Uppdaterad: 5 december 2021

Cam4 Recension

& 14 Bästa live-sexwebbplatsalternativ till Cam4.com

Visa mig de bästa 14 alternativen för Cam4.com

cam4 hemsida

Pratar om CAM4 idag! Men låt oss överväga varför vi i första hand behöver webbplatser för sexkameror. Så vi är alla fullt medvetna om situationen, eller hur? Det betyder att vi inte generar oss för att erkänna vår skamliga hemlighet att njuta av porr och använda den för att gå av.

Du har verkligen en bra tid när du gör det på det sättet. Du kan ha en känsla av att något saknas. Vad händer om du måste göra några ändringar? Vad händer om du vill att personen ska samarbeta med dig och vara uppmärksam på dina specifika behov?

Officiell URL: https://www.cam4.com

Det låter för bra för att vara sant, eller hur? Den pornografiska industrin syftar till att skapa material som tilltalar en bred publik. Vad kan vara mer lockande än att veta att du har ett hängivet produktionsteam som arbetar för att uppfylla alla dina önskemål? Jag hoppas att du inte har något emot det, men låt mig presentera dig för en webbplats på internet som kallas Cam4. I den här recensionen tar jag dig med på resan att känna till Cam4-webbplatsen, funktioner, tjänster och övergripande prestanda.

Gratis live-sexwebbplats för The Pervs: Cam4.com

cam4 privata shower

Hur byggde CAM4 sitt rykte?

Låt oss pausa och analysera vad Cam4 är ett ögonblick. Denna webbplats, Cam4, drivs av Granity Designated Activity Company, sänder sina program och evenemang över internet. Den första freemium-kamwebbplatsen, Cam4, lanserades 2007 och har sedan dess vunnit stor popularitet. Många olika människor - män, kvinnor och homosexuella par - sänder sina evenemang.

Denna webbplats för live sexkameror används mest av amatörer för att göra amatörvideokameror. Kunder kan köpa virtuella tokens mot en extra avgift. De används bäst för att titta på shower och belöna artisterna, eller i voyeurernas händer för att visa dig sina privata saker.

Tack vare webbplatsens tidiga porrfunktioner på nätet har den länge vunnit mycket popularitet, och nu är den högt ansedd som en av de mest värdefulla webbkameran för alla som gillar camgirls. Människor har bara använt film; nuförtiden kan du också använda Cam4VR-appen, som är tillgänglig på Cam4-plattformen, för att fånga 360 ° 3D-video.

CAM4 Awards och erkännande

Nakenhet och lite sex, som onani med eller utan vibratorer eller sexleksaker, striptease och lekfull retande, används i de flesta sändningar. De allra flesta kanaler drivs av enskilda artister, flickor, män och shemales, men några kåta par uppträder tillsammans. För att inte tala om, full penetrerande sex är ofta med i dessa livestreamsändningar.

Vidare uppträder enskilda Cam4-artister ofta i topputnämningar för att hedra talangerna hos live webbkamerasändare. Men Cam4 har också vunnit flera priser genom åren, till exempel:

Årets livewebbplats (XBiz) år 2015
Bästa europeiska webbplatsen för vuxnawebbkamera (Adult Webcam Award) år 2016
Mest innovativa webbkameran (AW Awards) år 2019

Vad är så speciellt med Cam4?

Enkelt uttryckt ger Cam4 ett enormt värde för publiken och ger därmed en stor fansbas. Medan endast ett litet antal cam-webbplatser kan erbjuda kunderna ett regelbundet flöde av cam-modeller, Cam4 har alltid haft över tusen till hands.

Dessutom eftersom webbplatsen är internationellkan du förvänta dig en sådan mångfald av tjänster 24 timmar om dygnet. Så du kommer att kunna hitta något för dina intressen att titta på, oavsett om du gillar rött hår, har blå ögon eller är ljushudad eller något däremellan.

I själva verket händer det att det ibland finns fler män än kvinnor på Cam4; det inkluderar inte gaywebbplatsen. En av de viktigaste försäljningsställena på de vanliga cam-sajterna är det otroliga utbudet av modeller, både i utseende och mångfald av shower, tillgängliga. Medan de flesta kameror här använder SD-format, finns det fortfarande flera kända kanaler som använder HD.

Innehåll har gjort steget upp i sitt spel när det gäller innehållsskapande men arbetar tillsammans med Ela Darling, medgrundare av VRTube, för att utöka storleken på kanaler som den tjänar sedan 2016.

Design och användbarhet av Cam4

Vad ska vi göra för att börja med? Låt oss börja med att diskutera utseendet på Cam4-hemsidan. Enligt min mening är ett av de värsta problemen med vuxna webbsajter som är online idag att deras design ser ut och känns föråldrad. Nu vet jag att det alltid sägs att du inte ska reparera det som inte är skadat, men bara för att något inte är trasigt betyder det inte att det inte kan förbättras.

Jag var extatisk när jag såg designen på Cam4 och kände mig inspirerad att fortsätta. I själva verket hade det en stil och en intressant blandning av färger. Liksom alla bra webbplatser för sexuellt nöje erbjöd det mig en försilvrad tallrik full av bilder av saker jag är intresserad av.

En tydlig fördel som Cam4 har är de övergripande designartiklarnas ursprungsländer baserat på miniatyrbilder. Miniatyren innehåller en översikt över landets flaggor under var och en, vilket antyder vad man kan förvänta sig. Det gläder mig att höra att könssymbolen också ger ytterligare information åt mig innan jag hoppar in i flödet. Visst har jag aldrig sett någon ha så mycket information innan jag lägger till några filter.

För detta ändamål valde jag den första kanalen som fångade mitt öga. Det var fantastiskt att se hur den vackra ebenholtskvinnan har sin fitta vidöppen i tre solida timmar. Ju mer jag tittade, desto mer blev det uppenbart att det inte fanns någon gräns för antalet sidor jag kunde bläddra igenom, och därför fanns det ingen gräns för de timmar av stor upptäckt som jag kunde sätta framför mig själv.

Registreringsprocess för Cam4

cam4-registrering

Jag skapade mitt Cam4-konto och började ställa in det. Överraskande var det ingen avgift vid registrering, men jag begärde bara lite grundläggande information i gengäld, inklusive användarnamn, lösenord, giltig e-postadress och inspelningsverifiering.

Efter att jag skapat mitt konto slutförde jag en kort e-postverifieringsprocess och blev en officiell del av Cam4. Jag slogs av hur webbplatsen tog hänsyn till din plats när du skapade en taggrekommendation. Taggar är som etiketter som du kan använda för att begränsa dina sökresultat. Medan platsbaserade taggar är tillgängliga kan du använda vad du vill. Du kan också använda alternativet för taggsökning för att hitta taggar effektivt.

Jag gjorde allt för att ta reda på exakt vad jag gillar och vad som lockar mig. Jag var bara någonsin intresserad av chatten när jag hade ett medlemskap, så det var perfekt. Dessutom fick jag ha tokens, som jag använde för att belöna modellerna och skapa ett roligare ögonblick för mig själv.

Cam4-modeller och artister

Barn, män, par och transexuals är de fyra huvudkategorierna på Cam4. Visst, vad du än letar efter, hittar du det i Cam4. Lyckligtvis når denna webbplats ut till alla kön och typer av artister. Så oavsett vilka preferenser du har, kommer de att hitta en artist som kan hantera dina specifika intressen.

Utan ett stort antal artister skulle Cam4 inte vara där det är idag. Jämfört med andra välkända webbplatser för live sexkameror har Cam4 en maktbas i branschen. Det är utmärkt i sitt utsökta utbud av modeller och får unika besökare varje dag.

Grundläggande och premium Cam4-konton

Först och främst måste jag konstatera att fri tillgång till live-cam-showen inte är möjlig. Varje modell har sin avgift för att delta i showen, och ingen av dem kan tillgodose dina sexuella önskningar gratis.

 • Gratis konto

Cam4.con är helt gratis att gå med. Användare som registrerar sig för denna sexwebbplats kan använda sig av webbplatsens sidor. Men de kommer inte in i chattrummen om de inte har tillräckligt med token att spendera för showen.

Du kan köpa dessa tokens från en tokenbutik. Det kostar dig cirka $ 10 att köpa 50 tokens. Men ju mer du köper, desto lägre skulle ditt pris per token vara. Du kan köpa upp till 1,050 tokens för cirka 160 dollar i ett enda köp.

 • Premium-konto

Genom att uppgradera till premiumkonto kommer du att kunna dra nytta av följande funktioner:

 • Särskilda bonus token-erbjudanden
 • Inga irriterande annonser
 • Automatiserad onlinechattöversättning
 • Varje månad får du en present
 • Gratis 100-symboler
 • Du måste spendera lite mer än $ 21 per månad för att uppgradera ditt konto till guld, men du kan fortfarande köpa tokens för att delta i kamshower.

Spännande funktioner i Cam4

cam4-taggar
 • Söka och filtrera

Du kan söka med flera kriterier; den är detaljerad och tillåter flera sökningar. När du söker efter ett visst land kan du bli förvirrad. Även om det kommer att finnas människor från vissa länder kommer du inte nödvändigtvis att hitta de flesta av dem; du hittar människor som kan tala språket istället.

Under tiden kan filtrering tas till en helt ny nivå. Det finns flera modeller och människor du kan välja efter etnicitet, oavsett om du gillar ebenholtskvinnor, asiatiska skönheter, smal, tonåring, MILF, flickor eller söta män. Det spelar ingen roll vad du kallar det; det kommer fram ur dina ögon.

 • Kameror och kvalitet

Kameror finns i en mängd olika kvalitetsnivåer. Å andra sidan står SD-kameror för en högre andel av alla kameror än HD-kameror. Många av de nyare SD-utrustade kamerorna överträffar långt dina standarder - detaljerade detaljer och fin belysning. Visst, kvalitetsnivåer skiljer sig från modell till modell och baseras enbart på deras interaktioner och färdigheter. Så om du är den typ av man som klagar över kamerans övergripande prestanda kan du använda sökfunktionen för att hitta kammodeller med HD-kameror. När du har en session helt för dig själv vet vi hur frustrerande det kan vara att se pixelupplösning och skärmdimma.

Dessutom, om du äger Virtual Reality Goggles, försök att söka efter virtual reality-kameraprogram. De blir allt vanligare på Cam4. Eftersom konsistensen verkligen är bättre har de en mer realistisk känsla. De flesta artister har personliga webbplatser eller till och med privatdrivna gallerier.

 • Cam2Cam

Modeller och användare på Cam4 har tillgång till en mängd olika funktioner. Till exempel kan användare använda cam2cam-funktionen. Med alla tillägg kan kunderna begära en Cam2Cam Virtual Private Show på ett ännu mer interaktivt sätt. Cam2Cam Private Shows kommer med fantastiskt ljud och video, så att live streamers också kan se och höra användaren. För att inte nämna, krävs inga tokens för att aktivera Cam2Cam under en privat show. Som kameramodell bestämmer du hur mycket en privat show skulle ta ut varje minut.

 • Virtuella presenter

Det är också intressant att notera att det är möjligt att skicka presenter till Cam4. Cam4-gåvor är virtuella belöningar som medlemmar kan köpa och skicka till livestreamers som ett roligare och unikt alternativ att tippa. Varje gåva har ett tokenpris associerat med det, som överförs till din token-saldo - att acceptera ett sött "Meddelande i en flaska" som en belöning motsvarar att få ett 100-token-tips.

 • Gruppprogram

Du kan också köra grupper av shower på Cam4. Gruppshow gör det möjligt för artister att skräddarsy sin show för alla publikmedlemmar. Artister kan leverera en gruppshow under en vanlig show genom att välja biljettpris, ett token-mål och en tidsram. När målet uppnås tas alla lagevenemangsvinnare till ett avstängt område för att ha video, ljud, ljud och röst ensam. Tittare som inte köpte en biljett skulle dirigeras till ett annat chattrum utan ljud eller video, liknande en vanlig privat show. Genom att köpa en biljett kan dessa tittare när som helst delta i grupputställningen.

För- och nackdelar med Cam4

FÖRDELAR:

 • Ett stort antal kammodeller
 • Massor av sökalternativ, taggar och kategorier
 • Virtuella verklighetsprogram är tillgängliga
 • Det fantastiska kundserviceteamet
 • Erbjuder bonusar vid registrering

CONS:

 • Ett begränsat antal kameror i HD-kvalitet

De 14 bästa alternativen för live sexkameror till Cam4.com:

# 1 - SlutRoulette

slutroulett

Är du trött på samma gamla porrfilmer? Vill du krydda saker lite mer och säga adjö till din tråkiga, patetiska natt? Säg inte mer eftersom SlutRoulette-webbplatsen är här för att besvara dina oändliga böner.

SlutRoulette har funnits i många år nu. Faktum är att det kunde vinna respekt och beundran för många live sex-fanatiker. Det blev en av de mest pålitliga och ansedda webbplatserna för live sexkameror fram till i dag. Visst finns det inga spår av gammaldags element, grafik och layout du kan se. Det har ganska enkel funktionalitet som även nybörjare lätt skulle förstå hur det fungerar.

Här är fullständig recension av SlutRoulette

FÖRDELAR:

 • Registrering är gratis och enkelt
 • Olika urval av Live-kategorier är gott
 • Mobilappen är gratis att ladda ner
 • Mobilappen är kompatibel med alla enheter och telefoner
 • Uppdaterar regelbundet
 • Chatt i chattrummen är gratis
 • Gratis att byta från en person till en annan på en sekund
 • Privata och guldshower är tillgängliga
 • Tusentals modeller att välja mellan
 • Gemenskapen är mångsidig och delar olika intressen
 • Medlemmar är aktiva dagligen
 • Bedrägerier och bedrägerier har ingen plats på denna webbplats

CONS:

 • Inga anslutningar tillgängliga
 • Det finns några modeller med dyra priser

# 2 - Jerkmate

jerkmate

Jerkmate, en live sexwebbwebbplats som lovar varje ögonblick är värt det. Det finns också många fantastiska kycklingar som du kan slå av när som helst. Många av tjejerna väntar på AMD och längtar efter att kåta män ska titta på dem. Dessutom är de kameror som finns på denna webbplats med hög upplösningskvalitet, vilket gör hela upplevelsen roligare.

Klicka här för Jerkmate fullständig recension

FÖRDELAR:

 • Olika och stora val av tjejer att prata med
 • Live-shower är olika, och användare kan välja vilka de vill
 • Webbkameror är av hög kvalitet

CONS:

 • Dyra privata shower

# 3 - chaturbate

chaturbate

Att ansluta till människor världen över har aldrig varit så enkelt. Tack vare Chaturbate är nu obegränsat samtal möjligt. Dessutom kommer du aldrig att spendera en krona på det. Det finns många sexiga och vackra kvinnor tillgängliga för dig, 24/7. Faktum är att kvinnor på den här webbplatsen älskar kinky grejer, vilket alltid är värt din tid och uppmärksamhet. Under tiden finns även liveshower tillgängliga för visning till ett rimligt pris.

Chaturbate recension här.

FÖRDELAR:

 • Många cam-tjejer är tillgängliga dygnet runt live
 • Inga extra avgifter att förvänta sig
 • Nakenbilder och sex är alltid en garanti
 • Smidig surfning på smartphones och andra enheter

CONS:

 • Få videor är i SD-format
 • Dyra privata shower

# 4 - Camsoda

CamSoda

För människor som är beroende av webbplatser med live-cam och sexchatt har Camsoda allt för dig. Webbplatsen är utan tvekan en av de mest populära webbplatserna inom vuxenbranschen. Så om du har svårt på jobbet eller bara vill uppleva nöjet att kyla med tjejer, så är det här perfekt för dig. Framför allt har den unika funktioner som hjälper människor att kommunicera och prata lätt.

Klicka för a fullständig recension av Camsoda

FÖRDELAR:

 • Utmärkt design och enkel att använda
 • Strömmande videor av hög kvalitet
 • Massor av cam flickor tillgängliga
 • Gratis konton kan fortfarande använda alla funktioner
 • Aktiva medlemmar använder varje dag

CONS:

 • Annonser är tillgängliga och irriterande

# 5 - Royalcams

kungliga kameror

RoyalCams är en helt funktionell webbkameraplattform. Det använder ett stort bibliotek med modeller som speglar både kön och inriktningar. Det finns fyra olika personliga chatter tillgängliga, inklusive helt explicita och tipsbaserade, helt gratischattar. Kolla in vårt bästa val om du letar efter de bästa vuxna kamerorna. Det är öppet, enkelt att använda och omtyckt av användare, vilket ökar dina chanser att ha det bra.

Här är vår fulla RoyalCams granskning.

FÖRDELAR:

 • Massor av underbara tjejer
 • Spy / Voyeur-stil som låter dig se och chatta med modeller.
 • Använder sexleksaker
 • Professionella och amatörmodeller
 • Mobilkompatibel

CONS:

 • Ibland tar modeller tid innan de går naken
 • En kort förhandsvisning av Visitor Live-serien

# 6 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby sida

Tysklands bästa live sexwebbwebbplats, My Dirty Hobby, samlar alla. Det har många medlemmar som videochattar och skickar meddelanden dagligen. Dessutom tillåter webbplatsen medlemmarna att tjäna pengar genom att gå med i kamshower. Faktum är att My Dirty Hobby har en fantastisk uppsättning kameraflickor som väntar på att ha en stygg tid med dig.

Full MyDirtyHobby recension här.

FÖRDELAR:

 • Olika innehåll beroende på specifika intressen
 • Design är enkel och lätt att använda
 • Regelbundna uppdateringar
 • Behöver inte medlemsbetalning

CONS:

 • Nedladdning är inte tillgänglig

# 7 - Livejasmin

jasmin

LiveJasmin är en av de första webbplatserna för live sexkameror som någonsin grundats på internet. Alla webbplatsmedlemmar är roliga och aktiva i att leta efter kontakter, seriösa relationer och avslappnade vänskap. På samma sätt tillgodoser den alla typer av sexuella önskningar, fetisch och kinks. Med andra ord kommer uppfyllandet av dina största och mörkaste önskningar alltid att vara prioritet. Så hoppa vidare till sidan och välj gärna dina favoritmodeller.

Ta en titt på LiveJasmin recension.

FÖRDELAR:

 • Otroliga val av förföriska damer och killar
 • Gratis högkvalitativa bilder av camgirl
 • Stora alternativ för hardcore tjejer
 • Gratis smygtittar av pågående specialshower
 • Innan du köper för att tjäna gratis krediter måste du snurra på ratten
 • Brett utbud av fetischvarianter
 • Användarstöd är utmärkt

CONS:

 • Priserna är ganska höga
 • Inga tillgängliga communityboards och forum

# 8 - NudeLive

NudeLive brudar

NudesCams är känt för många funktioner och erbjuder live-flöden, vilket gör att den sticker ut från den mest populära webbplatsens publik. NudeLive är en relativt ny webbplats, men den har redan en avsevärd fanbase och massor av live webbkameror att välja mellan vid vilken tid som helst.

För att inte nämna, den här webbplatsen ger en fantastisk blandning av realtidsmodeller, såväl som manliga och kvinnliga. Det är lika enkelt som att trycka på en knapp för att växla mellan att titta på "bara män" eller "bara kvinnor" på kameran. Det finns också ett brett utbud av material som har klumpats ihop här, inklusive "Tonåringar 18+", "Par" och Bi & Gay, vilket gör det lättare för dig att hitta det du är intresserad av och önskar.

Här är en NudeLive-recension.

FÖRDELAR:

 • Responsiva cam-flickor och cam-pojkar i en omfattande databas.
 • Cam-modeller är mycket roliga att titta på.
 • Majoriteten av sexwebkameror är av hög definition.
 • Det finns flera nischkategorier att välja mellan.
 • NudeLive är det enda stället där du kan få en slumpmässig funktion
 • Alla kameramodeller har massiv miniatyrförhandsvisning tillgänglig
 • Vid denna tidpunkt har denna webbplats ett stort antal modeller online
 • Att lägga till modeller till dina favoriter gör det enkelt att hålla dig informerad om när de finns tillgängliga på webbplatsen
 • Du kan snabbt växla från en kamskärm till en annan tack vare användarvänligheten
 • Att dela din webbkamera med skådespelarna ger dig en känsla av att du tittar på en verklig liveframträdande
 • Fri att använda

CONS:

 • Flera funktioner är endast tillgängliga när du registrerar dig och registrerar dig som medlem
 • Privata chattar och shower kan bli dyra

# 9 - Omegle

omegle chattflicka

Omegle grundades 2008 och var en av grundarna av online-meddelandewebbplatser lite innan ökningen av onlineanvändning, sociala nätverkssajter och teknik. Visst är Omegles special från andra chattplattformar att medlemmar är främlingar och ligger från en annan sida av världen. Jämfört med vissa vanliga sociala nätverk behöver Omegle inte registrera sig eller konto för att använda alla webbplatsens funktioner.

En fullständig recension av Omegle här.

FÖRDELAR:

 • Över 30,000 XNUMX aktiva dagligen
 • Många av användarna letar efter flirta och smutsiga samtal
 • Aktivt samhälle
 • Användare kan koppla från oönskade chattar
 • Inget behov av att skapa konton

CONS:

 • Bots finns på webbplatsen

# 10 - Jag är live

imlive sida

Imlive.com är en unik levande sexkamsida gjord för de olika människorna. Dessa människor är de som behöver införliva lite mer spänning i sina stressiga scheman. Det är verkligen en av internetens mycket berömda Livestream-chattwebbplatser, och vi förstår redan riktigt varför.

Dessutom, när det gäller att producera heta kvinnor på internet, presenterar Imlive.com många användarinställningar. Med andra ord, med bara ett musklick bort kan du njuta av massor av gratis nöjesvideokameror med amatör eller vackra porrstjärnor. I slutändan, för att uppfylla dina sexuella behov, är dessa snygga kvinnor från hela världen här.

Klicka för a Implive fullständig recension.

FÖRDELAR:

 • Dela upp i tre olika typer, nämligen Host Videos, Live Cams och Top Host arena
 • Att söka är inte svårt
 • HD-videor med en massa sensuella och vackra tjejer
 • Webbupplevelsen är betydligt enkel
 • Många olika videor med en samling distinkta sorter, allt för användarnas tillfredsställelse

CONS:

 • Lite förvirrande vilken video du ska titta på på grund av ett brett urval

# 11 - SexPlayCam

SexPlayCam

Av många anledningar är Sex Play Cam en perfekt live sexkamsida. Så, om du inte har haft tur med webbkameradating, sök inte längre. Verkligen Sex Play Cam-webbplatsen kommer att vara här för att stödja allas sexuella uppmaningar och fantasier. Kom ut och spela med likasinnade användare, för på den här sexiga uppkopplingswebbplatsen för webbkameror, "börja utforska dina önskningar" på det sätt du gillar.

FÖRDELAR:

 • Massor av omfattande och detaljerade redovisningar
 • Erotiska videor är många och användarinlämnade

CONS:

 • Endast flera aktiva livevideor tillgängliga
 • Män är större än kvinnor

# 12 - Flirt4Free

flirt4free

Vill du börja kvällen utan några strängar? Vill du se ett oändligt utbud av het ung sex-action på kameran? är du intresserad av att se den gratis? Och om så är fallet har du hittat rätt webbplats.

När du använder Flirt4Free kan du lista tjejerna efter de aktiviteter som aktiverar dig. Om du upptäcker en modell som intresserar dig kan du också se när de kommer online varje vecka. Faktum är att det gratis Flirt4Free-kontot ger dig tillräckligt med innehåll för din underhållning.

Kontrollera om du granskar Flirt4Free

FÖRDELAR:

 • Fantastisk webbplats för live sexkamera
 • Design och layout är modern och cool
 • Funktionerna är fantastiska och fungerar för din bekvämlighet
 • Det finns förinspelade videor tillgängliga
 • Olika modeller du kan välja mellan

CONS:

 • Ibland webbplatsbuffert
 • Det finns dyra privata shower
 • Några döda länkar

# 13 - MeetInChat

Möt i chatten

Meet In chat är en annan sex-chattwebbplats som du måste besöka. Visst är det en ny sida så att du inte förväntar dig många människor här. Men tusentals människor är registrerade här, och alla letar aktivt efter en fantastisk sexig tid. Trots att den är ny innehåller den 170 tillgängliga offentliga chattrum som du kan gå med gratis.

I själva verket kommer du aldrig känna dig uttråkad eller trött eftersom varje sekund, erotisk aktivitet händer. På webbplatsen finns också alternativ som gäst eller officiell medlem. Med andra ord kan du använda Meet In Chat utan registrering. Även om det fortfarande finns många tillgängliga funktioner som du kan använda som gäst, kan du få fler fördelar som medlem.

FÖRDELAR:

 • Samla alla människor med liknande intressen i förhållanden utan koppling
 • Massor av kategorier och chattrum tillgängliga
 • Det kräver inte medlemskap för att kunna användas
 • Minsta tillgängliga annonser

CONS:

 • Grundläggande design
 • Inga vanliga frågor finns tillgängliga

# 14 - Cams.com

cams.com

Har du känt dig trött när du tittade på porr hela dagen? Vill du prova en riktig sexig camshow för en förändring? Varför inte gå till Cams.com och uppleva riktiga videor från kåta modeller. När du väl besöker den här webbplatsen kommer du aldrig att missa några kamshower. Framför allt kan du interagera med modellerna när du registrerar dig.

Här är en recension av Cams.com

FÖRDELAR:

 • Massor av modeller tillgängliga för dig
 • Webbplatsen är enkel och designen är enkel
 • Uppdelningen av videor är enligt kategorier

CONS:

 • Du måste registrera dig för att använda chattfunktionen
 • Ganska dyrt medlemskap

Slutsats

Cam4 är ett utmärkt ställe att besöka om du letar efter en rolig webbkamerawebbplats. Stilar från olika kategorier, en omfattande sökmotor, erotiska spel, virtuell casual sex och automatisk översättning av webbchatt utökar ditt urval av chattrum kraftigt: alla dessa och mer finns tillgängliga på en webbplats.

Dessutom är det anmärkningsvärt hur förnuftigt Gold-medlemskapet och token-kostnaderna är för den servicenivå du kan få. Tillsammans med andra presenterade live cam-webbplatser och Cam4 är det verkligen något jag skulle använda igen. Det kan vara värt ansträngningen att börja experimentera med online dating. Det finns ingen tid att slösa bort på internetromantik; få ut det mesta av dina möjligheter att utforska sexcapades nu!

Låt mig dela mitt topp 5 personliga favoriter bortsett från Cam4.com:

 1. SlutRoulette.com
 2. Jerkmate.com
 3. Chaturbate.com
 4. Camsoda.com
 5. Royalcams.com

Ha det bra, live sexkameror är ganska mer fantastiska än vanlig porr!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början