Uppdaterad: 20 maj 2022

FriendFinder-X & 11 TOPSTA personliga webbplatser som liknar Friend Finder-X

Visa 11 alternativ för FriendFinder-x.com

Vad handlar det om?

vänfinderx Friend Finder-x är en av de välkända sajterna för dem som letar efter kopplingar och avslappnad sex. Det hanteras av Friend Finder Network tillsammans med dess andra plattformar. Eftersom det är under Friend Finder Network kan du förvänta dig att webbplatsen har många användare. Webbplatsen är inte bara utformad för singlar som letar efter kontakter eller avslappnad sex. Det finns också ett alternativ för par och grupper som är intresserade av olika sexuella inställningar. Webbplatsen är också öppen för alla sexuella läggningar och könspreferenser som finns. Webbplatsen har funnits i mer än två decennier och har genomgått en hel del förändringar och uppdateringar genom åren. Det har utvecklats från vad som tycktes vara en dejtingsajt till dess nu kända rykte om att vara en av de största uppkopplingssajterna.

Explicit är förmodligen ett av de mest passande adjektiv som kan användas för att beskriva webbplatsen. Det finns många erotiska foton och videor av medlemmar på webbplatsen. Du har alternativ för cybersex eller live-chattar. Det har också många funktioner för att interagera med möjliga anslutningar snabbt och enkelt.

Registrerar dig

Registrering i Friend Finder-x är en promenad i parken. När du klickar på registreringsknappen omdirigeras du till en sida. Där måste du fylla i formuläret som ber om några personliga uppgifter. Du kommer sedan att få en aktiveringslänk till den e-postadress som du angav då du har ditt konto.

En av få information som ställs är ditt kön, könspreferenser, eller om du registrerar dig som ensamstående, ett par eller som en grupp. Du måste också göra en kort introduktionsrubrik - detta hjälper dig att marknadsföra dig själv. Resten av den information som ställs är demografi.

Nästa gång du besöker webbplatsen har du möjlighet att använda ditt användarnamn och lösenord vid inloggning eller din e-postadress och lösenord.

Medlemmar

Friend Finder-x har taggats som en av de största medlemmarna i alla avslappnade kontaktannonser runt om i världen. Den skryter av miljontals medlemmar världen över och ett par hundra tusen aktiva medlemmar dagligen. Med dessa siffror kommer du aldrig att ta slut på potentiella kopplingar. Webbplatsen är kvinnodominerad så det är en fristad för kött hungriga män.

Ett relativt stort antal av dessa medlemmar är premiummedlemmar, vilket innebär att de är villiga att betala och kasta lite extra för ett äventyr. Det finns också många professionella modeller på webbplatsen för att underhålla andra. De är värd för vuxna videochattar och publicerar nakenheter. Du har möjlighet att gå med i deras klubb för full tillgång till deras foton och videor.

För större chanser att få en koppling kan du använda webbplatsens avancerade sökverktyg. Dess sökverktyg har många filter som du kan välja mellan för att begränsa dina val till dina preferenser. Du kan börja leta efter vem som är online just nu, efter plats eller efter de kinks du tycker om.  

Utrustning

Eftersom webbplatsen hanteras av Friend Finder Network kan du förvänta dig att webbplatsen är full av funktioner. Bortsett från de grundläggande kommunikations- och meddelandefunktionerna, här är resten av dess mer speciella funktioner:

 • Live Action

Det är här du kan hitta webbplatsens professionella modeller som utför. Uppenbarligen är vad dessa modeller visar upp erotiskt innehåll för vuxna. Verifierade medlemmar kan också sända via denna kanal.

 • Bloggar och gemenskaper

Med den här webbplatsfunktionen kan du lägga upp din egen artikel och interagera med andra användare och grupper. Du kan också kommentera andras bloggar. Det är här du lär dig mycket sedan medlemmar lägger upp sina livserfarenheter i detta forum - upplevelser inom och utanför Friend Finder-x som faktiskt är till hjälp i den verkliga världen.

 • Hot or Not

Detta är faktiskt ett spel av något slag. I en roulette visas bilder av den möjliga matchen och du kommer att betygsätta den om du hittar personen Hot eller Not. När du klickar på tummen som motsvarar ”Hot” skickas detta automatiskt till den personen. Å andra sidan, om du klickar på X-knappen som motsvarar "Inte", dirigeras du bara till nästa profil.

 • Sexakademi

Denna funktion är endast begränsad för guldmedlemmar. I Sex Academy får du lära dig många saker om sex och hur du får bättre sexuella upplevelser. Det finns olika ämnen om sex som du kan välja mellan beroende på ditt intresse.

 • Vuxna filmer

Om du inte klarar någon verklig personåtgärd har webbplatsen en funktion som låter dig titta på vuxna filmer. Du kan titta på så många filmer som du vill. Den här funktionen liknar andra webbplatser i gruppen Friend Finder Network.

Betalning och kostnader

Webbplatsen är lite över genomsnittet i priser jämfört med andra liknande avslappnade personliga webbplatser. Men med alla funktioner de tillhandahåller kan du verkligen få vad du betalat för. Webbplatsen tillhandahåller också många betalningsalternativ som kontanter, check, kreditkort eller autogiro.

Som gratis medlem finns det ett stort antal funktioner som du kan njuta av, men det finns fortfarande begränsningar för många funktioner också. Som guldmedlem kan du dock njuta av allt som webbplatsen kan erbjuda. Du kan köpa extra tokens som kan användas för modellerna.

Bra och dåligt Om FriendFinder-X

FÖRDELAR:

 • Det har ett användbart och effektivt betygssystem
 • Avancerade sökalternativ
 • Djupgående profilering

CONS:

 • Inget matchningssystem; gör-det-själv-matchning
 • Det finns tilläggskostnader även för premiummedlemmar
 • Ingen mobilapp tillgänglig

11 TOPPADA fritidsannonser som Friend Finder-X:

# 1 - 2 fan

2 jävla navigering

Den här webbplatsen har bra sociala nätverksvibbar, du kommer inte skrämmas av dess verkliga syfte. Gränssnittet är väldigt enkelt, det gör det så enkelt att navigera på webbplatsen. 2Fuck har miljontals medlemmar som också letar efter avslappnade kopplingar. Det är nästan omöjligt att inte få en match när du utforskar webbplatsen. En av de bästa förmånerna på webbplatsen är att de har många gratis funktioner för gratis medlemmar.

Klicka här för att läsa hela recensionen av 2fuck.com.

FÖRDELAR:

 • Stort medlemskap; många kvinnor
 • Snabb och enkel interaktion
 • Mobilapp tillgänglig

CONS:

 • Vissa annonser för "gratis" användare

# 2 - Adultfriendfinder

Adultfriend

AdultFriendFinder har förtjänat sin plats som en av de populära casual-anslutningssidorna eftersom den har funnits i branschen under en längre tid. Att vara en av de mer etablerade uppkopplingssajterna har den redan fått miljontals medlemmar. Det finns bara för mycket sex på webbplatsen. Det är bokstavligen en hybridporrsida och ett socialt nätverk som gör det lättare att interagera med andra användare och hitta en matchning.

AdultFriendFinder & dess utökade recension här.

FÖRDELAR:

 • Betrodda webbplats
 • App tillgänglig för både Android och iOS
 • Massor av medium för uttryck

CONS:

 • Fyll på kostnaderna
 • Grafiken på webbplatsen kan vara irriterande

# 3 - Ashley Madison

Ashley-Madison

När du hör Ashley Madison påminns du omedelbart om äktenskap utan äktenskap. Detta har varit webbplatsens varumärke i åldrar som överraskande fångade många användare. Efter nästan två årtionden i branschen har det inte bara tillgodosett gifta människor som vill ha en nattaffär. Det har också utvidgat sin marknad till singlar som älskar att ha avslappnade kopplingar.

Vill veta mer? Kolla in vår AshleyMadison recension.

FÖRDELAR:

 • Rent och lättanvänt gränssnitt
 • Stor användarbas med många aktiva användare
 • Hjälpsam medlemsåterkoppling i profilen
 • Omfattande profilering

CONS:

 • Frågan om säkerhetsbrott tidigare
 • Inga matchande algoritmer

# 4 - Vara stygg

goda medlemmar

Vara stygg grundades som en online dejtingsajt. Precis som de flesta dejtingsajterna har det också blivit en fristad för dem som letar efter avslappnade kopplingar. Det är en av de mest besökta dejtingsajterna med i genomsnitt 13 miljoner besök varje månad. Webbplatsen har också en app som är lika effektiv som deras webbplats. Du kan leta efter möjliga anslutningar när som helst. Om du fortfarande inte är övertygad om webbplatsen, har de en del på webbplatsen där användare lägger in vittnesmål om deras erfarenhet av webbplatsen. Du kanske kan mäta ditt engagemang med webbplatsen där.

FÖRDELAR:

 • Överkomliga priser
 • Enkelt och enkelt gränssnitt
 • Appen är tillgänglig för iOS och Android gratis

CONS:

 • Begränsade medier för kommunikation
 • Användarprofiler är inte särskilt omfattande

# 5 - Zoosk

zoosk

Zoosk har varit platsen för de unga singlarna som letar efter avslappnade kopplingar. Det tillhandahöll dock inte bara nattens tillfredsställelse för några av dess användare. Det finns många användare som faktiskt hamnade tillsammans i ett seriöst förhållande. En av webbplatsens högsta prioriteringar är verifiering av medlemmars profiler. Så du behöver inte oroa dig för mycket om vem du pratar med är en riktig person eller inte. 

FÖRDELAR:

 • Den har en app tillgänglig för både Android och Apple
 • Verifierade konton
 • Hög medlemsaktivitet

CONS:

 • Meddelandefunktionen är endast för premiummedlemmar
 • Webbplatsutseende kan använda en uppgradering

# 6 - Elite singlar

elitsinglar

Elite Singles är en populär dejtingsajt för dem som letar efter enskilda intellektuella och akademiker. Webbplatsen har inte lika många medlemmar jämfört med andra webbplatser med liknande mål eftersom den har en mer specifik marknad. Detta är dock en bra sak för dem som inte vill spendera så mycket tid på att gå igenom varje profil en efter en. Dessutom tillhandahåller webbplatsen faktiskt matchningar som den anser är kompatibla med dig baserat på din profil. Dess matchningssystem är baserat på det personlighetstest som du måste ta gratis.

Elite singlar och dess alternativs här.

FÖRDELAR:

 • Matchande system
 • Den har en app som fungerar såväl som webbplatsen
 • Massor av smarta människor

CONS:

 • Lång profilprocess
 • Kan vara dyrt
 • Du måste betala för att kunna se bilderna på dina matcher

# 7 - Match.com

match.com

Den här webbplatsen är för dem som fortfarande är sönderrivna om de ska hoppa in i det seriösa förhållandet eller bara hoppa på från en buss till en annan för nattens anslutning. Match ger dig det bästa från två världar. Trots att han redan har varit i branschen i mer än två decennier har Match bibehållit sitt gränssnitt och funktioner för att passa den generation den tjänar. Det har en lika fördelning av manliga och kvinnliga medlemmar. Du kommer säkert att njuta av att utforska webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Mobilappen är gratis att ladda ner
 • Hög medlemsaktivitet
 • Registreringen går snabbt och smidigt

CONS:

 • Meddelanden är endast för premiummedlemmar
 • Inget profilverifieringssystem
 • Skickar många meddelanden

# 8 - eHarmony

eharmony sida

eHarmony är en dejtingsajt som använder kompatibilitetsmatchningsalgoritmer för att begränsa dina alternativ. Webbplatsen är ursprungligen avsedd att ge dig en perfekt livstidsmatchning. Grundat av en psykolog, gräver det i något djupare än vad som möter ögat, därav kompatibilitetssystemet. Men när du tittar på andra recensioner kan du se att webbplatsen inte bara ger långvarigt partnerskap. Vissa partier har hittat vänner och till och med kopplingar för natten på sajten. Webbplatsen har många medlemmar som den kan erbjuda dig olika uppsättningar matchningar varje dag.

FÖRDELAR:

 • Systematisk matchningsalgoritm
 • Den har en app med alla webbplatsfunktioner
 • Massor av betalningssystem

CONS:

 • Långa och tråkiga kompatibilitetsfrågor
 • Få medier för att kommunicera
 • Du kan bara se profiler med dina matchningar

# 9 - Gott om fisk

massor av fisk

Denna webbplats är en av banbrytande webbplatser som erbjuder att hitta kärlek till ensamstående. Det har fortsatt att utvecklas genom den föränderliga tiden. Hittills har Plenty of Fish (POF) vunnit så mycket popularitet över hela världen. Det har miljontals medlemmar som är mansdominerade. Många av medlemmarna är specifika med sin avsikt att gå med på webbplatsen och du kan se en handfull bara leta efter avslappnade datum och inte nödvändigtvis de allvarliga grejerna. Till skillnad från andra webbplatser är det gratis att kommunicera i POF oavsett om du är premiummedlem eller inte. Den har också en app som är kompatibel med både Android- och iOS-användare.

FÖRDELAR:

 • Massor av gratis tjänster / funktioner
 • Överkomligt pris
 • Automatisk utloggning efter inaktivitet under en tid

CONS:

 • Vissa människor kan vara falska
 • Skrivbordsversionen är lite överväldigande

# 10 - Passion.com

passioncom

Passion är en av de första dejtingsajterna som lanseras på nätet. Det har etablerats sedan slutet av 90-talet. Webbplatsen har fått många medlemmar under de långa åren som den har funnits och skryter med de många framgångshistorier som startade från webbplatsen. Trots att den ursprungligen lanserades som en dejtingsajt, har den innoverat och tillgodosett människor som letar efter olika arrangemang inklusive anslutningar.

FÖRDELAR:

 • Passar alla dejting och sexuella preferenser
 • Etablerad webbplats
 • Massor av aktiva medlemmar

CONS:

 • Webbplatsen kan vara överväldigande
 • Kan vara lite förvirrande

# 11 - Whiplr

Whiplr är en plats för dem som letar efter kopplingar med kinks. Det är praktiskt taget en budbärare med kinks baserat på deras branding. Whiplr är en app som riktar sig till människor som, mer än det avslappnade könet, är i några extraordinära kinks. Om du surfar på vanliga dejtingsappar är det här platsen för dig. Här väntar så mycket äventyr.

FÖRDELAR:

 • Videochattfunktion
 • Intressanta evenemang du kan delta i
 • Det finns filter som du kan använda för att dölja din identitet

CONS:

 • Det finns fel
 • Kundtjänst är inte särskilt bra

Slutsats

Oavsett om du gillar ditt sexuella äventyr virtuellt eller personligt kommer du aldrig att ta slut på möjliga platser att gå. Det finns många avslappnade personliga webbplatser som FriendFinder-x som ger dig den tillfredsställelse du har längtat efter.

Och som du kan se - alla alternativa webbplatser är också bra och värda ett besök.

Se till att titta på min favorit 3:
# 1: Adultfriendfinder.
# 2: Recension - AshleyMadison.
# 3: och Vara stygg!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början