Uppdaterad den 21 maj 2022

Kasidie ​​Recenserad - Min ärliga recension av Kasidie.com - Prenumerera eller inte?

Registrera dig på Kasidies # 1-alternativ - AdultFriendFinder.com. Och lägg dig till några riktiga tjejer!

kasidieNär du letar efter datum som förhoppningsvis kan leda till lyckliga slut är de bästa platserna att besöka dejtingsajter för vuxna. En av de mest populära av dem alla är Kasidie.com.

Detta är en online vuxen gemenskap för äventyrliga individer som letar efter likasinnade människor att ansluta och ansluta sig till. Det är en bra plattform för dem som vill uppfylla sina sexuella fantasier.

Du har nu möjlighet webbplatsen marknadsför också sociala evenemang som swinger-fester där individer kan delta i.

Dessa svängande händelser är mycket populära på webbplatsen även om Kasidie ​​uppmuntrar sina användare att använda plattformen för att leta efter likasinnade individer som de kan bjuda in till middag och drycker.

Webbplatsen hävdar att de kan hjälpa dig att enkelt leta efter en partner så att du kan ha lite spontan sexkul.

Men är det verkligen vad det påstår sig vara? För att ta reda på det har jag tittat närmare på webbplatsen och utforskat de tillgängliga dejtingsmöjligheterna.

Så här är vad vi fick reda på:

Registreringsprocess

Vi älskar att det är extremt enkelt att registrera sig för ett konto hos Kasidie ​​(Du kan klicka här för att registrera dig direkt). Du kommer att bli ombedd att ladda upp ett foto för din profil men se till att det verkligen är fotot du vill innan du fortsätter med registreringen.

Liksom de flesta dejtingsajter har Kasidie ​​ställt krav på det foto du kan använda för din profil. Men kraven är ganska enkla. Du behöver bara se till att ditt ansikte visas tydligt.

För par kan du placera ett foto med både dig och din partner eller bara någon av er. Om du vill ha lite avskildhet kan du suddiga ditt ansikte. Webbplatsen förbjuder dock strikt att lägga till foton med barn även om de bara är i bakgrunden.

Längst ner i registreringen måste du gå igenom en lång uppsättning frågor. Du kan välja att hoppa över frågorna om du vill. Frågorna inkluderar att betygsätta din sexuella prestation från 0 till 5 och andra kinky frågor.

Medlemmar

kasidie ​​medlemmar Kasidie ​​skapades speciellt för swingers. Således, de flesta medlemmarna här är svängande par. Naturligtvis finns det också många kvinnliga singlar och manliga singlar som letar efter avslappnade möten med motsatt kön eller samma kön.

De flesta medlemmarna på denna webbplats är från USA. Därför hålls de flesta evenemangen också i USA. Kasidie ​​betonar att de är mer fokuserade på att hjälpa individer att träffas personligen och ha sex.

Därför kan du inte förvänta dig att ha virtuellt sexuellt roligt i deras chattrum.

Hur kan du få kontakt?

Vad jag verkligen gillar med Kasidie ​​är att de är inriktade på att hjälpa medlemmar att framgångsrikt hitta partners för några nattklubbar och etc.

Således har de lagt till massor av fantastiska funktioner för att hjälpa medlemmar att hitta andra likasinnade individer som kan relatera till sina sexuella fantasier.

Nedan följer några av de mest populära funktionerna i Kasidie:

 • parterna - Det är här du kan hitta event eller fester nära dig och träffa äventyrliga individer. Det här är också avsnittet där du kan hitta information om erotiska fester som händer nära dig och i andra länder också.
 • Resa - Om du reser och är intresserad av att träffa någon på de platser du besöker, är det här avsnittet där du kan skicka in dina resplaner.
 • Forum - Det är här medlemmarna kan prata om vad som helst under solen, inte bara om sex.
 • Swinger Club Listor - Detta avsnitt listar ned swinger klubbar nära dig.
 • Meetups - Om du vill uppdateras med de senaste möteshändelserna, se det här avsnittet.

Visst, alla dessa funktioner kan vara lite överväldigande men webbplatsen är inte så komplicerad att navigera. Användargränssnittet är ganska grundläggande så att du enkelt kan navigera på webbplatsen och använda dess funktioner.

Kvaliteten på profilerna

Om du vill upptäcka lite information om en viss medlems sexuella preferenser kan du hänvisa till profilkvaliteten.

För enstaka användare hittar du ingen flik som säger ”henne gillar” eller “hans gillar”. Detta är endast tillgängligt för paren.

Även om frågeformuläret är ganska långt är det väldigt roligt att gå igenom det. Dessutom hjälper det dig att enkelt hitta äventyrliga individer som du och öka dina chanser att bli avslappnade.

Medlemsmärke

För att göra din profil mer attraktiv för andra, överväga att få ett certifierat medlemsmärke.

Det här märket kommer att visas i din profil och är ett bra sätt att informera alla om att du är riktig. Det öppnar fler möjligheter för dig att träffa likasinnade individer.

Så här kan du få ett certifierat märke i din profil:

 • Skicka dina foton till [e-postskyddad] På ditt foto ska du hålla en banner som visar ditt användarnamn samt nuvarande datum.
 • Om du träffat en certifierad medlem personligen kan du få honom att komma åt din profil för att intyga att du är riktig.
 • Möt Kasidies personal vid de fester och evenemang som de har presenterat på webbplatsen.

Användargränssnitt

Första gången användare kan hitta webbplatsen överväldigande på grund av de många funktioner som finns i den. kasidie-gränssnitt

Men när du börjar använda webbplatsen och dessa funktioner kommer du att upptäcka att de är faktiskt ganska lätta att navigera. Även om du inte är tekniskt kunnig bör det vara lätt att hitta dig runt på webbplatsen.

Dessutom är alla dessa funktioner och funktioner fördelaktiga för användaren. Och även om meddelanden endast är tillgängliga för premiummedlemmar, är de flesta av de viktigaste funktionerna på webbplatsen gratis att använda.

Retur och återbetalningar

Kasidie ​​erbjuder inte delvis återbetalning till medlemmar som bestämmer sig för att avsluta eller avbryta sitt konto före nästa faktureringscykel.

Men annullering träder i kraft först i slutet av faktureringsperioden. Dessutom kommer inga återbetalningar att utfärdas om ditt konto avslutas på grund av brott mot webbplatsens regler.

extra~~POS=TRUNC

Vad som gör att Kasidie ​​sticker ut från resten är dess unika egenskaper.
Här är några av webbplatsens specialfunktioner:

 • Resa

Äventyrliga individer som vill träffa likasinnade individer för sexuellt nöje bör lägga upp sina resplaner i detta avsnitt. Naturligtvis får du se reseplaner för andra medlemmar också.

 • eXXXtra

Detta avsnitt visar olika typer av erotiska varor och sexleksaker. Det är tillgängligt för alla, inklusive icke-betalande medlemmar.

 • Klubblistor

Om du vill besöka klubbar som är värd för sexiga fester, är det här du hittar information om klubben och dess plats.

Vanliga frågor

 • Hur förhindrar jag skräppost på Kasidie?

Klicka bara på ta bort-knappen för att ta bort alla skräppostmeddelanden som visas på din vägg. Besök sedan spammarens profil och blockera användaren så att han eller hon inte kan posta på din vägg igen.

 • Vad är "Party & Travel" fotoalbum för?

Detta avsnitt tillåter elit- och certifierade medlemmar att skapa album och lägga upp bilder från de fester de har deltagit i eller de resor de har gjort.

 • Vem kan skriva på din vägg?

Kasidie ​​fungerar som Facebook och medlemmar kan lägga upp vad som helst på deras vägg för dina vänner och andra medlemmar att se. Men endast certifierade och elitmedlemmar kan skicka utrop eller skriva kommentarer på dina inlägg.

 • Hur laddar jag upp foton på Kasidie?

Det är enkelt att använda Kasidie ​​för att ladda upp foton till din profil. Välj albumet där du vill att fotot ska laddas upp och klicka sedan på alternativet som säger "Klicka för att lägga till nya foton." Detta gör att du kan ladda upp upp till tio foton. kasidie ​​flickor

 • Vem kan kommentera de foton jag har laddat upp?

Alla certifierade och elitmedlemmar kan kommentera alla foton de kommer att se i sitt flöde. Icke-betalande och obehöriga medlemmar kan dock inte lägga upp kommentarer.

 • Hur märker jag människor på mina foton?

När du är klar att ladda upp foton klickar du bara på fotot så visas en popup. Leta efter namnet på den profil du vill tagga.

 • Var ska jag hantera vänner och godkänna eller ta bort förfrågningar?

Leta efter länken "Mina vänner" som du hittar på hemsidan. Från det här avsnittet kan du godkänna eller ta bort alla vänförfrågningar.

 • Hur blockerar jag ensamstående killar?

Det är enkelt - öppna "Min profil" och välj "Profilinställningar". Gör ett urval bland de angivna alternativen för att blockera någon. Men kom ihåg att om du skickar ett meddelande till personen kommer han att kunna se din profil och skicka ett meddelande till dig.

 • Är vattenstämplar tillåtna på foton?

Kasidie ​​tillåter endast vattenstämplar som är dina egna eller vattenstämplar från professionella fotografer. Vattenmärken från tredje part eller något annat märke är inte tillåtna.

 • Hur tar jag bort kommentarer på mitt foto?

Klicka bara på fotot för att expandera. Se sedan fotokommentarer och ta bort eventuella kommentarer du vill ta bort.

 • Använder webbplatsen falska profiler för att interagera med medlemmar?

Nej, Kasidie ​​är inte som några av de andra dejtingsajterna som använder falska profiler för att locka användare.

Slutsats

Sammantaget är Kasidie ​​ett utmärkt ställe för vuxna som vill ansluta sig till likasinnade äventyrliga individer.

Den har massor av unika funktioner som gör att den sticker ut från andra vuxna dejtingsajter. Ändå är plattformen enkel och att navigera genom webbplatsen är ganska lätt.

Så om du vill ha kul och uppfylla dina erotiska fantasier, kolla in Kasidie.com nu!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början