Uppdaterad: 20 maj 2022

Vara stygg

Den ultimata granskningen av BeNaughty.com

Visa mig För- och nackdelar

Jag har redan hört talas om otaliga dejtings- och anslutningssajter eller appar, och ja, jag har till och med provat några av dem. Jag har faktiskt blivit så van vid dem att jag på något sätt blev trött på småprat. Kom sedan till BeNaughty; bara namnet i sig låter kul och busigt, och kanske är det precis vad jag behövde nyligen, varför jag befann mig att skriva ner det och registrera mig på webbplatsen.

Så vad är det som rör sig om BeNaughty? 

BeNaughty är populärt bland dem som gillar casual dating och kontakter, och har tagit världen med storm eftersom de verkligen har en hel del medlemmar. Det är här du kan bli stygg allt du vill och ingen kommer att slå ett öga eftersom alla gör detsamma. Den har detta unika "stygga läge" som låter användare ha kul med andra människor i inkognitoläge. Låter intressant, eller hur? 

Registrerar dig

Deras registreringsprocess är riktigt enkelt och nonsens. Du kan Registrera dig genom att klicka här. Bara några få information här och där, ladda upp en profilbild och ange sedan vilken typ av relation du faktiskt letar efter just nu: FWB? ONS? Relationer? Eller bara vänskap? Valen är oändliga och det är ditt att göra. Din profil skulle vara det första som andra användare skulle se, så du måste lägga saker som faktiskt kan locka andra. Du kan också lägga till dina intressen och hobbyer, så de som är intresserade kan få en glimt av dina gillanden. 

Anslutning till potentiella partners

BeNaughty är väldigt lätt att använda eftersom du bara ser användarnas profiler skämtsamt meddelandehar någon form av idé angående deras preferenser. Om du använder dejtingsappar eller något liknande, föreslår jag att du verkligen tar en sekund eller två för att läsa din profil. På så sätt kan du enkelt sortera dina potentiella matchningar. Så för att komma igång med att prata med någon måste vi naturligtvis skjuta ett meddelande, och för mig, som är en introvert, suger jag faktiskt på att bryta isen och starta konversationer. Och med det är BeNaughty snäll nog att ha konceptet att skicka "blinkningar" så att du kan börja få meddelanden från andra. 

Så när jag rullade igenom hundratals profiler visste jag äntligen vilken typ av profiler som kunde ses på den här webbplatsen. Jag insåg precis där och då att tack vare den moderna tekniken som vi har idag har det blivit så enkelt att ansluta till andra (och ansluta!).

BeNaughty och dess medlemmar

goda medlemmarEftersom jag redan har en uppfattning om hur populärt det är, blev jag inte längre förvånad över att se MÅNGA människor. Det var till och med några som är precis runt mitt område. För en dejting / anslutningssida, BeNaughty har cirka 17 miljoner användare som besöker webbplatsen varje månad. Vi vet alla att befolkningsstorlek eller antalet användare kommer att göra eller bryta alla dessa online dejtingsajter. En bra sak med BeNaughty är att de alltid har en ökning av nya användare då och då, så våra alternativ skulle utvidgas och vi får fler chanser att träffa någon.

Jag märkte att de flesta profilerna inte är riktigt detaljerade, särskilt med information som deras intressen och hobbyer. Kanske beror det på att de flesta på dejtingsajter föredrar att vara låga och så mycket som möjligt för att vara anonyma, men inte tekniskt eftersom det inte finns något sätt att vi är helt okända när alla kan se våra profilbilder. 

Att bryta ner BeNaughty's demografiska medlem, det finns faktiskt fler kvinnor än män på hemsidan. Jag blev lite förvånad över det faktum eftersom jag förväntade mig mer av mäns befolkning på sådana platser. 

Finns det några riktiga tjejer på BeNaughty?

Ja definitivt. Det faktum att de har fler kvinnliga användare än män säger oss det goda riktiga tjejerdu får fler möjliga matchningar om du letar efter dem. Eftersom jag kom till BeNaughty först, bara av nyfikenhet, fattade jag faktiskt beslutet att få betalt medlemskap och voila, jag tror att jag har dykt upp mer jämfört med när jag fortfarande använde det gratis medlemskapet. Det fick mig att tänka att det kanske är en av fördelarna med att ha ett premiumkonto; din profil måste läggas på toppen, vilket ger dig fler matcher här och där. Det blev faktiskt lättare för mig att prata med människor och så småningom göra några kopplingar. 

Falska profiler och gillar

För alla som någonsin har varit på nätet dejting scenen, att se falska profiler är inget nytt. Jag märkte att med BeNaughty har de gjort det en hel del misstänkta profiler, särskilt sådana utan någon information och bilder tillhandahålls. Jag rullade bokstavligen ner i några sekunder och allt jag såg var antalet profiler utan bilder, och till och med med slumpmässiga bokstäver istället för deras namn, och vissa använde till och med bilder av kändisar för sina profiler.

Även om BeNaughty verifierar varje konto genom att skicka verifierings-e-postmeddelanden och koder verkar det som om falska profiler faktiskt är svåra att helt kontrollera. Det är också bra om ditt konto är verifierat eftersom det hjälper till att ansluta till andra människor eftersom de också skulle veta att din profil inte är en falsk profil.

BeNaughty och deras säkerhetsåtgärder

goda profil pic Verifiera konton är ett sätt att säkerställa att människorna bakom dessa konton är verklig, även om vissa konton återstår att verifiera och kan falla under kategorin "falska". BeNaughty har också en annan säkerhetsåtgärd där de skickar varningar till en användare när de får skräppostliknande meddelanden eller till och med bara de från profiler som inte har verifierats ännu. Så om du försöker lyckan med online dating och kontakter, måste du veta vilka ord som kan betyda att du är i fara och jag föreslår att du håller dig borta från personer med icke-verifierade konton (ibland är de bots).

”Denna medlem är under antifam-verifiering. Om du fortfarande vill kommunicera med den här medlemmen, stäng av Säkert läge till AV. ”

Det var vad jag fick när det fanns ett icke-verifierat konto som skickade ett meddelande till mig. Detta är ett smart drag från BeNaughty och det skiljer dem definitivt från andra dejtingsajter. Inte alla webbplatser skulle prioritera sina medlemmars säkerhet som hur BeNaughty gör det.

Webbplatslayout och övergripande design

Till skillnad från andra webbplatser som på något sätt knuff alla deras funktioner till en användare vid skapande av konto och webbplatsbesök, behöll BeNaughty det enkelt och rent. De valde att göra det så att användarna inte kommer att bombas med för mycket information och funktioner, vilket gör att du känner dig vilse på en webbplats. Det hjälper också till med deras mobilupplevelse eftersom deras layout och gränssnitt är lätt och enkelt, det fungerar också bra även för mobil användning.

BeNaughty och dess mobilapp

snygg app BeNaughty kan också nås via deras mobilapp. I själva verket kommer de flesta av deras trafik från användare som använder sin mobil, eftersom det är det mest praktiska. En annan cool funktion som de har är att låta användare ladda upp videor istället för de traditionella vanliga bilderna för din profil, och du kan också ställa in den på privat eller endast tillåta åtkomst för de som du vill se videorna. En annan funktion i deras mobilapp som jag verkligen gillar är “Hot or Not”, som gav mig det som liknar Tinder-vibbar. Du borde vara i kategorin "Het" så att du lockar fler matchningar, och för att göra det måste du kontinuerligt arbeta med din profil, uppdatera dina foton och bara vara aktiv regelbundet. 

BeNaughty's funktioner

Jämfört med andra webbplatser och dejtingsappar som jag har använt tidigare har BeNaughty ganska begränsade funktioner. De har bara den grundläggande sökningen och filtret, men ärligt talat tror jag att det i sig är tillräckligt effektivt eftersom det kan vara allt som behövs för att komma runt en snabb flingsida som den här. Deras sök- och filterfunktioner är inget nonsens också. Du kan filtrera profiler baserat på sådana med profilbilder, videor eller vad som helst. Det har också alternativ för annan information som sexuell läggning, civilstånd, etnicitet och vad du letar efter, och till och med för vissa fysiska utseende som kroppstyp, ögon- och hårfärger och liknande. Jag tror att dessa funktioner ensamma redan är väsentliga för en dejtingsajt, för dig att välja bland de dussintals heta män och kvinnor som också letar efter samma sak som du är. 

Kommunicera med andra Naughty Användare - GRATIS KONTO

När jag bara använde det gratis kontot märkte jag att de funktioner jag kan njuta av faktiskt är mycket begränsade. Ta till exempel med meddelandena. Om du inte har betalt medlemskap, du kan bara ha en begränsad chans att prata med befintliga medlemmar eftersom du bara får skicka fem meddelanden om dagen, och för att lägga till det, finns det till och med begränsningar för dessa meddelanden och mottagarna. För kvinnor har de en fördel även om de bara använder ett gratis konto eftersom de kan skicka meddelanden till vem de vill, skicka så många blinkningar som de vill, se vem som för närvarande är online, få tillgång till de nya användarnas lista och de kan också lägga till eller gilla personer i sina favoriter.

Kommunicera med andra Naughty Användare - PREMIUMKONTO

Män kan meddela någon om de har ett premiumkonto. Den "letar efter" avsnittet i en användares profil är vanligtvis låst och du kan låsa upp den om du är en premiumanvändare. Du kan enkelt visa foton som är inställda för offentliga på alla användares profil och du kan skicka videor och foton till ditt hjärta. En annan viktig information som är tillgänglig för premiumkonton är den grova platsen för en annan användareså att du får en uppfattning om din potentiella matchnings plats.

Hur mycket kostar det att bli premium?

snygg prissättning För närvarande måste du spendera minst 0.99 USD / dag för en prenumeration. De erbjuder en tre dagars provperiod så det kostar dig cirka 2.97 dollar. De har tre alternativ för dessa prenumerationer: en månad, tre månader och sex månader. Att gå till alternativet för en månad är ganska dyrt på cirka 45 dollar, den tre månaderna kostar dig ungefär 45.90 dollar medan sex månader skulle vara det bästa eftersom du bara spenderar cirka 73.80 dollar, det blir faktiskt billigare ju längre tid det är. Jag njuter för närvarande av tre månaders prenumeration, och jag vet att detta inte går till spillo eftersom jag redan har så mycket kul med att använda BeNaughty.

Så för att sammanfatta allt kommer jag att lista några PROS och NÅLOR om BeNaughty, i hopp om att fler kommer att vara intresserade av att prova en så cool online-anslutningsplattform som den här (för det är verkligen värt att prova). 

Fördelar nackdelar

FÖRDELAR:

  • Inget nonsens webbdesign och layout; enkelt gränssnitt gör att användaren kan njuta fullt ut utan att bombarderas med för många funktioner
  • De har strikta säkerhetsåtgärder för att skydda medlemmar från bedragare och falska profiler
  • De skickar direkt varningsmeddelanden till användare som får misstänkt interaktion från icke-verifierade konton
  • ”Hot or Not” -funktion som låter medlemmarna se potentiella matchningar och granska varje profil
  • Har ett "Full Safe Mode", som endast tillåter verifierade medlemmar att skicka meddelanden till dig

CONS:

  • Endast kvinnor kan skicka meddelanden med gratiskonton. För män måste de vara premiumprenumerant innan de kan göra det
  • Dess mobilappversion är endast tillgänglig för Android-användare

För att sammanfatta

Eftersom jag har lurat här ganska länge nu kan jag säga att det är väldigt enkelt att matcha med någon på den här webbplatsen eller appen. Jag träffade faktiskt några av mina matcher och hade ganska bra tid. Det bra med den här är att alla vet vad de vill ha och vad de faktiskt letar efter. Även om det definitivt beror på varje person, ja, du kan till och med gå så långt som att hoppa över det vanliga småpratet och bara komma igång, eftersom det finns några människor du kommer att träffa här vars mål är att bli avslappnad och vara stygg med någon ny. Det finns alltid den spänningen att göra handlingar med främlingar och eftersom ni båda känner till dina avsikter är allt coolt. Inga åtaganden och etiketter behövs ... bara roligt och du kan släppa lös din stygga sida för någon som också spelar för det. Jämfört med de traditionella dejtingsapparna där du måste prata med varenda en av dina matcher och gå igenom den vanliga självintroduktionen och småprat, med BeNaughty, inget spel, inget nonsens. Det är mycket lättare att ansluta till människor eftersom det också är vad de letar efter: en snabb fling.

BeNaughty är verkligen ett samhälle där uppkopplingar kan vara lika enkla som 123. Eftersom det är en miljö där ingen kommer att döma dig för att visa dina otäcka sidor, kan du alla hoppa över småprat och få direkt till det . Gå efter det om du vill, hoppa över om du inte vill. Du behöver inte vara snäll och blyg eftersom alla här uppenbarligen vill ha samma sak. Och eftersom jag har provat både gratis och premiummedlemskap, (Du kan anmäla dig till en prövning genom att klicka här) - Jag kan säga att dina pengar inte kommer att slösas bort med hur lätt det är att få matcher och ha vad du vill.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början