Uppdaterad: 5 december 2021

fuckbook

& 12 (Bästa) Sexdatingwebbplatser som liknar Fuckbook.com

URL: https://www.fuckbook.com

Visa mig 12 alternativ för Fuckbook.com

jävla bok

Webbplatsen själv

Genom att bara se namnet kan du omedelbart berätta vad den här webbplatsen handlar om. Fuckbook är i grunden Facebook för dem som letar efter avslappnade sexuella möten. Så rakt ut är detta inte webbplatsen för dem som letar efter några seriösa romantiska relationer. Det finns dock fortfarande ett fåtal lyckliga som faktiskt hittade kärleken i sitt liv på den här webbplatsen. Det liknar namnet Facebook eftersom det också fungerar som en social nätverkssajt.

Att utforska platsen är precis som en promenad i parken. Gränssnittet liknar andra sociala nätverkssajter så de flesta knappar och flikar är lätta att hitta och lätt att förstå. Att registrera sig på webbplatsen är också ganska enkelt eftersom det bara kräver få detaljer. Fuckbook har många medlemmar som lanserades 2009. Sedan dess har det vuxit till en miljonmedlemsplats med tusentals aktiva medlemmar dygnet runt. Dess popularitet har varit utbredd över hela världen så mer än bara numret, du får variation med den här webbplatsen.

Registrering och registrering

Att registrera sig med Fuckbook är helt GRATIS! Processen är så snabb och enkel att själva registreringen tar bokstavligen bara sekunder. När du är på registreringssidan kommer du att bli ombedd att tillhandahålla några grundläggande uppgifter som ditt kön, dina preferenser, ålder, användarnamn, e-postadress och lösenord. Därefter kommer du att behöva verifiera ditt konto via det e-postmeddelande du har angett, vilket tar några minuter. Förutom detta måste du också komma överens om deras villkor, sekretesspolicy, precis som på andra webbplatser, och deras Icebreaker-program.

Efter att du godkänt villkoren och andra policyer kommer du att skickas till en sida där du kan skapa och pumpa upp din profil. Du kommer att bli ombedd att tillhandahålla ytterligare personlig information som din födelsedag, plats och en profilbild du väljer. Om du inte verkar göra din profil just nu kan du alltid hoppa över processen och bara komma tillbaka till den senare. Sedan kan du börja utforska webbplatsen.

Det bör dock noteras att det finns omdirigeringar som på något sätt inte ser ut som om det är en del av webbplatsen men faktiskt är det. Fuckbook är anslutet till några av dessa webbplatser, och du kommer omedelbart tillbaka till Fuckbooks hemsida.

meddelandehantering

Meddelanden kommer att vara den allra första funktionen som du kommer att leta efter på webbplatsen eftersom det finns många användare du bara inte kan vänta med att interagera med. Men precis som alla andra webbplatser har Fuckbook sin andel av botanvändare. Det som är bra med det är att botanvändare är ordentligt markerade med ett "C" vilket gör det enkelt för dig att sikta igenom det.

När du förstår botanvändarna kan kommunikationen vara väldigt smidig. Du kan välja att få ett e-postmeddelande när du får ett meddelande. Det här alternativet kan vara till nytta eftersom webbplatsen inte har någon mobilapplikation så det håller dig uppdaterad.

Andra sätt att kommunicera på webbplatsen inkluderar privata meddelanden och snabbmeddelanden, skicka virtuella presenter och dela privata foton med andra användare.

Funktioner i Fuckbook

Fuckbook erbjuder flera unika funktioner som gör din vistelse på webbplatsen roligare. Följande är några av dessa specialfunktioner:

 • Tjejer

Om du vill ha mer action och underhållning är det här funktionen för dig. Detta är förmodligen en av de mest använda funktionerna på webbplatsen. Du kan se Live Cams i sidofältet. När du klickar på den omdirigeras du till en annan webbplats som heter Fuckbook shows. Där kan du se föreställningar av moget och amatörinnehåll.

 • Isbrytare

Som tidigare nämnts i registreringsavsnittet måste du under registreringen komma överens om webbplatsens Icebreaker-funktion. Konsekvensen av att acceptera den nämnda funktionen gör att Fuckbook kan kontakta andra personer för dina räkning. De kommer att använda din profil för att leta efter potentialer och initialt kommunicera med dem. Men endast användare med premiummedlemskap kan läsa dessa meddelanden.

 • Bloggen

Precis som på andra webbplatser, vuxna eller på annat sätt, är bloggavsnittet alltid en måste-besök-webbplats eftersom det finns många saker du kan lära dig därifrån. Men om du är stor på skrivsidan kan du också dela dina tankar på bloggen så att människor kan njuta av dem. Andra saker du kan se i bloggen är en inbjudan till ett möte, slumpmässiga tankar och funderingar av människor och till och med deras personliga upplevelser. Du kan gilla och kommentera inläggen om du vill.

 • Anslagstavlor

Om du känner till Pinterest-brädor liknar den här funktionen. Du kan skapa din egen tavla genom att lägga upp dina foton, ordna dem efter kategorier och fästa dem på tavlan. Förutom dina foton kan du också fästa foton och inlägg från andra användare. Om du är stor i sekretessfrågor kan du helt enkelt ändra sekretessinställningen på din anslagstavla. Du kan se och besöka dina brädor när du besöker din profil.

 • Matcher

En av webbplatsens bästa funktioner är matchningarna. Medan vissa av dejtingsidorna bara har manuell utforskning av möjliga partners, begränsar Fuckbook det åt dig. Matcherna de tillhandahåller baseras på din profil så ju mer omfattande din profil är desto större är chansen att få den partner du letar efter. På menyraden kan du se matchningsfliken och klicka på den för att se dina matchningar. Om du inte är nöjd med de som tillhandahålls kan du alltid fortsätta din utforskning med sökfältet där det finns fler filter tillgängliga.

Säkerhet och trygghet

Din personliga information är helt säker enligt webbplatsens krav. Sedan det lanserades har det inte funnits några större problem när det gäller deras integritet och säkerhet. Precis som alla andra sociala webbplatser behåller webbplatsen dock fortfarande allmän information om dig, mestadels relaterad till dina webbplatsaktiviteter. Du kan också se att webbplatsen är en del av intressebaserad annonsering online så att du kan förvänta dig annonser som är relaterade till din användning av webbplatsen. Webbplatsen har faktiskt en omfattande säkerhets- och sekretesspolicy som du kan läsa i deras villkor och sekretesspolicy.

Bra och dåligt om Fuckbook.com

FÖRDELAR:

 • Lätt att använda gränssnittet
 • Prisvärd medlemskap
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen

CONS:

 • Tunga annonser
 • Irriterande omdirigeringar

Andra 12 sex dejtingsajter som Fuckbook.com:

# 1 - Adultfriendfinder

Adultfriend

Adult Friend Finder är en av de mest populära och besökta dejtingsidorna per datum. Webbplatsen har mer än 80 miljoner användare från hela världen, så det är aldrig ett problem att ha någon att interagera med - oavsett vilken tid det är. Att leta efter en sexpartner är en av de enklaste sakerna du kan göra på webbplatsen på grund av antalet medlemmar den har.

FÖRDELAR:

 • Etablerad webbplats med gott rykte
 • Massor av vägar att uttrycka sig
 • Brett utbud av alternativ

CONS:

 • Inget matchande system
 • Påfyllningskostnader

# 2 - 2 fan

2 jävla navigering

Om du är trött på de vanliga och grundläggande dejtingsapparna som inte ger dig det resultat du behöver, kan den här webbplatsen ge dig svaret. 2Fuck är ganska nytt för vuxen dejting sfären men det har redan fått miljontals användare vilket är ett relativt stort antal. Webbplatsen liknar andra sociala medieplattformar och ger dig ett antal alternativ för att interagera och kommunicera med andra användare.

FÖRDELAR:

 • Massor av användare
 • Design och gränssnitt är tilltalande
 • Att gå med är gratis

CONS:

 • Kan vara dyrt
 • Sekretessen är låg

# 3 - Ashley Madison

Ashley-Madison

Ashley Madison är känt för sitt varumärke och är en av de mest populära platserna i branschen. Det har taggats som en otrohet dejtingsajt. Trots sitt varumärke uppmuntrar det gifta män att ha utomäktenskapliga affärer genom att tillhandahålla en plattform för det. På grund av denna oortodoxa tjänst som den tillhandahåller har Ashley Madison vunnit så mycket popularitet att det har medlemmar över hela världen. Det har blivit en fristad för gifta personer som letar efter anslutningar online.

Här är en utökad Ashley Madison recension.

FÖRDELAR:

 • App tillgänglig för iOS och Android
 • Webbplatsens layout är mycket tilltalande
 • Prisvärd betalning

CONS:

 • Ingen matchande algoritm
 • Profilerna är inte omfattande
 • Inget community på plats

# 4 - Nämen hallå

Nämen hallå

Wellhello är en online vuxen gemenskap full av heta och stygga människor. Medlemmar på webbplatsen är inte bara singlar som letar efter kärlek utan inkluderar även par som har ett okonventionellt förhållande och sexuella arrangemang. Det här är verkligen webbplatsen för dem som utforskar deras sexuella förmåga och preferenser eftersom webbplatsen har olika alternativ att välja mellan. När det gäller registrering har webbplatsen en enkel tvåstegsregistrering som bara kräver din grundläggande information.

Kolla in mer info om Hej här.

FÖRDELAR:

 • Många människor att välja mellan
 • Mycket aktiva medlemmar
 • En snabb och enkel registrering i två steg

CONS:

 • Videochattfunktionen är endast för premiummedlemmar
 • Förekomst av falska profiler
 • Tungt i annonser

# 5 - Passion.com

passioncom

Lustful, lekfull och passionerad, det här är bilderna och videorna som välkomnar dig när du besöker Passion. Trots sitt namn kommer webbplatsen att ge dig det sensuella sexuella äventyret du har letat efter. Webbplatsen har ökat dag för dag och har behållit en hög andel aktiva användare.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är lätt att navigera; mycket användarvänligt
 • Massor av aktiva medlemmar
 • De flesta av de aktiva medlemmarna är riktigt passionerade

CONS:

 • Ingen mobilapplikation
 • Begränsad tillgång för gratis medlemmar

# 6 - GetItOn.com

getitoncom

Get It On är en webbplats som har sitt avancerade matchningssystem att skryta med. Detta är förmodligen en av de bästa fördelarna som webbplatsen har jämfört med andra liknande plattformar. Mer än bara att se andra användares namn och bild kan du se kompatibilitetsprocenten du har med den andra personen.

FÖRDELAR:

 • Avancerat matchningssystem
 • Överst på raden sök- och filtreringsalternativ
 • 3-månaders garanti

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Medlemmarnas profiler verifieras inte

# 7 - Adult Friendfinder

swapfinder

En av de populäraste platserna om du letar efter avslappnade sexuella möten. Eftersom webbplatsen är öppen för alla kön och sexuella preferenser, kommer du sannolikt att hitta din perfekta matchning. Mer än den mycket accepterande miljön när det gäller kön är många användare också öppna för pardelningsarrangemang.

Kolla mer om swapfinder & dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Det finns många medlemmar
 • Mängd kinks och fetischer
 • Avancerat sökverktyg

CONS:

 • Ingen app
 • Mycket begränsade betalningsalternativ

# 8 - Badoo

Badoo

Badoo har inriktat sitt varumärke på att vara ett socialt medianätverk som bara fokuserar på dejting med en twist av sexuella äventyr. Det har funnits i branschen i mer än ett decennium och har förblivit en av de mest besökta anslutningsplatserna i branschen. Hittills är majoriteten av medlemmarna unga vuxna, vilket bevisar att de har behållit sin målmarknad.

FÖRDELAR:

 • Många medlemmar
 • Mycket hög aktivitet på plats
 • Den har en app tillgänglig

CONS:

 • Tråkig fotokontrollprocess
 • Begränsad funktionsåtkomst

# 9 - XMatch

xmatch.com

XMatch är en av de mest besökta uppkopplingssidorna hittills. Det har vunnit popularitet på grund av sin framgångsrika koppling och dating matcher. Det är också en systersida för andra stora aktörer i branschen som Adult Friend Finder. Webbplatsen sipprar av allt sexuellt, du kan misstänka det som en porrsida. Det kan faktiskt vara en pornsite men en porrsida med en blandning av sociala nätverk på.

FÖRDELAR:

 • Omfattande profilering av medlemmar
 • Funktionell mobilwebbplatsversion
 • Mycket aktiva medlemmar

CONS:

 •  Andra grundläggande funktioner är endast för betalande medlemmar
 • Överlappning av medlemmar från systersidor
 • Ingen app tillgänglig

# 10 - FuckSwipe

jävla

Fuckswipe är en av de vuxna dejtingsajterna som lovar att ge dig en avslappnad anslutning i ditt område. Med sina år av existens i branschen har webbplatsen spelat in många framgångsrika möten genom den. Webbplatsens siddesign kan använda en viss uppdatering men den innehåller säkert mycket nakenhet. Du måste vara noga med att bläddra i den på offentliga platser, särskilt i ditt arbetsområde. Med bara några minuter att registrera sig på webbplatsen kan du utforska webbplatsen och leta efter potentiella partners.

FÖRDELAR:

 • Många likasinnade människor
 • Snabb och enkel registrering

CONS:

 • Det finns falska profiler
 • Alltid pressad att gå premium
 • Föråldrad sida

# 11 - Fling.com

Fling är en av de mer kända platserna när det gäller dejting och kontakter. Det har ett rekord på mer än 3 miljoner besökare varje dag. När du besöker webbplatsen hälsas du med tydliga bilder och videor. Utöver detta får du möjlighet att träffa den person som väckte ditt intresse eller bara göra det online. Att göra gärningen online är också välkommen på webbplatsen så att du kan cybersexa allt du vill.

FÖRDELAR:

 • 3-månaders garanti
 • Mängd aktiva användare dagligen
 • Stimulerande gränssnitt

CONS:

 • Inget matchningsschema
 • Funktioner kan vara överväldigande för nybörjare
 • Ingen app

# 12 - Vara stygg

goda riktiga tjejer

Vara stygg har lockat många användare över hela världen. Det verkar som om det är som alla andra vanliga dejtingsajter. Men faktiskt riktar det sig mest till dem som letar efter avslappnade kopplingar, cybersex-partners eller båda. Detta har vädjat till många människor, särskilt de som vill vara diskreta med sina sexuella äventyr. Webbplatsen har en extra funktion för att motverka eventuella falska profiler vilket är ett plus eftersom falska konton och bedragare har varit väldigt häftiga.

FÖRDELAR:

 • Massmeddelandesystem
 • Många medlemmar
 • App tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Liveaviseringar kan vara irriterande
 • Omdirigerar länkar

Att avsluta

Varje social media nätverkssajt kan vara en plats för att leta efter en potentiell anslutning eller avslappnad sexpartner. Många människor har lyckats söka efter partners i vanliga sociala nätverk. Men om du är den person som inte har lyxen att spara på att upptäcka om en person befinner sig i samma båt som du är, är platserna ovan din plats. Fuckbook är bara en av de många webbplatserna som ger dig människor som också är i avslappnade arrangemang. Det finns inget behov av att slösa bort din tid på att dechiffrera om den personen också är i avslappnade möten eftersom medlemmarna på webbplatserna som nämns ovan är alla intresserade av den typen av saker. Du kan alltid kolla in varje webbplats men vi har begränsat alternativen åt dig.

Om du har svårt att bestämma, här är mina personliga topp 3-webbplatser:

# 1: VuxenFrida
# 2: AshleyMadison.com
# 3: WellHello.com

Ha en blast!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början