Uppdaterad: 26 januari 2022

3 Voyeur-webbplatser: Voyeur House TV, Camarads & Voyeur-Villa jämfört (dolda webbkameror och spionsexcamswebbplatser)

URL nr 1: https://www.voyeur-house.tv

Vi måste erkänna att det finns en annan typ av spänning som voyeurcams ger. För vissa kan det låta konstigt, men det är egentligen bara varmt och lockande att se någon göra sin egen sak utan att de vet det, förstås. Voyeur-kameror finns för att tillfredsställa denna typ av kinks som de flesta av oss i hemlighet har.
Killar har förmodligen ryckat av för kvinnor som de inte känner åtminstone en gång i sina liv, för vissa kan det redan vara konstant. Med voyeurkameror är kön och tjejerna 100% riktiga. Inget manus, inga tidigare planer, bara spontan sexig tid med massor av nakenhet och hethet.
Så, för att uppfylla dina voyeurfantasier har vi sammanställt de fyra bästa webbplatserna du kan besöka om du någonsin har den "uppmaningen". Dessa webbplatser är populära i sina egna rättigheter och du kanske bara hittar det du letar efter på en eller flera av dessa webbplatser.

Bästa Voyeur-webbsajter, dolda webbkameror och spionsexkameror Webbplatsöversyn:

# 1: Voyeur House TV

Webbplatslänk: https://www.voyeur-house.tv

voyeur hus tv

Det här är som ditt typiska Big Brother House men i en mer X-klassad kategori. Ockupanter kan lämna sina lägenheter när som helst och tittarna kan titta på alla sina ögonblick, särskilt med de stygga och vilda. Spionering har aldrig varit så bra - med alla olika kameror i nästan varje hörn av deras lägenheter, kommer du säkert att ha en bra tid att se människor göra det rå och spontant.
På den här webbplatsen kan du välja mellan mer än 30 lägenheter där du kan titta på amatörmodellerna i deras dagliga rutiner. De flesta modellerna består av heta unga, oavsett om de är raka par, homosexuella eller lesbiska. Med Voyeur House installeras flera rum med kameror så att du kan kolla in alla små saker som händer på insidan.
För gratisanvändare kan de bara spela minst två videor eller kameror. Så det skulle innebära obegränsad tillgång när du väljer att betala medlemskapet. Alla kameror kan nås när som helst för endast 29.95 dollar per månad. Du kan också se arkiverade ögonblick som blir enklare eftersom deras videor är noggrant kategoriserade. Du får också tillgång till uppspelning av tidslinjen, och alla dessa spelas i extrem HD-kvalitet. Om du vill använda de mer snygga funktionerna på webbplatsen kan du välja mellan andra planer beroende på varaktigheten. Du kan välja 90 dagar, 180 dagar eller ett års medlemskap.
Du kommer inte ha svårt att ta dig runt på webbplatsen eftersom den är utformad för att vara enkel och enkel att navigera. Varje kamera har sin medföljande planritning, liksom användbara kameraikoner och till och med en lista över tillgängliga kameror. Du kan också använda uppspelningsfältet för tidslinjen så att du kan spola tillbaka och kolla vilka ögonblick du har missat. De arkiverade ögonblicken har vanligtvis alla de mest explicita åtgärder som har tagits på kameran. Om du vill kontrollera en viss kategori kan du enkelt göra det med hjälp av filtrerings- och sorteringsalternativ.
Webbplatser som Voyeur House TV är ett utmärkt alternativ för dem som är ivriga fans av voyeur och camshows. Det ger dig ett bra sätt att skämma bort och tillfredsställa dina kinks.

För- och nackdelar med Voyeur House TV

FÖRDELAR:

 • 24-timmars hotshower
 • Kameror finns överallt i amatörens lägenheter
 • Stunder kan arkiveras
 • Ger bra sorteringskategorier
 • Raka par, lesbiska eller gaysex är tillgängliga
 • Finns på mobila enheter

CONS:

 • En betald prenumeration behövs för full åtkomst
 • Användare stöter på lagvideor ibland

# 2: Kamarader

Webbplatslänk: https://www.camarads.com

kamarads huvud

Vi vet att många människor har kinks som att kika på vackra tjejer. Du kanske till och med är en av dem, eller hur? Det låter riktigt fel när du tänker på det, men vi kan berätta ett sätt att göra det även utan att fångas och skickas till fängelse. Detta är en av de nyare webbplatserna i branschen men de har redan lockat en hel del medlemmar.
Just nu har Camarads 13 lägenheter och består av raka ryska par. Varje lägenhet har cirka ett halvt dussin kameror placerade i olika rum. Du kan fånga dina favoritpar online nästan 24/7 och se dem spendera sin tid precis som alla andra. De gör sina dagliga rutiner för hur vi skulle göra våra - de lagar mat, äter, spelar, tittar på TV, tar duschar och har sex framför kameran så att alla kan se.
Om du är en gratis användare är det givet att din tillgång kommer att vara mycket begränsad och på grund av de olika tidszonerna kan du också stöta på problem med att titta på live-åtgärder. Ja, du kan kolla in alla lägenheter men de specifika kamerorna på var och en av dem är begränsade för gratisanvändare. Det är viktigt att du får tillgång till kamerorna inuti lägenheten eftersom det är där den riktiga heta roliga och sexiga åtgärden händer. Om du redan har ett premiummedlemskap kommer du att få tillgång till varje tillgänglig kamera i HD-upplösning, för att inte tala om att det också finns ett svagt ljusalternativ så att du fortfarande kan se dem under sådana förhållanden. 24-timmars repriser finns också tillgängliga och du kan enkelt gå tillbaka och kontrollera heta ögonblick som du kanske har missat via arkiverade videor.
Webbplatsens design är ganska tilltalande eftersom den ser ren och enkel ut. Den är också gjord för enkel användning, oavsett om du använder din mobiltelefon eller stationära datorer. Alla andra alternativ kan också nås enkelt och webbplatsen kan ladda varje video snabbt så att uppspelningen är smidig och fördröjningsfri. En nackdel är att vissa kanske ogillar hur det blir tröttsamt att växla mellan en kamera till den andra och hålla koll på händelserna i lägenheten. Det finns också begränsade möjligheter att kontakta modellerna och du kan inte enkelt spåra deras scheman eller ens ha möjlighet att spela in videor.

För- och nackdelar med Camarads

FÖRDELAR:

 • 24-timmars voyeur-kameror
 • De flesta videor har ryska par
 • 24-timmars omspelningsalternativ och videoarkiv tillgängliga
 • Ren och nonsens webbplats
 • Finns för mobil användning
 • Mer än 40 XNUMX arkiverade videor

CONS:

 • Gratisanvändare har bara mycket begränsad åtkomst
 • Ett betalt medlemskap är ganska dyrt
 • Det finns bara några ytterligare förmåner och funktioner
 • Har bara några få funktioner att erbjuda
 • Du kan inte spela in eller behålla videor för uppspelning
 • Att byta från en kamera till en annan blir tråkigt

# 3: Camrabbit

Webbplatslänk: https://www.camrabbit.com

kamkanin

Webbplatsen är hem för hundratals fantastiska och vackra modeller. De är inte ens dina typiska hemmakameror, de är alla proffs på vad de gör och har funnits i branschen ganska länge så att de vet perfekt hur man kan behaga tittarna. Camrabbit tillåter gratis chattar men riktigt kul händer faktiskt i privata shower. Men naturligtvis måste du spendera lite pengar på det innan du kan njuta av sådana funktioner.
Privata shower, även om de kan bli dyra, kommer definitivt att få dig att känna att du spenderar pengar på det var värt det. Flickorna är bra på vad de gör, var och en är vacker och självsäker i sin egen hud, och de presterar sexigt och visar allt för tittarna att se. Om du hittar en modell som du gillar kan du enkelt kontrollera hennes profil och så småningom lär du dig mycket om hennes gillanden och ogillar innan du går in i rummet och startar en chatt.
Webbkameror är i full HD-kvalitet så att du kan njuta av strömmar och videor i högsta upplösning. Modeller är också organiserade efter kategori så det hjälper till att förenkla söktiden för användare. Webbplatsen är också lätt att navigera och med dess funktioner kommer du att kunna interagera med vackra modeller direkt. Eftersom voyeur-kameror är den främsta anledningen till att vi läser den här artikeln, kommer du med Camrabbit säkert att njuta av de spontana aktiviteter som de vackra cam-barnen gör då och då. Du kan enkelt spionera på vad de gör när som helst, och mest av allt får du se en ångande action eftersom voyeur-kameror här verkligen är en av de bästa där ute.

För- och nackdelar med Camrabbit.com

FÖRDELAR:

 • Lätt att navigera med ren webbdesign
 • 24/7 strömning
 • Videoarkiv gör det lättare att spåra videor
 • Privat chatt är tillåtet för gratisanvändare
 • Inga dolda avgifter

CONS:

 • Kostnaderna baseras på modellens preferenser
 • Inget fast pris för privata shower
 • Att utnyttja premiummedlemskapet kan bli dyrt

# 4: Voyeur-Villa

Webbplatslänk: ... död ...

voyeur villa

Webbplatsen är för närvarande nere. Kommer förmodligen inte tillbaka när som helst snart. Men fortfarande är här vad som var och vad du kan förvänta dig av alternativa webbplatser i den här artikeln:

Det har varit en fantasi för de flesta män att titta på spionsexvideor eller till och med bara klipp av någon flicka som klär av sig via dolda kameror. Om dina voyeur-tendenser dyker upp från tid till annan och du vill ha mer, är Voyeur-Villa den bästa webbplatsen du kan besöka. Heta och unga par dominerar denna voyeur-webbplats och du får se en ångande handling från dem, direkt från deras egna lägenheter med webbkameror överallt och är live 24/7.
Precis som de flesta voyeur-webbplatser låter de dig titta och välja lägenheter med massor av HD-kameror installerade överallt så att du kan se allt inuti. Det bästa med att titta på voyeurkameror är det faktum att det är spontant och naturligt ... det är inte skriptat eller ens planerat till skillnad från de vanliga porrfilmerna vi ser. Du kan förvänta dig massor av sex och nakenhet från paren på webbplatsen, du kan till och med leva ström från deras Greenwood villa party zone. Du kan också njuta av den 24-timmars återuppspelningsfunktionen med den unika rörelsedetekteringen, kolla in videoarkiv, utnyttja funktionen för automatisk följning och till och med spela in dina egna sexvideor. Som en gratis användare kan du bara titta på en kameravinkel och det kommer från ett rum där det är lite eller ingen sexig action alls eftersom du inte kan kolla in varje lägenhet och välja vilket rum du kan se. Om du vill kan du kolla in deras provmedlemskap som så småningom leder till premiummedlemskap, vilket ger dig 100% full tillgång till alla funktioner som finns.
När det gäller webbplatsens design tror vi personligen att de fortfarande kan förbättra kvaliteten och utseendemässigt. Bortsett från det fungerar allt tillräckligt oavsett om du använder mobiltelefoner eller webbläsare från bärbara datorer eller stationära datorer. Under varje videoström kan du hitta en tidslinje med planritningar och du kan enkelt klicka på de olika kameravinklarna. Det finns en av / på-brytare för att upptäcka rörelse i rummen och du kan också använda den unika funktionen. Att växla mellan två eller fyra kameravyer underlättas också. Du kan också spela in liveströmmar och kategorisera varje video så att andra kan kolla in det.
Voyeur-Villa ger perfekt alla nödvändiga funktioner för dig att njuta av spionering. Massor av användbara funktioner erbjuds och du får organisera dina egna videoarkiv. Det finns många fler funktioner att utforska så att premien för den här webbplatsen aldrig går till spillo.

För- och nackdelar med Voyeur-Villa

FÖRDELAR:

 • Liveströmmar dygnet runt i flera vinklar
 • Ryska modeller dominerar webbplatsen
 • Organiserade videoarkiv efter kategori
 • Smidströmmande liveströmmar
 • Finns för mobil användning

CONS:

 • Långsamma perioder då och då
 • Fri tillgång ger begränsade fördelar
 • Begränsade funktioner trots premiummedlemskap
 • Webbplatsen är nere. Inga nyheter om "kom tillbaka".

Slutsats

För att tillfredsställa vår törst efter voyeur-kameror sammanställs dessa webbplatser för att ge dig fler idéer om vad voyeur-cam-webbplatser är och hur det faktiskt fungerar. Vissa kanske bara är nyfikna och inte har provat magin i att spionera för sexiga tider, så den här artikeln kan hjälpa dig att bestämma dig för att försöka kolla in den. Voyeur-kameror är det bästa alternativet för att rycka av på någon främling online eftersom det till skillnad från porr inte är skriptat så att du kan känna dess naturlighet och spontanitet.
Medge det eller inte, vi har känt oss uttråkade och för bekväma med att titta på porrfilmer som vi ibland vill leta efter något nytt. Inte alla stöder vår voyeurresa och massor av människor kastar ögonen när de hör om detta, men trots alla negativa saker som följer med det är dessa webbplatser ett måste.

Personligen rekommenderar jag att du försöker # 1 - Voyeur House TV (klicka här för att besöka webbplatsen). Det kommer definitivt att leverera vad det lovar och göra dina handflator svettade av spänning.

Gå vidare och kolla in de här fantastiska webbplatserna så att du kan njuta av sexig tid och få de bästa timmarna i ditt liv genom att se hur människor gör sina egna saker medan du innehåller några sexiga rörelser här och där. Det är en annan och unik kink som kommer att uppfyllas när du försöker besöka webbplatsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början