Uppdaterad: 29 juni 2022

9 TOPPNA "One Night Stand" -webbplatser - Hur får man enkelt ett nattbord?

Det är mänskligt att ha sexuella önskningar. Det finns i alla former och storlekar, och vissa människor kan enkelt hantera det, medan andra inte kan innehålla dessa behov. Vi vet att dessa sexuella önskemål någon gång måste uppfyllas på ett eller annat sätt. Men ofta hamnar människor i relationer eftersom det är det enklaste sättet att ... få ett ligg. Men vi kan inte förneka det faktum att vissa människor föredrar att delta i ett ”Engångsligg"; de som vill uppfylla sina sexuella behov och önskningar utan att vara fastnat i engagerade relationer.

Anslutningar är ett enkelt alternativ för dig att släppa ut dina undertryckta sexuella önskningar, men att leta efter en annan person som är ute efter samma sak kan vara ganska svårt, Det är därför vi har sammanställt en lista över de bästa webbplatserna du kan kontrollera så att du inte har några problem att få en varm och fräsande natt med en främling.

Så utan vidare - låt oss dyka i listan över de bästa "ONS" -sidorna:

1. Adultfriendfinder 

adultfriendfinder instrumentpanel

Med deras tagline, “Anslutning, hitta sex eller träffa någon het nu. ”, det är ganska uppenbart att den här webbplatsen kommer att hjälpa dig i det du letar efter. När du besöker deras hemsida kommer du att välkomnas av en video av en het tjej som talar om att hitta sex inom denna gemenskap. AdultFriendFinder är en av de bästa i deras nisch; det är perfekt ställe att leta efter nya vänner (med fördelar!) utan krångel och spel.

För människor som vill ha lite tid är den här webbplatsen himlen eftersom du enkelt kan göra några sexuella möten, hitta regelbundna kopplingar eller något du kan tänka dig som är sexrelaterat. Den här webbplatsens matchflöde är mycket tilltalande för dem som vill ha en bra tid eftersom det är ganska ofiltrerat och erbjuder många typer av sex. Den här är inte riktigt för dem som letar efter vanliga vänner online eftersom nästan alla här vet vad de vill ha och på bara en tidsfråga kommer de att ha det.

Du kan också kontrollera min mer fördjupade recension av Adultfriendfinder här.

Detta “allt om sex” webbplats har i genomsnitt 25 miljoner användare besök AdultFriendFinder varje månad, med större delen av trafiken kommer från USA, Storbritannien och Kanada. Till skillnad från dejtingsajter där ute, är den här webbplatsen din bästa insats för omedelbar kommunikation och tillfredsställelse.

FÖRDELAR:

 • Registrering är väldigt enkelt! Du är klar så snabbt som 30 sekunder, som mest. Du behöver bara ange din e-postadress, unika användarnamn och lösenord, då är du klar.
 • Vissa delar liknar dejtingsajter där du får publicera och bjuda in bild och introduktion för att locka fler potentiella kopplingar. Du får också anpassa din profil med djärva föremål som damstorlek och herrlängd.
 • De har också sin egen “AdultFriendFinder” -version av ett renhetsprov, där användare med högre poäng troligen är de som har gått igenom olika typer av otäcka
 • Du är i för många potentiella matchningar. Du kan också välja mellan olika preferenser och filtrera vilka specifikationer du vill se i dina möjliga matchningar

CONS:

 • - För killar att få ett guldmedlemskap på den här webbplatsen är ganska mycket en "standard". Vissa tjejer skulle inte ens slå ett öga på matcher som inte är guldmedlemmar, så detta medlemskap verkar vara ett bevis på trovärdighet
 • - Att vara på webbplatsen skulle ibland få dig att känna att du befann dig i någon form av ”sexdungeon”, med alla bilder på könsorgan och heta poser nästan överallt (även om det inte är en dålig sak). Deras webbplats är utformad som att den är avsedd att skrika "bluff" med stora, djärva bokstäver och den föråldrade grafiken hjälper inte lika bra.
 • - Det har inte en mobilappversion än

2. Vara stygg

goda medlemmar

Vill du vara i ett styggt samhälle där kopplingar kan göras så enkelt som 123? Med BeNaughty får alla visa upp sina otäcka sidor, hoppa över småprat och komma direkt till dagordningen omedelbart. Deras webbplats lever efter denna enkla regel: gå efter det om du vill, hoppa över om du inte vill. Precis som alla anslutningsappar är det inte för de troende som finns där ute; det tilltalar mer för dem som vill utforska och uppleva olika sexuella möten utan de irriterande etiketterna. Du behöver inte vara snäll och blyg eftersom alla här vill ha samma sak. Var bara öppensinnad, visa din otäcka, då får du en god behandling när du träffar en match.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är strikt med användarens identitet för att undvika falska profiler så mycket som möjligt. Inga kändisbilder och duplicerade konton (eller till och med bara foton som har laddats upp tidigare eller har varit på ett annat konto) kommer att kontrolleras noggrant. Inga nakenbilder eller någon form av pornografi på dina foton!
 • "Cute or Not" -spel är tillgängligt för användare att få en glimt av andra människor och potentiella matchningar
 • Det erbjuder "Full Safe Mode", där endast verifierade medlemmar kan skicka meddelanden till dig

CONS:

 • Endast kvinnor med konton kan skicka meddelanden till andra användare. För killarna skulle de behöva använda sina avgiftsbaserade tjänster för att skicka meddelanden.
 • Deras gratistjänster erbjuder endast de mest grundläggande funktionerna, det skulle vara en helt annan upplevelse om du är premiummedlem.
 • Den har en appversion men endast tillgänglig för Android-användare

3. 2 fan

2fuck sida hem

Som tydligt i deras namn, denna online dating webbplatsen är gjord för alla som bara är spel för lite avslappnat sex och slumpmässiga kopplingar. Oavsett vad din situation är - oavsett om du nyligen gick av med någon, bara försökte ha kul och leva livet, eller helt enkelt uttråkad och bara vill skrika "YOLO!" och njut av spänningen och tillfredsställelsen att lindra dina uppdämda sexuella önskningar och behov - den här webbplatsen är svaret på dem alla.

När du registrerar dig, kommer du att bli tillfrågad om vad du letar efter, vilka typer av människor som kan tända dig och till och med detaljer som fetisch och andra liknande val. När du har slutfört objekten kommer webbplatsen att ge resultat och du kan bläddra ner till dina möjliga val.

FÖRDELAR:

 • 2Fucks besättning sätter sina användares diskretion, säkerhet och säkerhet som högsta prioritet.
 • Till och med bara ett gratis medlemskap kan du ha ett obegränsat utbud av profiler från hela världen
 • Det har den "sociala nätverket" känsla för det när du besöker webbplatsen. Det har till och med över 2 miljoner användare och för en anslutningswebbplats talar tillräckligt mycket.

CONS:

 • Precis som de andra betalda medlemskapen kommer du att sakna mycket när du bara använder ett gratis medlemskapskonto. Men igen, det är allt upp till användaren om de skulle spendera ett öre för de extra (och mycket bättre!) Funktionerna

4. InstantHookups

InstantHookups hem

För dem som inte är speciella med utseendet är det här den bästa webbplatsen för dig. Även om en persons fysiska utseende alltid har varit en faktor, särskilt när du befinner dig i online-dating- och hook-up-scenen, behöver du inte oroa dig för det på den här webbplatsen eftersom alla bara har samma mål: ATT BLI FÖR . Och det har ett imponerande antal användare: för närvarande 3.8 miljoner och räknar!

Denna webbplats sätter bara sitt unika spel till en högre nivå genom att upprätthålla ett förhållande mellan 50 och 50 man-kvinna. De är ganska strikta med sitt könsförhållande, och igen, det skulle skämma andra webbplatser. Denna könsbalans skulle innebära mindre chanser för avslag och mer för konversationer och kopplingar. Det hela är också ganska enkelt, med många sätt för användare att träffas och mingla med tillgängliga människor.

FÖRDELAR:

 • När du registrerar dig kan du enkelt utforska för användare nära din plats, eller bara lita på deras AutoMatch-funktion
 • Deras system använder avancerad teknik, särskilt med AutoMatch, som är GPS-baserad
 • Även med ett grundläggande medlemskap kan du fortfarande ta emot och skicka meddelanden

CONS:

 • Begränsad registrering för manliga användare så att du måste kontrollera då och då om den är öppen
 • Om du någonsin stöter på problem på webbplatsen tillhandahåller de inte telefonsupport eftersom de bara har livechatt och e-post kundtjänst
 • Deras mönster ser ganska grundläggande och föråldrade ut; de kunde använda lite uppgradering här och där

5. tinder

tinderprofil

Ingen är förmodligen förvånad över detta, dock: Tinder kan vara den mest populära av dem alla. Människor kommer hit för att leta efter enkla anslutningar. Massor av berättelser och upplevelser har sitt ursprung i Tinder. Och eftersom det är den enklaste och mest kända anslutningsappen, kan de flesta dela en sak eller två om deras Tinder-eskapader, särskilt sådana som involverar heta nattklubbar och lite ångande tid med någon som de bara svepte direkt online.

För att hjälpa dig att få högre chanser att bli avslappnad måste du ladda upp dina mest provocerande och uppmärksammande bilder så att det motsatta könet kan svep åt höger på dig. Om du och den andra personen svepte rätt på varandra, vilket betyder att du är matchad (eftersom det i Tinder-världen att svepa åt höger eller knacka på hjärtat betyder att du gillar / accepterar den här personen).

FÖRDELAR:

 • Du kan ha ett fullt fungerande konto även med ett gratis medlemskap (men det finns naturligtvis bättre funktioner för dem som spenderar extra pengar för det. Ja, vi pratar om obegränsad svep och pass funktioner!)
 • Matcherna baseras på närhet och med kikande 26 miljoner användare från hela världen
 • Inget behov av att fylla i registreringssidor; du kan bara ansluta din Facebook eller ange ditt mobilnummer så är du klar!

CONS:

 • Massor av falska konton och lurare smyger sig runt appen, så var försiktig och lita inte lätt på (även om detta också gäller för alla webbplatser och appar i allmänhet)
 • Sökalternativen är inte så imponerande (det är faktiskt nära ingen alls eftersom du bara måste vänta på vad som serveras i ditt flöde för eventuella matchningar med din närhet till platsen.
 • Kontosäkerhet är inte heller så bra. Och eftersom du kommer att tvingas använda Facebook för att skapa ett konto, ja, bedragare och de bra-för-ingenting havskattarna kan bara skapa falska konton

6. Alt.com

alt.com hem

Detta är den perfekta webbplatsen för att släppa ut alla dina BDSM-fantasier. Inte för de blyga och svaga, människor här skulle perfekt leka med sina vilda fetischer: piskor, träldom, kedjor, du heter det. Den här webbplatsen ger dig din dos av en-natt-utsikter baserat på din plats. Du kan till och med se användarnas videor, prata smutsiga genom chatt och sedan äntligen träffas för att uppfylla var och en av dina sexuella fantasier med BDSM.

Med över en miljon användare världen över kommer du att få en annan typ av anslutningshimmel när du registrerar dig på den här webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Hög svarsfrekvens = hitta lätt någon för en anslutning (eftersom den här webbplatsen redan har många användare)
 • Den här webbplatsen har funnits ganska länge, vilket sedan bevisats av antalet medlemmar, vilket också ökar kontinuerligt

CONS:

 • Falska profiler är skenande
 • Kundtjänst är inte så berömd och när du prenumererar på ett betalt medlemskap kommer du troligen att återkommande avgifter dyker upp på ditt konto
 • För grundläggande saker som att ändra ditt användarnamn måste du spendera en krona på det

7. Etablerade män

Etablerad Mäns hemsida

När de sa "one night stand" handlar det bara om det. På den här webbplatsen finns det många äldre män, särskilt gifta, som bara vill ha det bra… varken mer eller mindre. Det får människor att leva upp till termen "avslappnad sex", för de gifta killarna här, som är etablerade (med tanke på webbplatsens namn), är inte ute efter någon form av drama eller planer på att bryta upp med sina fruar och familjer. Allt avslappnat är trenden här, bara hett kul och någon att uppfylla sina sexuella önskningar med.

Men vänta, etablerade män handlar inte bara om gifta killar! Det finns också många ensamstående män, allt från unga till äldre åldrar. Etablerat, det är vad de flesta är. Vi vet redan vad det handlar om, eller hur?

FÖRDELAR:

 • Massor av rika pappor finns på den här webbplatsen (några av dem är bokstavlig pappor, det vill säga.)
 • Etablerade herrlag granskar varje profil så det skulle finnas några som de kommer att acceptera (när de ser det som ett legitimt) eller avvisa det direkt (för att minimera falska profiler och bedragare)
 • När du är på webbplatsen kommer du att känna den icke-dömande miljön. Alla kan tänka på sina egna otäcka affärer och ingen kommer att ge upp en hel del, ingen kommer att peka fingrar och kalla dig konstiga namn, antingen

CONS:

 • Betalda abonnemang är lite dyra
 • Vissa konton är inaktiva och trots det etablerade teamets ansträngningar att granska alla konton finns det fortfarande några falska

8. Ashley Madison

ashleymadison

Detta verkar som Established Men's kvinnliga motsvarighet. Om du är ute efter spänningen att ha en one night stand med en helt främling, ja, på den här webbplatsen hittar du massor av vackra människor som letar efter avslappnad sex... utanför deras äktenskap. Ja, äktenskapligt sex, det vill säga.

Gifta människor som är trötta på sina tråkiga rutinliknande liv, kommer till Ashley Madison och krydda saker med någon som har samma idé att bli avslappnad och slå någon ny. Även om hela denna idé är ett tabu för de flesta, kan du fortfarande hitta användare som inte är knutna till någon ännu, men den här webbplatsen har på något sätt blivit en fristad för dem som vill njuta av synd och nöje.

FÖRDELAR:

 • Denna webbplats är vanlig, till den punkt där vi kan säga att det redan kan vara ett känt namn
 • Det ger insiktsfulla blogginlägg om webbplatsens hela agenda: one night stands.
 • Skärpt integritetsskydd för användare (särskilt eftersom de flesta av dem kan använda det Privatliv)

CONS:

 • Eftersom det är en riktigt populär webbplats finns det också många falska profiler som flyter runt
 • Det var inblandat i ett enormt problem med dataintrång redan 2015 och exponerade sina användare som skulle vara diskreta i sina affärer

9. Grindr

grindr

Detta är förmodligen en av de mest populära webbplatserna för sexuellt aktiva män. Med över 28 miljoner användare ger den här dejtingsplattformen en chans för homosexuella och bisexuella singlar att vara borta från de vanliga raka-exklusiva sajterna. Eftersom det är lätt tillgängligt för mobiltelefonanvändare kan de flesta användare utföra ett konto i några få enkla steg.

Efter att ha varit inblandad i vissa kontroverser, Grindr är nu känt för att betona användarens sexuella hälsa, särskilt HIV-status, genom att lägga till den känsliga informationen i deras profiler. För att öka chanserna att bli matchade och äntligen ha det bra vill du fylla i din grundläggande information för att locka till dig potentiella kopplingar.

FÖRDELAR:

 • Betonar sexuell hälsa, särskilt HIV-status
 • Anpassade emojis, eller populärt kända i Grindr lingo som gaymojis
 • Introducerad diskret appikon, som låter användare välja hur appens ikon ska visas på sina telefoner

CONS:

 • Kanske kommer du att stöta på ett litet samtal eller två, med många prenumeranter, några av dem skulle ha en mycket långsammare takt mot att ansluta
 • Dick bilder - du behöver inte ens be om det. Människor slår plötsligt upp dig och boom!
 • Appen är lite problematisk eftersom det blir fel ibland

Sista ordet

Det här är bara några av de långa listorna över anslutningssidor som du kan kolla in om du vill ha bra tid utan att någonsin ta upp relationer och engagemangssamtal. Att vara med i online dating och hook-up scenen kan enkelt ge dig självkänslan, och med alla dessa appar och webbplatser är möjligheterna oändliga. Anslutningsplattformar som de ovan låter dig klippa till jakten och hoppa över de tråkiga småpraten, och bara omedelbart gå ner och njut av en sexig tid med en främling som också är redo för det.

När du ansluter kan du antingen ljuga eller vara ärlig om vad som helst - hur som helst, du delar bara en säng och några heta saker ett tag och sedan boom, du går var för sig. Kom ihåg att alltid hålla dina förföriska krafter uppe i ärmarna, på det sättet kommer du att locka fler kunder och kunna göra enkel sex på nolltid.

Om du har svårt att välja "den perfekta" att registrera dig till - jag uppmanar dig verkligen att prova så många du kan för att veta säkert.
Men om du inte riktigt har tid eller motivation att testa varje webbplats - TOPP 1-3 första kommer att göra jobbet åt dig garanterat!

Om du har något att föreslå eller lägga till från din upplevelse - gör det gärna i kommentarsektionen nedan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början