Uppdaterad den 21 maj 2022

Bumble recension

& TOP 12 Dejting/Personliga webbplatser Som bumble.com

Visa mig 12 alternativ för Bumble.com

humlebutik

Vi lever i denna moderna värld där människor från olika delar av världen, livsstilar, sexuella läggningar och relationer nu har olika dejtingplattformar och appar. Men trots den otaliga konkurrensen på nätet finns det en som sticker ut — Bumble.com. Denna tik har tagit dejting och matchmaking till en annan nivå genom att ge kvinnorna en "kraft" att kontrollera sina interaktioner och upplevelser. För att inte nämna, själva sajten har ett lovande meddelandekoncept, pålitligt matchningssystem, säker integritet och den säkraste dejtingupplevelsen. När jag ser hela webbplatsens vision och tjänster är jag ganska säker på att det finns massor av funktioner som Bumble kan erbjuda, och jag är glad att dela detta med dig.

Officiell URL: https://bumble.com/

Hur Bumble började

I början av 2014 startade WW Herd, en mångårig Tinder-arbetare, webbplatsen Bumble. Han tog med en ny dejtingupplevelse för alla användare, särskilt kvinnor, och tog den till en annan nivå. Med ett "swipe"-matchningssystem som liknar Tinder, har Bumble en härligt liberal twist som många dejtingappar inte har kunnat se. Bumble ger damerna fullständig kontroll över processen att jaga, matcha och dejta andra användare.

Visst, Bumble är inte bara bland de mest populära matchmaking-apparna på marknaden, utan dess innovativa och banbrytande koncept tillåter damer att njuta av bättre val och engagemang. Med andra ord, de män som har problem med att göra det första steget är befriade från bördan att komma med en snabb öppningsanmärkning.

Går med i Bumble Community

Att använda din Facebook-profil gör processen att registrera dig på Bumble mycket enklare. Bumble innehåller all relevant data från dina sociala konton, så att manuellt ange dina personliga uppgifter borde inte längre vara ett problem. Jag minns att det fanns en tid då man inte kunde gå med i Bumble om man inte hade någon FB-profil, och kanske irriterade den saken ett stort antal möjliga användare. Så dessa restriktioner har senare hävts, och du kan nu enkelt registrera dig för Bumble med bara din kontaktinformation.

Dessutom är det enkelt och superlätt att skapa en profil. Men glöm inte att ange din plats eftersom Bumble inte fungerar effektivt om den här saknas. Det hjälper också att hitta närliggande användare och kopplar dig slumpmässigt med flera potentiella datum. Allt som allt är det en enkel och smärtfri upplevelse att registrera sig för Bumble.

Bumble Member Ratio

humla par

Manliga och kvinnliga medlemsförhållanden är nästan jämnt uppdelade på plattformen. Även om jag tycker att detta är ganska överraskande för en onlinedejtingtjänst som syftar till att stärka kvinnogemenskapen. Faktum är att Bumble anses vara en av de få sajter med idealiska könsfördelningar, förutsatt att de 47% kvinnliga deltagarna.

Den typiska åldern för aktiva gruppmedlemmar i Bumble varierar också från tjugo- till trettiotalet, medan medelåldern för de flesta medlemmar är tonåringar. Faktum är att 65 % av Bumbles användare är mellan 18 och 29, vilket gör den till den mest populära dejtingappen för yngre generationer. Det är en viktig statistik att ha i åtanke.

Just nu är Bumble på väg att nå 100 miljoner+ registrerade användare till 2022, så det finns mer än tillräckligt med potentiella partners att träffa. Samtidigt, enligt en nyligen genomförd studie, har 49% av medlemmarna tillgång till appen minst en gång varje dag. Jämfört med vanliga applikationer som Tinder har Bumble fler signifikanta interaktioner registrerade.

Unik Touch of Bumble.com

bumble main

Bumble lanserades initialt som en enkel och grundläggande dejtingtjänst 2014. Ändå har sajten nu utökat sina tjänster och erbjudanden till att omfatta alla typer av möjliga interaktioner och kopplingar online. Som vi alla vet, när desperata singlar går till sajter som Bumble.com, jagar de ofta efter meningsfulla partners. Men idag har Bumble förbättrat sin kapacitet genom att inte begränsa sina intressen till romantiska relationer eller hookups. Även de som letar efter nya närmaste kompisar eller mest värdefulla affärsinvesterare kan hitta denna användbara sida.

För att göra detta bestämde sig Wolfe för att bygga en plattform baserad på principerna om optimism och inspiration. Det betyder att det inte kommer att finnas någon närvaro av fientlighet och trakasserier, utan istället en plattform som styrs av godhet och generositet. Hennes ursprungliga strategi var att utmana normerna för konventionella matchmakingsajter genom att uppmuntra kvinnliga medlemmar att ta kontakt. Det är därför det inte är förvånande att när det kommer till sexuell mobbning och övergrepp så har Bumble en lägre andel än någon annan dejtingtjänst.

Hur fungerar Bumble.com?

humla framgång kärlek

Bumble fungerar enkelt och okomplicerat. Som jag nämnde har de kvinnliga medlemmarna total kontroll över att göra den första insatsen och de får i allmänhet 24 timmar på sig att initiera kontakt. Detsamma gäller de manliga medlemmarna; När en kvinna väl initierar anslutning har män ett 24-timmarssvar innan det försvinner helt.

Den begränsade tiden som webbplatsen tillhandahåller är ett smart drag för att uppmuntra alla medlemmar att omedelbart svara på anslutning och ta matchningen till olika nivåer. Jag anser att detta är smart eftersom det är svaret på det långsiktiga onlinematchningsproblemet som vanligtvis inte går någonstans. När båda parter svepte "höger" kan den kvinnliga användaren nu initiera anslutningen och skicka en snabb chatt.

Anslut till din match på Bumble

bumble chat

Dessutom har Bumble andra interaktionsalternativ, inklusive meddelanden i appen, videochatt, röstsamtal och ljudmeddelanden. Det finns också en nysläppt funktion på Bumble som heter AudioNotes, och jag hörde att den släpptes runt 2020. Den här funktionen låter dig spela in obegränsade ljudmeddelanden och fritt skicka dem till alla dina matcher via chatt.

Bumble har en praktisk funktion som du kan använda när det gäller video- och röstsamtalsaktiviteter så att din kommunikationsupplevelse blir mycket trevligare än andra sajter.

Samtidigt har Bumble.com-webbplatsen en standard begränsad sveppolicy som varar inom en 24-timmarsperiod. När du når de maximala svepningarna måste du skjuta upp en hel dag innan du återställer till det normala. Men om det inte räcker kan du boosta det och njuta av obegränsad svepning med BumbleBoost-funktionen eller BumblePremium-prenumerationen.

Deras speciella egenskaper

bumble funktioner
 • BumbleBff
busiga framgångshistorier

Att gå på en dejt är inte din grej? Då kan du använda plattformen för att träffa nya människor och göra nya bekantskaper. Byt helt enkelt till BumbleBff från den vanliga Bumble-skärmen och hitta personer som verkade uteslutande intresserade av vänliga kontakter.

 • BumbleBizz
busiga framgångsjobb

Att hitta en dejt är inte alltid den bästa användningen av din tid? Den som inte vill uppleva intima relationer utan istället fokuserar på affärsmässiga och professionella partnerskap bör använda BumbleBizz. Den här funktionen är som en dejtingsajts motsvarighet till den professionella nätverkssajten LinkedIn. Visst är BumbleBizz ett bra skickat svar på din bön. Varför? Eftersom du nu kan njuta av att spendera din tid på allvar med att leta efter investerare, underleverantörer, distributörer, nätverksbyggare, marknadsföringspartners och få tillgång till andra värdefulla tillgångar för ditt företag.

 • Bumble Hive
humla

Om du har tillgång till Bumble, BumbleBFF eller BumbleBizz, är du berättigad att delta på BumbleHive. Den här funktionen är ett "evenemang" där du kan träffa potentiella affärspartners, relevanta kontakter online och kunniga investerare. Den innehåller också särskilda möten och seminarier ledda av många experter inom olika områden och specialiteter.

 • Tillbakablick

När du av misstag sveper "vänster" på en användare och ångrar att du gjorde det, kan du använda Bactrack-funktionen för att ångra din senaste svepaktivitet. Se dock till att du uppgraderar till ett betalmedlemskap för att kvalificera dig för den här funktionen.

 • Dejtingmärke

Dejtingmärket från Bumble.com är ett unikt tillägg för att få din profil att sticka ut. Förutsatt att den här webbplatsen är en stor främjare av kommunikation, som chattar och samtal, är ett dejtingmärke en utmärkt funktion för att meddela att du alltid är redo för vad som helst. Det tillåter användare att lära känna sina matcher på en djupare nivå. Dessa nya funktioner är faktiskt ett betydande steg framåt i företagets utveckling.

 • Snapchat-linser

I ett samarbete med den berömda nätverkssajten Snapchat har matchmakingsajten av högsta kvalitet lagt till roliga AR-bakgrunder till videosamtal. Men naturligtvis kan användare inte använda extrema "skönhetseffekter" för att ändra sina ansiktsdrag eftersom Bumble vill säkerställa att ingen bedräger eller kattfiskar någon under livechattar.

 • Inkognito läge

Funktionen "Inkognitoläge" är endast tillgänglig för kvinnliga användare, och den tillåter dem att använda Bumble.com utan att bli märkt. Föreställ dig bara att du använder webbplatsen med osynlig kraft – alla dina aktiviteter kommer att förbli osynliga även när du är online. Tyvärr, under det tredje kvartalet 2021, kommer kvinnliga premiummedlemmar enbart använda denna tjänst.

 • Bloom Traumastöd

I samarbete med Bloom, kan användare av Bumble njuta av terapi om de har råkat ut för hemska sexuella trakasserier och eventuella övergrepp.

 • Shop
bumble shop merchandise

Med Bumble shop kan du enkelt köpa varor som hattar, t-shirt, spel och andra tillbehör. Kanske är det den första dejtingsajten som marknadsförde olika saker för sina användare.

Medlemskap och priser för Bumble.com

humla ambassadörer

För närvarande erbjuder Bumble-sajten fyra prisvärda och flexibla Bumble Premium-medlemspaket. Du kan välja vilket abonnemang som passar din budget och dina behov.

 • En veckas medlemskap - $ 7.99
 • 1 månads medlemskap - $ 32.99
 • 3 månads medlemskap - $ 66.99
 • livstid medlemskap - $ 199.99

Samtidigt erbjuder Bumble också Bumble Boost med olika medlemspaket tillgängliga. Här är en sammanfattning av priserna:

 • 1 månads medlemskap - $ 14.99
 • 3 månads medlemskap - $ 29.99
 • 6 månads medlemskap - $ 47.99

Medlemmarnas säkerhet

bumble säkerhet

Enligt Bumble tolererar den inte någon nätmobbning, diskriminering eller trakasserier på sajten, och alla användare som bryter mot Bumbles policyer kan blockeras helt från appen. Några av de aktiviteter som kan leda till att de förbjuds från webbplatsen är genom att utföra olagliga saker, trakassera eller misshandla andra för deras övertygelse och köpa förbjudna droger. Dessutom, om du blir anmäld för och chattkonversationen sexuellt utan fullständigt tillstånd uttryckt av din match, är det också en grund för avvisning.

På Bumble kan användare också blockera och rapportera vem som helst om de har tvivelaktiga kontodata eller fientliga privata chattaktiviteter. Dessa är alla räkningar för rapportering och förbud från webbplatserna permanent.

För- och nackdelar med Bumble

FÖRDELAR:

 • Den har många unika egenskaper
 • Säker surfning på plats och mobil
 • Den har gratis funktioner och tjänster
 • Det finns lika många kvinnliga som manliga medlemmar
 • Det är enkelt att registrera sig

CONS:

 • Premiummedlemskap är ganska dyrt
 • Förlora matcher efter inget svar inom 24 timmar

TOP 12 Dejting/Personliga webbplatser som liknar Bumble.com:

# 1 - Recension - AshleyMadison

ashleymadison

Top-notch hemsida när det gäller hookups och vuxen dejting, Ashley Madison har funnits sedan 2001. Om du är i ett monotont förhållande eller vill ta dig ur rutin av gifta liv, då är denna webbplats precis rätt för dig. Alla typer av sexuella affärer är verkligen välkomna här, och ingen kommer att döma dig. Medlemmarna kan också umgås med många medlemmar över hela världen och njuta av sexuell underhållning.

Framför allt lyssnar Ashley Madison på medlemmarnas feedback och de förändrade kraven i människors livsstil för att förbättra deras funktioner. Alla är fria att utforska alla typer av relationer, inklusive polygami, trekanter och många andra. Således förblir Ashley Madison på toppen av spelet trots den konkurrensutsatta industrin för online dating.

Klicka här för AshleyMadison fullständig recension

FÖRDELAR:

 • Uppmuntrar medlemmarna att ladda upp diskreta foton
 • Webbplatsen erbjuder gratis registrering och följer en enkel process
 • Skydd av bilder och känslig data från skräppost
 • Du kan ladda ner detta via Google Play och App Store
 • Låg lagringsutrymme kräver och kommer inte att uppta för mycket telefonlagring
 • Medlemmar är enorma och från hela världen

CONS:

 • Flera konton innehåller inte information om sig själva

# 2 - Adultfriendfinder

Adultfriend

Webbplatsen Adult Friend Finder är känd över hela världen. Det har mer än åttio miljoner medlemmar som önskar erotiska interaktioner med flera kvinnor. På samma sätt ger det många flirtiga relationer, till exempel tillfälliga kontakter, monogami, par, knullkompisar och många fler.

Det här är verkligen en utmärkt upplevelse som kryddar saker och ting i sovrummet, särskilt mellan öppna människor som är villiga att undersöka deras sexuella läggning. Slutligen är registrering relativt stressfri och okomplicerad, så medlemmarna avslutar den på mindre än fem minuter.

Här är hela recensionen av AdultFriendFinder

FÖRDELAR:

 • Registreringen är gratis och snabbt
 • Medlemmarna på webbplatsen är aktiva i att leta efter avslappnade kopplingar
 • Massor av alternativ när det gäller kommunikation
 • Att titta på videor och visa bilder är gratis
 • Du kan skriva bloggar och delta i en gruppkonversation
 • Appen är tillgänglig för nedladdning och kompatibel med både iOS- och Android-enheter

CONS:

 • Antalet manliga medlemmar är större än kvinnorna
 • Begränsade alternativ för gratis baskonton

# 3 - Find-Bride

Hitta-Bride main

Find-Bride är en av dessa dejtingsajter som erbjuder en populär matchmakingtjänst online för ensamstående, desperata män över hela världen. Här kan du upptäcka och träffa hundratals hisnande vackra kvinnor som letar efter en "perfekt" make. Find-Brides tjejer är ganska seriösa och intresserade av att hitta någon de kan älska och respektera. Det finns bokstavligen inget utrymme för playdates eller obundna relationer.

Hitta-Bride rese här.

FÖRDELAR:

 • Visa profiler utan registrering
 • Underbar navigering
 • Inga annonser
 • Tusen kvinnor
 • Många kommunikationsfunktioner

CONS:

 • Vissa kvinnor har barn
 • Begränsat till östeuropeiska tjejer
 • Alla profiler är inte detaljerade

# 4 - Flingster

flingster

Flingster är en vuxen dejtingsajt för singlar att träffas, hänga och hitta på. Registreringsprocessen på denna webbplats är mycket bekväm och enkel; så kommer det inte slösa mycket av din tid. Till skillnad från andra dejtingsajter är meddelanden och videochattar tillgängliga för användning även av gratiskonton. Andra unika funktioner är också exklusiva för betalda medlemmar. Flingster erbjuder även anonym identitet medan du interagerar tills du accepterar en tillfällig uppkoppling. Precis vid markörens punkt ansluter din fan redan till miljontals användare världen över.

Klicka för en fullständig recension av Flingster

FÖRDELAR:

 • Alla är välkomna oavsett kön och sexuell läggning
 • Anonym identitet kan vara ett alternativ
 • Registreringsprocessen är gratis och enkelt
 • Gränssnittet är enkelt men ändå lätt att navigera

CONS:

 • Det finns några falska profiler rapporterade

# 5 - Kasidie

kasidie-gränssnitt

Kasidie ​​är en annan fantastisk webbplats som tillgodoser människors behov, särskilt i swinger-livsstilen. Webbplatsen vänder sig främst till par som är villiga att träffa andra swingers, engagera sig i sexuella aktiviteter och delta i sociala evenemang. Kasidie ​​har många sätt och kopplingar för att möta och utöva en swinger-livsstil. Sajten har också en sexmätare; varvid medlemmarna kan betygsätta andra medlemmars profiler enligt skala.

Kolla in Kasidie ​​recension.

FÖRDELAR:

 • Det finns evenemang som hålls lokalt, nationellt och internationellt
 • Den har resor och möte för en kort tids anslutning
 • Användarbasen är betydande och många aktiva medlemmar varje dag

CONS:

 • Gratis konton kan inte visa andra medlemmars profiler

# 6 - Instabang

instabang webbplats

Att föra samman samhället är Instabangs primära mål. Denna plattform ger användarna hektiska liv genom att medvetet utveckla en lovande snabb tjänst. Det finns faktiskt en snabb tillfredsställelse av sexlivet bland dess medlemmar. Därför, om du söker efter icke-engagerade partnerskap eller bara tillfälliga kontakter med människor med vardagliga behov, är du idealiskt lämpad för denna plattform. Deltagarna kommer faktiskt aldrig att stöta på problem med att hitta en one-night stand-kompis med många sensuella tjejer och unga kvinnor med attraktiva kroppar.

Fullständig recension av Instabang här.

FÖRDELAR:

 • Den innehåller olika språk för den bekvämaste användningen av icke-engelsktalande medlemmar
 • Medlemmar ger rikliga bilder och videor på sina gallerier
 • Det avancerade sökalternativet är tillgängligt för att göra korrekt sökning
 • Säkerlägesfunktionen är tillgänglig när du surfar genom att suddiga alla explicita bilder eller scener i allmänna utrymmen
 • Förhandsgranskning av videor är öppen innan du betalar
 • Hemsidan är enkel att förstå och använda

CONS:

 • Det finns falska profiler rapporterade
 • Ett betalt abonnemang krävs för att skicka meddelanden

# 7 - Victoria Milan

victoriamilan huvud

Victoria Milan är en av världens favoritdejtingsajter för otrogna par och engagerade relationer. Faktum är att webbplatsen tillhandahåller en säker och privat plats där du kan uppleva sexuella kontakter.

Så om du är ensam eller i ett monotont förhållande, levererar webbplatsen en fantastisk flykt från denna elände. Det förvandlar faktiskt eländigt sexliv till en roligare och mer spännande resa. Framför allt behöver du inte oroa dig för att fastna eftersom webbplatsen har en "Panic Button". Så du kan lämna sidan utan att bli fast.

Ta en titt på Victoria Milan recension.

FÖRDELAR:

 • Mer än sex miljoner medlemmar över hela världen
 • Registreringen är problemfri och enkel
 • Webbplatsens design är enkel och enkel att navigera
 • Funktioner som blinkningar och tillägg till favoriter är gratis att använda
 • Callout-rutor används för att ta itu med problem, problem och problem med webbplatsen
 • Appversionen finns tillgänglig för nedladdning i Google Play Store och App Store

CONS:

 • Videosamtal är inte tillgängligt
 • Endast de betalda medlemmarna skickar och visar meddelanden

# 8 - Ligan

TheLeague bli medlem

TheLeague är en elit och legitim matchmakingtjänst som främjar karriärsinriktade, hårt arbetande och entusiastiska vuxna proffs för att upptäcka sin drömpartner. Så de som satte ett högt värde på intellektuell skicklighet och ambitioner var den här tjänstens primära målgrupp. På grund av den här webbplatsens natur är det inte förvånande att vissa människor kan bli avskräckta av webbplatsens "exklusivitet", särskilt de som hoppas på en man eller hustru inom några dagar.

Här är en recension av The League.

FÖRDELAR:

 • Pålitliga medlemmar
 • Länka enkelt relevanta webbplatser och andra sociala mediekonton
 • Robust verifieringsprocess
 • Den har otroliga funktioner och design
 • Cam2cam chattar

CONS:

 • Endast ett fåtal HBTQ+-medlemmar
 • Lång väntelista
 • Vissa användare finns inte på LinkedIn

# 9 - 2 fan

2fuck sajt

Den här sidan kan svara om du är trött på de enkla dejtingapparna som inte ger dig det resultat du behöver. 2Fuck är helt nytt inom dejtingsfären för vuxna, men den har redan fått miljontals användare, ett relativt stort antal. Webbplatsen liknar andra sociala medieplattformar och ger dig flera alternativ för att interagera och kommunicera med andra användare.

Fullständig recension av 2Fuck här.

FÖRDELAR:

 • Massor av användare
 • Design och gränssnitt är tilltalande
 • Att gå med är gratis

CONS:

 • Kan vara dyrt
 • Sekretessen är låg

# 10 - Uberkåta

uberkåta

Uberhornys dejtingsajt är ett utmärkt sätt att uttrycka dina romantiska och erotiska drifter i livet för människor som söker en plattform för att delta i avslappnad underhållning, dejt och passionerade relationer. På grund av de unika funktionerna och tjänsterna den levererar har den uppnått över 2 miljoner medlemmar över hela världen.

Till skillnad från andra dejtingsajter, med gott om bedrägerier, uppmuntrar Uberhorny äkta relationer och interaktioner. Naturligtvis med en mycket snabbare grävning av avslappnade förbindelser i närheten. Uberhorny tillhandahåller också ett provmedlemskap inom två till sju dagar så att de nya medlemmarna kan upptäcka om plattformen är värt investeringen.

Klicka här för en fullständig recension av Uberhorny.

FÖRDELAR:

 • Det finns olika kvinnor i olika lokala områden
 • Testversionen finns till lägsta pris
 • Det finns mer än två miljoner registrerade medlemmar runt om i världen
 • Många medlemmar i olika åldrar är tillgängliga
 • De flesta medlemmar finns inom USA
 • Kräver endast cirka tre till fem minuters registrering
 • Sökning fördelas i kategorier för att hjälpa till att bläddra i effektiv matchning
 • Gratis sändning av likes och blinkningar
 • Misstänkta falska konton avbryts omedelbart
 • Verifiering av profiler är tillgänglig för att öka visningen

CONS:

 • Påminnelse om betalning av medlemskap dyker konstant upp
 • Medlemmarnas profiler är tillgängliga när de prenumererar på premiummedlemskap
 • Begränsade åtgärder och funktioner om konton är i en gratis prenumeration

# 11 - FreeLocalDates

freelocaldates

Om du letar efter den bästa dejtingsajten som hjälper människor att hitta dejter, chatta, engagera sig och träffa andra medlemmar med liknande intressen, så är FreeLocalDates utan tvekan bra att testa. Webbplatsen ger enkla steg för att hitta alla typer av relationer, som one-night-stand, tillfälliga affärer, flirting och till och med seriösa åtaganden.

Webbplatsen har ett utmärkt operativsystem som fungerar smidigt på stationära datorer, bärbara datorer, smartphones och andra enheter. Tillsammans med enkel design, funktionalitet och funktioner, kommer du verkligen att hitta enorma chanser att hitta din perfekta dejt.

FreeLocalDates recension här.

FÖRDELAR:

 • Du kan fritt välja vilken form av kommunikationsverktyg du gillar (chatt, snabbmeddelande, text, etc.)
 • Många medlemmar letar efter en anslutning, avslappnade affärer och många former av relationer
 • Gratis sändning av meddelanden till andra medlemmar
 • Skickar meddelanden om uppdateringar
 • Enkel och snabb sökning av matchningar med avancerade funktioner
 • Designen är enkel, minimal och modern
 • Kan blockera användare när som helst
 • Massor av aktiva medlemmar dagligen

CONS:

 • Många paket för premiummedlemskap verkar förvirrande
 • Begränsad tillgång till funktioner när du använder testläge

# 12 - Lovoo

Lovoo match

Det är ingen överraskning att Lovoo är en av världens största, snabbast expanderande och mest använda dejtingsajter idag. Det finns gott om singlar att välja bland dess unika 70 miljoner+ prenumeranter. Men sajtens framgång handlar inte bara om storleken på dess medlemmar; det är också fokuserat på att förbättra och kontinuerligt utveckla sina IOS- och Android-kompatibla appar. Vid det här laget har antalet människor som hittar kärleken på denna matchmaking-app ökat till nästan 4K+ varje månad.

Kolla efter recension av Lovoo

FÖRDELAR:

 • Öppen för alla typer av relationer - anslutning, långvarig, dejting, avslappnad, vänskap, affär, flirt
 • Gratis registrering
 • Inga rapporterade falska konton
 • Höghastighetsmatchningar
 • Kan registrera sig via Facebook
 • Roulette matchningssystem
 • Verifierade medlemmar har märken
 • Prisvärd premiummedlemskap

CONS:

 • Vissa profiler har få detaljer
 • Grundläggande sökmotor

Slutsats

Som kille är det ganska bekvämt och enkelt att använda Bumble.com för nu behöver vi inte gå igenom besväret med att starta chatten först. Jag har använt Tinder och andra dejtingappar som liknar Bumble, men den här har ett mer "enkelt" koncept. Jag har upplevt att bli avvisad eller avskuren av tjejer direkt i många år, och jag hörde till och med att några av mina vänner hade upplevt samma sak. Men efter att ha besökt Bumble.com är jag ganska säker på att du kommer att uppleva en mer meningsfull interaktion - och kanske till och med något "mer".

Efter driften upprätthåller och förbättrar denna webbplats en säker användarupplevelse för alla. För att inte tala om, sajtens uppdrag är att fokusera hårt på jämställdhet för båda könen. Sammantaget är Bumble.com en fantastisk dejtingsajt för kvinnor och även för män som tycker om att kvinnor tar det första steget.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början