Uppdaterad: 17 oktober 2021

Swingers Date Club

& 12 TOP -anslutningar och sexdejtingsajter som SwingersDateClub.com

Visa mig 12 alternativ för SwingersDateClub.com

swingersdateclub hem

SwingersDateClub är en social samlingsplats för alla som är intresserade av den svängande livsstilen. Denna plattform, även kallad SDC, är en av internetets äldsta och mest kända swingers-grupper. Sajten grundades i början av 2000 och har skapat en dynamisk gemenskap för människor som söker sexuella upplevelser av olika slag, med fokus på många partners och gruppaktiviteter. Därför spelar det ingen roll om du är en nybörjare polyamori eller en erfaren proffs här. Med detta hittar du många gemensamma intressen bland de personer du pratar med. Låter roligt och spännande, eller hur?

Officiell URL: https://www.sdc.com/

Naturligtvis är den svängande livsstilen känd och efterfrågad för dem som gillar och älskar lyxen att träffa olika personer på en plats. Därför syftade webbplatsen till att tillgodose både singlar och par. Dessutom fungerar den på samma sätt som en social nätverkssajt, med många artiklar om sex och dejting. Dessa funktioner och mer gör det mycket lättare att gå med i Swingers Date Club -chattar och få saker att komma igång.

Mer om SwingersDateClub

Ett annat spännande faktum om SDC är att de erbjuder högre prioritet på evenemang och fester än typiska dejtingtjänster, som fokuserar på individuell anslutning genom profilsökning och matchning. Medlemmar kan söka efter öppna offentliga sammankomster eller söka inbjudningar till privata funktioner som anordnas av andra deltagare. De vill lära känna sin publik och hjälpa dem att hitta fester och evenemang där de kan njuta av deras sexuella aptit och önskningar.

Tack och lov är dessa program och tjänster tillgängliga i de flesta länder i världen, även om de flesta användare kommer från USA och Nederländerna. Annat än det är skaparna och människorna bakom webbplatsen stolta över att få en omfattande databas med över 3 miljoner individer på mer än två decennier. Verkligen en manifestation av framgång och glamour till en webbplats som känner till dess kärna och syfte.

swingersdateclub sida

Deltagarna fortsätter att komma in ...

Som nämnts här på SDC har miljontals individer redan anslutit sig till plattformen. Därför, om du slutligen bestämde dig för att gå med, kan du välja och välja bland över 3 miljoner profiler registrerade på SDC. Denna växande befolkning omfattar både ensamstående och engagerade individer. När man tittar på plattformen dominerade manliga personligheter mestadels den. De utgör ungefär 30 procent av folket.

Ännu mer visar par sitt intresse genom att representera 60 procent av gruppen. Resten tillhör nu singlar, kvinnor och andra typer av webbplatsanvändare. Sidan har också en omfattande statistik för personer som besöker dagligen, veckovis eller till och med varje månad. Därför talar antalet om hur massiv och blomstrande SDC är.

Dessutom noteras det starkt att de mest aktiva användarna av webbplatsen tillhör åldersgruppen 42-45 år. Det finns dock fortfarande unga daters som älskar de kinky erbjudandena. Så bättre förvänta dig att se sådana åldersproportioner här, eller om du också tillhör parentesen, så kanske det här är tecknet som väntar dig. Häng med på det roliga nu!

swingersdateclub -sektioner

En lockande SDC.com -design

Webbplatsen är attraktivt skapad. Det är rent och enkelt, och det har ett riktigt sofistikerat utseende. Det verkar, eller designen skapar en atmosfär mer som en väldesignad media- eller livsstilspublikations webbplats. Layouten beskriver tydligt alla webbplatsens funktioner och funktioner. Dessutom använde webbplatsens skapare ett utsökt färgschema och valde en primär mörk nyans som ger platsens utseende skönhet. Helt frestande och lockande, verkligen.

En snygg och enkel navigeringsfält för webbplatser sitter högst upp på sidan, vilket ger snabb och enkel åtkomst till alla webbplatsens många delar. När du för musen runt ett av områdena visas en attraktiv liten rullgardinsmeny under den. upptäck några av avsnittets innehåll och huvudteman utan att någonsin lämna webbplatsen. Genom att använda dessa avsnitt får du tillgång till kategorier som relation, sex, HBTQ+, hälsa, resor och mycket mer.

Som jag sa tidigare introducerar utseendet på sidan en professionell och livsstilsatmosfär. Eftersom du är tro mot det kommer du att upptäcka ett brett utbud av artiklar organiserade efter kategori här. Varje del visar en miniatyrbild som är relaterad till den. Bifoga till det också är en sammanfattning eller liten introduktion av den presenterade artikeln. Det som gör webbplatsen imponerande är att de ordnade detaljerna noggrant, vilket gav området en fashionabel collage -aura. Slutligen är navigeringen smidig och problemfri. Jag älskar det. Tummen upp, SDC!

swingersdateclub -artiklar

Låt oss komma igång, bli medlem på SwingersDateClub, ASAP!

Goda nyheter! SDC: s struktur har förenklats och effektiviserats. Du kommer att se att registreringsproceduren tar bara några sekunder att slutföra. Det bästa är att du omedelbart kan dyka in i SDC: s rike och börja upptäcka din gungande passion! Användare måste först ange sina e -postadresser och skapa inloggningsuppgifter som ett användarnamn och ett lösenord. Efter det kommer ett bekräftelsemail direkt till din brevlåda från organisationen.

När du har slutfört den grundläggande inskrivningen kommer du att få några frågor om din svängande smak och vanor. Tänk på att par och singlar har lite distinkta registreringsprocesser eftersom deras prioriteringar och val också är subtilt olika. Och just det, du är i och bra att gå, ha kul, kompis.

Hur fungerar saker på SwingersDateClub?

En sak till, efter registreringen tilldelas du en 7-dagars provperiod, grattis, du kan starta ditt äventyr. Men om du vill kommunicera med andra medlemmar i SDS måste du betala för ett medlemskap. Den tråkiga delen är att testperioden inte täcker funktionen för att skicka och ta emot meddelanden. Dessutom erbjuder SDC, liksom andra dejtingtjänster du har stött på, både gratis och premiummedlemskap med olika förmåner. Låt oss diskutera dem en efter en.

gratis medlemskap

Ja, att registrera och använda många av webbplatsens funktioner är helt gratis. Speed ​​dating, gå med i SDC -grupper, redigera reseplaner, ladda upp filmer och fotografier och skapa ett personligt konto kan alla njutas utan en bit av dina pengar. Dessutom kan du få en inblick i webbplatsens community och funktionalitet med hjälp av dessa tjänster, men du kommer inte att kunna träffa någon. Därför rekommenderas att du använder ett premiumabonnemang; annars kommer du inte att använda webbplatsen till fullo.

swingersdateclub gå med

Premium medlemskap

Premiumutgåvan av webbplatsen ger dig tillgång till alla nätverksfunktioner. Premiumanvändare interagerar med andra SDC -medlemmar och använder onlinechattrum och den etablerade meddelandefunktionen. Betalda medlemmar kan också uppdatera sina swingerbloggar och ha befogenhet att kontrollera och verifiera andra prenumeranters profiler. Deltagande i andra medlemmars aktiviteter, sammankomster och publicering i deras bloggar är alla tillgängliga alternativ för dem också. Nedan är listan över priser som passar dig.

 • 1 månad - 29.95 USD / månad
 • 3 månader - 19.98 USD / månad
 • 6 månader - 16.66 USD / månad
 • 12 månader - 12.50 USD / månad

Hur kan jag betala?

SDC accepterar kredit- och betalkort, samt kontanter och överföring av pengar. Webbplatsen håller med om olika betalningsmetoder online, men du bör först kontakta personalen. De har en tillmötesgående och lyhörd kundservice, som mer än gärna hjälper och hjälper dig med dina behov. Tveka inte och kommunicera med dem idag.

Spännande funktioner i SwingersDateClub tillgängliga för dig!

Medlemmar kan ansluta och upptäcka vänner, kärlek och sexuella partners med hjälp av webbplatsens många funktioner. Du kan se vem som är online, ordna din sökning och lagra dina sökval medan du gör det. Du kan också delta i olika speed dating -evenemang som anordnas av webbplatsadministratörerna.

Resedelen på SwingersDateClub -webbplatsen är den mest användbara och en extra funktion du kan använda. I det här avsnittet kommer du att upptäcka fantastiska nya semesteridéer i swingervänliga platser och bli ansluten. Innan du planerar din semester kommer du att kunna prata med individer från din plats och lära dig mer om vad som händer. Du kan också leta efter möjliga kompisar innan du går ombord på ett flygplan. Fantastiskt, verkligen. Du kan planera och få se potentiella sexpartners med några klick.

Dessutom ger dessa funktioner och verktyg dig tillgång till alla dina medialternativ. SDC har också en integrerad messenger för omedelbar konversation, även om detta bara är tillgängligt för VIP -medlemmar. Du kan också använda chattrum för att utbyta dina filmer och foton, titta på andra användares sändningar med hjälp av Voyeur Cam -funktionen och gå med i swinger -grupper. Dessa gemensamma diskussionsforum och grupper är bra för att träffa nya människor.

swingersdateclub resor

Användares profiler

Du kan lära dig mer om andras konton i detta område. Därför kommer ditt medlemskap att identifiera dig i en av dessa tre grupper: ungkarl, gift eller företag. Varje användare måste lägga upp minst ett foto, men du kan publicera så många du vill och organisera dem i gallerier. Medlemmar kan välja att dölja sitt material från flödet och bara låta verifierade partners se sina foton.

Dessutom extraheras dina profilbeskrivningar från svaren och svaren du gav under den första registreringsprocessen. Som tur är kan du också ändra och redigera dessa beskrivningar, din adress, valda betalningsuppgifter och många andra.

För- och nackdelar med SwingersDateClub.com

FÖRDELAR:

 • Aktivt samhälle
 • Väl utformad och full av information
 • Det ser ut som en livsstilsmediasida
 • Funktioner lyser
 • Bästa profilerna
 • Massiva användares databas
 • Sexig men samtidigt lärorik
 • Fantastiska fester och evenemang
 • Bra kundsupport

CONS:

 • Inga videor
 • Behöver registrera dig och betala för att använda funktioner
 • Har inte pornografi

12 TOPP -anslutningar och sexdejtingsidor som liknar SwingersDateClub.com:

# 1 -  Adultfriendfinder

Adultfriend

Webbplatsen Adult Friend Finder är känd över hela världen. Det har mer än åttio miljoner medlemmar som önskar erotiska interaktioner med flera kvinnor. På samma sätt ger det många flirtiga relationer, till exempel tillfälliga kontakter, monogami, par, knullkompisar och många fler.

Det här är verkligen en utmärkt upplevelse som kryddar saker och ting i sovrummet, särskilt mellan öppna människor som är villiga att undersöka deras sexuella läggning. Slutligen är registrering relativt stressfri och okomplicerad, så medlemmarna avslutar den på mindre än fem minuter.

Här är fullständig recension av AdultFriendFinder.

FÖRDELAR:

 • Registreringen är gratis och snabbt
 • Medlemmarna på webbplatsen är aktiva i att leta efter avslappnade kopplingar
 • Massor av alternativ när det gäller kommunikation
 • Att titta på videor och visa bilder är gratis
 • Du kan skriva bloggar och delta i en gruppkonversation
 • Appen är tillgänglig för nedladdning och kompatibel med både iOS- och Android-enheter

CONS:

 • Antalet manliga medlemmar är större än kvinnorna
 • Begränsade alternativ för gratis baskonton

# 2 - HornyMatches

HornyMatches

En online sexdejtingsajt för vuxna som heter HornyMatches inkluderar deltagande medlemmar som söker efter casual dating och relationer. Dessutom hade människor inga problem med att söka tillfredsställande upplevelser här, som titeln på webbplatsen visar. Alla kan hitta sina bästa matcher och njuta av en sexig tid tillsammans så snabbt som möjligt. Dessutom är flera av dess tjänster uteslutande för premiummedlemmar, till exempel meddelanden, visning av personliga bilder och många andra. Men vissa funktioner är vanligtvis tillgängliga för gratis medlemmar.

Här är fullständig recension av HornyMatches.

FÖRDELAR:

 • Enkel design men väldigt lätt att använda
 • Aktivt samhälle
 • Responsiva medlemmar
 • Hjälpsidan är tillgänglig för att tillgodose problem, problem och många fler
 • Registrering är gratis och lätt att förstå
 • Det finns många medlemmar inom alla områden

CONS:

 • Vissa medlemmar rapporterade falskt konto.

# 3 - Flirt.com

flirt.com

Flirt är en dejtingsajt som har fått ett anmärkningsvärt rykte när det gäller vardagliga uppkopplingar och tydliga relationer sedan 2009. Under årens lopp har många människor litat på denna webbplats och tjänat miljoner medlemmar runt om i världen. Webbplatsen erbjuder en tre dagars provperiod för medlemsabonnemang och låter människor uppleva vad Flirt kan erbjuda. Om det inte är tillfredsställt ger det ett tillfredsställelsesgarantiprogram att medlemmarna får full återbetalning. Dina uppgifter och annan känslig information är skyddad här eftersom den strikt implementerar anti-scamm-funktioner och säkerhetsförfaranden hela tiden. Alla dina erfarenheter här i mötet med tillfälliga sexuella möten och uppkopplingar är skyddade.

Klicka för a fullständig recension av Flirt.com

FÖRDELAR:

 • Mer än en miljon medlemmar runt om i världen
 • Många medlemmar söker aktivt en online -dag idag
 • Låg kostnad på provavgiften
 • Olika nationaliteter och sexualitet är välkomna
 • Med låsta meddelandefunktioner kan du radera automatiskt inom 24 timmar
 • Verifieringsprocessen används för misstänkta medlemmar

CONS:

 • Skicka och ta emot meddelanden är endast för betalda medlemmar

# 4 - Vara stygg

vara stygg

Vara stygg har lockat många användare över hela världen. Det verkar som om det är som alla andra vanliga dejtingsajter. Men faktiskt riktar det sig mest till dem som letar efter avslappnade kopplingar, cybersex-partners eller båda. Detta har vädjat till många människor, särskilt de som vill vara diskreta med sina sexuella äventyr.

Eftersom webbplatsen inte är särskilt strikt under registreringen lade de till en funktion för att motverka eventuella falska profiler. De har ett helt säkert läge där endast konton som verifieras kan skicka ett meddelande till dig. Ett annat är det grundläggande läget där om du slår på det automatiskt kommer det att blockera konton som flaggats på grund av misstänkt beteende.

FÖRDELAR:

 • Massmeddelandesystem
 • Många medlemmar
 • App tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Liveaviseringar kan vara irriterande
 • Omdirigera länkar som presenteras som webbplatsfunktion

# 5 - BDSMDatum

bdsmdate -inloggningar

Visst känns det smaskigt så härligt bra. Här i BDSMDate kan du hitta tusentals män och kvinnor som älskar smutsigt och kinky sex. Njut av nöjet att skicka flirtiga meddelanden till din framtida slav när du tittar på direktuppspelade videor. Lyckligtvis kan du vara anonym på den här webbplatsen eftersom registreringsprocessen inte innehåller några påträngande frågor eller konfidentiella detaljer. Trots att webbplatsgränssnittet har likheter med den andra webbplatsen där ute, är det väldigt öppet och visar tydligt några mobilvänliga alternativ.

Här är en fullständig granskning av BDSMDate.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen har amerikanska och brittiska versioner
 • Registreringen är gratis
 • Fokuserar på lokala kinks och BDSM
 • Fler kvinnliga medlemmar jämfört med män

CONS:

 • Alla medlemmar vill knulla
 • Återkommande automatisk betalning

# 6 - 2 fan 

2 jävla navigering

Om du är trött på de enkla dejtingapparna som inte ger dig det resultat du behöver kan den här webbplatsen svara. 2Fuck är helt nytt för vuxen dejting, men det har redan fått miljoner användare, ett relativt betydande antal. Sajten liknar andra sociala medieplattformar och ger dig flera alternativ för att interagera och kommunicera med andra användare.

Kolla in 2Fuck recension.

FÖRDELAR:

 • Massor av användare
 • Design och gränssnitt är tilltalande
 • Att gå med är gratis

CONS:

 • Kan vara dyrt
 • Sekretessen är låg

# 7 - EasySex

Lätt sex

Snabb sex och tillfredsställelse av sexuella uppmaningar är vad folk söker just nu; därför erbjuder vissa webbplatser sådan bekvämlighet för människors liv. Det inkluderar Easysex.com, där vuxna samlas från hela världen för att hitta sin perfekta matchning. Här uppmuntras avslappnade anslutningar och relationer utan strängar starkt, och medlemmar dömer eller diskriminerar inte andra. Alla är välkomna att använda denna webbplats oavsett vad din sexuella eller könsorientering är.

EasySex -recension här.

FÖRDELAR:

 • Registreringen är gratis
 • Användare av den här webbplatsen kan lägga till foton för sig själva för att öka sina profiler
 • Kvinnor är fria att använda webbplatsen och dess funktioner
 • Det finns sexleksaker du kan köpa
 • Det riktar sig till flera typer av relationer och anslutningsarrangemang

CONS:

 • En betald prenumeration krävs för att få tillgång till dess funktioner fullt ut

# 8 - Passion

passioncom

Lustfull, lekfull och passionerad, det här är bilderna och videorna som kommer att välkomna dig när du besöker Passion. Sann mot sitt namn kommer webbplatsen att ge dig det sensuella sexuella äventyret du har letat efter. Sajten har vuxit dag för dag och har behållit en hög andel aktiva användare.

En fullständig recension Passion.com här.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är lätt att navigera; mycket användarvänligt
 • Massor av aktiva medlemmar
 • De flesta av de aktiva medlemmarna är riktigt passionerade

CONS:

 • Ingen mobilapplikation
 • Begränsad tillgång för gratis medlemmar

# 9 - Fling.com 

fling join

Fling är en av de mer kända platserna när det gäller dejting och kontakter. Det har ett rekord på mer än 3 miljoner besökare varje dag. När du besöker webbplatsen hälsas du med tydliga bilder och videor. Du får möjlighet att träffa personen som väckte ditt intresse eller bara göra det online. Cybersex är också en välkommen inställning i Fling.

FÖRDELAR:

 • 3-månaders garanti
 • Mängd aktiva användare dagligen
 • Stimulerande gränssnitt

CONS:

 • Inget matchningsschema
 • Funktioner kan vara överväldigande för nybörjare
 • Ingen app

# 10 - Swing LifeStyle 

swinglifestyle

SLS eller allmänt känd som Swing LifeStyle är en USA-baserad webbplats som ger swingers den bästa plattformen för att utforska, expandera och uppleva swinger-livsstilen. Dess populära tagline, "Start Your Sexual Revolution" visar hur entusiastiska människorna bakom denna webbplats beträffande icke-konventionella relationer och byte av partners.

Mer om Swinglifestyle.com.

FÖRDELAR:

 • En av de äldsta webbplatserna tillägnad swinger-livsstilen
 • Medlemmar är mycket aktiva varje dag på webbplatsen
 • Många evenemang planeras i större städer
 • Det finns tillgängliga listor över swingerklubbar över hela landet som referens

CONS:

 • Endast Premium-medlemskap låter dig skicka meddelanden till människor

# 11 - ALT.com 

alt.com hem

ALT.com är en plattform för individer som deltar i okonventionella typer av intima relationer och intimitet. Denna webbplats erbjuder alternativ som du definitivt inte kan upptäcka på den mest populära plattformen på internet idag, med allt från ovanliga fetischer till okonventionella drömmar. Upplev den erotiska glädjen av okonventionellt sex. Tillhandahåller raunchy träldomsex, BDSM, äventyrlig sex, romantiska älskare, djupaste önskningar, swingers, sexdating och många fler.

full granskning av ALT.com.

FÖRDELAR:

 • Aktiva medlemmar söker avslappnade möten
 • Användarbasen är stor
 • Gratis medlemskap på webbplatsen är tillgängligt

CONS:

 • Gränssnitt och design är ganska förvirrande
 • Begränsade funktioner för gratis konton

# 12 - Xdating

XDating logga in

Xdating är en annan dejtingsajt som erbjuder avslappnad rolig tid med likasinnade. Visst, den här webbplatsen ger också alla som är intresserade av one-night-stand för att ordna möten direkt. För att inte nämna, det använder ett matchande system som tar med kompatibla medlemmar och matchar dem för att göra initiala anslutningar.

Så om föreslagna matchningar överensstämmer, kommer kommunikationsfunktionerna på webbplatsen att hjälpa till att gräva djupare anslutningar. Faktum är att datum på denna webbplats är mycket lätta att uppnå. På bara några ögonblick pratar du redan med en slumpmässig person som senare kommer att bli en ångande konversation.

Fullständig XDating.com recension här.

FÖRDELAR:

 • Bilder kategoriserade för att göra matchningen mer exakt och exakt
 • Funktionerna är nästan som Tinder-appen
 • Kartor fungerar som enkel åtkomst för att hitta intressanta medlemmar
 • Livekamera sex är tillgängligt
 • Premiummedlemmar har särskild uppmärksamhet och erkännande på webbplatsen

CONS:

 • Datorgenererade profiler rapporteras som ett av dess problem
 • Begränsad sökningskapacitet

slutord

SwingersDateClub är en mycket pålitlig webbplats som du kan överväga att utforska när som helst från och med nu. Du kan också läsa om och diskutera allt som rör sex här. Tips för kvinnlig njutning och hur du tar upp dina svängande vanor till din mest älskade kompis finns här direkt på fingertopparna. Dessutom erkänner SDC vårt livs strävan efter att vara glad, nöjd och glad - sexuellt, intellektuellt och känslomässigt. Och jag tror att SDC identifierar, identifierar och uppfyller alla dessa.

Dessutom är tjänsten välkomnande för personer i alla färger och etniciteter och stödjer HBT -grupper. Tjänstens främsta mål är att föra samman individer som vill utbyta sexuella möten, resa och driva sexuella intressen. Mer så är sidan väl utformad och perfekt för dem som älskar denna nisch eller de som planerar att börja göra det. Så vad väntar du på? Gå in och skriv SwingersDateClub.com i din webbläsare idag och upplev svängning på ett positivt sätt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början