Uppdaterad: 15 juni 2021

11 bästa bordeller i Nevada (NV), USA - En juridisk bordellguide

Visa mig listan över 11Nevada Bordellos

Vid ett eller annat tillfälle kommer du att höra om bordeller när du är i Nevada. Det är en lycklig plats för män - en där de kan gå när de vill betala för sex. Prostitution är lagligt i Nevada (men endast för län med invånare under 700,000 XNUMX) så bordeller finns överallt och när manliga turister besöker är det en bra upplevelse att försöka besöka ett bordell eller två (ja, såvida de inte är nöjda med det, naturligtvis ) och uppfylla dina sexuella fantasier med någon rökande het tjej.

Eftersom prostitution är bara lagligt i vissa län, Las Vegas är inte en av dem för Clark County tillåter inte sådant. De närmaste bordellerna finns mer än en timme från Las Vegas centrum.

Så vi har sammanställt en lista över de mest besökta bordellerna i Nevada, inklusive viktiga detaljer som plats, tjänster som erbjuds, uppskattningskostnad och till och med vilken typ av barn som kan ses där. Innan du besöker en bör du ha en uppfattning om vad du kan förvänta dig av hela upplevelsen. Du kan också bestämma om du ska välja bordeller eller välja eskortbyråer istället.

NEVADA BROTHELS: Hur blev det ett ”TING”?

Bordeller har funnits under mycket lång tid, från mitten av 19-talet. År 1937, en lag krävde veckovis hälsokontroller för alla aktiva prostituerade. Efter år av att ha gått fram och tillbaka mellan bordellägare och landstjänstemän blev prostitution äntligen laglig och sedan dess har de noggrant övervakat dess verksamhet. Prostituerade kontrollerades regelbundet, särskilt för könssjukdomar. Manliga och kvinnliga prostituerade arbetar nu lagligt för betalt sex.

VAD DU kan förvänta dig i ett brödel?

När du kommer till ett bordell befinner du dig i ett område där du väljer en prostituerad som du vill betala för deras tjänster. Bakom en glasvägg kommer alla kvinnor som är tillgängliga att paradera för alla att se. Om du inte vill välja en kvinna ännu kan du gå direkt till ett rum eller umgås vid poolen eller barerna. För vissa bordeller har de temakvällar där du betalar täckningsavgifter och njuter av en fest. Du kan sedan se uppställningen för dagen och du kan till och med välja vilka tjänster som ska utföras.

KOMMER DIT

Att gå på bordell kan vara svårt, särskilt om du inte har en bil. Eftersom de flesta av dem ligger utanför Clark County, skulle en timmes eller två körning vara en given så att du kan gå till ett bordell. De annonserar vanligtvis tjänster som "gratis transport" men om de någonsin hämtar en kund kommer ytterligare avgifter att betalas för det.

En sak om de flesta av dessa bordells transporttjänster: det är lyxigt (och typ av besvärligt, om något). Föreställ dig detta, du transporteras via limousine. Låter bra, ja? Men du är tillsammans med dussintals andra män som har samma mål för natten: att bli avslappnad. Så om du inte är redo för den här rutten kan du åka taxi.

11 BÄSTA BROTHELL I NEVADA

Av de 16 länen i Nevada har sju av dem aktiva bordeller, och alla är landsbygdslän med en befolkning under 700,000 XNUMX människor.

 1. Bunny Ranch

Adress: 69 Moonlight Rd, Carson City, NV 89706, USA

kanin ranch

En av de mer kända bordellerna i Nevada. De har ett fantastiskt sortiment av kvinnor, alla heta och sexiga, som alltid är nere för att bli smutsiga och kinky med kunderna. De har olika typer av kvinnor så du kommer att ha en som passar dig. Om du låter dem veta att du är ny i hela bordellupplevelsen kommer du att leds till ett privat rum för en "turné" där du kommer att förhandla om något på menykortet (med alla sexuella handlingar du kan tänka dig) .2. Sheri's Ranch

 1. Sheri's Ranch

Adress: 10551 Homestead Rd., Pahrump, NV 89061, USA

sheris ranch

Till skillnad från de flesta bordeller har den känslan av "utväg", med exklusiva rum, sportbarer, tennisbanor, utomhuspooler och spa. Det finns bara något med dessa bordeller som gör att du inte känner dig skamlig och ingen dom alls eftersom alla, från personalen till de prostituerade, är mycket välkomnande. Priserna kan variera från så lågt som $ 80 upp till mer än $ 10,000.00.

 1. Kärlek Ranch

Adress: 95 Kit Kat Drive, Carson City, NV 89706 USA

älskar ranch

Beläget precis utanför Reno, kan all laglig vuxenunderhållning alla vara inom gångavstånd i detta berömda Red Light District. Den här är känd bland bordellgästerna, och de har också ett bra sortiment av kvinnor. Det sägs att du kan få läggas här för $ 200.

 1. Kit Kat Ranch

Adress: 48 Kit Kat Drive, Carson City, NC 89706 USA

kit kat ranch

Beläget i hjärtat av USA: s Red Light District, är detta en annan av "Ranches" och är en av de mest populära sex-turism platserna inte bara i Nevada utan över hela världen. De har drop-dead underbara kvinnor, kallade Kitties, som erbjuder de finaste tjänsterna, flickvänupplevelser och orgier. Ingen gräns för vad du vill göra här, allt har bara ett pris.

 1. Desert Rose Gentleman's Club

Adress: 357 Douglas St.Elko, NV 89801, USA

Desert Rose Gentleman's Club

En av de många främsta nattklubbarna i Elko, denna unika bordell tar sina sexuella tjänster till en annan nivå. Utbildade och sofistikerade kvinnor är redo att ta dig till en annan dimension med sina nöjesgivande färdigheter. Desert Rose är hem för prostituerade i världsklass.

 1. Alien Cathouse

Adress: 2711 E Hwy 95, Amargosa Valley, NV 89020

Alien Cathouse bordell

Dess namn säger allt ... det här är ett bord med sci-fi-tema. Deras tjejer, eller "kosmiska kattungar" som de kallas, kom från en planet som heter "Venus 69" och kraschade på jorden. De har en mycket uppdaterad webbplats som visar en daglig uppställning och även frågor och svar för sina prostituerade.

 1. Bellas Hacienda Ranch

Adress: 619 8th St., Wells, NV 89835 USA

Bellas Hacienda Ranch

Med ett skylt som säger "Ladies 24 hours", syftar denna bordell till att tillgodose mäns önskningar. Deras webbplatser innehåller hela menyn för platsen och inkluderar profiler för sina tjejer. Den faktiska platsen har en stor parkeringsplats så det är mycket bekvämt speciellt för dem som reser och bara ville släppa lite ånga i några timmar eller så.

 1. Big 4 Ranch

Adress: 135 High St. Ely, NV 89301 USA

Big 4 Ranch

Även om det inte finns mycket information på deras webbplats, är detta en av de bästa favoriterna för varje bordellbesökare i Nevada. Detta kan tillskrivas den vänliga och välkomnande atmosfären och hur den kan skryta med platsens historia som spårar tillbaka till 1880-talet.

 1. Chicken Ranch

Adress: 10511 Homestead Rd, Pahrump NV 89061

Chicken Ranch bordell

Detta är det närmaste bordellet till Las Vegas och det tar ungefär en timmes bilresa att komma hit. De har Leghorn Bar, en utomhuspool, bungalower som kan hyras och lyxiga rum. De nämnda bungalowerna är en fristad för dem som gillar BDSM.

 1. Desert Club

Adress: 303 North 2nd Street, Battle Mountain NV 89820 USA

desert club bordell

För de med vissa fetischer är detta den perfekta platsen för dig. Detta bordell är öppet dygnet runt men endast på strikt tid. På deras hemsida har de listat alla möjliga tjänster och om dina fetischer inte är listade kan du särskilt begära dem.

 1. Donna's Ranch

Adress: 679 8th St. Wells, NV 89835 USA

Donna's Ranch

Denna bordell påstår sig vara den äldsta som verkar i hela USA. Med många kvinnor att välja mellan kan du också njuta av platsen med deras fulla bar, bubbelpooler och massagebord. Dess läge är en mil från både I-80 och US 93.

BROTHELTJÄNSTER

Nevada har strikt genomfört regelbundna kontroller för prostituerade eftersom de är benägna att drabbas av sexuellt överförbara sjukdomar (STD) som HIV, klamydia, gonorré och syfilis, för att nämna några. Kondomer är ett måste för samlag och oralsex. Om en kund får könssjukdomar, särskilt hiv, från en prostituerad kommer bordellägarna att hållas ansvariga för det.

Några av de många tjänster som bordeller erbjuder:

 • avsugning
 • Samlag
 • Massage med "lyckligt slut"
 • Trekant
 • Bubbelbadfest

Det här är bara några få och du kan välja så många artiklar från deras lista över tjänster, upp till ditt hjärta (och kroppens innehåll). De har också paket som är bra i flera timmar och vissa skulle till och med tillgodose olika fetischer, vilket kommer att kosta mer.

BROTHELL: HUR MYCKET KOSTAR DE?

Kostnaden för ett bordell beror alltid på vilka tjänster du kommer att använda. Genomsnittliga bordeller i Nevada brukar ta ut högre priser på grund av skatte- och etableringskostnader. Transport och retur till taxichaufförer är också några extra kostnader som kommer att ingå i din faktura.

Det är inte nytt för människor att spendera MYCKET för bara några timmars nöje och kul på ett bordell. Fastän de flesta bordeller publicerar sina tjänster online så att de som är intresserade kan kolla in dem, de släpper ut priserna så att allt kommer att bli känt när du redan är på plats. Så, om du planerar att åka till ett bordell, kanske du vill ha $ 1,500 redo för en sådan splurge.

Det finns också tillfällen där bordeller skulle vara värd för porrstjärnor. De kommer att göra sig tillgängliga några nätter och detta ger dig en chans att ha sex och njuta av olika tjänster från populära porrstjärnor. Och naturligtvis kommer det att kosta mycket högre.

VÄLJA ATMOSFÄREN OCH FÖRBEREDELSE FÖR SEXIGA MÖTARE

Många av dessa bordeller har temarum där du kan spendera tid med din prostituerade. Innan du börjar din sexiga tid kommer du att bli ombedd att ta en dusch och sedan börjar klockan räkna ner tills din upplevelse är klar. Om du planerar att besöka en, kan du först kolla in deras webbplatser eftersom du praktiskt taget kan få massor av information därifrån, inklusive viktiga saker som meny, priser, och om du har tur kan du få en glimt av de prostituerade i deras fotogallerier. bordellflickor

När det gäller atmosfären är allt upp till dig. De kommer att tillgodose dina fetischer och hjälpa dig att uppnå sexuella fantasier som du kan ha. Du betalade för upplevelsen så att du kommer att ha den bästa tiden i ditt liv.

Legaliseringen av prostitution i Nevada är som vi kan säga unik. Många turister utnyttjar statens synder och laster men bör alltid vara uppmärksamma eftersom det finns strikta gränser för sexuella tjänster och även för människor som arbetar i sådana industrier. De prostituerade här gör också allt för pengarna och de verkar också ha kul.

En typisk dag i dessa bordeller börjar vanligtvis klockan 11. De prostituerade måste vara redo då för "showen", och när de är klara borde de redan ha duschat, trimmat och klädd i skumma underkläder som inte lämnar något åt ​​din fantasi. Kvinnor börjar ställa upp när en klient anländer och påbörjar urvalsprocessen.

Även om i de flesta områden över hela världen är prostitution ett tabu och får ofta tummar ned reaktioner överallt där det aldrig är så i Nevada. De har anammat en sådan livsstil, vad med att ha funnits länge. Det är bara bra att regeringen håller ett öga på denna bransch, varför de strikt kräver mycket av sådana företag för att säkerställa både prostituerade och kunders hälsa.

Så om du är i Nevada eller planerar att besöka snart kommer den här guiden att vara till stor hjälp. Du kan läsa upp och få en idé om hur hela branschen fungerar, vad som händer på dessa bordeller redan innan du går in på ett, och du kan förbereda dig i förväg. Om du inte är från Nevada, är det inte alltid där du kan uppleva nöje, frihet och imponerande sex från sådana erfarna damer. Allt kommer med ett pris, men om du är nere för att spendera lite i utbyte mot några timmars himmel, så är den här guiden en snabbstart för att komma på rätt spår för det.
Och om du har dina erfarenheter och tankar att dela - tveka inte att göra det i kommentarerna nedan!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början