Uppdaterad: 29 juni 2022

Så här får du en one night stand (guide) - 5 effektiva sätt och 6 webbplatser för ONS

Visa mig 6 ​​bästa webbplatser för en nattstativ

one night stand foto Att få en övernattning innebär att ha kul och spänning. jag personligen som hur vi startar det från ett enkelt “hej” och eskalerar till lite hett sex på bara ett par timmar... och alla dessa bekräftar bara sitt förtroende för sitt spel. Jag tror alltid att nattklubbar ger människor det perfekta tillfället att uppfylla sina sexuella behov utan att involvera något drama eller strängar.
En studie gjord 2009 avslöjade att endast 3% av kvinnorna villigt gå hem med en främling, som bara är en snygg kille, medan endast 8% gick med på att åka hem med en superattraktiv kille. En ny studie som nyligen gjordes avslöjade att 20% av kvinnorna erkände att de var aktiva i en nattsituation medan 50% sa att de alltid skulle vara villiga att göra det om de fick chansen. Alla dessa studier kommer att vara goda nyheter för män, speciellt för dig, som läser detta eftersom det ger oss högre förhoppningar och chanser att vinna över dessa kvinnor som är öppna för idén om en nattuppehåll. Om du har självförtroende och färdigheter (snyggt skulle vara ett plus!) Och vill veta mer kan du läsa hela denna artikel och öka ditt spel.

Fantastiska ONS-platser

barfest ons När vi hör "one night stand" associerar vi det omedelbart med barerna och klubbscenerna. Visst, det är här människor brukar använda sina smidiga färdigheter. Alkohol i ditt system, mörka platser perfekt för intima stunder och massor av människor du kan kolla in och eventuellt flirta med - möjligheterna är oändliga. Men bortsett från barer och klubbar finns det också några utmärkta platser för att göra en one night stand. Ta till exempel bröllop. Det är ingen hemlighet att kvinnor känner sig alltför känslomässiga vid sådana tillfällen, vad med att bevittna två personer som bekänner sin odödliga kärlek till varandra så att det kommer att få deras hormoner att bli haywire. Om du är en kille och upptäcker någon du har en hots för vid ett bröllop, kanske du vill pröva lyckan och berätta för henne.

Andra potentiella platser för att landa en one night stand skulle vara någon form av fest. Du har många tjejer på din radar och du kan bara samla lite självförtroende och ge ditt bästa. När du är på en födelsedagsfest kanske du också vill gå till födelsedagsflickan för lite extra kul och spänning. För vissa skulle det dra nytta av dem under svåra situationer, särskilt när kvinnor skulle känna att de bara skulle släppa alla sina hämningar och ta till sig ögonblicket och därför komma med snabba beslut som att sova med ett slumpmässigt kille.

Sök efter tjejer med potential

2 tjejer för oss Om du går ut i avsikt att lägga dig i slutet av dagen, bör du spela spelet lite annorlunda och göra saker du normalt inte gör. Här är ett tips: män brukar gå till de hetaste kycklingarna under en fest eller i klubbarna, men du kanske vill gå till hennes "nästan lika attraktiva" vänner. Att vara på en nästan attraktiv nivå som det är redan en prestation så det skulle inte vara så illa om du kunde få göra en natt med en. Det skulle också göra den "hetaste" tjejen intresserad av varför du inte gick för henne. Den "nästan lika attraktiva" vänns självförtroende skulle skjuta upp och det, min vän, skulle göra ditt spel enklare.
Alternativt, du kan skanna ett rum fullt av potentiella kandidater, eftersom de flesta tjejer som är öppna för vad som helst (aka gör en nattstående), vanligtvis skulle anstränga sig för att verkligen bli märkt. Håll utkik efter tjejerna som har det roligaste, gör smutsig dans, skratta högt och kontrollera rummet av samma skäl som du gör.

Använd rätt metod

närma sig tjejerEftersom du vill sova med den här fantastiska tjejen om några timmar, du bör arbeta med att få ett fantastiskt första intryck. Så allt du behöver göra är att utesluta de ostiga linjerna och de lama, dumma skämtarna för en annan gång. Närma dig ditt mål med självförtroende och starta en intressant konversation. Förtroende är otvivelaktigt en stor faktor för framgången med ett nattläge eftersom det säkert kommer att göra dig ansvarig för hela situationen. När du har ansvaret och du är knuten till henne kan du börja göra vad som helst i din makt för att få henne att må bra.
Ställ rätt frågor och se till att du ger henne intrycket av att du är intresserad och gör några lämpliga kommentarer. Låt henne känna att hon är precis vad du vill och få henne att längta efter det så dåligt att hon också ser att hon kommer till affärer med dig. Poängen med hela denna "att ha kontroll" är att hon så småningom gör vad du vill och det inkluderar att åka hem med dig. Du måste också komma ihåg att ärlighet kan spara mycket tid och hålla dig borta från drama, vilket är hela poängen med en natt. Du kan subtilt säga att du inte är redo för några romantiska relationer och att du bara gillar att vara singel.

Se upp för tecken

flicka attraktion tecken När ditt mål är att göra ett one night stand, håll alltid ett öga på hennes kroppsspråk. Naturligtvis kommer kvinnor inte att berätta vad hon tycker om dig i förväg. Om hon faktiskt tycker att du inte är bra eller att du suger, kommer du aldrig att höra det komma ut ur hennes mun utan du ser det genom undermedvetna tecken. Kvinnor älskar all extra uppmärksamhet du ger dem. Du kommer säkert inte att vara nere för att spendera hela natten och försöka vinna någon som inte ens är intresserad. Läs hennes kroppsspråk så skulle du veta vad hon tycker om dig och vad hon vill hända med er två.
Om hon håller sig nära dig med sin kropp öppen mot dig är det ett gott tecken. Men om hon agerar reserverad och stängd, med hennes kropp lutad bort från dig, då vet du vad det betyder. Ser hon på ditt ansikte och stirrar direkt på dina ögon när du pratar? Kan du känna att hon verkligen är intresserad? Berör hon subtilt dina armar eller knuffar du lekfullt medan du pratar, så har du högre chanser att få det med henne i slutet av natten. Men om hon ständigt kontrollerar sin telefon eller tittar runt i hela rummet, då betyder det antagligen att hon är helt uttråkad. Att läsa hennes kroppsspråk kommer att göra skillnad mellan att du blir avslappnad och bara svänger. Slösa inte din tid med kycklingar som inte är nöjda med det

Ta nästa nivå för din anslutning

frågar en tjej ut Om saker ser helt bra ut och du kan känna att hon har tagit en bra tid också, är det dags att börja med dina seriösa nästa steg. Du kan helt enkelt börja med rör sig närmare henneröra henne försiktigt och lutar sig så småningom för en kyss. Tänk på att du inte ska gå hela vägen och få henne att göra sin del också. Börja slipa på dansgolvet, ge dig ut i en tung make-out-session och gör bara vad du behöver så att du kan få hennes juice att flyta.
Vi ser alltid de släta linjerna och svaga rörelserna av män i filmerna, med hur de bjuder in tjejer och i princip tar dem till ”en annan nivå”. Undvik att direkt säga att du vill gå direkt till din plats eller hennes från din nuvarande plats, men istället kan du svalt be henne gå till en lugn plats eller "någonstans med bara oss två". Du kan välja lounger eller någonstans tyst och du kan ta en bit eller två. Även om det tar lite tid tar det dig närmare att komma hem med henne eftersom du kommer att göra henne mer bekväm genom att inte rusa någonting. Flickor älskar uppmärksamhet och att veta att de är efterlysta, mycket mer att veta att en kille tycker att hon är tillräckligt varm för att vilja sova med henne, men det kommer att bli en stor avstängning om du får henne att känna att sex är det enda du tänker på vid det tillfället. Det är bara en tidsfråga tills du äntligen kommer till en plats där magin kommer att hända, så gå bara med flödet och se till att det blir mycket att röra och göra hela tiden.

Det ögonblick du har väntat på

går ner för en tjej Eftersom nattklubbar handlar om rent sex, mindre drama, komplikationer och kontakter, kan det att gå till din plats leda till en, om du inte har sagt till henne i förväg att du inte kommer att träffa varandra efter din heta natt tillsammans. Om du inte planerar att spendera tid med henne efter din one night stand, skulle det inte vara kul att ha en sovhytt som vaknar väldigt sent. Du kan välja hennes plats så hon kommer att känna sig mycket mer bekväm och det skulle också innebära lite bra tid för dig.
I det ögonblick du går in genom dörren, ge det ditt bästa skott eftersom det är det du är här för; släpp dina hämningar och sluta slösa bort helst. Du behöver inte prata om värdelösa saker. Berätta för henne direkt och mellan tunga andetag hur sexig hon ser ut just nu och visar henne hur mycket hon tänder på dig. När det är dags att äntligen göra gärningen, bör du naturligtvis använda kondom och använda alla dina sexiga färdigheter för att behaga henne innan du kommer. Varför måste du sätta henne först framför dig själv? Det beror på att om hon gillar hur du gör, det här en natt sak lätt kan bli vänner med fördelar eller vanliga kompis förhållande. Vem vill inte ha det, eller hur?
För en natt står jag gärna med att hålla kön borta från något kinky (såvida hon inte ber om det, förstås.)

När du äntligen har uppnått ditt mål för natten kan din exit spelas på många olika sätt men naturligtvis, du bör aldrig glömma att berätta för henne hur mycket du haft din tid tillsammans. Berätta inte för henne att du ringer efteråt; det skulle låta henne undra och ge dig en mystisk och spännande sida. Om du upptäcker att du har hennes mobilnummer och blir ansluten på sociala medier, eller nästan vad som helst som inte är vanligt för bara ett nattläge, kan du få det till din fördel. Det kan hända att du hamnar i ett kompisförhållande med henne eller till och med har någon att skicka bytessamtal när tiden ber om det. Slå henne med ett meddelande nästa dag eller två och säg att du hade en fantastisk tid och att hon var fri att ringa till dig eller vad som helst om hon är ute efter något liknande igen. På det sättet lägger du på henne. Du blev av med alla skyldigheter och om hon är redo för det kan det betyda att mer sex kommer din väg och det är något du säkert inte kommer att hata.
Jag nämnde i de tidiga delarna av den här artikeln att de vanliga platserna där män kunde göra ett nattläge är vanligtvis på trånga platser som barer, fester och klubbar, Du kan också hitta någon som använder webbplatser och appar. Vi lever alla i den moderna världen med teknik som ger dig nästan vad som helst på bara några få klick här och där. Det finns nu många sexorienterade webbplatser som kan ge dig mer tillgång till heta och vackra tjejer hur det fungerar i din lokala bar eller klubb. Många singlar registrerar sig på dessa webbplatser eller appar så att de kan mingla och träffa andra människor med samma behov. Så om du letar efter några roliga nattklubbar kan du prova ditt skott med tipsen ovan eller också besöka några av dessa rekommenderade webbplatser. Du kommer att ha kul och lycka till att träffa potentiella sängkamrater på alla dessa plattformar.

Online-platser för en nattstativ

Webbplatsens namnPrisLänk
Adultfriendfinder$14.95Besök sida!
Dating.com$9.90Besök sida!
2fuck.comFRIBesök sida!
Vara stygg$11.99Besök sida!
FriendFinder-X$20Besök sida!
flirt.com$27.99Besök sida!

Kom ihåg att med dessa webbplatser har du minst 2x-3x större chans att bli avslappnad snarare än på en fest eller en bar. Helt enkelt för att inte alla tjejer i en bar eller en fest är upp till att ha avslappnad sex eller etc. Medan dessa webbplatser och appar är utformade för singlar eller till och med personer som är särskilt intresserade av sex och prova ”nya saker”.

De flesta av dessa är GRATIS att prova. Men för att få premiumfunktioner måste du betala en symbolisk medlemsavgift. Tänk bara på det - vill du hellre spendera ~ $ 50 - $ 100 ++ på en tjej i en bar eller ~ $ 19 för medlemskap och få tillgång till 1000 tjejer? 😉

Och jag säger inte att det är en dålig eller omöjlig sak att få en koppling i en bar ... Det är jättebra, men ganska svårt också! Och om du är nybörjare kanske du vill börja med en enklare sak.
Lycka till med dina nya sexiga ansträngningar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början