Uppdaterad den: 25 september 2022

Jerkmate recension

& TOP 14 Live Webcam Sex-sajter som Jerkmate.com

Visa mig 14 alternativ för Jerkmate.com

Vad handlar det om?

jävla kompis Jerkmate kommer aldrig att låta dig komma helt själv. Som namnet antyder kommer webbplatsen att ge dig partnern för dina jävla behov. Förutom att förse dig med företaget medan du gör det, kommer det att göra processen mer spännande och intressant för dig. Du kan välja från det breda utbudet av tjejer som webbplatsen har. Varje tjej har olika kinks och färdigheter som du säkert kommer att fortsätta leta efter. Den här sidan är lätt en av de bästa sajterna när det kommer till live sexkameror.

Eftersom webbplatsen består av modeller från olika kontinenter erbjuder den nio (9) olika språk som du kan välja mellan. Detta är också användbart för användare som inte talar engelska. Med detta kan du förvänta dig att det finns artister tillgängliga när som helst på dygnet. I likhet med andra webbplatser varierar Jerkmates modeller från amatörer till proffs. Du får välja dina preferenser, oavsett om det är en kvinna, man, trans, gay eller till och med grupp. Utöver detta kan du också välja olika kinks, utseende och åldersgrupper.

Logga in och registrera dig på Jerkmate

För användare som redan har ett konto kan du helt enkelt klicka på “Logga in” -knappen och ange din e-postadress och ditt lösenord.

Å andra sidan, för de som ännu inte har skapat ett konto kan du klicka på "Skapa ditt gratiskonto" knapp. Detta kommer att omdirigera dig till en sida som frågar dig grundläggande information som din e-postadress, smeknamn och ditt lösenord. Nu kanske du är lite orolig för att ge ut din e-post, särskilt på sajter som denna. Men det finns alltid en lösning på det. Du kan alltid skapa ett separat e-postmeddelande för liknande webbplatser du besöker. På så sätt förblir du diskret. Efter att ha angett all denna information måste du verifiera ditt konto via e-postmeddelandet som du skickade.

Jerkmates sökverktyg

Jerkmate har ett något omfattande sökverktyg. Med det kan du begränsa dina alternativ baserat på dina intressen. Resultaten varierar beroende på vem som är online just nu. Följande filter är tillgängliga för bättre sökresultat:

 • Sexuell läggning (lesbisk, bög, bisexuell eller rak)
 • Etnicitet (ebenholts, kaukasisk, asiatisk, spansktalande);
 • Åldersgrupp (tonåring, ung, mogen)
 • Bröst och kukstorlek (liten, genomsnittlig eller stor);
 • Kroppstyp (smal, liten, muskulös, atletisk, genomsnittlig, kurvig, BBW, husky eller stor pojke);
 • Hår-, ögon- och kroppshårfärg;
 • Fetisch (Cuckold, ansikts, piercingar, fötter, läder, anal, mjölk, munkavle, gräddej, rökning, BDSM, strumpor, undergiven, djup hals, dominerande, tatueringar etc.).
 • Region: Asien, Afrika, Amerika och Europa

Jerkmate-funktioner

Att vara i branschen under en längre tid har webbplatsen förnyat många funktioner som användarna kan njuta av. Dessa är några av dessa:

 • video~~POS=TRUNC

Videochatt är en mycket grundläggande funktion som du kan njuta av på webbplatsen. Detta är dock ett enkelriktat kommunikationsmedium. Du använder detta om du vill se modellerna uppträda.

 • Röst-till-röstchatt

För att ta upp showen ett tag kan du använda den här funktionen. Men inte alla artister har den här funktionen. Du måste bara kontrollera om artisten är tillgänglig för en tvåvägs röstchatt. Det här är också en betald funktion för premiumkonton. Webbplatsen använder en krypterad telefon för att möjliggöra kommunikation.

 • Cam2Cam

Nu för att äventyret ska bli ännu mer intressant kan tvåvägskammen användas. Det är en sak att se modellerna spela och leka med sig själva, men det är en hel spänningsnivå när artisten ser att du spelar också. Det gör interaktionen mer realistisk och mindre virtuell.

Säkerhet och support av Jerkmate.com

Baserat på informationen från webbplatsen använder den SSL för att kryptera all personlig information för sina användare inklusive dina betalningsuppgifter. Det anges också i dess villkor att ledningsgruppen för Jerkmate inte på något sätt kommer att sälja den information de samlade in från sina användare. Detta är en bra försäkran för användarna eftersom data behandlas konfidentiellt. Dessutom har webbplatsen ett mycket omfattande hörn med vanliga frågor där du kan skicka igenom om du tvivlar. Du kan också hitta säkerhetsåtgärder som fastställs av själva webbplatsen.

Om du fortfarande har andra frågor eller frågor som inte besvaras i vanliga frågor kan du kontakta deras kundsupport. De har lyhörd kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt. Du kan nå dem via chatt eller samtal. Titta bara efter "Kontakta oss" så hittar du kontaktuppgifterna på webbplatsen.

Den unika sidan av Jerkmate

Jerkmate rekommendation

Bland livesexcamsajterna på Internet kan jag säga att Jerkmate verkligen visar en märkbar unik sida. För det första erbjuder den här webbplatsen en massa funktioner och passar alla preferenser. Till exempel är modellerna här inte bara vackra. Det är naturligtvis vårt primära bekymmer, men du kan välja olika kroppsformer, ögonfärg, hår, nationalitet och andra specifika egenskaper hos en kvinna eller man.

Utöver dessa har Jerkmate också en fantastisk webbupplevelse. När jag försökte titta på en liveshow laddades den strömmande videon omedelbart utan buffring eller eftersläpning. Till skillnad från andra cam-sajter med massor av irriterande avbrott, gör den här dig verkligen att spika snabbare. Observera också att Jerkmate har en modellöversiktsfunktion där du kan läsa detaljerad information om modellerna, statistik, erfarenheter och expertis.

Dessutom är kamerorna som används av modellerna av Jerkmate alla av högupplöst kvalitet. Du kan vara säker på att du kan njuta av den skarpaste och klaraste visuella upplösningen när du behöver rycka till. Om det inte räcker kan du fritt chatta med modellerna via Jerkmates chatbox på plats. Vanligtvis kommer användare att hoppa till chattboxen när saker blir tråkiga, men personligen tror jag inte att folk är på chatten av denna anledning. Känslan av att kunna prata med Jerkmate-modeller pumpar upp en annan känsla och spänning.

Tusen modeller finns tillgängliga här, så att hitta din perfekta matchning och absoluta preferens kommer inte att vara en utmaning. Du kan till och med begära en privat show om du gillar en mer intim interaktion. Jag vet att du gillar det ännu mer, speciellt när dessa modeller onanerar oavbrutet och leker med leksaker.

Användarvänlig design och funktioner

Jerkmate-videor

Trots de många sektionerna och livewebbkameraalternativen upprätthåller Jerkmate-webbplatsen ett snyggt och välordnat utseende. Kudos till teamet bakom denna sida; de gjorde det perfekt utan att offra användbarheten. Nödvändiga funktioner som klassificeringar och sökverktyg är tillgängliga i menyn till vänster, medan livevideorna är idealiskt belägna i mitten. För mycket bättre bekvämlighet är sökrutefunktionen placerad på den högsta delen av den här sidan, så att du kan göra det på ett ögonblick när du behöver hitta specifika live cam-shower eller modeller.

Självklart är Jerkmates visuella egenskaper och design både attraktiva och användarvänliga. Något jag verkligen inte kan klaga på. Om du jämför detta med vissa erotiska sajter eller liknande nischer kan andra ha komplicerade layouter. Men den här främjar enkelhet och en bekväm användarupplevelse. Faktum är att om du visar sig använda en blandning av webbläsare, som Chrome, Safari, Mozilla och mer, har den en mycket bättre anpassningsförmåga och är lättare att gå runt. Användargränssnittet blir inte rörigt och krockar.

Jag märkte också att webbplatsens design och stil är ren och stilren, vilket är relativt ovanligt för en cam-sajt. Jag menar, jag är van vid ett oorganiserat och omodernt utseende på webbplatsen, så Jerkmate var verkligen en nyhet för mig. Uppenbarligen, med funktioner som denna, kan du vara säker på att du inte kommer att ha några problem att hitta de bästa webbkamerorna och uppfylla dina djupaste och mörkaste köttsliga önskningar.

Komma igång på Jerkmate

Jerkmate-spel

Att utforska Jerkmate-webbplatsen öppnade många möjligheter att kritisera och berömma. Men en sak jag märkte är hur de lyckades göra sajtens gränssnitt lite lättare för människor och modeller att interagera. Det finns många sätt att manövrera webbplatsen, vilket gör registreringen snabbare. Personligen tycker jag att dessa två saker är väldigt viktiga eftersom vi inte kan komma igång med vårt Jerkmate-äventyr utan att njuta av atmosfären först.

Förutom fördelaktig användbarhet är registrering en avgörande sak som kommer att avgöra om en besökare blir en av fjantarna eller bara en vanlig gammal gäst. När det är klart kan du få tillgång till alla onlinetjejer och chatta med dem när du vill. För offentliga chattar har alla användare tillgång till en chatbox där du kan skicka alla meddelanden, elaka eller komplimanger, och låta modellen veta ditt intresse.

Jerkmate-modeller online

Din erfarenhet av Jerkmate beror på dina val. För närvarande har sajten massor av livekamerashower med unika teman och olika kamerakategorier. Jag har sett lesbiska, BDSM, asiater, BBW, MILF, ansiktsbehandlingar och mer — och de finns alla med i den här samlingen. Alla tänkbara former av erotisk och kinky fetisch visas här, så oroa dig inte om du har mycket specifika eller udda behov. Välj bara från alternativet och tänk på vad som gör din kameraupplevelse värd besväret. Kanske behöver du en liten modell eller någon med stora bröst. Kom bara ihåg att vilka tvångstankar du än har, det finns inget sätt att du inte hittar det på Jerkmate.

Du kan gå med dem här.

Jag menar, det finns bokstavligen mer än tusen olika livekameror tillgängliga här på Jerkmate, och du kan göra det så enkelt och bekvämt. Denna sida är definitivt din bästa insats för att fylla dina obestridliga drifter och önskningar. Men om du fortfarande är lite tveksam och vill ha en bättre förståelse för vad JerkMate kan ge dig, antar jag att du bör prova det om en dag eller två och utforska kamalternativen. Vem vet, det här kan vara en ny upplevelse för dig!

Jerkmates Premium-prenumeration och gratiserbjudanden

Jerkmate sexspel

Som du redan vet är Jerkmate en premium live cam-sajt, så du bör betala för ett abonnemang när du använder privata camshower. För närvarande erbjuder sajten även gratistjänster, men förmånerna du kan njuta av med ett betalmedlemskap är långt bortom grundprenumerationen. Du kommer definitivt att njuta av de bästa och mest fantastiska funktionerna hos Jerkmate när du investerar lite månadsvis eller årligen.

För gratis eller grundläggande kontomedlemmar, Jerkmate erbjuder gratis registrering och surfa på hela webbplatsen. Du kan också förhandsgranska en video i tio sekunder och njuta av en begränsad kamerashow. Du kan komma åt alla delar av Jerkmate, men tyvärr finns det inget mycket du kan göra runt omkring.

Jerkmate live

Alternativt kan Premium-medlemmar njuta av massor av alternativ och unika funktioner på Jerkmate-webbplatsen. Först och främst kan du betygsätta modellers showprestationer, skapa en lista över dina favoritmodeller, skicka meddelanden, gå med i flera privata kamerashower och få dagliga uppdateringar om vad som är nytt på sajten och modellerna.

Naturligtvis är den mest avgörande förmånen för alla premiummedlemmar att få tillgång till och njuta av liveshower till ett överkomligt kreditpris. Du kan till och med filtrera modeller efter kön, som homosexuella, straighta och par. Jerkmate såg till att tillgodose alla sina användares preferenser, så utforska och streama jävla live med den vackraste och mest perfekta kameramodellen.

Men framför allt annat som Jerkmate är stolt över, är min favoritfunktion här tipset. Vad är det som dricker? Tja, det är i princip att ge modellen en kredit på plats eller tips för hennes fantastiska prestation. Dessa är endast tillgängliga för premiummedlemmar, och du kan njuta av dem när du begär en viss akt eller en speciell föreställning.

Jerkmates fördelar och nackdelar

FÖRDELAR:

 • Användarsäkerhet är en av webbplatsens högsta prioriteringar
 • Massor av språk att välja mellan
 • Pålitlig kundsupport
 • Massor av tjejmedlemmar lever ständigt på kameror

CONS:

 • Priserna är mycket volatila
 • Chattgränssnittet kan använda vissa förbättringar

Topp-14 Live Cam Sex-webbplatser som liknar Jerkmate.com:

# 1 - Cams.com

live camscom

Cams.com är mest känd för sin interaktiva funktion. Den har "Connexion" där du kan manipulera leksakerna som används av webbplatsens modeller. Du kan stimulera sex med modellen live genom Lovense Max. Lovense Max är kopplad till modellens Nora. Webbplatsen är också stolt över sin Buzzmode-funktion som gör det enklare att använda webbplatsen. Du kan tippa modellerna igenom den. Cams har ett generellt enkelt gränssnitt så det är enkelt att använda.

FÖRDELAR:

 • Dess videor strömmar i full HD
 • Det interaktiva avsnittet
 • Det finns nya modeller varje dag

CONS:

 • Att chatta med modeller är en betald funktion
 • Inga förinspelade videor till skillnad från andra webbplatser

# 2 - Camsoda

camsoda hem

Du kommer aldrig att ångra dig någonsin att gå med på denna webbplats. Det ger dig kvaliteten för de pengar du spenderar. Webbplatsen har tvåvägsljud och video privata shower som gör din interaktion med modellen mer realistisk. När du registrerar dig ger webbplatsen dig gratis tokens som du kan använda och utforska webbplatsen. Med bara ett gratis medlemskap får du redan nu njuta av många av Camsodas funktioner.

Camsoda recension & alternativa webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Billigare än andra liknande webbplatser
 • Det finns många gratis cam-modeller
 • Brett utbud av kinks-kategorier
 • En av de största webbsajterna i världen

CONS:

 • Sökmotorfilter är inte särskilt omfattande och organiserade
 • Vanliga frågor är inte särskilt användbara

# 3 - Jag är live

imlive sida

ImLive anses vara en av de bästa livekameror som finns. Detta är baserat på utmärkelserna 2015 och åren innan. Det har vunnit minst tre gånger i kategorin Bästa livekamera. Webbplatsen ger dock dessa utmärkelser rättvisa. Den har många specialfunktioner som du säkert kommer att njuta av från antalet modeller och artister de har från olika delar av världen. Det finns också kända porrstjärnor som strömmar på webbplatsen.

Du kan läsa en fullständig ImLive.com recension här.

FÖRDELAR:

 • Många funktioner för gratis medlemmar
 • Lojala medlemmar delas ut
 • Webbplatsen är säker och säker

CONS:

 • Design kan vara mer tilltalande
 • Begränsade betalningsalternativ

# 4 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby sida

MyDirtyHobby anses vara en av de största webbplatserna för vuxenätverk. Förväntat kommer du att träffa många likasinnade på webbplatsen. Det finns också många amatörer som publicerar sina foton och videor. Du är säker på kvalitetsinnehåll av hög kvalitet och andra användare. Bortsett från de kostnadsfria inläggen, om du har några pengar kvar finns det många fler funktioner du kan njuta av. Webbdesign är bra och lätt att använda.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är lätt att navigera
 • Ingen medlemsavgift
 • Det finns många dagliga uppdateringar

CONS:

 • Du kan inte spara eller ladda ner videor
 • Inte alla videor finns i HD

# 5 - Live Jasmin

LiveJasmin hem

Den enda webbplatsen på LiveJasmins hemsida ger dig atmosfären av klass och elegans. Du kan genast berätta genom sin hemsida att du kommer att få en trevlig upplevelse med webbplatsen. Verkligen besviker webbplatsen aldrig eftersom den har en av bästa kvalitet när det gäller modeller. Det har investerat tid och ansträngning i att screena sina modeller för att också ge sina användare en kvalitetsupplevelse. Men du måste också förvänta dig att priset också är högt med den avancerade prestandan de ger.

LiveJasmin recension & webbplatser som Livejasmin.com här.

FÖRDELAR:

 • Högkvalitativa webbkameror och modeller
 • Prisvärt kundsupport
 • Fetischkategorier är mycket omfattande

CONS:

 • Priserna är dolda tills du har krediter

# 6 - Bongacams

bongacams

Bongacams är en av de mest besökta webbplatserna för vuxna för gratis att gå med. Du kommer inte bli förvånad över varför användare fortsätter att komma tillbaka till webbplatsen. Det har många modeller från amatörer till proffs. Varje modell har sin skicklighet att visa upp som säkert hjälper dig att komma på nolltid. Det finns inga problem när det gäller tillgänglighet eftersom webbplatsen är öppen dygnet runt. Och med öppen betyder det att det finns många aktiva användare oavsett tid på dagen. Modellerna är också från olika delar av världen.

Bongacams omfattande recension här.

FÖRDELAR:

 • Det finns gratis tokens
 • Dess mobilapp är lika funktionell som deras stationära webbplats
 • Föreställningar är värda vartenda öre

CONS:

 • Irriterande popup-fönster när de är i "fritt läge"
 • Flera modeller talar inte på engelska

# 7 - chaturbate

chaturbate

chaturbate anses vara en av de bästa konkurrenterna när det gäller levande kameror. Det har vunnit så mycket popularitet genom åren. Du kan titta på gratis amatörshow på webbplatsen. Men om du vill göra det mer eller mindre så finns det betalda föreställningar av professionella modeller som är villiga att visa dig vad de har i en live-show. Det kanske inte är den första webbplatsen som erbjuder live-kamera men det har blivit revolutionerande när det erbjuds några shower gratis som du sällan tycker om på andra webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Gratis nakna och andra sexuella handlingar
 • Prisvärda priser
 • Massor av funktioner att njuta av

CONS:

 • Att ställa in en tvåvägs kamera kan vara förvirrande
 • Sökmotorfiltret behöver uppgraderas
 • Irriterande annonser för gratis medlemmar

# 8 - MyFreeCams

minfreecams-sida

Du bör inte luras av utseendet på denna webbplats. MyFreeCams är mer än vad som möter ögat. Det kan se ut som föråldrat men det har vad som krävs för att tävla med andra nyligen lanserade live sexkamsidor. Det har ett stort urval av kvinnor som du enkelt kan prata med. MyFreeCams är en av banbrytande webbplatser i branschen och den är en expert när det gäller att göra användarnas upplevelser värda.

Här är en fullständig recension av MyFreeCams.

FÖRDELAR:

 • Ad-fri
 • Det finns många modeller

CONS:

 • Föråldrat gränssnitt
 • Inga bonusar för lojala användare

# 9 - Stripchat

Stripchat Hem

Stripchat är allmänt känt inom området för livekameror för vuxna. Den har sina tusentals artister från hela världen. Bara den blotta synen på webbplatsens hemsida kommer att slå dig på på nolltid. Det finns mycket tydligt innehåll på webbplatsen, bara här och där. Webbplatsen har olika val för dina olika sexuella intressen. Oavsett hur okonventionellt de kinks och sexuella särdrag du har, tror du bäst att Stripchat har en person för dig.

Stripchat fullständig recension här.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är säker
 • Det finns många betalningsalternativ
 • Ett brett urval av modeller

CONS:

 • Ingen mobilapp tillgänglig
 • Dyra privata shower
 • Det privata meddelandet är endast tillgängligt för betalande användare

# 10 - SexedChat

sexedchat

SexedChat är en av de lågmälda live-cam-webbplatserna på internet. Men i motsats till dess lågmälda varumärke, bara genom att besöka webbplatsens hemsida kommer du att hälsas med deras cam flickor. Medan andra webbplatser försöker vara diskreta på sin hemsida, vill Sexedchat presentera dig först vad de exakt kan erbjuda dig. För att göra din webbplatsupplevelse enkel och smidig har webbplatsen en avancerad sökmotor där du kan välja kategorin för den kamflicka du vill titta på. Det erbjuder massor av kategorier, några av denna värld.

FÖRDELAR:

 • Avancerade filteralternativ
 • Tilltalande webbdesign
 • Massor av kamflickor att välja

CONS:

 • Du kan inte skicka meddelanden till kamflickorna direkt
 • Få funktioner i allmänhet

# 11 - Cam4

cam4 hemsida

Cam4 kanske inte är lika populärt som sina andra konkurrenter men det har imponerande funktioner som de bästa nivåerna i cam-världen. Webbplatsen har många amatörmodeller från olika delar av världen. Bortsett från det erbjuder webbplatsen olika kategorier beroende på dina preferenser och kinks - alla dessa funktioner till en minimal avgift. Webbplatsen har ett mycket enkelt gränssnitt vilket gör det väldigt enkelt att navigera och utforska.

Kolla in vår granskning av Cam4.

FÖRDELAR:

 • Rimliga priser
 • Interaktiva sexleksaker
 • Massor av betalningsalternativ för diskret betalning

CONS:

 • Design kan vara bättre

# 12 - RoyalCams

kungliga kameror

RoyalCams är en av få cam-webbplatser som erbjuder gratis innehåll. Den har ett brett utbud av modeller i sin katalog. De har ett avancerat sökverktyg för enklare surfning och kategorifiltrering. Det har fyra olika inställningar för privat chatt beroende på ditt intresse. Till skillnad från andra sexkammarsajter där modellerna eller artisterna tar olika priser efter eget tycke, i Royal Cams är kostnaden för föreställningar fast.

FÖRDELAR:

 • Olika artister
 • Massor av intressanta funktioner
 • Konsekvent prissättning

CONS:

 • Ingen interaktiv funktion
 • Videochatt är endast för premiummedlemmar

# 13 - SlutRoulette

slutroulett

SlutRoulette gav en annan snurr på sin webbplats. I stället för att du bläddrar igenom alla modeller och artister och letar efter rätt matchning ger SlutRoulette dig en artist. Det har något slags matchande system beroende på vilka alternativ du har begränsat. Först måste du bara välja en kategori inom vilken webbplatsen ska leta efter modeller. Sedan kommer de att förhandsgranska en modell i taget. Du har möjlighet att chatta med modellen eller ringa passet.

Ta en titt på vår SlutRoulette-recension här.

FÖRDELAR:

 • Det finns många vackra artister
 • Den har en applikation och dess mobilversion är lika funktionell
 • Flera funktioner att njuta av

CONS:

 • Kundtjänst är inte särskilt bra
 • För mycket prisvariation

# 14 - Flirt4Free

flirt4free

Om du är en VIP-typ av live cam-användare är det här webbplatsen för dig. Flirt4Free är stolt över sina VIP-program som gör webbplatsen oemotståndlig för betalande kunder. Webbplatsen uppmuntrar dig att lära känna modellerna först innan du börjar spendera din förmögenhet på dem. Bortsett från detta ger det dig tips om hur du kommer att kunna spendera praktiskt på webbplatsen. Det lägger definitivt stor vikt vid användarnas njutning och komfort.

Kontrollera Flirt4Free och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • VIP-funktioner
 • Tvåvägs ljud- och videokommunikation
 • Utställningar av god kvalitet

CONS:

 • Sökmotorn är inte särskilt hjälpsam
 • Färre kamflickor jämför med konkurrerande webbplatser
 • Poängsystemet är bara fördelaktigt för VIP-medlemmar

Slutsats

Med alla dessa webbkamera sex webbplatser tillgängliga på internet kommer onanering aldrig att vara ett eget arbete. Oavsett om du har pengar att spendera på shower eller inte, finns det en webbplats för dig eftersom du alltid kan dra nytta av gratisprogrammen på några av webbplatserna. Trots svagheterna på ovanstående webbplatser uppväger dess styrkor dem också. Inte bara Jerkmate, men alla dessa webbplatser har testats och visat sig vara de bästa i branschen.

Min personliga TOPP 3 skulle vara som följer:

# 1: Jerkmate
# 2: Camsoda
# 3: och Jag är live.

Lycka till att slå det till riktiga livecam-tjejer!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början