Uppdaterad: 29 juni 2022

Dating.com

Visa mig För- och nackdelarna med Dating.com

Den ultimata granskningen av webbplatsen Dating.com

Många kärlekshistorier har sitt ursprung online. Många människor vill kommunicera med andra människor vilket verkligen hjälper eftersom det finns massor av online-webbplatser att välja mellan. Som ordspråket säger finns det någon för alla där ute ... vilket är huvudkonceptet för dejtingsajter som har blivit riktigt populärt idag. När människor tillbringar mer och mer tid med sina mobiltelefoner har det varit en trend att träffas och mingla med främlingar på olika plattformar.

Med sin närvaro känd från olika platser är Dating.com en berömd webbplats som syftar till att föra singlar över hela världen så att de kan träffas och starta nya relationer. Det är mycket populärt i USA, Latinamerika, Europa och till och med i Asien. Därför bli en effektiv plattform för att mingla med singlar som kommer från olika kulturer och bakgrunder.

Olika kommunikationsverktyg och unika funktioner erbjuds av Dating.com, så att medlemmarna verkligen kan använda webbplatsen och ansluta till varandra. Genom kommunikation kan de interagera och lära känna varandra och komma närmare trots avståndet och skillnaderna.

I den här recensionen kan du lära dig mer om Dating.com, viktig information om webbplatsen, till exempel dess registreringsprocess, medlemmars profil och dess olika funktioner och funktioner. Fortsätt läsa nedan för att lära dig mer om webbplatsen och besluta om du vill prova och kanske leda dig till någon ny och intressant.

Dating.com och dess medlemmar

dating.com-medlemmar Nästan hälften av Dating.com-medlemmarna är manliga vuxna i 20-talet, även känt som Millenials. Eftersom de är kända för att vara mycket tekniskt kunniga och öppna för att träffa människor från Internet använder 85% av dem denna webbplats via sina mobiltelefoner. Det finns cirka 60% manliga medlemmar på webbplatsen, varför det vanligaste publikens intresse handlar om kvinnor, vuxeninnehåll och dejtingsajter.

De fem bästa länderna med flest medlemmar är följande: USA, Filippinerna, Mexiko, Ukraina och Storbritannien. Detta visar vidare att webbplatsen verkligen har mångfald vad gäller medlemmar och hur den tilltalar många människor oavsett ras och nationalitet.

Registreringsprocessen och hemsidan

dating.com registrering Att gå med i Dating.com är väldigt enkelt och problemfri. När du besöker webbplatsen kommer du att se dess hemsida där du kan börja registrera dig för ett konto. Du kan registrera dig manuellt eller använda ditt Google-konto, beroende på vilket som passar bäst för dig.

Efter att du registrerat dig måste du fylla i "Om dig" -delen, som senare kommer att visas i din profil. Den innehåller grundläggande information som namn, födelsedag, plats och könspreferens. Även om dessa avsnitt inte krävs, skulle en fullständig profil se bättre ut. När du väljer en könspreferens för de du ska träffa kan du till och med välja samma kön och sedan ange åldersintervallet.

När du är klar kommer du omedelbart att kunna utforska webbplatsen via deras hemsida eller "Upptäck" -sidan. Den här gången kan du börja träffa andra människor redan. Det finns inget behov av e-postverifiering för att slutföra din registrering.

Hemsidan visar ett galleri med profiler och det ordnas utifrån dina preferenser vid registrering. Du kan också använda sökknappen. På toppen av det finns en lista med berättelser, som liknar Instagram-berättelserna som har foton och videor. Broadcast-knappen ger dig en lista över medlemmar som för närvarande strömmar och de du kan titta på.

Chattrum är tillgängliga och du kan skriva till personen som är värd för en sändning. Om den aktuella användarlistan inte uppfyller dig kan du klicka på Sök och uppdatera listan. Denna funktion är ganska omfattande eftersom den kan be om detaljer som plats, ålder, online-status, och om du är tillgänglig för en videochatt eller inte. Genom att klicka på mer kan du sedan hitta personer som delar samma intressen med dig, baserat på vad du angav i din profil.

Starta kontakt och mingla!

Dating.com erbjuder olika kommunikationsverktyg för att hjälpa medlemmar att interagera och få kontakt med varandra. Dessa verktyg är viktiga för att skapa meningsfulla kontakter mellan medlemmarna. Grundläggande chatt och meddelanden kan användas för att omedelbart kontakta personer som fångade din uppmärksamhet, medan videochattar tillåter envägs- eller tvåvägssamtal / chatt med en annan. De har också alternativet "Let's Mingle" som gör det möjligt för en medlem att samtidigt skicka inledande meddelanden till sina valda medlemmar, och det kan antingen bjudas in att umgås eller bjuda in dem till chatt eller videosamtal. Du kan också skicka "blinkning" mot en viss medlem, som deras profil, och använda en webbkamera. Webbplatsen har också en omfattande sökning för att hjälpa medlemmar att söka upp sina föredragna kompisar.

Medlemmarnas profil

datingcom hemsida Även om det är enkelt att registrera sig för webbplatsen är medlemmarnas profiler vanligtvis kompletta och innehåller intressanta saker. Avsnittet "Om mig" fungerar som magi eftersom det innehåller grundläggande information och intressen som kan användas som isbrytare för att prata om.

Att visa en profil är gratis och du kan enkelt kolla in dem. Du kan kolla in dem och lägga till dem i din lista med "Favoriter". En stor egenskap hos Dating.com är att de gör det möjligt för medlemmar att ställa in "datum" där två personer ska ha sina scheman uppfyllda och de kan börja prata och kommunicera mer. Du kan också se andras försättsbilder gratis. Genom att titta på deras profil får du en glimt av vem och vad de är, och sedan kan du starta konversationen därifrån.

Även om webbplatsen håller ett strikt öga på falska profiler, finns det verkligen några fall av att dessa är sanna. Men Dating.com har alltid försökt förbättra sig vad gäller det; se till att medlemmarna är väl medvetna om det och att rapportera omedelbart om de märker något misstänkt eller om någon verkar vara en bluff. De har också en skyddspolicy för medlemmarna så det tas väl hand om.

Mobilapp och Go Premium!

dating.com-app Hittills är mobilappen endast tillgänglig på Android och den liknar webbplatsen så att medlemmarna inte kommer att ha svårt att bläddra igenom den. Det är varumärke, färgschema, liksom funktioner och funktioner, är nästan desamma. Bara en stor skillnad mellan webbplatsen och mobilappen skulle vara behovet av att uppgradera till ett premiummedlemskap för att du ska få tillgång till alla appens funktioner.

När du prenumererar på ett premiummedlemskap kan du dra nytta av dessa fördelar:

 • 24/7 vänlig kundservice
 • 50% rabatt på köp på platsen
 • Obegränsad streaming
 • ”Let's Mingle” -funktion

Kostnader och priser

Här är en liten guide för att gå igenom funktioner och funktioner från Dating.com, som kan nås antingen genom gratis medlemskap eller genom att använda premium.

Free:

 • Sökfunktionen (fortfarande omfattande trots att den är gratis)
 • ”Skicka blinkning” -funktion
 • Ladda upp foton

Premie:

 • Alla “gratis” funktioner
 • Visa profilbilder av andra medlemmar
 • Se vem som ser din profil
 • Skicka och ta emot e-post
 • … och mycket mer

dating.com prissättning Betalningsalternativ inkluderar både debet- och kreditkort samt Paypal. Det erbjuder också betalningsdiskretioner, vilket innebär att om du köper något från webbplatsen kommer det att visas som "Dating *" på dina uttalanden. Även om det inte är något att skämma sig över att gå med på en dejtingsajt, sparar det dig ansikte och ifrågasättande blickar särskilt för dem som kan se din känsliga ekonomiska information som kontoutdrag.

Istället för att få en premie har standardmedlemmar möjlighet att köpa månadskrediter från webbplatsen. Dessa krediter kan användas för att använda olika funktioner som grundläggande chatt, e-post, videosamtal och köpa presenter till andra medlemmar. Dessa krediter ger också medlemmar tillgång till betalda webbplatsfunktioner som "Let's Mingle" och gör det möjligt för dem att skicka klistermärken, smiley och till och med offline-meddelanden.

Du kan också skicka presenter till alla medlemmar som du gillar. De flesta av dessa gåvor, sådana blommor, prylar, presentkort och andra föremål och dess priser beror på vilka du skulle använda och är skräddarsydda lite baserat på dina gillanden

Funktioner, funktioner, fördelar och nackdelar

Eftersom det finns fler dejtingsajter som groddar överallt är det ett måste för dem att erbjuda ”något som ännu inte serveras i tabellen”. Några funktioner som är tillgängliga är följande: grundläggande meddelanden, standardmeddelanden, webbkamera eller videochatt, Let's Mingle.

varit här

Specialerbjudande

-> CSLICKA HÄRE för att registrera sig på Dating.com <-
och få bästa möjliga affär idag!

FÖRDELAR:

 • Hanar i 20-talet är de vanligaste på webbplatsen
 • Webbplatsen är väldigt bekväm eftersom de flesta alltid är på sina telefoner
 • Du kan träffa människor med olika intressen
 • Denna webbplats är mycket populär särskilt för singlar
 • Enkel registrering Inloggning via Google är aktiverad och inget behov av e-postverifiering
 • Nästan 180,000 XNUMX singlar är aktiva varje vecka
 • Skapa konto är helt gratis
 • Sökresultaten är skräddarsydda efter dina önskemål
 • Förutom e-post, grundläggande chatt och videosamtal är chattrum också tillgängliga

CONS:

 • Ganska många falska profiler
 • Ej tillgängligt för iOs-användare
 • Krediter är ganska dyra och går ut snabbt
 • Gåvor kostar mycket
 • Inga kampanjkoder tillgängliga för att sänka kostnaden för krediter och gåvor
 • Du kan inte chatta med en medlem om du inte köper krediter
 • Du kan bara läsa det första meddelandet; du måste prenumerera för att läsa de efterföljande
 • Att filtrera sökningar är inte så avancerat än
 • Efter att du registrerat dig får du många ”välkomstmeddelanden” där några av dem är skräppost / från falska konton

Online dating: Måste komma ihåg tips!

Oavsett om du är ny på nätet dejting scen eller inte, kan du använda några råd eller två för att få dig igång och få ut det mesta. Dessa tips kommer att vara mycket tillämpliga, särskilt för dem som just har börjat ta händerna på dessa dejtingsajter.

 • Se till att din bio säger mycket om dig
 • Välj de bästa profilfotonna
 • Håll ALLTID säker online
 • Var inte alltför klibbig och balansera din kommunikation med dina matcher
 • Hoppa över Facebook-förföljelsefasen när du använder dejtingsappar

dating.com margaret En sak som skiljer Dating.com från det gäng dejtingsajter som är tillgängliga just nu är att de ger bort den fräscha, avslappnade och livfulla känslan. Du behöver inte fylla i frågeformulärsposter under registreringsprocessen. Bara några klick här och där, och du är redo att gå. Det är ett stort plus för singlar som vill mingla eftersom de inte slösar bort tid på att göra långa registreringar. Andra dejtingsajter har registreringsprocesser som nästan känns som om de vill att folk ska ansöka om lån på grund av antalet irrelevanta frågor.

Chanserna att träffa någon ökar eftersom det finns miljoner som också är singlar, precis som du. Att vara en global social upptäcktsplattform gör det möjligt för människor att ansluta och lära sig var och en av deras intressen och sedan börja därifrån.

Dating har varit och kommer alltid att handla om att ta chanser. Chanser att träffa någon ny, chanser för dem att presentera dig för olika människor, platser och saker du aldrig visste förut men som du skulle bli kär. Det är chansen att du inte kommer att gilla dem lika mycket som de gör, eller det är chansen att du kanske kommer att gilla varandra också. Chanserna att spendera lite dyrbar tid tillsammans, förmodligen bara i en timme, eller till chanserna att tillbringa en hel livstid med varandra. Det är chansen att det kan finnas något mer, någon, ny och någon bättre. Dating har aldrig handlat om data eller algoritmer. Inte ens om antalet vänner som du har gemensamt, eller ens med dina specifika gillanden och ideal, vare sig det är fysisk aspekt eller inte. Det handlar inte om att ha någon lång, sexig eller har en fantastisk ögon- och hårfärg.
Dating.com ger verkligen en fantastisk chans för någon att träffa sin betydande andra utan krångel. Miljoner har redan provat det. Varför inte du? 🙂

Ta chansen nu!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början