Uppdaterad: 20 maj 2022

Sudy

URL: https://www.sudy.app/

Visa 11 socker dating webbplatsalternativ för Sudy.app

sudy.app

Kanske är du en rik man eller kvinna som letar efter något företag med en sexig, ung partner ... eller kanske är du den unga och attraktiva individen som vill vara i ett förhållande som ger dig materiella fördelar, aka att vara involverad i sockerpappor eller mammor. Vilket av dessa som är tillämpligt för dig, då är den bästa lösningen att du börjar utforska socker dejting plattformar som Sudy.app. Många av dessa platser är utmärkta i sitt jobb för att överbrygga klyftan mellan sockerpappor / mammor och spädbarn. Sudy är en av de bästa sockerwebbplatserna för alla som söker den här typen av förhållande.

Vad är Sudy och är det bara för sockerdating?

Sudy är en av de välkända sajterna för sockerrelationer och kan nås via stationära webbläsare eller mobiltelefoner. Att ha varit runt sockerdatingvärlden sedan 2018 har de sedan dess fått mer än 3 miljoner användare och räknar. Med ett imponerande könsförhållande och funktioner är det en plattform med mycket potential för dem som bedriver resan till sockerrelationer och livsstil.

Registrering och granskning av Sudy.app

Att registrera sig för ett konto på Sudy är snabbt och enkelt. Nya användare måste registrera sitt namn, årsinkomst, yrke och en giltig e-postadress och sedan skriva några kreativa rader i avsnittet "Om mig". Efter att ha följt dessa registreringssteg kan du omedelbart börja använda din profil eftersom Sudy inte behöver verifiering. Men notera att de har ett sätt att påpeka din profils legitimitet genom att använda ett verifieringsmärke som ska placeras på din profil så att andra medlemmar vet att du är en riktig och verifierad person. När det gäller medlemmarna och platserna kommer de flesta från Amerika och vissa delar av Europa även om Sudy finns i många olika länder också. Precis som många andra dejtingsappar låter Sudy dig söka efter användare / profiler baserat på deras profil, offline / online-status och plats. Sudy använder ett poängrankningssystem där du kommer att rankas baserat på antalet "Socker" eller "Glamourrankar" du får. Det är Sudys helt egen valutaversion som kommer att betalas kontant. För att kunna kontakta och kommunicera med andra medlemmar måste du utnyttja deras betalda medlemskap. I slutet av allt gör miljön det enkelt och bekvämt för interaktionen mellan både Sugar Daddies och Sugar Babies.

Fördelar nackdelar

FÖRDELAR:

 • Mobilappen är lätt att navigera
 • Enkel registrering
 • Verifieringsmärken för att säkerställa profilintegritet
 • Stor användarbas
 • Bra förhållande mellan kvinnor och män

CONS:

 • Meddelanden kräver ett betalt medlemskap
 • Sugar daddies abonnemang är dyrt
 • Profilvisningen blir ibland långsam

Om du är ganska ny med sockerdating eller sådana förhållanden kan de tillgängliga plattformarna göra dig förvirrad. Oroa dig inte eftersom den här artikeln hjälper dig att väga alternativen och välja redan från början. Djupgående recensioner kommer att ges på varje webbplats eftersom dessa testas och utförs bra för sockerpappor och spädbarn. Dessa 11 dejtingsajter för socker är definitivt värt din tid och uppmärksamhet - alla har samma mål att få likasinnade människor tillsammans, men naturligtvis med sina unika egenskaper.


11 socker dating webbplatser liknar Sudy.app:

# 1: Adultfriendfinder

adultfriendfinder main

AdultFriendFinder grundades 1996 och har blivit en häftklammer i nästan alla vuxnas lista över go-to-webbplatser om de vill prova online dating. Att vara en av de tidigaste online-dejtingsajterna som finns, har AFF varit stolt över att föra samman människor, särskilt de som för närvarande söker efter partners att dela sexuella aktiviteter med. Om du letar efter avslappnade förbindelser som uppkopplingar, eskorter eller till och med sockerförhållanden där du kan dra nytta av dina sockerpappor eller mammor i utbyte mot sällskap och sex, väntar AFF på dig. Det har över 40 miljoner medlemmar och räknar så att du inte kommer att ha svårt att leta efter människor som vill ha samma sak som du. AFF har gjort dejting på nätet enklare med sina kommunikationsverktyg och interaktiva funktioner, och har fått utmärkelser för sina utmärkta tjänster. Den har ett effektivt matchningssystem som hjälper dig att träffa likasinnade människor så att du kan uppfylla dina sexuella önskningar och fantasier. Oavsett dina sexuella preferenser och orientering är du alltid välkommen på den här webbplatsen och kommer säkert att njuta av varje bit av det. Deras registreringsprocess är lite längre men var säker på att stegen är alla nödvändiga för att AFF ska känna dig och har en kärna av dina intressen och preferenser för mer kortfattade matcher. AFF är känt för många för sitt säkra, tillförlitliga och effektiva tillvägagångssätt gentemot online dating och kontakter. Det är öppet för olika nischer, så vad du än letar efter kommer du säkert att hitta dem på Adultfriendfinder.

FÖRDELAR:

 • Stor profilbas
 • Bra sökalgoritmer
 • Interaktiva verktyg
 • Massor av andra underhållningsalternativ
 • Multifunktionell gratisversion.

CONS:

 • Strips romantiken
 • Inte helt gratis

# 2: Söker.com

söker arrangemang

Om du är en man eller kvinna som letar efter ekonomiska fördelar, är SeekingArrangement.com rätt matchmaking-webbplats, som har utformats exklusivt för rika individer. Webbplatsen har mer än 10 miljoner medlemmar över hela världen och är för närvarande den största dejtingsajten för sockerförhållanden. Seeking.com fungerar perfekt för män och kvinnor som säkert letar efter ett pengar och materialbaserat förhållande - sockerbarn som vill ha ekonomiskt stöd och de sockerpappor som tar hand om dem i utbyte mot lite sex och sällskap. Trots sin spännande natur fungerar Seeking.com precis som alla andra online-dejtingsidor. Du kan ladda upp bilder, skriva bios eller introduktioner om dig själv eller söka efter medanvändare som letar efter samma sockerförhållanden. Med tanke på sockerpapparnas karaktär genomgår de flesta manliga användare en strikt inkomst- och säkerhetsverifiering eftersom en sockerpappas ekonomiska status är mycket viktig. Bakgrundskontroller görs också i stor utsträckning. Även om detta kan verka mycket, är dessa alla fördelaktiga för både sockerbarn och pappor / mammor. Sammantaget är webbplatsens funktionalitet tilltalande. Gränssnittet är enkelt och elegant, allt är snabbt och det finns inga irriterande popup-fönster.

Kolla vår granskning och alternativa webbplatser för SeekingArrangement.

FÖRDELAR:

 • Enkelt men effektivt gränssnitt
 • Enkel registrering
 • Bra förhållande mellan kvinnor och män

CONS:

 • De mest fördelaktiga funktionerna är endast för betalda användare

# 3: Dating.com

dating.com

Dating.com hävdar att huvudmålet är att få singlar från olika platser för att starta seriösa relationer. Att gå med på den här webbplatsen är väldigt enkelt och problemfritt. När du besöker webbplatsen kommer du att se dess hemsida där du kan börja registrera dig för ett konto. Du kan registrera dig manuellt eller använda ditt Google-konto, beroende på vilket som passar bäst för dig. Olika kommunikationsverktyg och unika funktioner erbjuds av Dating.com, så att medlemmarna kan använda webbplatsen och ansluta. Deras hemsida visar ett galleri med medlemmars profiler och ordnas utifrån dina valda preferenser under registreringsprocessen. Du kan också använda sökknappen. För kommunikation erbjuder de grundläggande chattar, videosamtal och meddelanden så att du kan slå på dem som har fångat din uppmärksamhet. De har också alternativet "Let's Mingle" som gör att en medlem samtidigt kan skicka inledande meddelanden till sina valda medlemmar, och det kan antingen bjudas in att umgås eller bjuda in dem till chatt eller videosamtal. En sak som skiljer Dating.com från de massor av dejtingsajter som är tillgängliga just nu är att de ger bort den fräscha, avslappnade och livfulla känslan. Du behöver inte fylla i frågeformulärsposter under registreringsprocessen. Bara några klick här och där, och du är redo att gå. Oavsett om du letar efter nya vänner, relationer eller bara någon du kan tillbringa sexig tid med, du kan hitta dem alla på den här webbplatsen.

Här är vår Dating.com recension.

FÖRDELAR:

 • Olika medlemskap
 • Befolkningen består mestadels av män
 • Enkel registrering
 • Gratis konto skapande

CONS:

 • Några falska profiler

# 4: Ashley Madison

ashleymadison

Ashley Madison grundades för mer än 18 år sedan och är perfekt för öppensinnade människor som vill vara i nya, fräscha och spännande relationer med partners som inte bryr sig om civilstånd och andra faktorer. Till skillnad från de flesta dejtingsajter som riktar enskilda individer till att bilda ett nytt förhållande med främlingar, är AshleyMadison.com gjord för människor som redan är engagerade, vare sig det är i pojkvän-flickvän, eller till och med redan gift. Ashley Madison erbjuder möjligheten för alla människor som vill träffa andra människor av olika skäl. Det kan vara de rika killarna som vill hitta attraktiva unga kvinnor eller unga kvinnor som vill vara under vård och stöd av äldre män eller kvinnor. Det är i grunden en social nätverkstjänst för vuxna som letar efter en anslutning. Tjänsten riktar sig till personer som är gifta eller i ett förhållande som vill hitta affären. Webbplatsens befolkning består mer av framgångsrika män från 35 år och uppåt, medan unga damer är från 20 år och äldre, så Ashley Madison är väldigt relevant och användbar om du vill starta dina sockerrelationer och livsstil.

Känn dig fri att kolla vårt fullständig Ashleymadison recension här.

FÖRDELAR:

 • Enkel registrering
 • Problemfri registreringsprocess
 • Att skicka meddelanden är gratis för kvinnor
 • Har en mobilapp för både iOS och Android

CONS:

 • Posers lurar in på platsen då och då

# 5: EmilyDates

emilydater

En australiskbaserad dejtingsajt där singlar har en klar förståelse för vad de förväntar sig av sina potentiella matchningar, EmilyDates är känd, pålitlig och förbättras kontinuerligt dag för dag. Den har en tillräckligt stor databas som fortfarande växer, har ett fantastiskt koncept som stöder sockerdating och fungerar bra för både sockerpappa och spädbarn. Varje medlem har sina krav tydligt angivna i sina profiler så att alla vet vad de kan förvänta sig och vet om du är en bra matchning till en kollega. Det går snabbt, gratis och enkelt att registrera sig på EmilyDates. Bara några minuter när du skapar din profil kan du omedelbart börja ansluta till andra som letar efter samma sak som du. EmilyDates genomför också strikta verifierings- och säkerhetsåtgärder för att säkerställa att alla är under deras skydd trots vad som händer. Förmodligen det bästa med den här webbplatsen är deras fantastiska bluffskydd, vilket inte är så fokuserat på de flesta är dejtingsajter vi har stött på. Webbplatsen tillåter sina användare att fritt kommunicera via olika metoder: chattar, e-postmeddelanden, samt snabbmeddelanden. Om du vill se din sockerpappa eller baby personligen kan webbplatsen till och med hjälpa dig att ställa in och organisera mötet eller datumet.

FÖRDELAR:

 • Prisvärd avgift
 • Bra servicekvalitet
 • Smarta funktioner och funktioner
 • Massor av kommunikationsverktyg tillgängliga

CONS:

 • Några falska profiler
 • Andra tjejer tar sig tid att svara

# 6: SugarDaddyMöte

sugardaddymeet

SugarDaddyMeet är en nischdatingwebbplats som erbjuder sina tjänster för vackra unga kvinnor och rika mogna män. Denna sockerdatingsida driver sin verksamhet endast i de 20 rikaste länderna. Sedan lanseringen sedan 2007 har den fått över 2 miljoner användare och räknat. Det finns inga specifika krav för att gå med på webbplatsen, men du måste verifiera din profil och dina foton genom att ladda upp nödvändiga dokument. Efter att ha verifierats får du ett särskilt verifieringsmärke som visar att du har tagit det här steget och att du är en riktig person och inte bara någon falsk profil. Med tanke på webbplatsens karaktär är det helt naturligt att det tar lite tid och uppmärksamhet att bygga din profil på SugarDaddyMeet. Du behöver inte oroa dig för SugarDaddyMeet är det aktivt modererad för att säkerställa användarnas säkerhet och hålla bedragare ute. Även om det finns många funktioner tillgängliga för gratisanvändare, finns det fler fördelar med att ha Premium-versionen som att skicka meddelanden, snabbchattfunktioner, erbjuda initiala presenter till potentiella matchningar och använda avancerade sökfilter. Detta borde vara allas intresse för sockerdating och att njuta av utomjordisk kul med uppenbara och överenskomna fördelar, särskilt ekonomiska och sexuella behov. Det handlar om kemi och dra nytta av roliga tider. Kraft, pengar, ungdom och skönhet? Om du har dem, flagga dem på SugarDaddyMeet och det kan bara förändra ditt liv med några få klick.

FÖRDELAR:

 • Massor av tillgängliga funktioner för gratisanvändare
 • ”Let's Meet” -funktioner som fungerar som någon roulette-maskin
 • Chattrum tillgängliga
 • Lätt att använda gränssnittet
 • Användarvänlig navigering
 • Solid verifieringssystem

CONS:

 • Några problem i iOs mobilapp
 • Inget videochattalternativ
 • Gratisanvändare har ett begränsat antal sökningar

# 7: Whats YourPrice

vilken pris


Om du vill hitta de bästa sockerbebisarna och papporna på internet är detta en måste-besök-webbplats. Trots att det var en ganska ny plattform efter att ha gjorts 2010 har What's Your Price skott upp i popularitet. Webbplatsen har en stor befolkning av medlemmar från USA, med cirka en miljon användare, och fortsätter att växa för varje dag som en online-auktionswebbplats. Webbplatsen är mycket användarvänlig, med färre alternativ för att göra användare förvirrade. Gratisanvändare har inte heller mycket funktionalitet, och när det gäller betalda användare, kommer de till jobbet till hands - gör bud och initierar kontakt direkt. Även om det bara finns en minimal uppsättning funktioner på den här webbplatsen, är den byggd med lysande mönster som ser bra ut och har alternativ som är ganska grundläggande men användbara. Webbplatsen kommer också med 24/7 kundsupport och många andra former av adressering av frågor som kan komma upp. Registreringen kan göras snabbt eftersom det bara är några detaljer som behövs innan du kan skapa ditt konto. När du är klar kan du omedelbart börja surfa på webbplatsen och förbättra din profil så att den blir mer attraktiv för andra användare, vilket garanterar fler matchningar och datum.

Läs mer om WhatsYourPrice & dess alternativa webbplatser.

FÖRDELAR:

 • Lägg bud för datum
 • Ingen prenumerationsavgift
 • Massor av attraktiva singlar
 • 24 / 7 kundsupport

CONS:

 • Ganska nytt koncept
 • Ingen mobilapp
 • Dyra priser

# 8: Hemliga fördelar

hemliga fördelar

Hemliga fördelar är en av de bästa platserna för dem som vill utforska den spännande världen av socker pappa dejting. Sedan 2015 har miljontals sockerpappor och spädbarn använt hemliga fördelar för att hitta äventyr och sällskap och skapat unika arrangemang som ömsesidigt uppfyller båda parter, särskilt när det gäller de ekonomiska och sexuella aspekterna. Kärnan i den här webbplatsen ligger på deras webbplatsnamn - medlemmar som registrerar sig här är engagerade eller vill engagera sig i relationer där de får många fördelar. För sockerpappor kan de enkelt hitta vackra och sexiga följeslagare som de kan skämma bort med pengar och materiella saker i utbyte mot någon form av relation och massor av sex. Sockerbarn kan också förvänta sig stöd från dessa sockerpappor och uppfylla deras behov och önskningar. När det gäller säkerhet bryr sig webbplatsens administration om medlemmarna. Användare kan verifiera sina foton och få ett speciellt verifieringsmärke på sina profiler. Registreringsprocessen på plats är enkel och problemfri. Det tar cirka fem minuter och den första registreringen är gratis. Det är viktigt att ange ditt kön, ålder, lösenord, e-postadress och plats innan du kan gå vidare till nästa steg. Kommunikationsverktygen på SecretBenefits är ganska begränsade till meddelanden och delning av foton med dina gillade användare. Du kan dock inte skriva meddelanden till alla du vill; du måste använda sina betalda tjänster för att göra det.

FÖRDELAR:

 • Sexiga sockerbebisar på deras profillista
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Verifierade profiler
 • Gratis för kvinnor, betalt för pappor

CONS:

 • Några robotar på plats
 • E-postabonnemang är svårt att avbryta
 • Ingen mobilapp ännu

# 9: VictoriaMilan

Victoria Milan-medlemmar

Victoria Milan är en diskret webbplats för gifta, för dem som vill ha spänning och att krydda sina liv och för dem som inte vill fastna i ett sexlöst äktenskap. Även om det huvudsakligen riktar sig till affärer, är det också hem för användare som söker sockerrelationer. Om du vill träffa sockerpappor eller barn och börja meningsfulla och fördelaktiga relationer med dem, är Victoria Milan det bästa stället för dig. Vissa användare här letar också efter den oskyldiga online-flörten för att krydda sin vardag, medan andra vill ha en verklig passionerad affär med likasinnade människor. Denna vuxna dejtingsajt erbjuder chatt, e-post, avancerade sökningar och mer. Du kan hitta någon nära dig eller leta efter attraktiva användningsområden från hela världen. Med Victoria Milan finns det ingen anledning att oroa sig för att fångas under dina avslappnade dating-eskapader, eftersom det lovar att hålla all din information privat och säker. När det gäller webbplatsens säkerhet och integritet är det ingen som slår Victoria Milanos omfattande ansträngningar för att hålla sig på topp och göra användarna glada och säkra. När det gäller registreringen kan du enkelt göra det på bara några minuter och sedan börja din resa för att engagera dig i affärer eller sockerförhållanden. Webbplatsen har också unika funktioner som "panik-knappen" där du kan trycka på den och hela gränssnittet kommer att omdirigeras till en mindre misstänkt och SFW-plattform. AnonymousBlur finns också, vilket ytterligare döljer din identitet vilket är bra men om du vill ha fler matchningar är det ett måste att du har en vänlig och inbjudande uppsättning bilder i din profil.

Här är en fördjupad granskning av Victoria Milan.

FÖRDELAR:

 • Snabbregistrering
 • Överkomliga priser
 • Tungt för säkerhet och anonymitet
 • Likasinnade matchningar baserat på dina preferenser

CONS:

 • Automatisk prenumeration är aktiverad som standard
 • Endast betalda medlemmar kan chatta

# 10: Socker pappa

sugardaddy.com


Namnet på den här sockerdatingsidan säger allt - det skickar ett mycket tydligt meddelande om vad det handlar om. Gör inget misstag om det, SugarDaddy.com har en av de mest igenkännliga och minnesvärda domänerna i alla sockerdatingsplattformar som vi känner till. Registreringsprocessen var trevlig och snabb, de minimala standardfrågorna för sockerdating krävdes för att besvaras och du kan enkelt fortsätta att slutföra din profil när du har gjort verifieringsstegen. Du kan också ladda upp ett foto eller vägra att ladda upp det. Icke desto mindre betonar Sugar Daddy.com att profiler med fantastiska foton får mycket mer uppmärksamhet och svar från andra användare. För icke-betalande medlemmar kan de redan göra mycket och njuta av funktioner även utan att betala. Men naturligtvis, precis som alla andra dejtingsajter där ute, får premiummedlemmar ha det bästa - funktion, kommunikationsverktyg och matchningar. Men till skillnad från andra socker dejtingsajter, den här kräver socker barn att betala för medlemskap. Vi har varit vana vid att bara se sockerpappor tjäna pengar men här måste även de sockerbarn som behöver mest pengar och någon form av stöd betala. Trots detta finns det fortfarande många användare som är villiga att spendera och njuta på plats. Matchning är enkelt med deras effektiva algoritmer och system, så du kommer att ha det bra på SugarDaddy.com.

FÖRDELAR:

 • Rimliga priser
 • Obegränsade foton kan laddas upp
 • Icke-betalande användare kan svara på meddelanden från betalda medlemmar
 • Mobiloptimerad

CONS:

 • Begränsade betalningsmetoder
 • Icke-betalande medlemmar kan inte skicka meddelanden
 • Ingen mobilapp

# 11: RichMeetBeautiful

rik möter vackert

Rich Meet Beautiful grundades 2017 och är en av de snabbast växande dejtingsidorna för socker, med positiva recensioner och en stor användarbas för rika och elitsinglar som letar efter deras perfekta matchning. Den här webbplatsen syftar till att ansluta de rika sockerpappaindividerna i världen med sina vackra sockerbarnpartners. Rich Meet Beautiful projiceras mot män och kvinnor med olika bakgrund och nettovärde som alla vill ha samma sak - kärlek och sällskap, en relation med ömsesidig respekt, intellekt, kärlek och passion. Registreringsprocessen på Rich Meet Beautiful är extremt enkel och smidig. Allt du behöver göra är att fylla i ditt användarnamn, e-postadress, kön, lösenord och födelsedag, och allt detta är gratis. Det finns ingen tidsbegränsning - du kan använda detta gratis medlemskap för alltid. För att få full tillgång till dess funktioner behöver du dock Premium-medlemskapet. Premium-medlemskapet behövs för att skicka meddelanden till andra medlemmar, så det skulle vara bättre om du börjar söka efter potentiella datum eller matchningar och sedan fortsätta att få betalt medlemskap när du har valt att specifika användare ska kontakta.

FÖRDELAR:

 • Stor användarbas mestadels i Europa
 • Avancerad sökning och filter
 • Generöst gratis medlemskap
 • Moderna mönster
 • Verifierade medlemmar

CONS:

 • Ännu inte tillgängligt i USA
 • Ingen mobilapp

Slutsats

Sugar daddy webbplatser och appar som Sudy är speciellt utformade för de rika och attraktiva att möta och etablera de ideala relationer som de vill ha, vare sig det är långsiktigt seriöst eller avslappnat, utan kopplingar. Förhållandet är ömsesidigt fördelaktigt eftersom både sockerpappa och sockerbarn är på förhand med vad de vill ha och vad de kan ta med till bordet, vanligtvis kommer dessa att vara mer fokuserade på ekonomiska och sexuella aspekter, eftersom dessa två alltid kommer att träffas när vi pratar om sockerförhållanden.

Även om jag har täckt en hel del socker dejting webbplatser. Men min personliga TOPP 3 skulle definitivt vara:
# 1 - Söker.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Observera det inte alla sockerpappor är gamla miljonärer letar efter älskarinnor eller affärer. De kan också vara medelålders män som är ekonomiskt stabila men inte extremt rika. Framgångshistorier är också vanliga där sockervaddar och sockerbarn äntligen förlovas eller gifter sig, så det är inte omöjligt att ha ett lyckligt slut och verkligen leva ut sitt bästa liv med hjälp av dessa sockerdatingsidor. Även om det finns många sådana webbplatser där ute idag, som någon som vill ge sig ut i den här världen eller behöver den för att fungera bättre, vill du veta det bästa av dem där ute, så du kan bara kolla in den här artikeln och prova de listade sajterna och vem vet, kanske du hittar det bästa sockerförhållandet runt hörnet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början