för din budget eller din smak för natten. Det behöver inte ens vara en fredag ​​för att besöka dessa platser. Oavsett om det är Skyprivate eller något annat - du blir mer än nöjd - jag kan garantera dig.

Personligen uppmanar jag dig att prova Skyprivate och titta på åtminstone några av de 16 alternativen som nämns här - du kan bli positivt överraskad. 😉

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början