Uppdaterad den: 25 september 2022

Söker granskning av arrangemang

URL: https://www.seeking.com

Visa 12 socker dejtingsajt alternativ för Seeking.com

söker arrangemang

(Uppdaterad januari 2021) - Om du letar efter en annan typ av roligt i dejtingvärlden, kan sockerdating vara den perfekta för dig och Seeking.com kan hjälpa dig mycket! Sockerdating kan vara lite kontroversiellt för vissa eftersom det i grund och botten är ett ekonomibaserat förhållande men trots det har det gått från att bara ha sockerdatum på grund av en gemensam vän till var det är nu - på onlineplattformarna, trivs som alla andra typer av datum som innebär att det finns en bred marknad för denna typ av dateringsarrangemang. Du kan till och med hitta din livstidspartner i sockerdatingsvärlden.

Vad handlar det om arrangemang?

Så om du är den typ som gillar dejting som i allmänhet baseras på ens ekonomiska behov eller kapacitet, finns det många legitima webbplatser som jag kan rekommendera för dig att starta ditt sockerdate-äventyr. Hittills finns det redan hundratals och hundratals socker dejtingsajter som har etablerats men bara ett fåtal av dem måste trivas med den intensiva konkurrensen som finns online, inte bara för socker dejtingsajter utan för alla dejtingsajter i allmänhet.

En av de bästa dejtingsajterna för socker är Seeking.com (aka Seeking Arrangement). Webbplatsen lämnar ingen information dold. Det är i förväg vad webbplatsen faktiskt handlar om - inget krångel, inget bete med vad som helst, inga anspråk. Det visar dig omedelbart att de handlar om sockerdating och de som är intresserade av att söka efter sockerpappor / mammor eller sockerbarn. Deras öppenhet har varit en av deras starka sidor. Du kan lägga in din profil hur mycket du är villig att spendera eller om du är en sockerbarn, du kan lägga det belopp du behöver och vart pengarna ska gå - vare sig det är för din undervisning för att studera eller bara för designerbaren du Jag har kollat. Din profil innehåller exakt allt du vill ha eller vad du kan erbjuda, du kan till och med ange om sex är på eller utanför bordet.

Den här webbplatsen har varit i socker dejting branschen redan länge så du kan verkligen säga att de är experter på att tillgodose behoven hos sina användare. Du kan till och med ladda ner deras app om du vill ha den på mobilen. Att registrera sig till webbplatsen är gratis men du kan också välja att ha ett Premium- eller Diamond-medlemskap som är porten för massor av förmåner. Om du har ett betalt medlemskap kan du redan ta emot meddelanden, din profil är markerad och du blir prioriterad i sökningar och du kan till och med förbättra din integritet, till exempel den valfria profilbilden om du vill gå inkognito, och detta är bara för att nämna några av de många förmåner som webbplatsen har i beredskap åt dig.

Seeking.com gränssnitt & webbplats känsla

Gränssnittet på webbplatsen är avsiktligt gjort för att vara enkelt och lätt att navigera för att de potentiella sockerpapporna ska kunna bläddra igenom det. Om du är orolig för att bli lurad, Söker arrangemang har verifierat användarnas konton. Deras moderatorer har verkligen arbetat med att rensa bort falska konton för att bli av med bedragare och till och med för att förhindra prostitution.

söker arrangemangsmedlem

Det kan tyckas att webbplatsen bara är begränsad till de som är heteroseksuella, men det du inte vet är att om du bara surfar, ännu mer, skulle du inse att webbplatsen också är för dem som har homosexuella preferenser.

Du kommer verkligen inte ha några problem att använda Seeking.com eftersom du när som helst också kan besöka webbplatsens blogg om hur du bygger en stark profil eller hur du kan behålla din vistelse på webbplatsen säker och trevlig. Webbplatsen är verkligen ett paradis för sockerpappor eftersom det finns många sockerbarn på denna webbplats. Inte bara kan du hitta kontakter eller avslappnade datum, men du kan också hitta medlemmar som har intresse av långvariga relationer.

Söker arrangemangets främsta och nackdelar

FÖRDELAR:

 • Stor population av både män och kvinnor
 • Öppenhet
 • Stark integritet och säkerhet
 • Enkelt gränssnitt

CONS:

 • Förfarande för profilverifiering kan vara tråkigt
 • Appversionen är endast tillgänglig i Google Play

12 Sugar Daddy / dejtingsajter som Seeking.com:

# 1 - Adultfriendfinder

Adultfriend

Om ditt huvudsyfte är att leta efter avslappnade kopplingar kommer den här webbplatsen aldrig att svika dig. Du kan dock ha tur och hitta någon för ett seriöst förhållande också. Webbplatsen tillgodoser ett brett utbud av olika dateringsarrangemang. Du kan ange exakt vad du letar efter för att begränsa dina sökningar, men du har alltid möjlighet att utforska.

Att navigera på webbplatsen är som en promenad i parken eftersom webbplatsen ger dig alla de grundläggande funktionerna på en dejtingsajt. Mer än att kunna hitta ett lämpligt datum eller en anslutning, kan du också hitta vänner på den här webbplatsen. Medlemmarna är så aktiva att du kan gå med i grupper och interagera med människor i realtid. Men de flesta av dess kostnadsfria funktioner innebär inte privat interaktion. Om du känner behov av att ta upp din konversation och gå privat, måste du uppgradera ditt konto.

Detta är förmodligen en av de bästa platserna att besöka nu när det finns protokoll för social distansering. På grund av varje könspositiv atmosfär kan du känna lika mycket spänning live på webbplatsen som om det vore den riktiga saken. AdultFriendFinder är också en fristad för dig som letar efter sockerbarn. De unga utgör de flesta aktiva användare av webbplatsen.

För mer djupgående recension av Adultfriendfinder, klicka här.

FÖRDELAR:

 • Öppen för alla sexuella uttryck
 • Stor medlemsbas
 • Mycket aktiva användare
 • Yu har aldrig slut på saker att göra

CONS:

 • Fler män än kvinnor

# 2 - Ashley Madison

ashleymadison app

Den här webbplatsen har rykte om sig som ”affärssidan”. Tja, det stannade bara mot deras slogan som bokstavligen säger ”Livet är kort. Ha en affär." Även om Ashley Madison höll fast vid deras "affärer" -märkning har det också utvecklats genom åren för att tillgodose andra kunders behov. De tjänar inte längre huvudsakligen till dem som är gifta och bara vill få några snabba kontakter eller en övernattning, de utökar sin räckvidd för de av er som är i ett öppet förhållande, eller de av er som bara utforskar olika dejtingsarrangemang . För kvinnorna är sajten helt gratis för dig. Men för männen, även om det finns gratisfunktioner på webbplatsen, behöver de flesta intressanta funktioner betalas.

En mer omfattande Ashley Madison-granskning kan läsas här.

FÖRDELAR:

 • Foton kan laddas upp diskret
 • Gratis registrering
 • Vänligt och enkelt webbplatsgränssnitt

CONS:

 • Deras app är inte särskilt användbar
 • Användarna är inte särskilt mycket filtrerade

# 3 - Dating.com

dating.com registrering

Denna webbplats har fått beröm från hela världen. Webbplatsen har blivit en hit på grund av dess vänliga gränssnitt och de många framgångshistorier som började genom den.

Den har en app som du kan använda som är lika effektiv som webbplatsen, men du kanske märker att inte alla funktioner på webbplatsen redan finns i appen. Registrering är enkelt, du kan ditt Google-konto och till skillnad från andra webbplatser som har en tråkig profilprocess kan du hoppa över några av de utrymmen som de ber dig fylla i. Men om du vill verka intressant måste du fylla i dessa eftersom det kommer att visas i vårt personliga flöde.

Det finns ett antal sätt för dig att interagera, du kan välja att göra privata meddelanden och chatta. Du har också möjlighet att interagera med många människor samtidigt, eller om du vill kan du videochatta personen. Du kan inte undvika att irritera människor i dessa typer av plattformar så Dating.com ger dig också möjlighet att blockera den irriterande användaren.

Intresserad av mer information - här är Dating.com recension.

FÖRDELAR:

 • Mycket bra användargränssnitt
 • Du får verkligen vad du betalat för
 • 2018 års Customer Choice Awardee

CONS:

 • Appen är endast tillgänglig för Android-användare

# 4 - Vara stygg

goda riktiga tjejer

Det här är som allt-i-ett-typ av dejtingsajt. Den har nästan alla nischer som andra dejtingsajter kan ge dig. Webbplatsen erbjuder dig olika nivåer och sätt att interagera med andra användare. Du kan ha möjlighet att sikta igenom de människor du kan interagera med, vare sig bara de som är verifierade eller inklusive de som inte är det - vilket i princip är alla.

Om du är intresserad av kvinnor rekommenderas denna webbplats för dig eftersom de flesta aktiva användare på denna webbplats är kvinnor. Detta förväntas dock på något sätt eftersom det finns funktioner som är gratis för kvinnor men mot en avgift för män.

BeNaughty har också lanserat sin mobilapp om du föredrar det på dina enheter som är fullt fungerande. Webbplatsen har ett mycket enkelt gränssnitt och knappar är också lätta att hitta vilket är vänligt för användare i alla åldrar.

En hel granskning av Benaughty.com kan ses här.

FÖRDELAR:

 • Appen är tillgänglig för både Android och iOS
 • Massor av gratis funktioner
 • Billigare avgifter jämfört med andra webbplatser

CONS:

 • Irriterande direktmeddelande
 • Annonser på plats kan vara störande

# 5 - SugarDaddie

sugardaddie-1

Bli inte avskräckt av webbplatsens föråldrade fasad, eftersom SugarDaddie i mer än ett decennium varit i nischdatingindustrin med förtroende kan skryta med sina många framgångsrika matchhistorier. Även med bara ett gratis medlemskap kan du redan kontrollera och bläddra bland medlemmarnas profiler. Registreringen tar bara några minuter. Du behöver bara fylla i viktiga detaljer för din profil. Du kan ange ditt intresse där, oavsett om det handlar om ett seriöst långvarigt förhållande eller bara för ett rent sockerdatum. För dig som ivrigt söker efter sockerpappor / mammor, kan du enkelt hitta dem på den här webbplatsen eftersom webbplatsen har ett lägsta avkastningsavdrag.

Du kan bara använda deras meddelandefunktion om du använder ditt konto och betalar för det. Detta är vad de gör för att filtrera bort bedragare och falska konton för att interagera med legitima användare. Specialfunktioner på denna webbplats inkluderar att träffa din match. I grund och botten matchas din profil med andras och du har möjlighet att klicka på "JA" eller "NEJ" på den profil som föreslås för dig. Din chans att möta en bättre match är en högre kvalitetspoäng. Att få en uppgradering av din profil kommer också att öka din kvalitetspoäng eftersom du kan njuta av alla dess funktioner.

FÖRDELAR:

 • Ingen automatisk fakturering
 • Stort medlemskap och aktiviteter på plats
 • Kräver inte känslig information vid profilering

CONS:

 • Ingen app tillgänglig
 • Föråldrad design

# 6 - Vad är ditt pris

vilken pris

Denna webbplats är en egen nisch. Bortsett från sin lockande webbplatsfärg, har den också sin olika inställning. Om du letar efter ett datum i WhatsYourPrice kan du bättre ta med dig ditt konkurrenskraftiga A-spel. Webbplatsen är auktionsbaserad och den högsta budgivaren vinner kvinnan. Under budgivningen kan andra göra motbud. Kvinnor kan också erbjuda sitt föredragna belopp. Kort sagt beror datumet du kan få på de pengar du kan erbjuda.

När du letar efter det perfekta datumet kan du begränsa dina sökningar genom filtren. Du kan välja åldersgrupp, funktioner och till och med hur mycket pengar de borde få.

FÖRDELAR:

 • 24 / 7 Kundtjänst
 • Enkelt och transparent
 • Enkelt kreditköp

CONS:

 • Ingen månadsavgift
 • Icke-medlemmar kan inte bläddra igenom användarprofiler

# 7 - SugarDaddyForMe

sugardaddyform

du kanske inte ser det vanliga eleganta utseendet på andra sockerdatingsajter i SugarDaddyForMe men du bör inte bedöma det utifrån det. Precis som alla andra socker dejtingsajter, är detta gjord för de vuxna män med räkningar att spara, och för unga vackra kvinnor som vill bli bortskämda och bortskämda. Webbplatsen är bokstavligen öppen för någons utforskning eftersom du kan bläddra bland användarnas profiler, titta på deras bilder och till och med se vem som är online även utan att registrera dig. Det är som deras teaser för dig. När du väl har registrerat dig kan du inte låta bli att uppgradera för att få ett guldmedlemskap för ännu bättre tjänster och funktioner.

Till skillnad från andra socker dejtingsajter där gratis medlemmar inte kan meddela, tillåter SugarDaddyForMe meddelanden även till icke-betalande medlemmar. En av dess specialfunktioner är Weekendplaneraren där du kan visa dina planer för helgen. Du kan till och med ange din nuvarande status oavsett om du sover, upptagen eller ledig. Du kan också schemalägga samtal du får baserat på ditt önskade schema. Det har ett stort medlemskap så att du säkert hittar det du letar efter.

FÖRDELAR:

 • Gratis profilbläddring även för icke-medlemmar
 • Ljud- och videochattrum
 • Detaljerad profil och profildelning

CONS:

 • Dyra premiumpaket
 • Ingen profilmatchning

# 8 - Elite singlar

elitsinglar

Detta är för dig som inte bara letar efter sexuell orgasm utan också den intellektuella orgasm. Elite Singles är känt för att vara den ledande dejtingsajten för utbildade singlar. När du väl har blivit medlem på den här webbplatsen matchas du inte bara intellektuellt utan också ekonomiskt.

Registreringen kan ta dig ett tag eftersom det har en längre process än vanligt. Webbplatsen matchar dig inte bara när det gäller gillar och ogillar. Den har en djupgående matchningsalgoritm som undersöker användarens personligheter.

Precis som andra dejtingsajter är Elite Singles inte alla gratis. För att du ska kunna låsa upp funktioner som meddelanden eller bildvisning måste du betala.

Du kan kolla mer om EliteSingles och det är 10 liknande webbplatser här.

FÖRDELAR:

 • Datadrivet matchningssystem
 • Omfattande profiler
 • Bekväm att använda och navigera
 • App tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Extremt riktad marknad
 • Inget sökalternativ
 • Lång verifiering

# 9 - MillionaireMatch

miljonärmatch

Vid första titt ser du kanske inte den här webbplatsen som en sockerdatingsida men du kan hitta många kvinnor som letar efter ett sockerdatingsarrangemang.

Om du inte är ny på den här typen av webbplatser skulle du veta om MillionaireMatch eftersom den har etablerat sin trovärdighet efter att ha börjat i sockerdatingsfältet 2001. Det har ett rykte att ha rika och kända personer som medlemmar på webbplatsen. Trots webbplatsens namn behöver du inte nödvändigtvis vara miljonär för att kunna gå med.

Det är faktiskt gratis att registrera sig på webbplatsen. Men om du faktiskt är miljonär är du mer än välkommen att gå med på webbplatsen. Webbplatsen har en "certifierad miljonär" för dem som verkligen är miljonärer. Du behöver bara genomgå verifieringsprocessen och om du har klarat processen kan du nu enkelt hitta den av sockerbarn som filtrerar sina sökningar med den statusen.

Interaktion på webbplatsen kan vara en utmaning eller de som är i gratis medlemsläge men om du redan har uppgraderat till guldmedlemskap kan du enkelt kommunicera på webbplatsen. Det har också en Forum-flik som är till stor hjälp, särskilt om du är nybörjare på webbplatsen och du precis har börjat utforska den. MillionaireMatch har också en applikation för dem som föredrar det på mobil.

Av de många år som webbplatsen har körts kan du säga att den redan har gjort plats för många framgångsrika berättelser.

FÖRDELAR:

 • Verifierade profiler
 • Live Miljonär Match Counselor
 • Enkel Facebook-inloggning

CONS:

 • Appversionen har inte alla funktioner
 • Ingen videochatt
 • Kan vara dyrt

# 10 - Sudy

sudy.app

Sudy är en appbaserad eftersom den följer den nuvarande svepdynamiken i andra dejtingsappar. Du kan lätt säga att Sudy är gjord av människor med erfarenhet av online dating-området och till och med med sockerdatingarrangemang. Den är utformad för att du snabbt ska kunna navigera i den och matchningar kan svepas åt höger eller vänster beroende på om matchen är ett ja eller nej för dig.

Om du är en vuxen man, som deras målmarknad, kommer du att dras med hur det presenterar sina tjänster för dig. Denna plattform är verkligen byggd för dig eftersom befolkningen i sockerbarnen är fyra gånger mer än sockerpapparnas. Du behöver inte riktigt oroa dig för tävlingen.

Dess huvudsida visar omedelbart tillgängliga sockerbarn som du eventuellt kan matcha med. I likhet med andra sockerdatingsplattformar kan du uppleva Sudys alla funktioner om du är betalande medlem.

FÖRDELAR:

 • Du kan gå i inkognitoläge
 • Verifierade märken för att undvika falska konton
 • Du kan kontrollera kontaktuppgifterna för din match
 • Flera säkerhetsåtgärder för användarna

CONS:

 • Dyr
 • App kraschar
 • Mycket begränsade gratistjänster

# 11 - MissTravel

miss resa

Om du reser men du inte har någon att utforska nya platser med kan det här vara platsen för dig. Fröken resor är för sockerbarn som vill resa men som är lite utom budgeten, och för sockerpappor som också vill resa men behöver företag. Bara den perfekta matchen!

Denna webbplats liknar alla andra dejtingsajter, men istället för att betala studielån eller ge utsläppsrätter kommer fördelarna som gratis resor runt om i världen. Allt du behöver göra är att investera i att göra din profil tilltalande för den marknad du vill locka.

Webbplatsmatchningen fungerar inte som magi och du kan inte bli överväldigad av idén att omedelbart resa. Eftersom webbplatsen visar de allmänna och detaljerade aspekterna av användarprofilerna måste du se till att du lär känna dina potentiella resekompisar.

FÖRDELAR:

 • Avancerade sökfunktioner
 • Höga medlemsaktiviteter
 • Snabb och enkel registrering
 • Värt det pris du betalar

CONS:

 • Ingen app tillgänglig
 • Begränsade specialfunktioner

# 12 - Rich Meet Beautiful

Detta är en av de nyligen etablerade sockerdatingsidorna som startade först 2017. Men trots att den är ny kan du redan se att den har gjort sin väg till verksamheten. Startade i Europa och nu har det redan många medlemmar i USA.

Rich Meet Beautiful fokuserar inte bara på Sugar Daddy - Sugar baby girl relationship. Det är också öppet för sockermommor som vill att sockerbabyleksaker ska förstöra.

Om du besöker webbplatsen kommer du omedelbart att märka elegansen på deras hemsida, till skillnad från andra äldre konkurrenter som har en föråldrad sida. Att navigera genom webbplatsen är också enkelt, du hittar enkelt de knappar du behöver som faktiskt är till hjälp för dem som inte är särskilt tekniska.

FÖRDELAR:

 • Massor av gratis funktioner
 • Detaljprofiler
 • Appen finns i både Android och iOS

CONS:

 • Falska profiler och bedragare
 • Medlemskapet är fortfarande inte så stort

Det sista ordet

Söker arrangemang och dessa 12 andra webbplatser är bara några av de bästa platserna för att uppnå dina vildaste sexuella och relationsdrömmar. Beroende på ditt behov finns det alltid en webbplats som gärna tillgodoser den. Och trots vad de säger att pengar inte kan köpa lycka, kan det ge dig en sockerbarn, och det är ungefär samma sak.

Om du frågar mig vilken sida eller vilka webbplatser jag rekommenderar från de 12 nämnda ... Du kan verkligen försöka:
# 1 - Adultfriendfinder;
# 2 - Recension - AshleyMadison;
# 3 - och naturligtvis Söker Arrangemang.

Ha det bra att spendera lite $$ och koppla ihop dig med några underbara kycklingar!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början