Uppdaterad: 17 augusti 2022

Jag är live

Länk: https://www.imlive.com

En ärlig recension av ImLive.com - Ska du gå med?

imlive hem

Vinnande i följd priset för bästa livechattwebbplatsen för åren 2011 och 2012 och mer har IMLive ansetts vara en av de mest populära och mest använda livechattwebbplatserna idag. Det finns gott om sådana webbplatser att välja mellan, men IMLive sticker ut bland dem alla med sin massiva samling av bilder och live-sessioner, som alltid kommer att fylla dig med nöje. De har varit verksamma i mer än 15 år nu och har många modeller på sin lista. Mer än 62 miljoner användare har varit ivriga besökare på denna veteranwebbplats och antalet fortsätter att öka fram till denna dag. IMLive erbjuder många funktioner på cam-sidor tillsammans med många extra förmåner, vilket ser till att du alltid kommer att ha den bästa tiden i ditt liv när du är på webbplatsen.

Ägs av IML SLU, IMLive har några systerwebbplatser som drivs av andra företag. Dessa webbplatser delar en liknande modellista, funktioner och teknik för vita etiketter, men skillnaden mellan dem är att all privat information, användarkonton, krediter, kundtjänster och vissa andra delar inte delas, vilket säkerställer användarnas integritet.

Om du hoppar på IMLive-vagnen kommer du att välkomnas en intuitivt utformad webbplats utrustad med spännande funktioner, heta artister och minnesvärda liveshower. Hot babes är alltid tillgängliga för vissa live sexchattar och de kommer alla från olika länder, varav majoriteten kommer från Europa. IMLive erbjuder en mycket avancerad och effektiv sökmotor som gör det möjligt för användare att vara mycket specifika om vad de vill ha från en modell som de skulle ha kul med. Genom att välja mellan olika alternativ och kategorier kommer du att kunna filtrera och äntligen hitta din mest efterlängtade drömbrud. En anmärkningsvärd egenskap hos IMLive är dess multiviewer-funktion, som låter dig använda sex olika kameror och se dem alla på en skärm. Det är ett bra sätt för dig att njuta av fler artister och få se dem göra sin magi, så du kan sedan bestämma vilken av dessa barn som skulle ge dig en privat show förr eller senare.

Läs vidare och upptäck fler funktioner och förmåner i vår ärliga recension med denna livechattwebbplats, IMLive.

ImLives registreringsprocess

imlive registrering Vem som helst kan gå med på webbplatsen gratis och strax efter en minuts registrering kan du omedelbart njuta av de förmåner som erbjuds. Du får en lista över webbkameramodeller som för närvarande är online och har sina egna liveshower så att du kan välja en efter eget tycke. Den långa listan med modeller ger ett brett utbud av shower. Precis som alla andra webbsajter, erbjuder de privat chatt och gratis chattfunktioner som hjälper till att kommunicera med modeller och andra användare. De har en sunt förnuft för att låta användarna veta vad som för närvarande händer i en modells live-show - allt du behöver göra är att dra musen över modellens bild.

IMLive har inget betalt medlemskap eller några prenumerationer men istället erbjuder de ett belöningsprogram. Består av olika nivåer, användare tilldelas baserat på deras kreditköpskonsistens och historik. Ju högre dina belöningsnivåer är, desto fler rabatter och freebies kan du njuta av. Belöningsprogrammet består av olika nivåer: VIP, guld, silver och brons.ImLives chattkostnader

imlive chattkostnader På den här webbplatsen anger modellerna sina egna chattkostnader med specifika kriterier och alternativ. De har också använt kreditsystemet, som är populärt bland webbplatser för vuxna. För privata chattar, modeller kommer att ställa in priset och det sträcker sig från 0.98 krediter upp till maximalt 5.80 krediter per minut. De tillåter också gruppchattar (aka Candy Shows), vilket skiljer sig mycket från privata chatter när det gäller priser eftersom det har ett fast inträdespris. Värden kommer att lägga upp kostnaderna i förväg med avseende på biljettpriset och showens längd. Vanligtvis är det cirka 1 kredit eller mer per minut. De har också Group Cams där två eller flera modeller kommer att gå samman för en show precis som hur vi gör videosamtalskonferenser. Priserna för sådana shower kommer att baseras på varje modells preferenser som alla läggs till tillsammans. De ger rabatter på 0.70 poäng per minut för den andra modellen och de efterföljande också.

Dess kostnader är i nivå med de flesta webbsajter; majoriteten av modellerna för olika shower har sina priser per minut. Jämfört med gruppchattar, IMLives godisföreställningar är värda att kolla in, med den enda nackdelen är att behöva betala i förväg eftersom biljetten inte är en betal-per-minut-basis.

Webbplatsen erbjuder många kreditpaket och betalningsalternativ att välja mellan. Deras kreditkostnader består endast av två kategorier, PumaPay som är en känd kryptovaluta är den mest populära. När du köper krediter med PumaPay kommer du att kunna använda ett 2% kreditprogram, de har det faktiskt som det billigaste alternativet. Webbplatsen följer den grundläggande principen om $ 1 = 1 kredit och konverteringen för kreditkostnader och paket görs varannan minut.

ImLives modeller

imlive chattfönster Precis som många populära kamwebbplatser erbjuder IMLive många modeller av alla typer, former och storlekar, kön, orienteringar och ålder - i princip precis vad du vill. De erbjuder ett mycket brett urval för heta tjejer som sträcker sig från genomsnittliga till legitima porrstjärnor och till och med allt däremellan. Webbplatsen lockar fler amatörflickor (jämfört med professionella och alltför mogna kvinnor från andra webbplatser), en anledning till att deras priser är lite konkurrenskraftiga än andra.
Medan webbplatsen kan skryta med mer än 63K + -modeller på sin lista, skulle de flesta av dessa online-tillgångar bara vara cirka 500+, och majoriteten av det skulle vara kvinnor. Denna webbplats är också öppen för alla oavsett könorientering och förhållandestatus. Det finns raka par, lesbiska, hetero- och homosexuella par, trekanter och många fler. Det blir aldrig slut på variation om du gillar den här webbplatsen. IMLive pryds också av populära porrstjärnors närvaro då och då, inklusive de riktigt stora namnen från porrindustrin. Vissa stjärnor som inte är så aktiva längre i porrindustrin tenderar fortfarande att kamma regelbundet så att du inte bara kommer att se funktionsuppträdanden utan även riktigt och liveinnehåll från dem regelbundet.ImLives specialfunktioner

imlive chattkontroller Även om de erbjuder de flesta funktioner som du kan hitta på de typiska kamwebbplatserna vi för närvarande har idag, har de också små förmåner och speciella godisar för alla användare där ute. Precis som spionlägen, som inte finns på den här webbplatsen. För vissa låter det coolt och känns spännande att titta på en spionkamera men vi måste förstå att privat alltid ska förbli privat mellan två personer. Privata chattar skulle bara vara tillgängliga för dig och den specifika modell du är för närvarande med. IMLive är också värd för olika tävlingar, utlottningar och evenemang, bara vad som helst för att upprätthålla engagemang med användare och modeller också. Här är några funktioner i IMLive som du inte bör missa:

 • Teaser -chattar - innehåller väldigt lite eller nästan inget uttryckligt sexuellt innehåll; bara verkligen lever upp till sitt namn, att "retas". Det skulle fortfarande innehålla nakenhet men är vanligtvis begränsat till bröst.
 • Privata chattar - När de sa "privat" menade de det verkligen. Inga spionfunktioner på den så att du kan vara säker på att vad som än händer mellan dig och din valda kammodell, det kommer säkert att stanna mellan er bara
 • Cam2Cam - den här funktionen är tillgänglig för privata chattar så att du verkligen kan njuta av ögonblicket mellan dig och din valda baby
 • Gruppchattar - aka Candy Shows, där många tittare kan titta på en liveshow samtidigt
 • Gruppkameror - tillåter en videokonferensliknande show där två eller fler modeller uppträder
 • Multi-viewer - låter en användare titta på flera modeller och deras program på en skärm, alla samtidigt
 • Hotspots - Det är här du kan kontrollera de aktuella trenderna eller videoklippen och de populära modellerna
 • Virtuella gåvor - den här funktionen, som också används av andra webbsajter, tillåter användare att skicka virtuella presenter till de modeller de önskar
 • Bästa värdarena - det är här du kan kontrollera de mest populära och mycket röstade modellerna
 • Temat videotävlingar - webbplatsen genomför videotävlingar med olika teman varje månad. Modeller kan delta genom att skicka in sina videor som följer temat och användare kommer att rösta på sina favoriter
 • Helgfester - precis som videotävlingar har helgfester i IMLive unika teman och modeller kommer att spela med sina dräkter beroende på olika fetischer
 • Porrstjärnor visar - Verifierade porrstjärnor pryder vanligtvis IMLives katalog då och då, med vissa barn mer aktiva än de andra. Även de stora namnen från porrindustrin kommer vanligtvis att ha cam-sessioner här
 • Modell fanklubbar - Eftersom webbplatsens chattkostnader varierar beroende på modellens preferenser, erbjuder de modellfansklubbar där medlemmar kan få rabatter, särskilt om de är frekventa tittare. Videoköp för tidigare skivor är också exklusivt tillgängliga för medlemmar.
 • inspelad video - speciella videoserier, liveshower av amatörer och porrstjärnor är tillgängliga för kreditköp
 • privata meddelanden - det här gör det möjligt för användare att prata med värdar via webbplatsens e-postgränssnitt

System och gränssnitt

imlive tjejprofil Webbplatsen går ganska bra och du behöver inte oroa dig för fördröjning eller överdriven laddning under söktiderna. Det finns inga droppar i videokvaliteten och inte ens under gratischattar. Det går smidigt och bra, naturligtvis när de är i branschen i mer än 15 år, de har säkert behärskat sitt system och gått igenom skitfaser tidigare.

Även om webbplatsens gränssnitt kan tyckas vara vanligt och gammaldags, är det faktiskt mycket lyhört och anpassningsbart beroende på dina preferenser. Det är väldigt användarvänligt, vilket ger enkel åtkomst till menyalternativ och alla funktioner du kanske behöver. Chattgränssnittet är bara grundläggande jämfört med andra webbplatser men det fungerar på samma sätt. Denna del av webbplatsen kan använda lite uppgradering men i allmänhet fungerar hela sajten som magi och är mycket polerad.

ImLives kamerakvalitet

imlive kamerakvalitet För värdar avslöjar de vanligtvis inte sina kamerakvaliteter så vi kan inte fullständigt skilja på procentandelen i HD eller SD. Även vid kontroll, vi har sett de flesta värdernas rock i full HD-kvalitet. Interaktiva leksaker är också tillåtna även om det bara finns några få modeller som använder dem. Eftersom den här webbplatsen inte tillåter tippning kan sexleksaker användas på egen hand, till skillnad från andra webbsajter där du behöver tipsa här och där bara för att få dem att använda sådana kinkiga material.

Fördelar nackdelar

FÖRDELAR:

 • Standardmedlemskap räcker för att få massor av förmåner
 • Strömning med flera kameror för att kontrollera mer än två program samtidigt
 • Privata shower är verkligen privata ... inga spionkameror lurar runt
 • Program och liveshower uppdateras dagligen
 • Webbplatsen prioriterar användarnas säkerhet och säkerhet
 • Fantastiska kontroller som hjälper dig att titta i lätthet och nöje
 • Prisordningar finns tillgängliga för att ge belöningar för lojala medlemmar
 • Gratis medlemmar kan titta på liveshower i helskärmsläge

CONS:

 • Betalningsalternativ är inte lika flexibla
 • Tokens är ett måste för privata shower


Sista ordet

Sammanfattningsvis förtjänar IMLive verkligen sin popularitet och utmärkelser. Eftersom de är en av "veteranerna" i online-camming-branschen, erbjuder de effektiva och spännande sätt att låta människor njuta av nakna webbkameramodeller i sitt eget hem. Webbplatsen har en omfattande lista med heta brudar och imponerande filtreringsalternativ. De tusentals modellerna online är mycket välkomnande och naturligtvis behagliga. Vi kan fortsätta och berömma webbplatsens fantastiska funktioner, inklusive deras ljud och videoklipps höga kvalitet. Men då, ord är billiga, så det skulle vara bra om du upplever den här webbplatsen från första hand. Du kan kolla in webbplatsen som en gratis medlem, och även då kan du njuta av många fördelar och fördelar redan, även utan att spendera en krona.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början