Uppdaterad: 17 augusti 2022

Whipple

& Bästa 11 BDSM- och kontaktannonswebbplatser som liknar Whiplr.com

Visa 11 alternativ för Whiplr.com

whiplr hemsida

Whiplrs webbplats själv

Whiplr är i grunden en appbaserad dejtingsplattform för vuxna som riktar sig till individer som letar efter avslappnad sex och BDSM-anslutningar. Dess nisch är för dem som gillar fetischdating och inga strängar kopplade till arrangemang eftersom de flesta av användarna uppenbarligen bara är i avslappnade inställningar. Så det här är definitivt inte platsen för dem som letar efter ett seriöst förhållande. Detta är ganska definitionen av ordet kinky. Med detta uppmuntrar webbplatsen starkt kinky grejer inklusive extrema sexfetischer och liknande till BDSM. Detta har varit anledningen till att webbplatsen kontinuerligt lockar många användare.

Du kommer inte bli förvånad över att webbplatsen har miljontals medlemmar från olika delar av världen, även om en stor andel av medlemmarna kommer från USA. Webbplatsen har verkligen vunnit popularitet baserat på dess utseende och stöd i olika publikationer. Om du fortfarande inte tror att den här webbplatsen kommer att ge dig vad du behöver, läs vidare.

URL: https://www.whiplr.com

Registrering och registrering

Precis som alla andra dejtingsajter och appar har Whiplr en ganska enkel registreringsprocess. Eftersom webbplatsen huvudsakligen tillgodoser de som deltar i avslappnade och korta arrangemang krävs inte mycket information från webbplatsen under registreringen. Hela registreringsprocessen tar bara cirka 5 minuter.

När du registrerar dig måste du gå till registreringssidan. Därefter dirigeras du till en sida där du måste fylla i nödvändig information. Först uppmanas du att ange ditt kön och kön på din favoritkopplingspartner. För det andra måste du ange en e-postadress och ett lösenord som du kan använda för att logga in på webbplatsen.

Vid denna tidpunkt har du också möjlighet att välja ditt användarnamn. Att välja ett användarnamn är faktiskt en rolig del eftersom de flesta användare väljer kreativa användarnamn som är beskrivande för deras personligheter. Så kan lika gärna göra detta för bättre första intryck. Du kan göra många olika fängslande ordspel för ett imponerande användarnamn. Detta kan spara mycket tid på att leta efter potentiella kopplingar. Slutligen måste du avslöja ditt födelsedatum och din nuvarande plats. Efter att ha tillhandahållit all denna information är du redo för din sexuella utforskning och eskapad. Du kan logga in när du vill med de referenser du använde.

Profiler på Whiplr

När du har skapat ditt konto kan du börja pumpa upp din profil. Det finns frågor som ställs för att främja din profilinformation. Frågorna är ganska enkla så det är inte så tråkigt. De flesta frågorna är för "att veta mer om dig själv", men du har alltid möjlighet att svara på frågorna på djupet eller på ett enkelt sätt. Det är inte nytt för branschen att de flesta av dess användare vill att deras medlemskap ska vara inkognito så mycket som möjligt.

På en annan anteckning hjälper svaren du ger dig med matchningssystemet. Detta kommer att användas för att ge dig den mest kompatibla matchningen du kan ha. Därför är det fortfarande viktigt att svara på frågorna med sanningen även om det inte är så detaljerat.

Vad är en omfattande profil om det inte finns några bilder i den? Du kan ladda upp så många bilder du vill men du måste bara vara försiktig. I motsats till vad webbplatsen marknadsför - allt sex har du inte rätt att lägga upp stötande innehåll. Naturligtvis, bara för att du befinner dig på en uppkopplingswebbplats, ger det dig inte privilegiet att bli allt tufft om det. Trots detta kan du alltid ha ett ganska hett foto av dig som säkert kommer att locka din möjliga match. Ditt foto är det första de flesta kommer att titta på så du måste göra ett mycket bra intryck genom det.

Det bör dock noteras att denna regel mot förbjudet innehåll inte är webbplatsens utan appdistributörernas. De har också sina egna regler för korrekt reglering och utvecklare bör följa om de vill ha fortsatt beskydd från distributörens användare.

Whiplr Mobile App

Whiplr är generellt tillgängligt som en applikation som är kompatibel med både Android- och iOS-system. Å andra sidan har dess officiella skrivbordswebbplats Whiplr.com begränsad åtkomst och är endast tillgänglig i USA. Detta bör inte oroa dig dock, eftersom dess app är helt funktionell. Den har den bästa grafiken och ett gränssnitt som är tilltalande för ögonen. Oavsett vilket system du använder i appen besviks inte.

Oavsett vilka funktioner som finns på skrivbordswebbplatsen är den också tillgänglig i appen och ännu bättre eftersom du kan komma åt den när som helst och var som helst med appen. Så oavsett om du bestämmer dig för att ladda ner appen eller inte får du fortfarande njuta av alla fördelar som Whiplr har att erbjuda.

Priser och valuta för pengarna på Whiplr.com

När det gäller priserna på webbplatsen behöver de kvinnliga medlemmarna inte oroa sig för det eftersom de kan få full tillgång till alla dess funktioner gratis. Detta är dock inte särskilt bra för de manliga medlemmarna eftersom de måste betala ut lite mer än den genomsnittliga prissättningen för att kunna njuta av samma funktioner. Eftersom det är gratis att registrera sig på webbplatsen har du alltid möjlighet att förbli i den statusen. Du kommer dock inte att kunna komma åt flera intressanta funktioner i denna status.

För dem som är villiga att betala ut några dollar, erbjuder webbplatsen olika paket med olika funktioner olåsta. Dessa paket varierar från $ 19.99 upp till $ 99.99. Är sajten värt det? Det beror alltid på ditt intresse. Vissa användare tycker att webbplatsen är värt vartenda öre de spenderar, och vissa har en ganska genomsnittlig upplevelse på webbplatsen.
Så det är verkligen upp till dig att ta reda på om webbplatsen är värd den prenumeration du spenderar eller inte.

Whiplrs stöd

När man använder onlineplattformar är det vanligt att stöta på tekniska problem eller svårigheter under vägen. Detta borde vara det minsta av dina bekymmer när det gäller Whiplrt eftersom webbplatsen har ett dedikerat team tilldelat sin kundsupport. Teamet som hanterar detta är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig med dina frågor och problem.

Samma team reglerar användarnas inlägg och ser till att de riktlinjer som anges på webbplatsen inte bryts av någon användare. Om det finns incidenter där en användare uppvisar felaktigt beteende kommer teamet att undersöka incidenten. De kommer då att införa det korrekta straff som motiveras av nämnda överträdare.

Bra och dåligt om Whiplr.com

FÖRDELAR:

 • Säker att använda med sitt säkra inloggningssystem
 • Fri fullständig tillgång till kvinnliga medlemmar
 • Underhåller moderatorlag dygnet runt

CONS:

 • Webbplatsen är endast tillgänglig i USA
 • Ingen nakenfotopolicy
 • Betalt medlemskap kan vara dyrt

TOPP 11 BDSM & Kontaktannonser som Whiplr.com

# 1 - Adult Friend Finder

Adultfriend

Låt dig inte luras av dess hälsosamma nominella värde. Webbplatsen har varit känd för alla typer av sexuella arrangemang som finns. Om du letar efter anslutningar, vare sig det är en vanlig eller en kinky, är det här platsen att vara. Du är garanterad en partner på denna webbplats. Men inte för allvarliga relationer.

Vill veta mer? Kolla in vår AdultfriendFinder recension här.

FÖRDELAR:

 • Väl ansedd webbplats
 • Det finns massor av medlemmar
 • Massor av funktioner för självuttryck

CONS:

 • Ingen matchande algoritm
 • Premium-funktioner kostar

# 2 - Vara stygg

vara stygg

Be Naughty har levt upp till sitt namn. Det har märkts som webbplatsen där du kan hitta de styggaste människorna. Det finns inte bara singlar som letar efter kontakter på webbplatsen, men det finns också par och till och med grupper. Det påstår sig tillhandahålla en helt ny vuxen dejting upplevelse till sina medlemmar.

Benaughty recension och åsikt här.

FÖRDELAR:

 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • Inga irriterande annonser
 • Lätt tillgänglig kundsupport

CONS:

 • Ingen app tillgänglig

# 3 - Ashley Madison

ashleymadison

Ashley Madison är definitivt inte din typiska dejtingsajt trots att den ser ut som en. Ända sedan den dagen den lanserades har webbplatsen alltid märkts som platsen där utomäktenskapliga affärer uppmuntras. Genom åren trivdes sajten med det varumärket och har till och med utvidgat sitt räckvidd till mer än bara utomäktenskapliga affärer. Webbplatsen erbjuder olika typer av sexuella arrangemang beroende på ditt intresse inklusive BDSM.

FÖRDELAR:

 • Massor av likasinnade individer
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • Den har en app som är tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Det finns få betalningsalternativ

# 4 - BDSM.com

bdsmcom hemsida

BDSM är en av de mest pålitliga platserna när det gäller kinks och BDSM eftersom det är en del av de bredare Friend Finder-nätverken. Du garanteras att webbplatsen inte är en bluff och att den säkert kommer att ge dig resultat - och bra på det. Eftersom det drivs av ett av de största och mest etablerade underhållningsföretagen förväntas det ha några likheter med sina systernätverk. Så om du inte är nybörjare i branschen är det en promenad i parken att gå igenom webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Den har en enorm medlemsbas
 • Det ger dig tillgång till andra alternativa nätverk med liknande nisch
 • Massor av intressanta funktioner

CONS:

 • Mycket begränsad åtkomst för gratis konton
 • Det finns falska profiler
 • Tråkig profilering

# 5 - FetLife

fetlife hem

Fetlife är en av de mer populära sajterna när det gäller fetischer och kinks så du förväntar dig verkligen att du skulle träffa många människor här. Trots det stora antalet medlemmar har webbplatsen dock en ganska vänlig miljö som strider mot andras antaganden på den här typen av webbplatser. Om du är helt intresserad av kinks och BDSM kommer webbplatsens medlemmar välkomna dig med öppna armar.

Här är mer om Fetlife och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Gemenskapen accepterar och stöder
 • Medlemskap är mycket överkomligt
 • Olika kinks

CONS:

 • Gränssnittet är lite föråldrat
 • Vissa användare är mycket diskreta på ett ofördelaktigt sätt

# 6 - Alt.com

altcom

Alt ger dig ett brett utbud av alternativ. Från den mest avslappnade uppkopplingen till den alternativa världen av kinks och fetischer. Denna webbplats kommer aldrig att göra dig besviken. Det finns många saker du kan göra på webbplatsen, från att leta efter en partner för att njuta av ditt sexuella äventyr eller så kan du antingen bara skanna igenom de videor som redan finns på webbplatsen.

Checka ut Alt.com och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Massor av aktiva medlemmar under hela dagen
 • Gratis medlemskap tillgängligt
 • Säker webbplats

CONS:

 • Gränssnittet är lite komplicerat
 • Profilering kan vara tråkigt
 • Förekomst av falska profiler

# 7 - BDSM singlar

bdsm singlar

BDSM Singles lanserades av ett av de etablerade underhållningsnätverken i branschen, Online Dating Systems LTD. Tillsammans med sina systersidor har BDSM Singles ständigt tillhandahållit spännande sexuella äventyr, särskilt för singlar som gillar BDSM och andra fetischer. Webbplatsen erbjuder amatörporr som du kan skämma bort. Den har olika funktioner för både premium- och gratismedlemmar. Som gratis medlem kan du få tillgång till live-webbkamera för vissa artister.

FÖRDELAR:

 • Erbjuder en gratis provperiod
 • Den enkla och mycket bekväma registreringsprocessen
 • Det har ett system för att bli av med dummy-konton.

CONS:

 • Irriterande annonser
 • Begränsade funktioner för gratis medlemmar
 • Ingen app tillgänglig

# 8 - Foster

Foster

Fetster är en bra plats för både BDSM-nybörjare och proffs. Webbplatsen är bara en oas av alla saker BDSM. Om du besöker webbplatsen kommer du att märka hur mycket information det finns om BDSM. Du kommer säkert att få mycket information om kinks och BDSM du aldrig förväntar dig och aldrig kommer att lära dig i andra vanliga medier. En annan bästa sak med den här webbplatsen är att den är helt gratis. Du kan vara en del av gemenskapen utan att spendera ett enda öre.

FÖRDELAR:

 • Mycket informativ
 • Helt gratis
 • Accepterar gemenskapen

CONS:

 • Designen kan använda en viss uppgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmar är inte lika många som andra liknande webbplatser

# 9 - BDSM-datum

BDSM Date hem

BDSM-datum är inte bara en webbplats där du träffar slumpmässiga människor. Denna webbplats har blivit en egen gemenskap för människor som är i olika okonventionella sexuella arrangemang. För dem som aktivt söker kinky partners, undergiven eller dominerande, är det här platsen för dig. Webbplatsen är fullt tillgänglig för dem som är medlemmar i dess community där medlemmar fritt kan lägga upp sina bilder. Du kan också ha ett premiumkonto för enklare åtkomst till andra medlemmars profiler.

FÖRDELAR:

 • Alla ut kinks och BDSM
 • Medlemmarnas integritet garanteras
 • Massor av alternativ för att kommunicera

CONS:

 • Begränsad i vissa länder
 • Tillgängliga språk är begränsade
 • Du måste vara medlem först för att kunna surfa på webbplatsen

# 10 - Perversions.com

perversions.com hemsida

Perversions.com är en av de ledande dejtingsajterna för vuxna med en nisch. Det har varit känt att tillhandahålla alternativ livsstilsdating som inkluderar kinks och BDSM. Webbplatsen har sina miljoner medlemmar med nya medlemmar dagligen. Det erbjuder många sätt att kommunicera inklusive e-post. Trots sitt stora antal medlemmar är det inte mycket konkurrens på webbplatsen. Så du kan ta dig tid att bläddra igenom potentialprofilerna.

FÖRDELAR:

 • Ett av de största medlemskapen
 • Massor av roliga funktioner
 • Prisvärd och definitivt värt det

CONS:

 • Gratis konto har mycket begränsad tillgång till funktioner
 • Irriterande omdirigeringar

# 11 - Bondage.com

bondage.com hemsida

I motsats till bilden som webbplatsen projicerar har den faktiskt en avslappnad och vänlig gemenskap. Bondage är en del av det större Friend Finder Network. Som sådan är du säker på att webbplatsen är väl underhållen och är en legitim webbplats. Det har ett ganska anständigt antal medlemmar, men trots att de inte är lika stora som sina andra konkurrenter är de flesta medlemmar aktiva. Du kan se i Bondage Club där medlemmar interagerar i deras forum och delar personliga erfarenheter och åsikter.

FÖRDELAR:

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Regelbundna uppdateringar på bloggar och forum
 • Aktiva och stödjande medlemmar

CONS:

 • Meddelanden är endast för betalt medlemskap
 • Förekomst av falska profiler

Slutsats

Om du har hållit på dina uppmaningar för att du tycker att dessa uppmaningar är för okonventionella för att accepteras, dölj inte mer. Whiplr.com och webbplatserna ovan är bara de bästa webbplatserna som accepterar sexuella arrangemang som är extraordinära och andra unika fetischer. Arrangemang av detta slag är inte längre nya och har fått acceptans över hela världen.

Om det är svårt för dig att välja mellan dessa 11 webbplatser skulle min TOPP 3 definitivt vara:
# 1: Adultfriendfinder.com
# 2: AshleyMadison.com
# 3: och Fetlife.com
Så unna dig smaken av dessa olika smaker som erbjuds av dessa webbplatser!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början