Uppdaterad den: 25 september 2022

Ashley Madison Review (2022) & Top-12 dejtingsajter som AshleyMadison.com

Hoppa till 12 bästa alternativ för AshleyMadison

ashleymadison

Ashley Madison, en inte så typisk dejtingsajt, startade redan 2001. Till skillnad från de flesta dejtingsajter som riktar sig mot ensamstående individer för att bilda en ny relation med främlingar, är AshleyMadison.com gjord för människor som redan är engagerade, vare sig det är i pojkvän-flickvän-relationer eller till och med redan gifta. Det är avsett att användas av dessa människor för att ha utomäktenskapliga relationer och ha sex med någon annan än deras partner ... på det mest diskreta sättet möjligt. Även om fusk och affärer är ett stort tabu vart du än går, är det med Ashley Madison en miljö där sådana utomäktenskapliga handlingar uppmuntras och inte ogillas av någon.

Ashley Madison har funnits så länge och fusk är inte heller nytt, speciellt med framväxten av teknik och onlineplattformar har många människor vänt sig till Ashley Madison för att få sina önskningar uppfyllda. Deras publik är mestadels individer som är i mono eller polygame, öppna relationer bland många andra. Eftersom det erbjuder en annan twist som inte är vanligt för din vanliga dejtingsajt, har Ashley Madison vunnit enorm popularitet och samlat användare över hela världen.

Tillbaka i 2015 blev Ashley Madison förkrossad av en skandal som har blivit publicerad för alla att se. Webbplatsens databas hackades och användarnas personliga information exponerades för allmänheten. Det orsakade ganska uppståndelse bland användare och allmänheten i allmänhet, särskilt eftersom det skulle hållas konfidentiellt. Trots det stora hindret i webbplatsens historia kunde de bygga om webbplatsen, redo för en ny image och framgångsrikt åtgärdat alla säkerhetsproblem och ytterligare förbättra skyddet för användarna. Ännu fram till nu är Ashley Madison fortfarande mycket välkänd, med otaliga recensioner och trafik varje dag. Om du vill veta om den lever upp till sin hype, läs vidare och upptäck mer detaljerad information om webbplatsen.

Medlemsinitierad kontakt på Ashley Madison

Ashleymadison-meddelande Denna webbplats erbjuder en premiumfunktion som kallas "Member Initiated Contact" som är tillgänglig för fullständiga medlemmar, så att manliga medlemmar kan öppna och till och med svara på meddelanden som skickas av kvinnor utan att spendera någon av sina krediter. Ett meddelande kommer att betraktas som "Medlem initierad kontakt" om det kommer från någon kvinnlig medlem som skickade det först och inte ett svar skickat till en manlig medlem. Det anses bara vara medlemsinitierat om en man aldrig skickade några meddelanden till henne först. Exempel på "Medlem initierad kontakt" inkluderar meddelanden som du får när du läggs till i hennes favoriter, eller när hon skickade ett blink eller e-post, när du samlar in meddelanden, eller när hon ger dig tillgång till sin egen privata showcase och om du har detta kan du alltid svara gratis.

Så länge din prenumeration fortfarande pågår behöver du inte använda krediter när du svarar på kvinnors initierade kontakter.
Om du någonsin vill säga upp din prenumeration kan du hitta den på fliken "Hantera profil" och sedan "Kredithistorik". Om dina krediter användes efter att du öppnat och svarat på ett meddelande, kontaktade du förmodligen användaren först genom att skicka ett meddelande, lägga till henne som en av dina favoriter, skicka ett blink eller låta henne komma åt din privata showcase först. Men om du fortfarande tror att du inte skulle ha debiterats med dina krediter kan du kontakta deras kundtjänst direkt.

Funktioner i AshleyMadison

Instant Messaging

Du kan enkelt chatta med vem som helst online och du kan chatta med flera användare samtidigt utan extra avgifter.

Anpassad e-postmeddelande

Webbplatsens system-e-postadress är precis som din typiska e-postadress. Det är mycket säkert, enkelt att använda, konfidentiellt och kan nås när du loggar in på ditt konto. För att skicka en behöver du bara besöka en medlems profil och klicka på "Meddela mig". När du initierar en sådan kontakt kommer du att debiteras 5 poäng.

Samla meddelanden

Denna funktion gör det möjligt för kvinnliga medlemmar att inleda kontakt med alla manliga medlemmar. När den manliga medlemmen du har skickat meddelandet till svar kommer du att debiteras med 5 poäng.

Prioriterad post

Den här tillåter manliga medlemmar att få sina meddelanden markerade som "Prioritet", vilket gör att de sticker ut bland andra. Eftersom det är en "Prioritet" kommer den att gå till de översta meddelandena i en kvinnlig medlems inkorg och den manliga medlemmen kommer också att meddelas när meddelandet öppnas.

Gåvor

Med hjälp av krediter kan du skicka en gåva och utrusta den med söta meddelanden och ge den till någon du gillar. För att skicka en, besök bara den gillade medlemmens profil och leta efter knappen "Skicka mig en present".

blinkningar

Alla kan skicka gratis blinkningar. Gå bara in på medlemmens profil och leta efter knappen "Skicka mig en blinkning".

Foton & privat showcase

Med Ashley Madison har du möjlighet att hålla din identitet mer privat och diskret genom att redigera eller suddiga ut dina profilbilder. Om du har en beundrare som vill se de oredigerade versionerna av din bild är allt du behöver göra att skicka dem en nyckel så att de kan komma åt din privata showcase. Du kan när som helst återkalla åtkomst till alla medlemmar.

Favoriter

För att hålla reda på dina gillade medlemmar kan du helt enkelt lägga till dem i din favoritlista. När någon lägger till dig i den här listan skulle du veta eftersom det redan är en form av "Medlem initierad kontakt". Du kommer att känna din beundrares identitet med hjälp av den här funktionen.

Blockering

Av någon anledning kan du enkelt blockera en annan medlem genom att klicka på "Blockera den här profilen" på deras sida. Återigen av någon anledning kan du när som helst avblockera någon.

Sökverktyg

Du kan enkelt söka efter en annan medlem med Quicksearch, webbplatsens verktygsfält eller använda deras avancerade sökfunktioner.

AshleyMadisons medlemmar och bra trafik

Ashleymadison-användare Att veta hur unik deras målgrupp är, är det inte ens förvånande att webbplatsen är hem för mer än en miljon användare från hela världen. De flesta användare är från stora länder och är vanligtvis medelålders. Som en ”affärssida” kan människor enkelt ordna möten av något slag och kommunicera med främlingar oavsett om de är i ett engagerat förhållande eller inte. När du kontrollerar enskilda profiler kommer du att upptäcka att det är vanligt att se gifta personer som letar efter äktenskapliga relationer. Webbplatsen kan skryta med ett stort antal användare och människor som besöker här är oftast öppensinnade. Du kommer inte att ha problem med att leta efter matchningar eftersom du kan ha många val när det gäller att träffas med samma sinnen. Allt du behöver göra är att kolla in människor och inleda en konversation

Problemfri registreringsprocess

Ashley Madisons registreringsprocess är mycket lätt att förstå. Det kräver inte mycket information och det fungerar perfekt på det sättet eftersom dess natur handlar om diskreta relationer. Du måste bara specificera med din nuvarande förhållandestatus och lite grundläggande information också. All information som du matar under registreringsprocessen kommer att återspeglas i din profil, vilket är det första andra användare skulle se och locka dem till dig. Registreringen är helt gratis och mycket bekväm, tar bara mindre än fem minuter och du är klar att gå. Du måste ladda upp en profilbild och du kan redigera vissa delar av den för att täcka lite av ditt ansikte - en annan åtgärd av Ashley Madison för att hålla användarna anonyma.

Ta kontakt på AshleyMadison

meddelande Ashley Madison Kvinnor kan starta konversationer med andra användare gratis, medan män måste använda och använda krediter för att göra det. De erbjuder de nödvändiga funktionerna för att hjälpa till att upprätta kommunikation, med grundläggande chattfunktioner för att vara den första på linjen.
Användare kan skapa sin "Favoriter" -lista, bestående av profiler som de gillar och är intresserade av. Du kan också skicka blinkningar och till skillnad från andra webbplatser är den här en gratis funktion. Winks, i online dating scenen, hjälper till att visa intresse för en viss person. En unik egenskap hos Ashley Madison är deras privata utställningsnyckel. Detta gör att en annan användare kan se dina foton utan sekretessredigeringar, så att de kan se den verkliga bilden bakom den. Virtuella gåvor är också en sak i Ashley Madison, även om det inte är gratis eftersom du skulle behöva ha några krediter för att skicka en, och antalet krediter skulle vara en faktor för vilka gåvor du skulle kunna skicka.

Profil Kvalitet inuti Ashley Madison

ashleymadison profil

På grund av webbplatsens natur, där människor ska vara diskreta när de ger ut sin information, du kommer inte att kunna hitta detaljerade profiler. Som det är känt som en otrogen make online dejtingsajt, alla är reserverade och diskreta när det gäller att dela all information om sig själva. Du behöver inte ange ett namn; allt du behöver ange är ett unikt användarnamn och det skulle redan fungera som din identifikation. Din profil visar bara de mest grundläggande detaljerna som finns: plats, ålder, kön, stjärntecken och lite insikt om vilken relation du menar att hitta på webbplatsen.
Om det finns någon som fångade ditt öga kan du enkelt kolla in dem på deras profiler och se om du är kompatibla med varandra baserat på tillgänglig information. Utcheckning av profiler kan göras gratis; inget behov av krediter eller kortinformation. Bilder kan också vara viktiga för att locka uppmärksamhet så att du kan redigera lite från dina uppladdade displayfoton, du kan lägga masker eller några grundläggande redigeringar för att dölja din identitet, och människor kan bara se den oredigerade versionen när du ger dem din privata nyckel.

Ashley Madisons mobilapp

ashleymadison app En bra sak med Ashley Madison är att det redan är gratis att ladda ner på både iOS och Android-enheter. Det är precis detsamma med skrivbordsversionen med samma viktiga funktioner. Det är bara en liten app så att du inte behöver oroa dig för att det tar för mycket utrymme på din telefon.
Mobilappar är ett bekvämare alternativ eftersom de flesta alltid har sina telefoner dagligen. När du köper krediter behandlas det via iTunes- eller Google Play-konton. En annan övervägande av sunt förnuft av Ashley Madison är att dess mobilappikon inte ser misstänksam ut och bara kan döljas lätt. Det har också sin "svep" -funktion som de flesta dejtingsappar idag, för att göra det lättare för profiler. Appen gör det också möjligt för dig att hitta personer nära dig och kontrollera vem som har sett din profil.

Webbplatsdesign och gränssnitt

Ashley Madisons webbplats layout och design är mycket användarvänlig. Det är lätt för ögonen och du kan enkelt arbeta dig runt gränssnittet. Oavsett ålder och exponering för teknik kan vem som helst fortfarande använda webbplatsen och lätt kunna bekanta sig med dess funktioner. Menyfältet visar alla dess funktioner och viktiga sidor så att användarna bara kan titta på det när det behövs. En konstig eller kanske nedslående om deras webbplats är att placeringen av menyraden nästan är halvvägs på sidan. Du måste rulla upp till den nedre delen för att komma till den, till skillnad från de flesta webbplatser där menyrader finns i den övre delen. Webbplatsen använder färgen vit och rosa för höjdpunkter så det är bara lätt att titta på.

Krediter, avgifter och andra funktioner

Ashleymadison-poäng För kvinnor som vill kommunicera med manliga användare kan de använda den här funktionen gratis. När det gäller andra (kvinnor-kvinnor, män-män, etc.), skulle de behöva ha några poäng innan de kan börja initiera konversationer. Till skillnad från de flesta dejtingsplattformar som kräver månatliga medlemskap använder Ashley Madison krediter som köps per paket.
Krediter som behövs för olika funktioner är inte desamma; vissa skulle behöva mer än den andras. Grundläggande funktioner som att öppna meddelanden, skicka och initiera e-post kostar vanligtvis 5 poäng. Om du svarar på någon som du redan kontaktat tidigare behöver du inte använda krediter för det längre. När det gäller chattfunktionen i Ashley Madison, måste du spendera några krediter endast under en viss varaktighet: 30 krediter-30 minuter, 60 krediter-60 minuter, och så vidare. Att skicka gåvor kostar vanligtvis fler poäng, från 20 till 50 poäng. Sammantaget är kreditsystemet och paketen för Ashley Madison ganska rimliga. De accepterar betalningar via Paypal, kreditkort och andra alternativ baserat på din plats.

Dessa är de speciella egenskaperna hos Ashley Madison:

AshleyMadison funktioner Favoritlista
Användare kan skapa en lista över sina favoritprofiler och upp till 100 av dem kan läggas till i listan. Det är gratis att använda så att du enkelt kommer ihåg de profiler som har fångat ditt öga

Foto och identitetsdiskretion
Varje medlem ges privilegiet att hålla sin identitet privat. Ett uppladdat foto kan redigeras så att vissa delar av ansiktet döljs ytterligare; Du kan antingen lägga till klistermärken, masker eller oskärpa / censurera lite av det. Detta säkerställer att användarna inte lätt kan känna till sina identiteter av andra. När du har någon du redan gillar kan du ge dem tillgång till tydligare versioner av dina foton.

Skickar blinkningar
Precis som det är i verkliga livet, blinkar indikerar ditt intresse för en annan person. Om du har en person som du krossar kan du bara besöka deras profil och hitta ett leende ansikte som är märkt med "Skicka blink", så kommer den andra personen att få ett meddelande om det. De vet då att du är intresserad av dem.

Resande man
För användare som alltid är på språng är det mycket användbart under resor. Du behöver bara spendera lite pengar och du kommer att kunna skicka meddelanden till minst 30 tjejer som befinner sig i ett visst område (eller någonstans du reser till), så kan du lära känna dem dagar innan du kommer till deras plats.

Prioriterad man
En betald funktion som ger din profil en boost. Det hjälper dig att sticka ut på den gemensamma sidan för medlemmar och ger dig fler chanser att ses av fler människor och visas på olika söksidor.

Message Plus
Med den här funktionen kan du skicka meddelanden eller prata med användare som du redan har haft kontakt med. Det kommer som en gratis testperiod när du köper kreditpaket och gäller endast i 30 dagar. Därefter måste du betala om du fortfarande vill fortsätta använda funktionen.

För att sammanfatta, här är några ingångar du kanske vill överväga om du funderar på att gå med i den välkända Ashley Madison-vagnen ...

För- och nackdelar med AshleyMadison.com

FÖRDELAR:

 • Enkel registrering
 • Problemfri registreringsprocess
 • Bara några få uppgifter som behövs för att registrera dig
 • Förhållande status måste anges
 • Du kan enkelt skicka e-post eller chatt
 • Virtuella gåvor finns att skicka
 • Att skicka meddelanden är gratis för kvinnor
 • Massor av unika funktioner som erbjuds både gäst- och fullmedlemmar
 • Har en mobilapp för både iOS och Android

CONS:

 • De flesta användare fyller inte sina profiler helt
 • Posers lurar in på platsen då och då
 • Profilerna är inte detaljerade, så mindre information kommer att vara känd (vilket är något bra för integriteten)

Vanliga frågor

Hur fungerar kontaktuppgifter?

Ashley Madison försäkrar användarna om det deras privata information kommer inte att ges till några marknadsföringsföretag. All information från användare kommer inte att säljas, hyras eller lämnas bort, till exempel e-postadresser eller annan personlig information, till något annat företag eller enhet, oavsett omständigheter. De är också mycket tydliga och transparenta med sin integritetspolicy, så om du är intresserad av webbplatsen kan du kontrollera informationen på deras länkar.
Registrering som gästmedlem är gratis. Du kommer att kunna använda en hel del funktioner även om du bara använder den gratis. En del av det inkluderar följande: ta emot blinkningar, skicka och ta emot foton, lägga till medlemmar i dina favoriter, svara alla som har ett fullständigt medlemskap och göra grundläggande sökningar. Om du vill skicka anpassade meddelanden, initiera chattkonversationer, skicka prioriterade meddelanden eller skicka presenter för att ytterligare uttrycka din smak för någon, måste du betala för en uppgradering och bli full medlem. Titta bara efter alternativen "Köp krediter" på huvudmenyn när du loggar in på ditt konto.

Efter registrering ... Vad nu?

Du kan börja med att fylla i din profil, ladda upp upp till 12 foton och ge mer information om dig själv. Ju fler detaljer som finns i din profil, desto mer attraktiv är det för andra användare eftersom de kommer att veta några saker som kan fungera som din gemensamma grund, vilket kommer att vara användbart för framtida samtal.
Du kan också använda sökfunktionen för att hitta medlemmar som kan väcka ditt intresse. Om du vill inleda kontakt med någon medlem måste du uppgradera som en full medlem och få kreditpaket. Att ha fler poäng innebär att du kan njuta av fler funktioner inklusive chatta, initiera meddelanden och så vidare. Att kunna komma åt dessa funktioner hjälper dig att kommunicera med potentiella matchningar på en mer personlig nivå.

Kan jag också hitta “singlar” på Ashley Madison?

Ja, det finns många singlar på den här webbplatsen och de flesta av dem letar efter anslutna personer och deras skäl varierar. Ensamstående har vanligtvis inget att riskera så de måste försöka hårdare att träffa någon som är okej med någon som inte är i ett förhållande. De som är engagerade tenderar emellertid att ha medkänsla med varandra på grund av deras liknande omständigheter, vilket gör det lättare för dem att träffas och ansluta.

Är Ashley Madison Legit?

Webbplatsen är riktig, ja, men de kan inte garantera äktheten hos varje enskild profil eftersom det finns tillfällen där posers eller catfishers tenderar att lura runt. Trots det ser Ashley Madison till det deras användares integritet kommer alltid att hållas konfidentiell oavsett vad, särskilt eftersom de redan har upplevt en enorm dataskyddsskandal tidigare. Webbplatsens moderatorer övervakar aktivt varje uppladdad bild, liksom varje textändring, särskilt de för allmän visning, så allt kommer att vara säkert och skulle följa deras standarder.
Privata meddelanden övervakas inte av någon från webbplatsen för att ge alla deras välbehövliga sekretess, men de tolererar säkert inte trakasserier, någon form av förtal, hot eller förolämpningar som skickas till andra medlemmar. Anmälan om varor eller tjänster, annonser och alla former av skräppost är också oacceptabelt. När du registrerar dig kommer Ashley Madison aldrig be om någon information från dig, mycket mer skicka dem till ditt hem eller kontor. Deras huvudsakliga värde är integritet, diskretion och anonymitet.

Topp-12 sex- och dejtingsajter och appar som liknar AshleyMadison.com:

# 1 - Adultfriendfinder

AdultFriendFinder gå med

Webbplatsen Adult Friend Finder är känd över hela världen. Det har mer än åttio miljoner medlemmar som önskar erotiska interaktioner med flera kvinnor. På samma sätt ger det många flirtiga relationer, till exempel tillfälliga kontakter, monogami, par, knullkompisar och många fler.

Det här är verkligen en utmärkt upplevelse som kryddar saker och ting i sovrummet, särskilt mellan öppna människor som är villiga att undersöka deras sexuella läggning. Slutligen är registrering relativt stressfri och okomplicerad, så medlemmarna avslutar den på mindre än fem minuter.

Här är hela recensionen av AdultFriendFinder.

FÖRDELAR:

 • Registreringen är gratis och snabbt
 • Medlemmarna på webbplatsen är aktiva i att leta efter avslappnade kopplingar
 • Massor av alternativ när det gäller kommunikation
 • Att titta på videor och visa bilder är gratis
 • Du kan skriva bloggar och delta i en gruppkonversation
 • Appen är tillgänglig för nedladdning och kompatibel med både iOS- och Android-enheter

CONS:

 • Antalet manliga deltagare är större
 • Begränsade alternativ för gratis baskonton

# 2 - NoStringsAttached

NoStringsAttached huvud

Denna hookup/dejtingsajt skapades för personer som önskar anonymt sex utan att behöva oroa sig för att bli fångad. Det är en perfekt plats för dem som redan är engagerade, förlovade eller i ett långvarigt förhållande att njuta av intima stunder med andra utan skräck eller oro för att bli åtalade för en affär. NoStringsAttached har en robust onlinenärvaro, en utmärkt användarbas och svarar på allas unika krav. Att få en smäll varje dag är med andra ord bara en underdrift.

NoStringsAttached recension här.

FÖRDELAR:

 • Väl utformade webbplatser
 • Innovativ algoritm för matchande medlemmar
 • Enkla layouter och enkel navigering
 • Värdefulla funktioner som gör det enkelt att ansluta
 • Tips och riktlinjer för fusk är en unik funktion
 • Anonymitet och integritet är toppklass
 • Massor av aktiva medlemmar

CONS:

 • Ingen app tillgänglig
 • Webbplatsen har inga alternativ för flera språk

# 3 - BangLocals

banglokaler

Banglocals är en webbplats som måste besökas för personer som letar efter en perfekt match för sex, dejter och tillfälliga affärer. Oavsett antalet konkurrenskraftiga webbplatser där ute, har den legat kvar på topplaceringen idag. Våra liv är verkligen en skitmängd av arbete och stress. Allt vi vill ha är avkopplande och lugnande sätt att släppa det. Visst, en bra kompis som kommer att stimulera våra sexuella begär kan göra livet fullt av njutning. Bra, Banglocals är en sexdejtingsajt som använder en enkel process vid registrering. Så alla kommer genast att uppleva nöje. Alla har faktiskt chansen att hitta en het, sexig kompis.

BangLocals recension här.

FÖRDELAR:

 • Människor kan skapa ett sexdatornätverk
 • Gratis att söka i andra medlemmars profiler
 • Visa gallerier med bilder och videor
 • Människor kan ge betyg till heta medlemmar
 • Registrering är gratis och enkelt
 • Uppmuntrar att lägga upp personliga bilder eller ladda upp offentligt innehåll
 • Du kan kontakta människor via text eller e-post

CONS:

 • Inga x-rankade videor
 • Ingen provperiod

# 4 - 2 fan

2fuck sajt

Den här sidan kan svara om du är trött på de enkla dejtingapparna som inte ger dig det resultat du behöver. 2Fuck är helt nytt inom dejtingsfären för vuxna, men den har redan fått miljontals användare, ett relativt stort antal. Webbplatsen liknar andra sociala medieplattformar och ger dig flera alternativ för att interagera och kommunicera med andra användare.

Klicka för en fullständig recension av 2Fuck.

FÖRDELAR:

 • Massor av användare
 • Design och gränssnitt är tilltalande
 • Att gå med är gratis

CONS:

 • Kan vara dyrt
 • Sekretessen är låg

# 5 - Flingster

flingster

Flingster är en dejtingsajt för vuxna för att träffa, hänga och umgås med singlar. På denna webbplats är ansökningsprocessen verkligen snabb och bekväm. Så det kommer inte att slösa mycket av din energi alls. Jämfört med flera andra dejtingsajter kan även gratiskonton använda meddelanden och videochatt utan att betala.

Å andra sidan har betalda abonnenter ytterligare funktioner som verkligen är unika. Under tiden ger Flingster på samma sätt diskret identifiering när du chattar innan du samtycker till en spontan, snabb fling.

Kolla in Flingster recension.

FÖRDELAR:

 • Ospecificerad karaktär är ett val
 • Alla är utmärkta oavsett sexuell läggning eller kön
 • Registreringsproceduren är tillgänglig och relativt enkel
 • Webbplatsens design är enkel; dock förståeligt att navigera

CONS:

 • Det rapporteras ibland falska profiler

# 6 - Kände

filt rum

För många av er som inte visste är Feeld inte bara för dejting utan också för flera kopplingar. Administratörerna har för avsikt att skapa en plattform där alla, även i grupper, flirtar och interagerar. Faktum är att titeln "Feeld" kom från grundtermen "lek på fältet" eftersom apparna fungerar som en mark eller grund där människor kan matcha, ansluta och ansluta till alla användare i närheten.

Fullständig recension av Feel här.

FÖRDELAR:

 • Brett utbud av sexualitet tillgängligt
 • Välkomnande och öppen för alla
 • Gratis att ladda ner
 • Appen finns både på Apple och Google Play
 • Inkognito är tillgängligt
 • Den har spännande bloggar och artiklar
 • Många medlemmar
 • Modern appdesign
 • Lätt att använda
 • Använder verifieringsprocessen vid registrering

CONS:

 • Ingen webbplats tillgänglig
 • Funktionerna är ganska blygsamma
 • Kräver Facebook för att registrera sig

# 7 - flirta

flirt.com

Att gå med på en webbplats för vuxna på nätet med ett äkta och fantastiskt antal funktioner är relativt svårt att hitta. Endast ett fåtal har bevisat sitt rykte på grund av de många dejtingsajter som lurar på Internet idag. En webbplats uppfyllde verkligen användarnas förväntningar när det gäller romantik, flört och dejting, och det är Flirt.com!

Under så många år i branschen har den här webbplatsen också varit ett anmärkningsvärt varumärke som konkurrerar med andra topprankade dejtingplattformar. Visst, bara genom att bara rulla, bläddra och klicka, kommer du att få ett omedelbart datum från miljontals val runt om i världen.

Ta en titt på Flirt recension.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar med misstänkt information kommer att verifieras mot bedrägerier
 • Snabb registreringsprocess
 • Miljontals medlemmar runt om i världen
 • Medlemmarna är unga och aktiva, vanligtvis mellan 20-35 år
 • Det finns många aktiva medlemmar som letar efter avslappnad kul varje dag
 • Prisvärd 3-dagars testversion är tillgänglig

CONS:

 • Endast premiummedlemmar kan skicka meddelanden
 • Några av profilerna har dåliga detaljer och information

# 8 - tinder

tinder

Tinder är en sexdejtingapp som låter dig använda dess funktioner gratis. Flera av dess funktioner och tjänster som andra dejtingappar tillhandahåller för ett pris; i Tinder är allt gratis. Som att skicka meddelanden, ladda ner, ladda upp foton och hitta närliggande medlemmar är alla tillgängliga gratis.

På grund av detta fick appen mer än en miljon prenumeranter över hela världen. Därmed öppnar det också chansen att hitta matcher snabbare. Dessutom är många av dess medlemmar intresserade av avslappnat nöje och aktiviteter. Så om sex, flört och vardagliga affärer är vad du gillar. Visst kan du hitta allt här på Tinder -appen.

FÖRDELAR:

 • Matchmaking-systemet använder platser
 • Gratis sändning av meddelanden
 • Gratis uppladdning av foton
 • Alla medlemmar har gratis videosamtal
 • Det finns miljontals medlemmar att kolla in
 • Aktiva medlemmar är höga varje dag
 • Mycket lätt att använda
 • Snabb registreringsprocess

CONS:

 • Vissa människor svarar inte på meddelanden
 • Har bara 100 swipes om dagen

# 9 - GetItON

getiton main

GetItON är en utmärkt hookup-webbplats som hjälper människor att hitta ett roligt, enklare och bekvämare sätt för tillfällig sex. Dess sofistikerade matchningsmetod är mycket praktiskt för att hitta dina bästa sexuella matchningar. Med denna rankning och tillgängliga funktioner erbjuder GetItON definitivt effektiv och enkel tillgång till alla de hetaste och sexigaste användarna i världen.

Fullständig recension av GetItON här.

FÖRDELAR:

 • Massiva medlemmar
 • Användare deltar aktivt
 • Funktionerna är coola
 • Enkel kopplingsmetod
 • Designen är jättebra

CONS:

 • Kräver premiummedlemskap
 • Funktioner är främst för premiumanvändare

# 10 - Lovoo

Lovoo register

Det är ingen överraskning att Lovoo är en av världens största, snabbast expanderande och mest använda dejtingsajter idag. Det finns gott om singlar att välja bland dess unika 70 miljoner+ prenumeranter. Men sajtens framgång handlar inte bara om storleken på dess medlemmar; det tillskrivs också dess fokus på att förbättra och kontinuerlig utveckling av sina IOS- och Android-kompatibla appar. Vid det här laget har antalet människor som hittar kärleken på denna matchmaking-app ökat till nästan 4K+ varje månad.

Klicka för en fullständig recension av Lovoo.

FÖRDELAR:

 • Öppen för alla typer av relationer - anslutning, långvarig, dejting, avslappnad, vänskap, affär, flirt
 • Gratis registrering
 • Inga rapporterade falska konton
 • Höghastighetsmatchningar
 • Kan registrera sig via Facebook
 • Roulette matchningssystem
 • Verifierade medlemmar har märken
 • Prisvärd premiummedlemskap

CONS:

 • Vissa profiler har få detaljer
 • Grundläggande sökmotor

# 11 - SpicyMatch

SpicyMatch

Känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, tar SpicyMatch-webbplatsen swinger-communityt på topp. Genom att använda ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på sajten och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fest för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sitt kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor kanske inte känner sig bekväma med att hålla saker utanför för andra att se. Framför allt försäkrar sajtens valideringssystem alla sina medlemmar att bedragare inte får lura runt. Grundarna byggde den här webbplatsen bara för att ge en plats för swingers livsstil.

SpicyMatch recension här.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

# 12 - gångjärn

Huvudgångjärn

Hinge är ett utmärkt val för alla som söker efter mer än bara genomsnittliga onlinedejtingsajter. Den är utformad för att sammanföra de som söker långsiktiga partnerskap och meningsfulla upplevelser tillsammans. The Hinges grundläggande mål har aldrig förändrats under åren, och det är att hjälpa alla att hitta matcher värda - och kanske till och med uppgradera din singelstatus från desperat singel till "i ett förhållande".

Kolla för recension av Hinge.

FÖRDELAR:

 • Modern appdesign
 • Nedladdning är gratis
 • Gratis meddelandehantering
 • Aktiva medlemmar
 • Miljontals användare världen över

CONS:

 • Vissa har mindre detaljerade profiler

Senaste anmärkning

Ashley Madison främjar utomäktenskapliga relationer och är en miljö borta från allmänhetens bedömande ögon. De flesta användare är öppensinnade och människor som utforskar andra alternativ trots att de är engagerade i ett förhållande är allmänt accepterade här. Det har funnits mycket länge nu och sedan dess har det alltid gett ett säkert utrymme för människor som vill ha något nytt ... att krydda sina sexliv eller vad som helst.

Om du är en av dessa individer som kan leta efter något liknande, kan Ashley Madison vara den perfekta online dejtingsplattformen för dig. Du behöver inte oroa dig för att din identitet blir exponerad eftersom de svär vid sina försiktighetsåtgärder för att upprätthålla sekretess.
Vad väntar du på? Registrera dig nu på AshleyMadison.com och få den känslan av befrielse att vara i en sådan icke-fördömande gemenskap med människor som har samma situationer som du.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början