Uppdaterad: 5 december 2021

Adultfriendfinder

Granskning av AdultFriendFinder.com - Mitt ärliga yttrande

Visa mig FAQ

Om en av dina hobbyer är att surfa på nätet och utforska nya saker, har du förmodligen korsat vägar med AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, eller nu mer känt som AFF, har varit i branschen för att svänga och dejta i mer än ett decennium. Det är inte förvånande att de redan har etablerat sitt namn som en av de bästa dejtings- och swinger-sajterna i hela världen. De har lanserat webbplatsen år 2006, sedan dess har de bara blivit ännu mer effektiva i sin bransch eftersom fler och fler människor har valt att bli deras medlem. Trots alla andra nya webbplatser som har kommit att spela och tävla i samma bransch har AFF fortfarande blivit det bättre alternativet för många människor när det gäller att leta efter en match hittills eller bara att ansluta.

Denna webbplats är bara en av utvecklarens ursprungliga webbplats som riktar sig till swinger-marknaden och andra människor som gillar korta anslutningar och möjliga livspartners. Det finns andra webbplatser med liknande nisch som lanseras av samma utvecklare som är lika bra. Adult Friend Finders fördel är att den lanserades tidigare så att den lockade fler besökare först.

I grund och botten handlar webbplatsen om att leta efter någon som potentiellt kan vara en kortvarig eller en långvarig partner. Den har alla grundläggande funktioner på en dejtingsajt men det ger dig mer än bara den partner du behöver. Utvecklarna gjorde ett mycket smart drag för att integrera funktioner på porrsidor i denna dejtingsajt. Som ett resultat får du en webbplats med alla typer av människor - singlar, de som är i ett öppet förhållande, de som bara letar efter kul eller till och med par som är i en spännande sexuell relation dynamik. Förutom denna pool av människor kommer du att få en mer sexuell och interaktiv upplevelse på den här webbplatsen. Din fantasi är gränsen när det gäller möjliga sexuella möten du kan komma ut från den här webbplatsen. Det kommer säkert att ge dig en vild åktur. Spänningsnivån i din upplevelse kommer att baseras på hur mycket du är villig att spendera.

adultfriendfinder onlineWebbplatsbesökare kan välja deltagarnivå bland dem som bara fritt surfar på webbplatsen och kollar varje person som du tycker är intressant eller är mycket aktiv på den. Webbplatsen har en Connexion-funktion som ger medlemmen möjlighet att ha en verklig virtuell sex med en annan person via video medan du är. Den stöder också parade enheter (sexleksaker) som gör att du kan skicka sensationer till din partner. Om du inte är villig att betala kommer du inte att kunna ta kontakt och njuta av dessa funktioner. Men som tidigare nämnts, för dem som är villiga att spendera för denna typ av spänning, har webbplatsen mycket i butiken för dig. Detta betyder dock inte att det för de icke-betalande medlemmarna inte längre finns någon chans för dig att få ett datum. Det finns! Du måste bara ställa in din profil och göra den intressant, ladda upp fina bilder och bara vänta på att andra medlemmar ska få kontakt med dig.

Adult Friend Finder är främst en dejtingsapp men medlemmarna på webbplatsen hittar inte bara datum. Vissa hittar riktiga vänner under sin interaktion eftersom webbplatsen verkligen är en enorm grupp av riktiga människor. Den har genomsnittliga månadsbesök på över 25 miljoner där besökarna tillbringar ungefär tio minuter varje gång de besöker. De flesta av dess besökare kommer från USA som utgör mer än 10 procent av sina besökare. På andra plats i Storbritannien, och den tredje kommer från Kanada, med totalt 50 miljoner användare runt om i världen. Med detta antal besök och användare fortsätter webbplatsen att få fler och fler medlemmar och användare.

Det ökande antalet webbplatsmedlemmar är ett resultat av de ständiga uppdateringarna och förbättringarna som gjorts av utvecklarna genom åren. Det som en gång bara var en enkel dejtingsajt har blivit ett hem för alla som vill utforska olika sexuella nischer och äventyr utan rädslan för att bli bedömd av folket. Eftersom människor besöker webbplatsen av mer eller mindre liknande skäl är det ett friskt pust för sina medlemmar, det är deras sexuella skyddshavn.

Registrerar dig

adultfriendfinder registrera dig Webbplatsen har en mycket smidig registreringsprocess. Det finns ingen anledning att fylla i mycket information om dig. Det kan bokstavligen ta mindre än 5 minuter och du är klar. Du blir bara i princip frågad om ditt kön, intressen, din födelsedag så att de kan se till att du är myndig, det land du kom ifrån och provinsen. Det finns också ett alternativ för par som väljer att registrera sig som ett. Denna information frågas alla genom en kryssruta och ett rullgardinsalternativ. Webbplatsen kommer också att fråga dig om de personer du är intresserad av att träffa som du kan välja så många du vill om du har många intressen.

I den andra delen av registreringen ombeds du sedan din e-postadress för att verifiera att du faktiskt är en riktig person, ditt unika användarnamn och lösenord och en kort introduktion av dig själv för bättre chanser att hitta personen av ditt intresse. Det är också här du bör skriva om de personer du är intresserad av, särskilt om du har ett mycket specifikt intresse. När dessa är klara kan du logga in när som helst på Adult Friend Finder. Under inloggningsprocessen kan du välja att använda användarnamnet du skapade eller din e-postadress, sedan ditt lösenord och det kommer att leda dig till ditt konto där du kan se de senaste aktiviteterna på webbplatsen. Webbplatsen tvingar dig inte att ladda upp ditt foto till ditt konto, men det rekommenderas starkt för fler chanser till interaktion.

Site Tour

När du loggar in på ditt konto hälsas du omedelbart med massor av alternativ och möjliga matchningar på sidan.

Eftersom webbplatsen har ett mycket stort antal medlemmar är det normalt att ha tusentals medlemmar som är online samtidigt, och webbplatsen tar aldrig slut på de senaste aktiviteterna i flödet. Du kan faktiskt börja leta efter din match därifrån. Majoriteten av medlemmarna tillhandahåller mycket sexuellt och vuxet innehåll via videor, bloggar, foton eller till och med genom direktuppspelning där de öppet visar sina nakna kroppar.

Meddelanden och kommunikation på Adultfriendfinder.com

Det finns många sätt att ansluta och interagera med medlemmar på webbplatsen, allt från livet som är ett mer aggressivt sätt att interagera, till blinkfunktionen är ett mer subtilt alternativ. Chatt kan göras i chattrummen, och du har också möjlighet att skapa en blogg med dina olika sexuella uttryck. Kommunikation på webbplatsen är en grundläggande och väsentlig funktion att oavsett om du är en betalande eller en icke-betalande medlem finns det alltid ett alternativ att kommunicera åt dig.

extra~~POS=TRUNC

adultfriendfinder-funktioner

Denna webbplats är full av överraskningar. Den har många extra funktioner som du sällan kan hitta på bara en enda webbplats. Det är i grunden full av saker att göra, det tillgodoser medlemmarnas olika behov och önskemål.

Chattrum och gruppchatter

Webbplatsen är ett väldigt stort samhälle av människor från olika samhällsskikt har nästan samma, om inte faktiskt samma, mål som är att leta efter en partner i vilket sammanhang som helst. För att främja detta mål har webbplatsen skapat ett offentligt chattrum där medlemmar bara kan frigöra sig och berätta om hans olika intressen och önskningar. Som medlem kan du gå med i de olika chattrummen eller skapa ett.

Sexakademi

För de nybörjare som fortfarande befinner sig i utforskningsstadiet för de olika sexuella kinksna har webbplatsen en Sex Academy som tillhandahåller online-instruktioner om hur olika sexpositioner och handlingar fungerar. Denna funktion har förberett för instruktionsvideor om rätt sätt att göra anal eller oralsex. Det ger också tips om bättre chanser att träffa människor på webbplatsen.

tävlingar

Webbplatsen har dagliga tävlingar och vinnaren bestäms av vem som har flest likes. Tävlingar varierar från tema till tema och vem som helst kan skicka in sitt bidrag.

Tjejer

För dem vars av er som gillar live-action, som vill se människorna på webbplatsen i realtid, finns det ett alternativ för dig att göra det. En av de bästa funktionerna på webbplatsen är vad de kallar live-kameror där du kan se vem som är live just nu och du kan se vem som sänder i realtid. Du kan också välja att vara den som sänder.

Hetlista

När du redan har besökt webbplatsen några gånger kan du hitta personer som har blivit dina konstanter eller dina favoriter. Du kan placera dessa personer i din hetlista så att du enkelt hittar dem igen nästa gång.

Wink

Flörta är ett sätt att få någons uppmärksamhet och om du är för blyg för att faktiskt starta en konversation kan du helt enkelt klicka på blinkningsknappen och skicka den till personen du är intresserad av.

Presentgåva

Om du är den typ som uttrycker din uppskattning genom att skicka gåvor kan du också göra det via webbplatsen. AFF ger dig möjlighet att skicka virtuella presenter till människor.

Bloggar

Medlemmar kan dokumentera sina sexuella aktiviteter i en dagbok. Andra medlemmar kan också dela sina berättelser på sin sexberättelsessida som kan härledas från fiktiv för att vara som upplevelser.

Betalningar av AFF

priser för vuxenvän Som medlem på webbplatsen har du möjlighet att antingen förbli en icke-betalande medlem eller att prenumerera på det månatliga medlemskapet. Att betala för medlemsavgiften ger dig fler funktioner som är upplåsta vilket betyder roligare. Betalande medlemmar har möjlighet att vara medlem i en månad, i tre månader eller i ett år. Medlemmar kategoriseras i tre: basmedlemmen Vem är icke-betalande, silvermedlemmarna och guldmedlemmarna. De olika typerna av medlemskap har olika funktioner som de kan njuta av.

Säkerhet och säkerhet

Sedan förra gången de hade ett säkerhetsproblem har webbplatsen förbättrat och förbättrat deras säkerhet och säkerhet, särskilt när det gäller detaljerna om deras besökare och medlemmar. För närvarande skyddas de av ett tredjepartssystem som lägger krypteringslager så att säkerheten på webbplatsen inte bryts.

PROS:

 • Sökverktyget är verkligen pålitligt, det kan filtrera till de mest specifika detaljerna du vill filtrera
 • Du har aldrig slut på människor att ansluta till på grund av dess massiva medlemskap och breda räckvidd
 • den har en app för enklare åtkomst som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare
 • förutom den aktuella appen de har har du också möjlighet att använda mobilversionen av webbplatsen
 • Det finns många funktioner som det är omöjligt för dig att ta slut på saker att göra

CONS:

 • Förhållandet mellan man och kvinna kan inte bestämmas
 • Webbplatsen är inte för personer vars mål huvudsakligen är att ha vänner eller bara letar efter ett platoniskt förhållande

Vanliga frågor (FAQ)

 1. Är sajten AdultFriendFinder legit?

aff-matning Defenitivt Ja! Det är en legitim dejtingsajt för vuxna som har funnits i branschen i mer än ett decennium. Det har etablerat sitt namn över hela världen med 80 miljoner medlemmar över hela världen.

 1. Är AdultFriendFinder effektivt?

ja! Medlemmar hittar faktiskt personer att dejta eller ansluta sig till via webbplatsen. Med sitt stora medlemskap med människor med liknande sexuell entusiasm är det nästan omöjligt att inte hitta någon du kan vara oavsett om du är en betalande besökare eller inte. Det är detta som håller webbplatsen på fältet fram till nu.

 1. Om jag har hoppat över att uppdatera min profil, kan jag ändå uppdatera den?

Ja. Om du behöver uppdatera din profil så att den blir mer iögonfallande kan du göra det genom att följa dessa instruktioner:

 1. Logga in på webbplatsen med ditt användarnamn och lösenord.
 2. Klicka på länken "Mitt konto" högst upp på sidan.
 3. Välj en av de tre länkarna i avsnittet Profil som låter dig uppdatera önskat avsnitt.
 4. Var noga med att fylla i alla avsnitt i profilen och se till att du kontrollerar din stavning.
 5. Klicka på knappen "Spara" för att slutföra dina ändringar.
 1. Kan jag hämta ett glömt lösenord?

Ja, om du har glömt ditt lösenord kan du bara klicka på länken "Glömt lösenord". Det kommer då att be dig om ditt användarnamn och e-postadress. En instruktion om hur du hämtar ditt lösenord skickas till din e-post. Du måste bara följa instruktionerna och du är tillbaka på rätt spår.

 1. Kan jag stänga av funktionen för automatisk förnyelse av webbplatsen?

Ja, funktionen för automatisk förnyelse kan vara avstängd. Denna funktion placerades faktiskt för enkelhets skull. Men för dem som inte vill bli medlem i eir kan denna funktion stängas av genom att logga in på webbplatsen, klicka sedan på länken "Mitt konto" och gå sedan till "Faktureringshistorik & kreditkortsinformation". Du kommer då att se produktstatus och bara markera knappen OFF under produktstatus.

 1. Är mina uppgifter säkra på webbplatsen?

ja! Dina uppgifter är definitivt säkra med appen och underhålls av ett tredjepartssystem som skyddar och krypterar informationen på webbplatsen.

 1. Behöver jag ladda ner AFF-appen för att komma åt den på min telefon?

Inte nödvändigtvis. Du kan fortfarande njuta av AFF-webbplatsen utan att ladda ner appen. Webbplatsen har en mobilversion som gör att du kommer åt webbplatsen via din telefon även utan appen.

Slutsats

Om du fortfarande funderar två gånger på att registrera dig för AdultFriendFinder är det anmärkningsvärt att sajten har vunnit ett antal utmärkelser som den bästa dejtingsajten av olika prisutskott i flera år. Men om ni alla är redo för lite action och äventyr kan ni göra det registrera dig enkelt på AdultFriendFinder.com. Du kommer säkert att njuta! Enligt min personliga åsikt - det är verkligen värt det. Så bara kolla in det och se själv.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början