Uppdaterad: 20 maj 2022

WellHello & 11 TOPP Hookup- och Swinger-webbplatser som WellHello.com

URL: https://www.wellhello.com

Visa 11 alternativ för WellHello.com

Nämen hallå

Vi lever i modern tid där det finns massor av online dejtingsajter, vilket gör det lättare för oss att få kontakt med främlingar och skapa nya kontakter. Men det är svårt att hitta ett tillförlitligt alternativ eftersom det finns många webbplatser att välja mellan. Vi vet hur svårt det kan vara så vi har sammanställt en lista över de bästa dejtingsajterna, särskilt de som fokuserar på kopplingar och swingers. De flesta av dessa webbplatser kan till fullo uppfylla dina förväntningar. Lätt att navigera i layouter, exklusiva sökfunktioner, livliga samhällen och vissa har till och med bluffskydd - det här är bara några av vad som krävs för att skapa en effektiv online dating-plattform. Följ den här artikeln så guidar vi dig igenom så att du kan få en bra resa för att få din bästa uppkoppling någonsin. För nu börjar vi med dejtingsidan som heter WellHello.

Nämen hallå? Vad är det?

Om du vill få ett enkelt och ärligt svar, då WellHello är en dejtingsajt för människor som vill ha mer än bara dejting. Med “mer” betyder det att användare på den här webbplatsen är i förväg med sina avsikter (både män och kvinnor) och de informerar dig med säkerhet vilken typ av dejting de vill uppleva. Det är en perfekt webbplats för dem som vill hoppa över de långa och tråkiga småprat och introduktioner som vanligtvis händer de första dagarna och vill hoppa direkt till de mest intressanta delarna.

Registreringsprocess

För att börja använda WellHello måste du registrera dig för ett konto. Registreringen tar bara 2-3 minuter och det är 100% gratis. Du behöver bara ange grundläggande detaljer som kön, e-postadress, ålder, postnummer och sedan nominera ett unikt lösenord. Så fort du är klar med att ange din e-postadress kan du bläddra direkt eller till och med uppgradera ditt medlemskap. WellHello spårar sedan dina sökalgoritmer för att ge dig en samlad lista över möjliga matchningar som passar dina preferenser.

Sök & profiler

Webbplatsen har omfattande sökfunktioner och ger dig olika filter för att begränsa dina val för mer detaljerade resultat. Några av dessa filter inkluderar ålder, etnicitet, sexuella preferenser och plats. Dessa filter är extremt användbara, särskilt om du bor i större städer. Du kommer att upptäcka att varje profil ger dig användarens sensuella favoriter och fysisk statistik. Privata fotogallerier finns också. Premiumfunktioner som att skicka "flörtar", lägga till någon som "favoriter" och många fler kan främja interaktion men till ett pris. 

För- och nackdelar med WellHello

FÖRDELAR:

 • Omfattande bluffsäkerhet
 • Kompatibel för mobila enheter
 • Uppdaterat gränssnitt
 • En dags provperiod för $ 1

CONS:

 • Meddelanden kräver premium

11 bästa WellHello.com-alternativ:

# 1: Adultfriendfinder

Adultfriend

AdultFriendFinder är där du kan "gå med i världens största sex- och swinger-community." Att vara en av de mest kända platserna för att hitta snabba och enkla sexuella möten, regelbundna kontakter och många fler, det har ett ojämnt flöde av matcher, gallerier med tydliga bilder och stimulerande sex erbjuder att göra det till en fristad för alla som letar efter lite bra tid. 

Om du är 100% över och klar med förhållandefrågor och de långsamma och stadiga taktintroduktioner och småprat som sett på traditionella dejtingsajter, då Adultfriendfinder är din gyllene biljett till omedelbar kommunikation och tillfredsställelse. Registreringen tar ungefär 30 sekunder till en minut - de behöver inget annat än din e-postadress, ett användarnamn och ett lösenord och kort info. Du kommer att märka att dina meddelanden kommer att hälla in även utan att lägga till någon saftig info, men det är tillrådligt att lägga till några sexiga bilder och beskrivningar - och det är för att öka dina chanser att få fler matcher och flörta, hitta någon som delar en superspecifik sexuell fantasi, och för att bevisa alla att du är en riktig människa och inte en bot.

FÖRDELAR:

 • Mycket populär i online dating / hookup nisch
 • Massor av interaktiva funktioner och kommunikationsfunktioner
 • Stor användarbas

CONS:

 • Webbplatsdesignen och gränssnittet ser lite föråldrade ut

# 2: Dating.com

dating.com

Dating.com är en standard dejtingsajt med ett lättanvänt gränssnitt och fantastiska funktioner. Det är värd för en varierad grupp av medlemmar, vilket gör det till ett bra ställe att utforska dina personliga preferenser, särskilt när det gäller den sexuella aspekten. Du kan registrera dig gratis, skapa din profil och ansluta till andra medlemmar. Det erbjuder olika kommunikationsverktyg som är tillgängliga gratis och du kan använda dem genom att registrera dig för ett konto. När du har registrerat dig kan medlemmarna utöka sina profiler genom att fylla i några öppna frågor för att beskriva dig själv och förklara vad du letar efter på Dating.com. Du kan också ladda upp foton som måste godkännas av webbplatsens administratörer innan de publiceras. Medlemmar kan interagera med varandra på många sätt, inklusive via webbplatsens e-postsystem, chattar samt videochatt. Dating.com verkar locka ett stort antal medlemmar, men webbplatsens avancerade sökning är praktiskt för att begränsa dina resultat. Du kan också söka efter online-medlemmar om du gillar spänningen med att komma i kontakt med någon direkt. När du väl har valt en medlem att komma i kontakt med kan du skicka dem ett e-postmeddelande, visa intresse via blinkningar eller chattar eller spara dem i din favoritlista.

FÖRDELAR:

 • Anständigt gratis kontoalternativ
 • Grundlig och avancerad sökning

CONS:

 • Webbplatsen ser ganska klumpig ut

# 3: Söker.com

söker arrangemang

Med en tilltalande webbplatsfunktionalitet är Seeking.com en webbplats för både män och kvinnor som vill ha en ekonomibaserad relation. Huvudsakligen för sockerförhållanden men också för anslutningar och typisk dejting, Seeking.com: s gränssnitt är enkelt och elegant, allt fungerar snabbt och det finns inga irriterande popup-fönster. Webbplatsen är till och med värd för en underhållande blogg där du kan hitta statistik om deras användare, roliga anekdoter och massor av tips för sina användare. Om du registrerar dig för ett gratis konto tar det en minut eller två, även om kontot spärras i 48 timmar eftersom din profil och dina bilder kommer att godkännas. Detta godkännandekonto kringgås endast om du registrerar dig direkt för ett premiumkonto. Att fylla i en profil är väldigt enkelt, och de flesta är minimala men detaljerade. Det finns ingen lång personlighet eller matchande frågesporter, det är bara du som säljer ut dig själv och lägger dina bästa bilder. Om du vill leta efter ett "ömsesidigt fördelaktigt" förhållande, kommer dejtingsajter med Sugar Daddy som Seeking.com att vara en av de bästa platserna att börja leta efter.

Kontrollera vår fullständiga granskning av Seeking Arrangement.

FÖRDELAR:

 • Detaljerade sökfunktioner
 • Helt gratis för kvinnor
 • Män kan skicka upp till 10 gratismeddelanden

CONS:

 • Män behöver premiummedlemskap för att läsa meddelanden

# 4: Ashley Madison

Ashley-Madison

Den populära dejtingsajten Ashley Madison grundades redan 2001. Idén var enkel men kontroversiell - att skapa ett andningsutrymme för människor i engagerade relationer eller de som är gifta för att hitta lite extra kul, aka affärer. Webbplatsen har vunnit extrem popularitet och många är nu intresserade av utomäktenskapliga aktiviteter, som tillhandahålls av Ashley Madison. Fram till idag förblir webbplatsens kärnprincip orörd och omodifierad. Varje dag går miljontals nya användare till Ashley Madison och söker efter kopplingar, flingor och affärer trots att de redan är i relationer. Även om risken för dataläckage är en av användarnas största problem, efter en dataintrångsfråga, är alla fortfarande fascinerade och fascinerade av hur Ashley Madison fungerar och det är ett effektivt sätt att ansluta likasinnade. När du registrerar dig för ett konto på Ashley Madison, skulle du behöva cirka 15 minuter eller så för det är en ganska lång process. Se bara till att tillhandahålla nödvändig information som också kan vara till hjälp för webbplatsens matchningsalgoritmer senare.

FÖRDELAR:

 • Mycket populär särskilt i USA
 • Praktiska sökalternativ
 • Detaljerade medlemsprofiler
 • Panik-knapp för nödsituationer

CONS:

 • Data läcker ut 2015

# 5: FriendFinder-X

vänfinderx

En bra funktionalitet hos FriendFinder-X är hur den är öppen inte bara för enskilda användare utan också för par som vill utforska andra alternativ via anslutningar och avslappnade möten. FriendFinder-X har funnits i mer än två decennier, vilket gör det till en beprövad anslutningswebbplats av många. Även om det har ett ganska kontroversiellt rykte på grund av sin natur, berömmer casual sexfans webbplatsen för sin fantastiska service och funktioner som är en enorm hjälp för att leta efter anslutningspartners. Med miljontals användare över hela världen kommer du att hitta FriendFinder-X en värdig webbplats, särskilt när du uppgraderar till ett premiummedlemskap trots de dyra priserna. Denna webbplats är säkerligen en av de stora krafterna i anslutningsdatingvärlden och för alla som söker lite avslappnad kul är den här webbplatsen ett måste-besök. Registreringen för ett konto tar bara några minuter och du måste svara på frågor och ange några personliga uppgifter. De har ett frågeformulär som måste fyllas i, vilket kommer att vara användbart för dig att matchas med personer som passar din smak. När du är klar fortsätter du till deras inköpssida för medlemskap och väljer om du vill uppgradera till en premie eller stanna som ett gratis konto. Förutom att vara en plats för avslappnade användare att hitta sexpartners finns det också många par som registrerar sig för konton på FriendFinder-X och letar efter alternativ utan några kopplingar.

FÖRDELAR:

 • Har varit aktiv i mer än 20 år
 • Anständigt urval av medlemmar
 • Detaljerade profiler

CONS:

 • Medlemskapsavgifterna är ganska höga
 • Mobilapp endast för iOS
 • NSFW design av webbplatsen

# 6: flirt.com

flirtcom

Flirt.com är perfekt gjord för de moderna datrarna och är en utmärkt plattform för att träffa singlar över hela världen, i åldrarna 18 till 78 år. Registreringen tar bara några minuter och nya medlemmar kan omedelbart börja surfa med hjälp av webbplatsens grundläggande sökinställningar och filter som ålder, kön och plats. Webbplatsen ser minimalistisk ut men samtidigt effektiv, särskilt när det gäller gränssnitt och matchmaking-system. Om du letar efter något avslappnat och utan strängar kopplade till relationer, oroa dig inte mer eftersom Flirt.com kan ge dig allt detta med deras relativt balanserade förhållande män-kvinnor, vilket ger dig fler odds för att göra en uppkopplingspartner. När det gäller själva webbplatsen ser layouten tilltalande och omfattande ut, med ett enkelt språk och detaljerade användarprofiler med stora profilbilder. De flesta användare kan till och med vara överens om att Flirt.com har en Tinder-liknande känsla och kallas lite webbplatsversionen av den populära dejtingsappen.

FÖRDELAR:

 • Gratis baskonton tillgängliga
 • Ren webbplats layout
 • Massor av chattalternativ
 • Mobilapp tillgänglig

CONS:

 • Dåliga matchande algoritmer
 • Inget medlemsfilter särskilt när det gäller säkerhet
 • Oklar garantipolicy

# 7: tinder

tinder

Sedan lanseringen 2012 har Tinder varit ett känt namn när det gäller dejtingsplattformar online. Hela Tinder-förutsättningen är enkel - svep åt höger om du är intresserad, svep åt vänster om du inte är det. När båda människorna svepte rätt på varandra är de två nu "matchade" och de kan börja skicka meddelanden. Förmodligen det bästa exemplet på omedelbar tillfredsställelse särskilt för dejtingsappar, men Tinder har använts i stor utsträckning och är mer än bara validering och anslutningar. Den här appen fungerar så bra, särskilt om du är i stora städer på grund av deras enorma användarpool, vilket gör Tinder värt ett försök varje gång. Det har massor av coola funktioner om du vill uppgradera och prova deras Pass-funktioner, där du får välja en annan plats och svepa på lokalbefolkningen där. Detta kan också fungera till fördel för människor som reser mycket - du kan få en lista med datum var du än är i världen eftersom Tinder är väldigt populär överallt. Även om Tinder har detta rykte att vara en app enbart för anslutningar, kan du fortfarande leta efter äkta kontakter och eventuellt skapa relationer med dina matcher härifrån. Det tar bara mod och många svep åt höger innan du kan hitta vad som helst och vem du letar efter.

FÖRDELAR:

 • Denna app startade den "svepande" trenden
 • Fungerar även som en gratis användare
 • Inga tidsbegränsningar för meddelanden
 • En integrerad videochattfunktion
 • On-demand säkerhetsfunktioner

CONS:

 • Du kan bara svepa åt höger på 100 profiler var 12: e timme
 • Åldersbaserad löneskala
 • Fler män än kvinnor
 • Begränsad information om dina möjliga matchningar
 • Falska profiler överallt

#8 Grindr

grindr

När det gäller användningen av geografisk inriktning för dejtingsappar är Grindr den första som har introducerat en sådan bedrift. Appen grundades redan 2009 och är nu en mycket populär gay dejtingsapp. Idag skulle du ha svårt att hitta en homosexuell man som inte har försökt ladda ner Grindr eller bara experimenterat med det ens en gång. Det kallas oftare som en anslutningsapp istället för en dejtingsapp, med sin geo-inriktningsfunktion och enkel registrering kan Grindr hålla varje användare tillbaka, om och om igen, i hopp om att få några nya anslutningar. Med ett lättanvänt gränssnitt som gör det möjligt för användare att se andra online-medlemmar och deras närhet, gör denna applikation enkel och effektiv anslutning. Vissa nackdelar med Grindr skulle vara det föråldrade gränssnittet, men förutom det fungerar Grindr perfekt om du är ute efter några slumpmässiga anslutningar och anslutningar utan strängar och till och med bildar vänskap.

FÖRDELAR:

 • Introducerad geografisk inriktning
 • Markera riktade filter
 • Fri att använda

CONS:

 • Massor av falska profiler
 • Föråldrat gränssnitt
 • Många popup-annonser

# 9: Ned App

ned dejting app

Down fungerar naturligt i termer av olika online dating och anslutningstjänster. Webbplatsen fungerar genom att komma åt ditt Facebook-konto och söka efter möjliga matchningar baserat på din sexuella preferens. Efteråt kommer Down att bjuda in dig att tagga de personer du är intresserad av. Eftersom användare har ett brett spektrum av potentiella dejtingsmatcher som de kan söka, kan du enkelt söka efter olika profiler tills du hittar en som passar din smak. Med över 7 miljoner användare världen över, med de flesta användare från USA, växer Downs plattform enormt och rymmer människor i olika kulturer och samhällsskikt. Oavsett plats, religion och många andra aspekter är och kommer webbplatsen att förbli gratis för alla. Vuxna som söker kärlek eller till och med äktenskap, eller bara människor som vill ha slumpmässiga kontakter och avslappnade sexmöten, de är alla nere för att ha kul på den här webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Bred användarbas
 • Olika språk tillgängliga
 • Mobilapp tillgänglig
 • Använder den senaste AI-tekniken för matchmaking
 • Avancerade funktioner

CONS:

 • Några negativa recensioner från användare
 • Några bedrägerier och bedrägerier
 • Ingen återbetalning för en avslutad prenumeration
 • Webbplatsen garanterar inte 100% framgång

#10 Ren. App

ren app

Pure är en populär mobilapp för uppkoppling som utmanar status quo när det gäller online dating genom att direkt och anonymt hitta avslappnade sexpartners. Den är gjord för individer att hitta och uppleva "sexiga ögonblick" med en enkel förutsättning i åtanke: ge "Dates On-Demand". Det är sant att webbplatsen levererar sina löften väl och tydligt. Att ta en no-nonsense strategi för att ordna avslappnade sexmöten är Pure i huvudsak tidsreglerad, vilket innebär att den raderar din profil efter ett visst antal timmar. Användarna matchas baserat på deras närhet till varandra och den enda informationen eller detaljerna du behöver ge när du letar efter avslappnade sexpartners är bara en selfie. Pure har funnits sedan 2014 och betraktades en gång som en stor konkurrent för Tinder på grund av dess snabbare och enklare sätt att göra casual sexpartners och möten. För att uttrycka det enkelt är Pure ett skamlöst men lättare sätt att bli avslappnad och träffa nya bekanta.

FÖRDELAR:

 • Minimalistiska profiler
 • Maximala självförstörande medlemsprofiler på 1 timme
 • Potentiella matchningar uppdateras regelbundet

CONS:

 • För att utnyttja en gratis testversion krävs kreditkortsinformation
 • Tidsgräns orsakar ett mindre antal aktiva användare
 • Medlemmarnas personlighet kommer inte att visas på grund av 1-selfie-konceptet

# 11: Kasidie

kasidie

Kasidie är en webbplats speciellt gjord för swingers, särskilt par, som vill träffa andra swingers för stora sexuella möten. Webbplatsen har en mycket uppenbar sexuell atmosfär med sin berömda tagline "Sexuellt sociala" och sexuellt suggestiva slagord som "Kom ihåg mitt namn, du kommer att skrika det senare." Som en av de största swinger-sajterna på Internet har Kasidie ​​många sätt att träffas och ha kul med andra swingers. Precis som alla andra swingerwebbplatser skulle nya medlemmar behöva registrera sig för ett konto, antingen som ensamstående eller som par. När du har skapat din profil måste du ange ditt intresse, särskilt för sexuella aktiviteter. Medlemmar är också fria att lägga upp sexuellt innehåll i sina album och profiler. För att ansluta till andra gungor har du många alternativ att välja mellan. Kasidie ​​har en Rendezvous-funktion där användare kan lägga upp sin tillgänglighet för kortvariga sexuella möten, betygsättas på deras "Sexometrar" som kommer att hittas efter varje inlägg. Detta kan också vara till nytta för resenärer som åker till och från olika platser; de kan helt enkelt lägga upp sin destination och tillgänglighet och eventuella matchningar kommer att ställa upp på nolltid.

FÖRDELAR:

 • Massor av evenemangsförteckningar
 • Rendezvous- och resefunktioner
 • Stor och aktiv användarbas

CONS:

 • Några personlighetsdrivna frågor
 • Gratis konton kan inte visa profiler
 • Bara ett fåtal online-medlemmar när som helst

Slutordet

Om du är singel och letar efter dejtingsalternativ eller någon som vill bli avslappnad och njuta av lättsamma bekanta - WellHello & dessa 11 alternativa anslutningssidor är designade just för dig. Du kommer att vara i en gemenskap av likasinnade personligheter med liknande sexuella preferenser. Oavsett om du exklusivt vill träffa eller bara ha en övernattning eller knulla kompisar, kommer du utan tvekan att hitta vad du letar efter på någon av dessa webbplatser.

Från alla dessa 11 platser, Jag skulle säga att min favorit 2 skulle vara:
# 1 - AshleyMadison.com - eftersom jag gillar att koppla ihop ganska snabbt, och jag liksom vissa MILFs då och då (och det finns några på AshleyM).
# 2 - VuxenFrida - den här är en välkänd med massor av medlemmar, lätt att välja, filtrera och få slutresultatet du letar efter. 😉

Du bör inte oroa dig för medlemmarna eftersom majoriteten av användare av anslutningswebbplatser är förföriska och heta. Nästan alla letar efter en match som passar perfekt för deras kinky avsikter och som de kan utforska sexuellt med. Välj någon av dessa webbplatser så kan du njuta av att utforska alternativ och få dina sexuella kinks och fetischer nöjda. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början