Uppdaterad den: 25 september 2022

AdultFriendFinder granskning

Ultimate recension av AdultFriendFinder.com – Min ärliga åsikt med för- och nackdelar

Visa mig för- och nackdelarna med Adult Friend Finder

adultfriendfinder main
Vårt betyg: 4.8 / 5!

Om en av dina hobbyer är att surfa på nätet och utforska nya saker, har du förmodligen korsat vägar med AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, eller nu mer känt som AFF, har varit i branschen för att svänga och dejta i mer än ett decennium. Det är inte förvånande att de redan har etablerat sitt namn som en av de bästa dejtings- och swinger-sajterna i hela världen. De har lanserat webbplatsen år 2006, sedan dess har de bara blivit ännu mer effektiva i sin bransch eftersom fler och fler människor har valt att bli deras medlem. Trots alla andra nya webbplatser som har kommit att spela och tävla i samma bransch har AFF fortfarande blivit det bättre alternativet för många människor när det gäller att leta efter en match hittills eller bara att ansluta.

Denna sida är bara en av utvecklarens ursprungliga webbplatser som vänder sig till swingermarknaden och andra människor som gillar korta anslutningar och möjliga livspartners. Det finns andra sajter med liknande nisch som lanseras av samma utvecklare som är lika bra. Adult Friend Finders fördel är att det lanserades tidigare så det lockade fler besökare först.

Vad är syftet med AdultFriendFinder?

I grund och botten handlar sidan om att leta efter någon som kan potentiellt vara en kortsiktig eller långsiktig partner. Den har alla de grundläggande funktionerna hos en dejtingsajt men den ger dig mer än bara den partner du behöver. Utvecklarna gjorde ett mycket smart drag genom att införliva funktioner från porrsajter i denna dejtingsajt. Som ett resultat får du en sida med alla typer av människor — singlar, de som är i ett öppet förhållande, de som bara letar efter skoj, eller till och med par som är intresserade av spännande sexuella relationsdynamiker. Bortsett från denna pool av människor kommer du att få en mer sexuell och interaktiv upplevelse på den här webbplatsen. Din fantasi sätter gränsen när det kommer till möjliga sexuella möten som du kan få ut från denna sida. Det kommer säkert att ge dig en vild åktur. Graden av spänning i din upplevelse kommer att baseras på hur mycket du är villig att spendera.

adultfriendfinder onlineBesökare på webbplatsen kan välja nivå av deltagande bland de som bara fritt surfar på webbplatsen och kollar på varje person som de tycker är intressant eller är mycket aktiv på den. Sajten har en logga in funktion som ger medlemmen möjligheten att ha verkligt virtuellt sex med en annan person genom video medan du är. Den stöder också ihopparade enheter (sexleksaker) som låter dig skicka sensationer till din partner. Om du inte är villig att betala kommer du inte att kunna ta kontakt och njuta av dessa funktioner. Men som tidigare nämnts, för dem som är villiga att satsa på den här typen av spänningar, har sajten mycket i beredskap för dig. Detta betyder dock inte att det för de icke-betalande medlemmarna inte längre finns någon chans för dig att få en dejt. Det finns! Du behöver bara ställa in din profil och göra den intressant, ladda upp fina bilder och bara vänta på att andra medlemmar ska få kontakt med dig.

Hur många användare har de?

Adult Friend Finder är främst en dejtingsapp men medlemmarna på webbplatsen hittar inte bara datum. Vissa hittar riktiga vänner under sin interaktion eftersom webbplatsen verkligen är en enorm grupp av riktiga människor. Den har genomsnittliga månadsbesök på över 25 miljoner där besökarna spenderar ungefär 10 minuter varje gång de besöker. De flesta av dess besökare kommer från USA som utgör mer än 50 % av deras besökare. På andra plats i Storbritannien, och den tredje är från Kanada, med ett totalt antal på 2 miljoner användare runt om i världen. Med detta antal besök och användare fortsätter sajten fortfarande att få fler och fler medlemmar och användare. 

Det ökande antalet sajtmedlemmar är ett resultat av de ständiga uppdateringarna och förbättringarna som utvecklarna har gjort under åren. Det som en gång bara var en enkel dejtingsajt har blivit ett hem för alla som vill utforska olika sexuella nischer och äventyr utan rädsla för att bli dömd av människor. Eftersom människor besöker sajten av mer eller mindre liknande skäl är det en frisk fläkt för dess medlemmar, det är deras sexuella fristad.

Anledningar till varför du behöver ett AFF-konto

AdultFriendFinder chatt

Alla vet att AdultFriendFinder är bland de största och mest populära anslutningsdestinationer världen över. Även nybörjare i vuxenunderhållningsbranschen har en gång hört talas om eller besökt den här sidan. Bokstavligen har den allt du behöver, från tillfällig sex och dejter till sexuella äventyr och seriösa relationer.

Visst, dess ofiltrerade matchflöde, tillfredsställande livesamtal och smutsiga album är himmelskt sända funktioner för många kåta killar. Det spelar ingen roll om du ännu inte tänker på sex just nu, att ha ett extramaterial till hands är alltid en välkommen bekvämlighet. Faktum är att covid-19-reglerna har visat att detta är supertydligt. I åratal har den ökande hemisoleringen lett till ett skjutande antal människor som är intresserade av nakenhet, porr och sexting. Och om du är som jag, som inte vill spela livet över osäkert sex, är AdultFriendFinder din säkraste insats.

Jag är säker på att du har använt Tinder och andra hookup-sajter tidigare, och eftersom du är här antar jag att det inte var en bra upplevelse. Så om jag var du skulle jag sluta spela på min uppkopplingsupplevelse om du har AdultFriendFinder här. Att registrera sig skulle ge dig många chanser att runka online, regelbundet tillfälligt sex, streama sexshower och delta i smutsiga chattrum.

Registrera dig på Adult Friend Finder

adultfriendfinder registrera dig Webbplatsen har en mycket smidig registreringsprocess. Det finns ingen anledning att fylla i en massa information om dig. Det kan bokstavligen ta mindre än 5 minuter och du är klar. Du blir bara i princip tillfrågad om ditt kön, intressen, din födelsedag så att de kan se till att du är myndig, landet där du kom ifrån och provinsen. Det finns också ett alternativ för par som väljer att registrera sig som en. Denna information frågas genom en kryssruta och ett rullgardinsval. Webbplatsen kommer också att fråga dig om de personer du är intresserad av att träffa, som du kan välja ut så många du vill om du har många intressen. 

I den andra delen av registreringen, du ombeds sedan ange din e-postadress för att verifiera att du verkligen är en riktig person, ditt unika användarnamn och lösenord och en kort introduktion av dig själv för bättre chanser att hitta den du är intresserad av. Det är också här du bör skriva om de personer du är intresserad av speciellt om du har ett mycket specifikt intresse. När allt är klart kan du nu logga in när som helst på Adult Friend Finder. Under inloggningsprocessen kan du välja att använda användarnamnet du skapade eller din e-postadress, sedan ditt lösenord, och det kommer att leda dig till ditt konto där du kan se de senaste aktiviteterna på sidan. Webbplatsen tvingar dig inte att ladda upp ditt foto till ditt konto, men den har starkt rekommenderat för fler chanser till interaktion. 

Site Tour

När du loggar in på ditt konto hälsas du omedelbart med massor av alternativ och möjliga matchningar på sidan.

Eftersom sidan har ett väldigt stort antal medlemmar är det normalt att ha tusentals medlemmar som är online samtidigt, och sidan får aldrig slut på senaste aktiviteter i flödet. Du kan faktiskt börja leta efter din match därifrån. Majoriteten av dess medlemmar tillhandahåller mycket sexuellt och vuxet innehåll genom videor, bloggar, foton eller till och med genom livestreaming där de öppet visar sina nakna kroppar.

Meddelanden och kommunikation på Adultfriendfinder.com

Det finns många sätt att ansluta och interagera med medlemmar på sajten, från livet som är ett mer aggressivt sätt att interagera, till blinkningsfunktionen är ett mer subtilt alternativ. Chattar kan göras i chattrummen, och du har även möjlighet att göra en blogg med dina olika sexuella uttryck. Kommunikation på sajten är en grundläggande och väsentlig funktion att oavsett om du är en betalande eller en icke-betalande medlem finns det alltid ett alternativ att kommunicera åt dig. 

Deras extrafunktioner

adultfriendfinder-funktioner

Denna webbplats är full av överraskningar. Den har många extra funktioner som du sällan kan hitta på bara en enda webbplats. Det är i grunden full av saker att göra, det tillgodoser medlemmarnas olika behov och önskemål.

Chattrum och gruppchatter

Webbplatsen är ett väldigt stort samhälle av människor från olika samhällsskikt har nästan samma, om inte faktiskt samma, mål som är att leta efter en partner i vilket sammanhang som helst. För att främja detta mål har webbplatsen skapat ett offentligt chattrum där medlemmar bara kan frigöra sig och berätta om hans olika intressen och önskningar. Som medlem kan du gå med i de olika chattrummen eller skapa ett.

Sexakademi

För de nybörjare som fortfarande befinner sig i utforskningsstadiet för de olika sexuella kinksna har webbplatsen en Sex Academy som tillhandahåller online-instruktioner om hur olika sexpositioner och handlingar fungerar. Denna funktion har förberett för instruktionsvideor om rätt sätt att göra anal eller oralsex. Det ger också tips om bättre chanser att träffa människor på webbplatsen.

tävlingar

Webbplatsen har dagliga tävlingar och vinnaren bestäms av vem som har flest likes. Tävlingar varierar från tema till tema och vem som helst kan skicka in sitt bidrag.

Tjejer

För dem vars av er som gillar live-action, som vill se människorna på webbplatsen i realtid, finns det ett alternativ för dig att göra det. En av de bästa funktionerna på webbplatsen är vad de kallar live-kameror där du kan se vem som är live just nu och du kan se vem som sänder i realtid. Du kan också välja att vara den som sänder.

Hetlista

När du redan har besökt webbplatsen några gånger kan du hitta personer som har blivit dina konstanter eller dina favoriter. Du kan placera dessa personer i din hetlista så att du enkelt hittar dem igen nästa gång.

Wink

Flörta är ett sätt att få någons uppmärksamhet och om du är för blyg för att faktiskt starta en konversation kan du helt enkelt klicka på blinkningsknappen och skicka den till personen du är intresserad av. 

Presentgåva

Om du är den typ som uttrycker din uppskattning genom att skicka gåvor kan du också göra det via webbplatsen. AFF ger dig möjlighet att skicka virtuella presenter till människor.

Bloggar

Medlemmar kan dokumentera sina sexuella aktiviteter i en dagbok. Andra medlemmar kan också dela sina berättelser på sin sexberättelsessida som kan härledas från fiktiv för att vara som upplevelser.

Att hitta en livspartner på Adult Friend Finder – är det möjligt?

AdultFriendFinder gratis kameror

AdultFriendFinder är den ultimata lösningen för de som är trötta på att svara på långa, tråkiga relationsfrågeformulär på vanliga dejtingsajter online. Att skapa ett AFF-konto tar ett par minuter, och allt du behöver är att ange ett användarnamn, inloggningsinformation, ett giltigt e-postkonto och en kort biografi. Även om sajten inte kräver en biografi eller ens en enda bild, är det i allmänhet klokt att ladda upp några eftersom det ökar dina chanser att få svar och flirtar från andra användare.

Dessutom har AdultFriendFinder en mängd olika anpassningsinställningar, till och med fler än jag föreställt mig från en avslappnad dejtingsajt, minst sagt. Faktum är att om du lägger till mer information till ditt konto ökar dina matchningschanser dramatiskt. Du kan till exempel lägga till grundläggande detaljer om dina fysiska egenskaper, som ögonfärg, hår eller till och med hy.

Men bortsett från profildetaljer, ger AdultFriendFinder också en jäkla mer än vad som finns på ytan. Den har personlighetstest du kan svara på som säkerligen kommer att ge mycket djupare fakta om dig själv. Faktum är att jag stötte på ett underhållande formulär som heter "Renhetstestet", som frågade hundra briljant skrivna saker om dina sexuella preferenser. Bara det formuläret hjälper dig att upptäcka sexuellt kompatibla användare. Visst är det ganska betryggande att AdultFriendFinder innehåller dina innersta tankar, preferenser och känslor. Jag kommer nog aldrig att hitta en sådan här hookupsajt som tar dejting och hooking på allvar och smidigt.

Kanske är det enda sättet att hitta en långvarig relation eller en livspartner på AdultFriendFinder att tillhandahålla nödvändiga detaljer som hjälper dig att utöka dina möjligheter. Hur som helst, låt oss inte få din tro för hög. Jag är säker på att om du provar AdultFriendFinder med ett liknande syfte som andra användare, spelar inget av detta egentligen någon roll.

Hitta perfekta matchningar

AdultFriendFinder sexdejter

AdultFriendFinder fungerar liknar andra dejting- och uppkopplingssajter. Den har miniatyrlistor över nära matcher som visas på dess huvudsida. Efter att du har registrerat ett konto väljs listan över matchningar i slumpmässiga ordningsföljder, men om dina profiler har fler detaljer och vackra detaljer kan det förbättra matchningsalgoritmen. Om det hjälper rekommenderar jag att du anger din ålder, kön, nationalitet, sexuella preferenser, plats, kropp, relationsstatus och radie. AdultFriendFinder kommer att visa onlineanvändare som är nära matchade med din profil, så att du enkelt kan välja ut vem som passar dig bäst. Utöver det inkluderar AFF nybörjare och användare som gillade din profil på matchlistan.

Matchning har till och med gjort det bekvämare eftersom meddelandet är ganska anpassningsbart. När jag provar det kan jag snabbt markera chattar som "viktiga" eller "lästa". På så sätt skulle de användare jag tycker är attraktiva prioriteras överst. Det är ganska snyggt, och jag är säker på att ingen sida någonsin har gjort det här tidigare. Dessutom, i det ögonblick du registrerar dig för AdultFriendFinder, överraskande nog, på ett ögonblick, kommer du att bombarderas med flirtiga meddelanden. Notera; dessa är inte bots, så jävla dem så mycket du kan.

Men det jag gillar mest med AdultFriendFinder är dess snabba och effektiva funktioner för anslutningar och datum. Till skillnad från andra vanliga dejtingsajter levererar den här faktiskt vad den lovade. Nu behöver du inte chatta och få kontakt med användare i veckor, månader eller år innan du säkrar en träff (eller ännu värre, du blir snabbt spökad). Bra att AFF-medlemmar är här för att koppla upp sig, så de har definitivt inte tid att slösa på samtal. Slå bara upp matchlistan så hittar du direkt den perfekta sexkompisen. Om du vill knulla den, så jävla den. Lätt.

AFF-appen

AdultFriendFinder-appen

Sätt dig ner och koppla av eftersom AdultFriendFinder har den mest bekväma plattformen för dina anslutningsbehov. Vi presenterar ... AdultFriendFinder-appen, en mobilversion av din favoritsajt för AFF. Med denna mobilapplikation kan kåta användare över hela världen kommunicera, chatta, matcha och ansluta med andra utan krångel. Om du redan har ett AFF-konto kan du även använda det när du använder mobilversionen.

Många användare har valt AdultFriendFinder-appen eftersom den erbjuder en snabbare och bekvämare upplevelse än sajten, särskilt de som alltid är på flykt. Men du kanske undrar varför du inte kan söka i appen med Google eller App Store; oroa dig inte. Jag har dig. AFF-appen har inte en egen app utan snarare en del av "All Friend Finder"-appen och anses vara en all-access-plattform för FriendFinder-communityt.

Det finns många sätt att installera appen, antingen via AdultFriendFinder-webbplatsen eller Google och App Store. Sammantaget är det ganska enkelt och coolt att använda och har inga komplicerade funktioner. Teamet bakom den här appen såg verkligen till att hålla den enkel och organiserad så att även nybörjare snabbt kan förstå användargränssnittet. Bläddra och bläddra allt du kan eftersom All Friend Finder-appen har din rygg!

Visst, det finns så mycket du kan göra här förutom att ansluta och snabba chattar. Du kan streama liveshower, hitta nära matcher och göra saker som bara AdultFriendFinder kan erbjuda. Observera att alla funktioner som är tillgängliga på huvudsajten också är tillgängliga på mobilversionen, vilket bidrar till en mer bekväm och effektiv uppkopplingsupplevelse.

Gratis eller Premium: Vilket är bäst?

AdultFriendFinder gå med

Jag måste vara helt ärlig; det är nästan omöjligt att hitta en ledig dejt eller koppling på sajten utan någon registrering – gratis eller betald. Men självklart pratar vi om AdultFriendFinder här, och som vi alla vet är den här inte bara en enkel, traditionell hookup-sajt. Så även med ett gratis medlemskap finns det massor av saker du fortfarande kan göra runt omkring. Till exempel kan gratisanvändare använda kommunikationsfunktionerna i AFF för att skicka meddelanden till chattar, kolla profiler, besöka chattrum och svara på e-postmeddelanden.

Emellertid många av de saftigaste hemliga sakerna är exklusivt tillgängliga med ett premiumabonnemang eller genom att samla poäng på plats. Dessa poäng fungerar som sajtpengar du kan samla in genom AFF-aktiviteter. I utbyte mot poängen kan användare använda premiumtjänster och funktioner som endast är tillgängliga för de betalda medlemmarna. På så sätt kan gratismedlemmar inte spendera en krona på prenumerationer samtidigt som de åtnjuter förmånerna med AFF. Med andra ord, ju större poäng du samlar, desto bredare funktioner kan du uppleva. MEN, dessa processer kommer att ta en jäkla tid, och ärligt talat, det är bara ett jävla slöseri. Personligen väljer jag hellre att uppgradera och utnyttja dess betalda medlemskap.

Betalningar och pris på Adult Friend Finder

priser för vuxenvän Som medlem på webbplatsen har du möjlighet att antingen förbli en icke-betalande medlem eller att prenumerera på det månatliga medlemskapet. Att betala för medlemsavgiften ger dig fler funktioner som är upplåsta vilket betyder roligare. Betalande medlemmar har möjlighet att vara medlem i en månad, i tre månader eller i ett år. Medlemmar kategoriseras i tre: basmedlemmen Vem är icke-betalande, silvermedlemmarna och guldmedlemmarna. De olika typerna av medlemskap har olika funktioner som de kan njuta av.

Guldmedlemskapet: Adult Friend Finders pris och förmåner

AdultFriendFinder-uppkoppling

Jag rekomenderar uppgradering till guldmedlemskap för alla som letar efter en snabb och enkel anslutning. Personligen ger ett Gold-medlemskap en persons profil mer autenticitet, legitimitet och trovärdighet, vilket gör en anslutning och möten mindre skrämmande och skrämmande överlag. Att vara en premium och officiell AFF-medlem ger i viss mån bättre "trovärdighet" för användaren och gör det lättare att lita på eftersom de investerade pengar för att uppleva hookup. Ärligt talat, när en viss sida är gratis, finns det fler bedragare och kattfiskare eftersom ingen person med sitt fulla sinne skulle spendera dollar bara för att vara ett troll.

Men om du har använt AdultFriendFinder längre än du tänkt dig, kanske det är bäst att uppgradera till guld. I samma ögonblick som du gör ett köp behandlas du som en "kung" eller "drottning" på AFF. Dessutom blir anslutningar mycket lättare att hitta, och du kommer att dyka upp oftare och ovanpå sökningar. Inte bara det, utan du kommer också att ha tillgång till de mest omfattande sökalternativen som finns på sajten och svara på chattar och e-postmeddelanden när och var du vill.

Visst, med kraften i Guldmedlemskap kan vilken användare som helst använda alla funktioner eller tjänster som AdultFriendFinder erbjuder. Du kan använda onlinechattar, ladda upp foton på ditt profilalbum, dela personliga videor, etc. Ju fler aktiviteter du gör på sidan, desto bättre engagemang får du. Guldmedlemmar får vanligtvis anslutningar och dejter snabbare än gratismedlemmar eftersom de får mer spotlight från resten. Så för alla som funderar på att uppgradera, här är en liten översikt över AdultFriendFinders priser:

 • En månads prenumeration – $39.95 per månad
 • Tre månaders prenumeration – $26.95 per månad ($ 80.85
 • Tolvmånadersprenumeration – $19.95 per månad ($ 239.40)

Säkerhet och säkerhet

Sedan förra gången de hade ett säkerhetsproblem har webbplatsen förbättrat och återförbättrat sin säkerhet och säkerhet, särskilt när det kommer till detaljerna om dess besökare och medlemmar. För närvarande skyddas de av ett tredjepartssystem som lägger lager av kryptering så att säkerheten på sajten inte kommer att brytas.

När det gäller systemet nuförtiden – sajten och appen har förstklassig säkerhet och kryptering, och håller din data säker när som helst.

För- och nackdelar med Adult Friend Finder

PROS:

 • Sökverktyget är verkligen pålitligt, det kan filtrera till de mest specifika detaljerna du vill filtrera
 • Du har aldrig slut på människor att ansluta till på grund av dess massiva medlemskap och breda räckvidd
 • Den har en app för enklare åtkomst som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare
 • Förutom den nuvarande appen har du också möjlighet att använda den mobila versionen av webbplatsen
 • Det finns många funktioner som det är omöjligt för dig att ta slut på saker att göra

CONS:

 • Förhållandet mellan man och kvinna kan inte bestämmas
 • Webbplatsen är inte för personer vars mål huvudsakligen är att ha vänner eller bara letar efter ett platoniskt förhållande

Vanliga frågor (FAQ)

 1. Är sajten AdultFriendFinder legit?

aff-matning Defenitivt Ja! Det är en legitim dejtingsajt för vuxna som har funnits i branschen i mer än ett decennium. Det har etablerat sitt namn över hela världen med 80 miljoner medlemmar över hela världen. 

 1. Är AdultFriendFinder effektivt?

ja! Medlemmar hittar faktiskt personer att dejta eller ansluta sig till via webbplatsen. Med sitt stora medlemskap med människor med liknande sexuell entusiasm är det nästan omöjligt att inte hitta någon du kan vara oavsett om du är en betalande besökare eller inte. Det är detta som håller webbplatsen på fältet fram till nu.

 1. Om jag har hoppat över att uppdatera min profil, kan jag ändå uppdatera den?

Ja. Om du behöver uppdatera din profil så att den blir mer iögonfallande kan du göra det genom att följa dessa instruktioner:

 1. Logga in på webbplatsen med ditt användarnamn och lösenord.
 2. Klicka på länken "Mitt konto" högst upp på sidan.
 3. Välj en av de tre länkarna i avsnittet Profil som låter dig uppdatera önskat avsnitt.
 4. Var noga med att fylla i alla avsnitt i profilen och se till att du kontrollerar din stavning.
 5. Klicka på knappen "Spara" för att slutföra dina ändringar.
 1. Kan jag hämta ett glömt lösenord?

Ja, om du har glömt ditt lösenord kan du bara klicka på länken "Glömt lösenord". Den kommer då att fråga dig om ditt användarnamn och e-postadress. Instruktioner om hämtning av ditt lösenord kommer att skickas till din e-post. Du behöver bara följa instruktionerna och du är tillbaka på rätt spår.

 1. Kan jag stänga av funktionen för automatisk förnyelse av webbplatsen?

Ja, funktionen för automatisk förnyelse kan vara avstängd. Denna funktion placerades faktiskt för enkelhets skull. Men för dem som inte vill bli medlem i eir kan denna funktion stängas av genom att logga in på webbplatsen, klicka sedan på länken "Mitt konto" och gå sedan till "Faktureringshistorik & kreditkortsinformation". Du kommer då att se produktstatus och bara markera knappen OFF under produktstatus. 

 1. Är mina uppgifter säkra på webbplatsen?

ja! Dina uppgifter är definitivt säkra med appen och underhålls av ett tredjepartssystem som skyddar och krypterar informationen på webbplatsen.

 1. Behöver jag ladda ner AFF-appen för att komma åt den på min telefon?

Inte nödvändigtvis. Du kan fortfarande njuta av AFF-webbplatsen utan att ladda ner appen. Webbplatsen har en mobilversion som gör att du kommer åt webbplatsen via din telefon även utan appen.

Slutsats

Om du fortfarande funderar två gånger på att registrera dig för AdultFriendFinder är det anmärkningsvärt att sajten har vunnit ett antal utmärkelser som den bästa dejtingsajten av olika prisutskott i flera år. Men om ni alla är redo för lite action och äventyr kan ni göra det registrera dig enkelt på AdultFriendFinder.com. Du kommer säkert att njuta! Enligt min personliga åsikt - det är verkligen värt det. Så bara kolla in det och se själv.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början