Uppdaterad den 21 maj 2022

CelebMasta

& 12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som celebmasta.com

Visa mig 12 alternativ för Celebmasta.com

CelebMasta main

Ahh, kändisar. Deras liv är ganska fascinerande, eller hur? Kändislivet är fullt av skvaller, nyheter, skandaler, och det är inte förvånande att alla älskar att surfa på nakensajter för kändisar och fappening-sidor eftersom det ger massor av kändissaker som du sällan ser i mainstreammedia. CelebMasta är en annan naken kändis sida som mina vänner presenterade mig förra veckan. Det fungerar lite annorlunda än andra nakensajter för kändisar, men det har överlag fantastiskt innehåll. Den är fylld med allt vi älskar med våra älskade kändisar, från personliga liv, rykten, skandaler, etc. Låt oss se vad CelebMasta har i beredskap för oss nedan.

Officiell URL: https://www.celebmasta.com/

Roliga kändisskvaller & skandaler på CelebMasta

Många av oss, om inte alla, är besatta av kändisar och deras kontroverser. Oavsett vilken information eller skvaller som läckt om dem på internet kommer vi springande på det hela tiden. Kanske, bortsett från deras fantastiska shower, filmer och intervjuer, är våra älskade stjärnors privatliv så fängslande och spännande. Det är därför som nakna kändisar och kändisrelaterade sajter som CelebMasta får mer och mer uppmärksamhet från den nyfikna publiken.

Människor kan äntligen njuta av olika frågor, skandaler, rykten, de senaste nyheterna och allt om kändisar över hela världen. Den här webbplatsen är tillägnad några av de finaste underbara och älskade superstjärnornas underhållning, kontroverser, berättelser och aktuella händelser. Vi vet alla att kändisars arbetsbelastning ofta är fullproppad med månatliga framträdanden, filmer, tv-serier, fotoengagemang och andra åtaganden.

Under dessa framträdanden, engagemang på primetime TV och liveframträdanden i mainstreampressen visar många av dem upp sig i de flesta sexiga klänningar eller pratar om sina romantiska liv. Naturligtvis är dessa händelser och berättelser ganska intressanta bland deras följare.

Faktum är att det har hänt tidigare där kända personer har läckt kändisvideor eller nakenbilder. Bra att himlen skickade oss med CelebMasta. Äntligen kan du tillbringa en helg med dina snuskiga fantasier och Hollywood-besattheter på en enda, bekväm plats.

Webbplatsens navigeringsupplevelse

CelebMasta jennifer

Att använda CelebMasta är ganska enkelt och lätt att förstå. Min användarupplevelse av att surfa på sidan är ganska gynnsam, även om jag har märkt flera inkonsekvenser. Den har några grundläggande funktioner, inklusive kategorier och sökalternativ. Du kan utan ansträngning göra alla dessa saker med lätthet. Hittills har jag inte upplevt några fördröjningar eller buffring under hela min erfarenhet. Dessutom har CelebMasta en lista över lagrade kändisar, organiserade från A till Ö - kolla gärna in det.

För mer bekvämlighet publicerade CelebMasta vanligtvis inlägg istället för en kändislista, som andra nakna kändissidor nu för tiden. På så sätt är det mycket bättre och mer tillgängligt att bläddra i några senaste uppdateringar och skvaller om kändisar. Vart och ett av inläggen som är tillgängliga här har fantastiskt innehåll, med en allmän översikt och länkar. Du kan gå fram och tillbaka, bläddra, hoppa över några intros – vad du än behagar. Plus, det som förvånar mig mest med CelebMasta är dess tydlighet och enkelhet. Allt du ser på skärmen är någorlunda rent, och de håller annonserna på en minimal nivå. Visst, det är inte för distraherande eller stör hela min surfupplevelse.

A till Ö Kändisar på CelebMasta

CelebMasta az lista

CelebMastas kändislista är enorm. Det tog mig mycket tid att bläddra till den allra sista sidan för att se slutet på den. CelebMasta satte ihop några av de största namnen i Hollywood, plus flera hetaste musiker, påverkare på sociala medier, modeller, sångare och tv-personligheter. Visst, det finns gott om kändisar här, och det kommer att ta en livstid innan du kan avsluta det.

Dessutom fick de alla etniciteter och andra heta grejer representerade också. Med andra ord, kändisarna du ser här är inte bara Hollywood-skådespelare eller modeller, utan även sport, radio och andra relevanta områden är representerade här. Du hittar dina favorit volleyboll-hotties eller några tennisspelare i sina korta kjolar som spelar aggressivt. Av det räcker inte, du kan också hitta skandalösa rykten, kontroverser och andra frågor relaterade till deras privata liv. Är inte det intressant? Vem bryr sig om sport om de har mer spännande liv.

Dessutom har varje kändis på CelebMasta listor som vanligtvis innehåller artiklar med kort information om dem eller några senaste nyheter. Tillsammans med detta innehåll bifogas foton, videor, filmklipp och mer. Med andra ord kan du enkelt läsa detaljer om dem, med stödjande gallerier och videor. Det är som att äta biff med ett glas rött vin för att komplettera hela middagen. Definitivt, CelebMasta gjorde mina kändisfantasier till verklighet.

Olika innehåll på webbplatsen

 • Naken kändis Snapchat
CelebMasta naken kändis

Jag är så glad över att se Snapchat-innehåll på CelebMasta. Det fanns massor av dem, och webbplatsen uppdaterar till och med området ganska ofta. Det här avsnittet har underkategorier som du kan njuta av, och var och en av dem är underbara och förföriska. Vissa är till och med NSWF, så det är bäst att vara försiktig. CelebMasta lagrar massor av nakenbilder och andra explicita snaps i Snapchat-kategorin, så jag är ganska säker på att du kommer att njuta av allt medan du fapar.

 • Erotiska kändisfilmer
CelebMasta-videor

Denna kategori är ganska populär och tydlig. Den lagrar de bästa filmerna i Hollywoods historia och innehåller bara några scener med heta, lockande scener. Föreställ dig dina favoritkändisar i nakna badkarsscener eller verkliga sexscener med andra stjärnor. Dessutom kan du också titta på kändisporrstjärnor som har varit ganska kända i vuxenunderhållningsbranschen i flera år. CelebMasta har alla typer av filmer samlade här, så din ryckningssession är redan packad.

 • Nakenbilder, rykten, skandaler och mer på kändisar!

När du vill läsa de senaste ryktena, uppdateringarna och skandalösa nyheterna om dina favoritkändisar, är detta det bästa avsnittet för dig. Men om du besöker den här, kanske du tror att det är en formell nyhetssida eftersom många inlägg här ser ut som legitima artiklar, med massor av innehåll och andra underhållande saker. Vanligtvis hittar du några av de hetaste skvallernyheterna, toppheta foton på kändisar och nya rykten som dyker upp på internet. Så om du är ganska intresserad av att läsa artiklar med fantastiska bifogade bilder och videor, kanske du fastnar för det här avsnittet.

 • Underbara YouTube-influencers
CelebMasta influencers

Nuförtiden är YouTube redan fyllt med influencers. Vissa är skojare, sminkguruer, life-vloggare och mer. Medan vissa kanske bor under klippan, är massor av YouTubers vågade och varierar med blossande personligheter. De gör allt för att vinna popularitet och följare. Faktum är att de oftast skapar dramatik och skandaler bara för att få tittarnas uppmärksamhet. Tja, det är ganska övertygande eftersom många också är nyfikna. Så, CelebMasta såg till att du är uppdaterad med de senaste nyheterna och skandaler från dessa influencers.

Dessutom går CelebMasta till och med längre för att få nyheter om dessa människor. När de än reser, går till stranden eller bara går längs New Yorks livliga vägar, har den här webbplatsen alla bilder och videor som finns i sin databas. Dessutom innehåller det här avsnittet även nakenbilder och andra fotograferingar som dessa onlinekändisar håller på med. Den har en förstklassig samling från toppnamn inom underhållningsarenan online.

 • Bloggar
CelebMasta bloggar

Kanske är bloggarna det mest spännande i CelebMasta-kollektionen. Varför? Tja, det är ganska informativt och artiklarna är ganska fängslande. De skriver unika och fascinerande berättelser om kändisar, och jag njöt snarare av dem när jag bläddrade i några foton och videor. Det är alltid bra att läsa en översikt än att bara gå direkt till innehållet. Berättelser kittlar mig, och det är säkert samma effekt på dig också. Dessutom innehåller bloggarna här nakenhet. Så det finns inget utrymme för fler ursäkter för att inte kolla upp den här.

Växande och blomstrande samling av CelebMasta

CelebMasta gal gadot

CelebMasta växer kontinuerligt varje dag, så du kan förvänta dig att det kommer att ske frekventa innehållsuppdateringar. Du kommer att njuta av massor av kändisrelaterade porr, videor, bilder och mer. Om du tror att det inte finns tillräckligt med gallerier och videosamlingar tillgängliga på den här webbplatsen, vänta i en vecka och du kommer att lägga till tusentals nytt innehåll. Mycket av detta innehåll är NSFW, så det är bäst att vara säker på att ingen tittar på dig, annars kan du hamna i problem. Det finns också några SWF-grejer här, så om du någonsin behöver en kändisdos på morgonen när du är på jobbet, kolla CelebMasta snabbt, få energi och gör dagen perfekt.

Samtidigt har CelebMasta också några av nybörjarna i underhållningsbranschen, så det kommer att finnas nya ansikten som kommer upp på sidan. Egentligen är det ganska bra eftersom du och jag kommer att upptäcka nya kändisar som tar över rampljuset. Kanske hittar vi nya förälskelser och kändisbesattheter. Så, alla som fascineras av den kaotiska berömmelsevärlden, Hollywood-skådespelerskor, tv-personligheter, modeller, sportstjärnor och mer, då är CelebMasta din favoritpunkt.

Det finns ständiga uppdateringar om kändisars liv, fascinerande rykten och de senaste skandalerna. Några roliga fotograferingar, skandalösa videor, läckta bilder och många spännande saker finns också här. Allt detta innehåll uppdateras ofta, så din natt är fullproppad med nöje, spänning och nöje.

För- och nackdelar med CelebMasta

FÖRDELAR:

 • En fantastisk lista med kändisar från olika områden
 • Toppgallerier med nakenbilder
 • Det finns skandaler, skvaller och annat tillgängligt
 • Fantastiska kategorier att välja mellan

CONS:

 • Vissa omdirigeringar till tredje part
 • Den har bara en grundläggande sökfunktion

12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som liknar celebmasta.com:

# 1 - TheNipSlip

thenipslip

TheNipSlip! Det är en av de bästa kändiswebbplatserna med uppriktiga bilder av kändisar i deras mest vågade och nakna ögonblick. Ja, det stämmer, alla superstjärnor i branschen - modeller, TV -personligheter, Reality -stjärnor, Hollywood -skådespelerskor/skådespelare, popstjärnor, musiker och mer!

Denna celeb nakenplats har olika innehåll som jag är säker på att du inte kan hitta någon annanstans. De har upskirts -skott, åsnor, sexiga baddräkter, underkläder, funktionsfel i garderoben, nypa, magbilder och naturligtvis klyvning. Jag skulle dock inte förstå om det inte får dig att dregla! Det finns ett helt fantastiskt ögonblick att se deras kroppar och uppriktiga nakenhet - det fyller i din fantasis saknade bitar.

Här är fullständig recension av TheNipSlip.

FÖRDELAR:

 • Massor av foton och videor uppdateras regelbundet
 • Innehållet är massivt
 • Det finns naturliga, autentiska fitta med kändisar
 • Bilder och videor kategoriseras snyggt
 • Massor av kategorier tillgängliga
 • Många funktioner tillgängliga
 • Fri att använda

CONS:

 • Den grundläggande designen behöver förbättras
 • Ingenting är värd

# 2 - CelebJihad

celebjihad

Känd för sin "islamiska extremist" -vinkel när det gäller innehållet, vänder den här webbplatsen blicken mot västerländska värderingar, särskilt med kvinnors sexuella frihet, medan den beklagar många Hollywood A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll som vanligtvis hämtas från verklig filmproduktion av proffs. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka bort det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och naken saker.

Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se stjärnor och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några sexiga kändisar med lite hett och sexigt innehåll.

Klicka här för CelebJihad fullständig recension.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

# 3 - CelebGate

fira

För dig som vill ha lite trevligt genom att titta på heta (och läckta!) Kändisbilder, kolla in CelebGates stora samling som innehåller många av dina tillgängliga favoriter. De har också några bonusar som bloggar och ett avsnitt reserverat för de unika Playboy -modellerna. Webbplatsen uppdaterar innehållet dagligen. De flesta av deras källor är från paparazzibilder, fotografering för olika kampanjer, Instagramklipp och framför allt läckta bilder som inte är avsedda för allmänheten.

Celebgate.cc -layouten ser ut som din typiska kändisfläcksajt, och du hittar den oorganiserad med inget särskilt med sorterings- och filtreringsfunktioner. Hemsidan har dock ett AZ -index, en födelsedagsavsnitt för kändisar och den aktuella listan över uppdateringar. Webbplatsen har också en helt egen "Hall Of Fame" tillsammans med senaste blogginlägg. De har också ett unikt avsnitt "Fappening" med några uppföljande förklarande artiklar och relaterade kändisar, precis som med Playboy och deras modeller. Varje modell på den här webbplatsen sätter upp sin bio och ger en liten försmak av webbplatsens innehåll.

CelebGate recension här.

FÖRDELAR:

 • Varje kändis har sina bios skrivna noggrant
 • Arkiv för kändisar och kvinnor
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inga sök- och filtreringsalternativ
 • För många annonser
 • Videor eller bakgrundsbilder på webbplatsen omdirigerar dig till en annan webbplats för vuxna

# 4 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

MrDeepfakes ger en ny smak till kändisarnas värld. Från själva namnet innehåller denna webbplats falska och redigerade kändisvideor och bilder. Med den betydande tekniska utvecklingen i dessa dagar är det inte längre ett problem att skapa verkliga skandaler och tydliga foton för allas nöje. MrDeepfakes uppdateras regelbundet och finns i olika A-listas kändisars samlingar.

FÖRDELAR:

 • Stort bibliotek med kändisar
 • Navigering är relativt enkelt att förstå
 • Massor av innehåll
 • Mörkt tema layout

CONS:

 • Få videor har upplösning av dålig kvalitet
 • Vissa album har förvirrande titlar
 • Några annonser

# 5 - ScandalPlanet

skandalplanet

För någon som jag som gillar den här typen av saker kan vi hålla med om att det inte finns några sexuella inspelningar, tydliga bilder eller paparazzi -bilder som inte är fängslande. Således är fappening -webbplatser som ScandalPlanet.com praktiska för att dela skandalösa föremål som den här.

Den har flera igenkännliga supermodeller, musiker, skådespelerskor och stjärnor på sociala medier, inklusive sådana i suggestiva poser och inspelningar som exponeras för allmänheten. ScandalPlanet är den mest givande webbplatsen i sitt slag och erbjuder djup inblick i stjärnornas intima liv. Så oavsett vad du gillar kan du upptäcka allt här: nakeninspelningar, nakna bilder, tydliga filmer och alla de senaste smutsiga kändisskontroverserna på nätet.

Kolla in ScandalPlanet recension.

FÖRDELAR:

 • Massor av sexskandaler och nakenbilder
 • Lätt att använda och enkel navigering
 • Många kändisar presenterades
 • Stöder mobil surfning
 • Varje innehåll är informativt och kommer med beskrivningar av kändisar

CONS:

 • Det finns falska videor och bilder
 • HTTP -krypterad webbplats
 • Ingen nedladdning tillgänglig
 • Vissa webbplatser från tredje part

# 6 - SexKändis

sexkändis

En annan falsk kändisporrwebbplats som har massor av potentialer och, även om den behöver förbättras, kan användas bra. Vi har alla våra favoritstjärnor, och vissa skulle förmodligen ge vad som helst för att uppfylla sina drömmar om att få sina bollar djupt i dessa kvinnliga kändisars coochies. Men uppenbarligen, för de flesta av oss, skulle det bara förbli som en dröm och inget mer, så webbplatser som SexCelebrity skulle vara till hjälp för att på något sätt föra oss närmare, även för bara en stund, till de sexiga stjärnorna som rör vår fantasi och gör oss känna sig vild.

Webbplatsen låter dig se kvinnliga kändisar bli knullade hårt och ibland till och med bara spela och njuta av sig själva. Nakenbilder, sexband och till och med bilder av törstfälla finns alla här. Med bara ett klick får du en bra stund med allt sexigt och hett innehåll som denna webbplats erbjuder.

Bortsett från de läckta nakenbilderna och videoklippen har SexCelebrity ett Deepfake -porrkoncept, en ny genre av den populära smuten som använder unik grafik för att redigera en kändis ansikte till en liknande kroppstyp som du får "se" att de blir knullade och spelar smutsiga.

FÖRDELAR:

 • Massor av het kändisporr
 • Realistiska videor
 • Regelbundna uppdateringar

CONS:

 • Vissa Deepfakes har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet och upplösning
 • Det fungerar inte bra på mobila enheter

# 7 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Numera kan det vara svårt och utmanande att hitta den bästa kändisnudens webbplats. Med ett gäng irriterande pop-ups här och där, plus bara ett fåtal innehåll, är det ganska nedslående att klappa. Vi vet alla att det inte är varje dag man får se nya läckor från dessa kändisstikar, bra att det finns alternativ. AdultDeepFakes ger fantastiska redigerade foton och videor av kändisar som verkar vara för huva för att vara sanna. Även om de är Deepfakes är det fortfarande häftigt att äntligen föreställa sig din favoritidol naken och rädd.

FÖRDELAR:

 • Kändisar är kända och mycket underbara
 • Tusentals bilder och videor lagrade
 • Layout är intuitivt

CONS:

 • Vissa har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet

# 8 - NudoGram

NudoGram

NudoGram är en porrwebbplats som främst vänder sig till kändisar och nakna läckor från dina favorit Hollywood -stjärnor. Vad jag märker om den här Fappening -webbplatsen är hur designen och inställningen har. Allt är välorganiserat och implementerar taggningssystem. Det betyder att du kan söka och hitta specifikt innehåll relaterat till dina preferenser. Nu behöver du inte gå igenom allt onödigt innehåll för att hitta det du letar efter. Eftersom NudoGram redan är utformat för din bekvämlighet.

FÖRDELAR:

 • Fri att använda
 • Innehållet är inte trångt och organiserat väl
 • Mycket effektiv att använda
 • Massor av fantastiskt innehåll
 • Har de mest populära kändisläckorna och exklusiva foton

CONS:

 • Annonser och irriterande popup-fönster

# 9 - KändisarRoulette

KändisarRoulette

Slutligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger bra menar jag hett, förföriskt och vågat. Tusentals tillgängligt innehåll är tillgängligt på CelebsRoulette, och du kan behöva ta en snabb paus från jobbet för att njuta av allt på en gång.

CelebsRoulette är en korrekt återspegling av webbplatsens titel. Den innehåller scener och bilder av TV -personligheter, Hollywood -stjärnor, reportrar, modeller som har sex eller deras mest uppriktiga sexiga poser. Faktum är att många Hollywood- och filmstjärnor dyker upp i samlingen CelebsRoulette. Okej, låt oss helt enkelt acceptera att CelebsRoulette kanske inte lockar så många besökare som andra webbplatser som RedTube eller Pornhub. Men det erbjuder fortfarande några spännande fördelar som andra inte kan leverera.

Fullständig recension av CelebsRoulette här.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisar läckt ut foton och videor
 • Frestande scener från olika källor
 • Fantastisk sökfunktion
 • Den har många webbplatsfunktioner
 • Många kategorier att välja mellan
 • Stöder mobil surfning
 • Implementerar användarbedömning

CONS:

 • Det finns gott om popup-fönster och irriterande annonser
 • Trasiga länkar
 • Inte exklusivt innehåll

# 10 - Egotiskt

egoistisk

Som en webbplats som blandar både vanliga artiklar och kändisinnehåll, tenderar fokuset mot kändisar. Du kan fånga deras minnen och ögonblick de har haft från sina liv, med varje text som innehåller text. Dessutom har de foton, videor och mer.

FÖRDELAR:

 • Topp kändismode
 • Toppartiklar om kändisar
 • Högkvalitativt innehåll

CONS:

 • Några annonser
 • Få traditionella porrfilmer
 • Några kändisar som inte visas

# 11 - EgoAllStars

EgoAllStars

Den här EgoAllStars.com-webbplatsen är laddad med ett obegränsat antal kändisbilder och filmer, så det är ett fantastiskt sätt att uppfylla ditt begär efter underbara människor. Det är en omfattande sammanställning av bilder som finns i Hollywood-filmer, tv-program, officiella tv-engagemang, modeshower och oskriptade och explicita foton.

Även om det finns få klipp av människor som är nakna eller älskar, använder flera professionellt producerade sekvenser från tv-avsnitt och storfilmer. Dessutom innehåller EgoAllStars många fotografier av kändisar, både trubbiga, ärliga och lättklädda.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska videor av kändisar
 • Uppriktiga bilder, nypsklipp och många typer av foton är tillgängliga
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Annonser är irriterande

# 12 - Nudografi

Nudografi

Nudography är en webbplats som tillgodoser dessa fantasier. Dessa förälskelser är inte på kändisen själv utan på en av karaktärerna de spelar. Det finns så många otroliga karaktärer som passar alla personlighetstyper när det kommer till tv och filmer.

Kolla efter recension av Nudography.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisinformation
 • Många ämnen som tas upp
 • Senaste nakenhet på kändisar

CONS:

 • Endast miniatyrbilder
 • Webbplatsdesignen kan uppdateras
 • Begränsat till kändisar

Slutsats

Visst, CelebMasta har tillfredsställt mina inre begär efter kändisunderhållning och nöje. Visst, det finns andra vanliga nakensajter för kändisar där ute, men om du letar efter något unikt och täcker en annan stil är CelebMasta värt försöket. Jag ångrar inte att jag kollade upp den här. Du får inte bara kändisbilder och videor, utan du kan också njuta av oavbrutet kul med fantastiska bloggar, ögonblicksbilder, YouTube-innehåll och andra relevanta artiklar om alla toppkändisar.

Dessutom kan du hitta det mest kontroversiella innehållet här eftersom den här webbplatsen inte är rädd för att visa upp några saker som mainstreammedia aldrig har visat tidigare. Så om du är besatt av några kändisar i Hollywood, sport, modellvärlden, radio, TV och andra populära områden, är CelebMasta platsen att vara.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början