Uppdaterad: 5 december 2021

Backpage - & TOPP 16 Backpage.com-alternativ (för 2021)

Registrera dig på Backpages alternativ # 1 - AdultFriendFinder.com. Och lägg dig till några riktiga tjejer!

Visa 16 alternativ för Backpage.com

När Backpage stängdes blev många människor förödda. Det var en av världens favoritwebbplatser för annonser för vuxna. Webbplatsen hade blivit en webbplats för människor som letade efter avslappnade möten.

Prostitution är inte lagligt på olika platser runt om i världen. Eftersom Backpage användes som ett medium för reklam för sexrelaterade tjänster stängdes webbplatsen för att ägarna inte skulle komma i trubbel med lagen.

Men den största fördelen med Backpage var att det hjälpte till att ansluta individer som kunde vara intresserade av anslutningssessioner. Det kopplade dig till likasinnade individer som var intresserade av ett "no-strings" -bundet slags förhållande. Själv använde jag Backpage länge och det var där jag träffade några av de mest minnesvärda uppkopplingspartnerna jag har haft.

Nu när Backpage inte finns, är jag ganska säker på att många människor har letat efter nätet efter det bästa alternativet. Jag har gjort det "otäcka" arbetet för dig och kom med en lista med webbplatser som jag tror skulle vara ett bra alternativ till Backpage.com.

TOPP 16 alternativa webbplatser för Backpage.com

1. LocalXList

localxlist hemsida Localxlist kan vara en topprankad tjänst för baksidealternativ som gör det möjligt för användare att placera personliga annonser utan krångel. det är helt gratis, och nästan vem som helst kommer att använda den för att placera en annons, bläddra i listorna och komma i kontakt med säljarna. Webbplatsen stöder ett stort antal tjänster som är indelade i ganska 10 helt olika kategorier. Ändå stöder det inte några vuxnaannonser, så om du försöker hitta det är annonser inte något för dig. localxlist är till och med erkända förenade av de mest effektiva företagen att räkna med av Seattle Business Magazine under fem år i rad och ett av de 5 snabbast växande företagen inom webbplatsens program är ganska snyggt och rent. På hemsidan ser du alla tjänster som klassificerats i flera klasser som fordon, tjänster, uthyrning, fastigheter och andra. du kommer att följa kategorierna, annars kan du använda sökrutan för att uppmana listan över specifika varor eller tjänster som du bara försöker. För att använda localxlist vill du registrera dig för ett gratis konto, och detta är ofta obligatoriskt för varje beskyddare och säljare. det är en helt gratis plattform som stöder vissa industriella annonser. Oroa dig inte för integritet, eftersom den inte delar någon personlig information med säljaren förrän du slår upp affären. Sammantaget är det en riktigt pålitlig och förmodad plattform för dem som försöker hitta en mer robust BACKPAGE-alternativ.

2. Adult Friend Finder

AdultfriendVuxen Friend Finder är en av världens mest kända appar för kopplingar eller avslappnad sex, vilket gör det till ett bra alternativ till Backpage. Jag älskar att denna plattform är helt stigmafri. Det är där jag har träffat några likasinnade individer och haft chansen att träffa några av dem. Dessutom är registreringen av ett konto mycket enkel. Du behöver bara ange dina preferenser så är du klar!

3. Klassificerade annonser

classifiedAds.com-bild Ett mycket populärt alternativ till Backpage är ClassifiedAds. Här kan du lägga upp alla typer av annonser under de klassificerade kategorierna. Om du föredrar "Kontaktannonser" på hemsidan hittar du det olika kategorier inklusive casual dating.

Den enda nackdelen är att publicera dina annonser med ClassifiedAds innebär många steg som kan vara ett besvär för andra människor. Det finns dock en videohandledning för alla som behöver hjälp. Det finns också massor av annonser som ofta blandas med annonsannonserna.

Adult Friend Finder erbjuder många alternativ för att leta efter en potentiell partner, oavsett om du behöver en kvinna, man, par eller kanske någon som kan vara intresserad av en trekant!

4. Facebook

facebook Naturligtvis är alla bekanta med Facebook. Och förmodligen är det lite konstigt att det finns på den här listan men ... Det är den mest populära webbplatsen för sociala medier i världen. Vet du att det finns en Marketplace-sektion på Facebook där användare kan köpa eller sälja produkter?

Om du redan har ett Facebook-konto kan du lägga upp dina annonser i avsnittet Marketplace. Eftersom webbplatsen för sociala medier har en bra användarbas - kommer du definitivt att hitta något.

Dessutom, det finns många dejtingsgrupper om du gör en enkel sökning. Vissa är offentliga och andra är stängda. Jag föreslår att du försöker båda.

5. Locanto.com

locanto Locanto är en av de första webbplatserna som jag har checkat ut efter att ha fått veta att Backpage stängdes. Denna webbplats grundades i Tyskland och är nu finns i mer än 60 länder runt om i världen. Vad jag älskar med Locanto är att de har många kategorier för annonser, inklusive möbler, bil, fastigheter, jobb och mer. De har också en app för iPhone- och Android-användare.

Att publicera annonser i Locanto är ganska enkelt. Eftersom de har en enorm användarbas finns det en stor chans att din webbplats lätt når dina målkonsumenter. I Indien har Locanto blivit ett populärt medium för äktenskapsmässiga annonser.

6. Craigs

craigs Craigslist är känt för sina personliga annonser, vilket jag tror skulle vara ett bra alternativ till Backpage. I det här avsnittet hittar du personer som annonserar för vuxentjänster. Även om den amerikanska regeringen stänger av den för att främja prostitution är Craigslist fortfarande ett utmärkt alternativ om du håller dina annonser inte så iögonfallande.

Även om Craigslist inte fungerar som en dejtingsajt där du kan träffa människor för ett bytessamtal, det är fortfarande en bra väg att publicera olika typer av annonser, vilket är vad Backpage.com handlar om.

På hemsidan väljer du helt enkelt en kategori för att publicera din annons. Om du är ny på Craigslist föreslår jag att du hänvisar till några av de användbara länkarna till vänster på hemsidan där du hittar tips om hur du undviker bedrägerier och andra bedrägliga transaktioner.

7. Ashley Madison

ashleymadisonAshley Madison är en berömd anslutningssida som riktar sig till gifta individer. De erbjuder ultimat privatliv och diskretion, varför människor som vill fuska med sin man eller hustru kommer hit för att leta efter en potentiell partner.

Så snart du kommer in på webbplatsen kommer du omedelbart att välkomnas av ett meddelande som uppmuntrar dig att ha en affär eftersom livet är kort. Men det finns mer med Ashley Madison än att vara ett medium för fuskare. Det har miljontals användare runt om i världen och en del är singlar som älskar det diskretion som webbplatsen erbjuder.

Om du hatar monotonin att sova med samma person om och om igen, då kom till Ashley Madison för att chatta med några äventyrliga individer som kan vara villiga att njuta av lite vuxen kul.

8. DoubleList.com

doublelist En annan webbplats som jag tror skulle vara ett bra alternativ till Backpage.com är Double List. Det är en utmärkt plats för dejting, avslappnad sex eller söker vänskap.

Appen är också tillämplig på dem som kan vara intresserade av relationer av samma kön och de som vill ansluta sig till motsatt kön. Double List tillhandahåller underhållning till alla som vill ansluta sig till någon som kan vara med på lite vuxna!

Precis som med andra dejtingsajter, Med Double List kan du ansluta till användare inom ditt område. Men det jag verkligen älskar med dem är att de har hittat ett sätt att förhindra falska konton och bots. Därför kan du undvika eventuella problem och du kan bara njuta av att träffa och ansluta med riktiga människor.

En annan sak jag älskar med Double List är att den har många underkategorier. Med detta enorma antal kategorier kan du enkelt hitta din perfekta match på nolltid!

9. Yumi App

yumi-appen Yumi är en annan bra webbplats för att leta efter en potentiell partner för avslappnad sex. Folket här är väldigt öppensinnat och jag har till och med stött på några individer som erbjuder trekant och en nattmonter!

Appen har ett mycket enkelt gränssnitt så det är ganska enkelt att använda. Det kan fungerar för både Android- och iPhone-enheter och kommer att ansluta dig till alla inom ditt område. Därför finns det en potential som du kan ansluta till personen intill!

Om du vill vara anonym, Yumi ger dig den integritet du förtjänar. Du är inte skyldig att tillhandahålla din personliga information och du kan till och med dölja ditt ansikte på din profilbild!

10. Oodle

oodle kontaktannonser Finns i Storbritannien, USA, Nya Zeeland, Irland, Kanada, Australien och Indien, Oodle liknar något på Backpage, varför jag tror att det är ett av de bästa alternativen till Backpage.

Men till skillnad från de andra rubrikerna, Oodle erbjuder massor av underkategorier. De har en sektion för man som söker kvinna, man som söker en annan man, man som söker båda och många fler! Oodle har också inkluderat kategorier baserade på vana, civilstånd, religion, ålder, ras etc.

Men det som verkligen förvånade mig är dess förmåga att hjälpa dig att leta efter individer enligt deras fysiska utseende. Webbplatsen har kategorier för hårfärg, ögonfärg, stjärntecken och mer!

11. OutPersonals.com

outpersonals Om du är en man som söker en man, Out Personals är ett bra medium för dig. Faktum är att den är känd över hela världen för att vara en bra aveny för dem som letar efter homosexuella möten och sex. Webbplatsen tar dig i kontakt med någon som kan vara din perfekta matchning. Det är också perfekt för dem som fortfarande utforskar sin sexualitet och är öppna för att träffa främlingar.

Finns över hela världen, Out Personals har för närvarande nästan 400,000 medlemmar (åtminstone hävdar de det). Bortsett från det klassiska medlemskapet finns det också ett premiumkonto där du kan njuta av extra fördelar, till exempel utökade visningar av din profil och möjligheten att titta på videor från några av de hetaste medlemmarna.

Jag älskar absolut det öppna sinnet av Out Personals. Det kan hjälpa till att göra dina konstigaste fantasier till verklighet. Webbplatsen kommer också att söka medlemmar efter plats. Detta hjälper dig att komma i kontakt med individer som delar samma intressen som du och kanske någon som kan vara öppen för en natt.

12. OkCupid

okcupidNär det gäller de bästa dejtingsajterna kommer OkCupid sannolikt att komma upp på listan. Denna populära matchmaking-app kan nås på din smartphone eller laptop. Det har en nästan liknande plattform som Tinder, men jag tror att OkCupid är så mycket bättre.

När du registrerar dig för ett konto blir du ombedd att skapa en profil och det inkluderar att lägga till en bio. Se till att du lägger till det snyggaste fotot av dig själv för att locka andra användare. När du väl har skapat ditt konto kan du börja bläddra bland hundratals profiler av potentiella partners i ditt område.

13. LetGo.com

släpp taget LetGo är en bra webbplats för annonser som kan vara ett bra alternativ till Backpage. Denna webbplats grundades av samma person som utvecklade OLX, vilket är ett annat bra alternativ till Backpage.

Let Go har ett smidigt och enkelt användargränssnitt. På hemsidan hittar du de viktigaste annonskategorierna och längre ner hittar du människors listor över olika produkter eller tjänster. Om du är inloggad är det möjligt att spara din annons.

Du har också möjlighet att dela din annons till sociala medieplattformar. Förutom sin webbplats har Let Go också en app som kan laddas ner från Google Play Store och Apple Store.

14. Lesbiska kontaktannonser online

lesbiskpersonal online LesbianPersonalsOnline.com, som namnet antyder, riktar sig till det lesbiska samhället. Den har en unik och vänlig plattform tillägnad damer som kan vara intresserade av att utforska sin sexualitet och hänge sig åt samkönade kontakter. Webbplatsen är perfekt för ensamstående damer, lesbiska par eller till och med raka par som kan vara intresserade av att experimentera med lite ovanligt sexuellt roligt.

För närvarande har Lesbian Personals Online miljontals användare. Webbplatsen hjälper dig att uppnå dina drömmar om att ansluta dig till intressanta individer, oavsett om du föredrar avslappnad sex eller något mer allvarligt.

Det är en gratis plattform som också inkluderar chattfunktionalitet och möjlighet att skicka privata foton eller videor direkt. Dessutom ger webbplatsen dig också chansen att chatta med tjejer genom en tvåvägs webbkamerafunktion. Du får också dela detaljerade profiler av medlemmar.

15. Tryst.link

tryst länkOavsett om du är en kvinna, man, par, icke-binär eller någon som är intresserad av lite vuxen kul. Tryst.link är en fantastisk webbplats att kolla in. Det är där du kan hitta potentiella partners för underhållning eller de som erbjuder eskorttjänster.

Tryst är lätt att använda. Skriv helt enkelt nyckelorden för den tjänst du letar efter eller hänvisa till menyraden på hemsidan. Du kan också söka efter din plats. Det är också möjligt att leta efter någon baserat på etnicitet, ålder, längd, kroppstyp, hårfärg och mer.

16. GumTree.com

gumtree GumTree är en annan känd plattform för Classifieds. Det började som en reklamwebbplats i Storbritannien och har så småningom vuxit till en fantastisk webbplats för klassificerade annonser som perfekt kan matcha Backpage. Webbplatsen är dock mer lämplig för dem som letar efter bilar och fastighetsfastigheter.

Att publicera en annons på GumTree är gratis men bara om du har registrerat dig för ett konto. Om du inte har ett konto ännu kan du bläddra bland de olika produkterna som listas på webbplatsen varje dag. GumTree är en bra webbplats för att publicera annonser men jag skulle inte rekommendera att blatant publicera annonser som du gjorde på baksidan eftersom det kan raderas. Här måste du vara mycket mer lågprofil och försiktig.

Sista ordet

Stängningen av Backpage var oväntat och "chockerande" för många av dess användare. Men det hade också en ljus sida av det - som du kan se ledde det till många bra alternativ för att se dagsljuset.
Som alltid, om du har några bra förslag eller erfarenhet av några andra webbplatser - uppmanar jag dig att dela det i kommentarsektionen nedan.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michaelacere
Michaelacere
1 year ago

Hi, here as advised – i checked out a few of these sites, really great ones actually.

Bläddra till början