Uppdaterad: 29 juni 2022

Mr. Skin och andra läckade kändisnakenbilder och sexband som webbplatser som Mrskin.com

Webbadress: https://www.mrskin.com

Visa alternativ för MrSkin.com

MrSkin

Skådespelerskor och kvinnliga kändisar tittas upp till, särskilt av manliga fans. Så, vid ett eller annat tillfälle i våra liv måste du ha tänkt på en viss het kändis och undrar hur hon ser ut som naken .... Eller om hon någonsin filmat nakna scener för ett projekt. Medge det, du har varit så nyfiken. Så du tillbringade lite tid på Internet för att leta efter tips eller tidigare projekt som kan ge dig tillfredsställande svar. Oroa dig inte mer för det finns en webbplats där vi kan se de bästa nakenscenerna från Hollywood - Mr. Skin.

Om du någonsin haft det dilemmaet att försöka hitta vissa nakna scener från Hollywoodfilmer, hittade du förmodligen Mr. Skin i ett av de bästa resultaten. De flesta av Hollywoods bästa nakenklipp finns här. Från de högtäckande storfilmerna, indiefilmer till utländska filmer som lätt kan passera för mjukporr. Mr. Skin har mer än 75,000 1080 nakenklipp med Hollywoods största namn som Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore och så många fler. Om de hade några projekt med nästan vilken slags nakenhet och sexscener som helst, förvänta dig bäst att se det i Mr. Skin. Videokvaliteten beror på när klippet producerades som en film, men du kan förvänta dig tusentals högkvalitativa och HD-videor. Nyare nakenklipp är vanligtvis i 720p medan de äldre kanske inte är så snygga i kvalitet men ändå klockbara och naturligtvis njutbara. Några äldre scener remasteras till och med webbplatsens bästa streamingkvalitet är redan i XNUMXp.

Om du letar efter ett visst filmklipp eller TV-program och du hittat det redan, kan du kolla in Mr. Skins originalvideor som redan når mer än 1,600 5, inklusive deras "Best Of" -samlingar och "Topp XNUMX-listor" . De har till och med en blogg som fokuserar på uppdaterade nakenscener, kändisfödelsedagar och annan information som medlemmar kan hitta relevant också. Med en så stor samling som Mr. Skin har du mycket att njuta av och det är väldigt enkelt att komma runt på webbplatsen. Med sitt användarvänliga gränssnitt och modernt utformade webbdesign kan du arbeta dig runt och använda deras verktyg och funktioner för att göra din Mr. Skin-upplevelse mycket enklare. Deras kategorier och sektioner är noggrant organiserade och begränsas till taggar för att göra sökning mycket bekvämt och snabbt. Du kommer också att se en lista över webbplatsens populäraste och mest besökta taggar, trendiga kändisar och hetaste filmer och TV-program. Som användare har du också friheten att betygsätta deras tjänster, videor samt ytterligare artiklar, filmer, TV-program eller till och med kändislistor till din "Favorit" för enkel åtkomst.

Även om det inte finns några bonusar och andra förmåner som du vanligtvis hittar på andra webbplatser, erbjuder Mr. Skin ganska rimliga rabatter till andra relaterade webbplatser om du är intresserad. De har också en sektion som har massor av GIF så att du omedelbart kommer att välkomnas med ånga nakenklipp som spelas om och om igen. Webbplatsen uppdateras också regelbundet, som når cirka 35 videor, så du har alltid något att se fram emot. Om du är intresserad av Mr. Skins underverk kan du besöka deras webbplats och se själv. Eller så kan du kolla in dessa webbplatser nedan som har en liknande känsla som den, och du kanske hittar en som kommer att väcka ditt intresse och ge dig lite bra tid.

Celeb Nakna & Sexwebbplatser Liknar MrSkin.com:

Playboy Cyber ​​Club

Playboy Cyber ​​Club har gjort ett fantastiskt jobb med att tillhandahålla en enorm mängd vuxeninnehåll för alla. I flera år har de gett enkel åtkomst till tusentals tidningscentra, porrvideor, "lekkamrater" och deras intervjuer som är exklusiva endast på webben. De har specialavdelningar som Playboy Cyber ​​Girls och Casting Calls som visar dig hundratals heta damer att rycka till. De flesta av deras videor är redan i HD-kvalitet så att du kan njuta av din Playboy-upplevelse. Prenumeranter får också tillgång till tryckta arkiv med sina tidskrifter och annat innehåll, och till och med visar oss förändringar med åren. Playboy Cyber ​​Club är fortfarande stark och välbesökt.

Playboy är känt för sin mycket populära tidningslinje och erbjuder en bättre plattform för att komplettera hela din upplevelse genom att använda internetfaciliteterna. Allt innehåll har samma effekt som deras tryckta material, med bonusartiklar som backstage-intervjuer, testfotograferingar och alla andra bilder som inte kom till tidningen.

Webbplatsen tillhandahåller stora arkiv av nakna kvinnor och har olika innehåll och funktioner. Deras senaste webbplatsförbättringar har gjort dem i nivå med andra erotikwebbplatser för vuxna, även om det har gått ganska länge sedan de kom dit de är nu.

FÖRDELAR:

 • Nedladdningsbara filmer och sexiga klipp
 • DRM-skyddsfritt
 • Massor av bilder att se (inte skärmdumpar)
 • Låter dig strömma HD-filmer
 • .zip packade bilder

CONS:

 • Ingen avancerad sökning
 • En del icke-exklusivt innehåll finns på webbplatsen
 • Dyr prenumeration

Kändis Jihad

celebjihad

Den här webbplatsen är känd för sin “islamiska extremistiska” vinkel när det gäller innehåll, och tittar på västerländska värderingar, särskilt med kvinnors sexuella frihet medan de beklagar sig över massor av Hollywood-A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de i hög grad har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll som vanligtvis är hämtat från verklig filmproduktion av proffs. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka av det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och nakna saker.
Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se kändisar och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några av de sexiga kändisarna med lite hett och sexigt innehåll.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

AZNude

aznudes

Det finns tillfällen där vi vill unna oss lite ledig tid och njuta av sexigt kändisinnehåll, och AZNude.com är det perfekta stället för dig att besöka. Denna webbplats har massor av innehåll som sträcker sig från de hetaste kändisnamnen - skådespelerskor, modeller och många fler. Med mer än 250,000 70,000 tillgängliga foton för visning och nedladdning, samt mer än XNUMX XNUMX videor, kan du njuta av det här. Eftersom deras innehåll varierar från de tider det ursprungligen producerades kan deras videokvaliteter också skilja sig, men du behöver inte oroa dig för det eftersom de alla kan ses och går tillbaka till många decennier sedan. Det finns massor av material för nästan alla typer av kvinnor där ute; eftersom AZNude finns tillgängligt över hela världen, tillhandahåller de också innehåll från kändisar oavsett vilken nationalitet de har.

Du kommer aldrig hitta problem med nedladdning eller streaming medan du njuter av webbplatsen. De har inte heller så mycket irriterande annonser så det är en sak som hjälper dig att få den bästa tiden i ditt liv genom deras innehåll. Deras gränssnitt är också väldigt enkelt att använda och de erbjuder många funktioner för medlemmar att använda sig av. De har också ett alfabetiskt index över kändisar och allt du behöver göra är att klicka på ett namn så blir du automatiskt matad med att väcka bilder och videor av dina favoriter.

FÖRDELAR:

 • Stor samling porr
 • Snabb streaming och nedladdningar gratis
 • Fantastiska sorteringsalternativ
 • Dagliga uppdateringar
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Auto
 • Liten trafik / exponering för andra användare
 • Icke-exklusivt innehåll

PurelyCeleb

purelyeb

Självklart är vi vana vid att titta på porrstjärnor och du rycker till dessa professionella scener och porrkändisar. Men ibland tänker du bara på en viss kändis och du vill söka i hennes sexiga videor och foton och använda det för ditt nöje. Det är som om du längtar efter kändisinnehåll, och PurelyCeleb är det perfekta stället att mätta din hunger efter en sådan nisch. Tusentals skådespelerskor, modeller, till små Youtube-stjärnor har läckt ut innehåll eller två och du kan njuta av dem alla här.

Även om det bara finns några gallerier med en avsevärd mängd bilder och videor, är vi ganska säkra på att den här webbplatsen kommer att bli stor på nolltid. Deras läckta bilder kommer oftast från badrum, sovrum, och vissa tas till och med under semestern. Allt detta innehåll är tillgängligt för nedladdning och streaming, med videokvaliteter som varierar beroende på när de uppdaterades.

När det gäller webbplatsens utseende låter PurelyCeleb dig njuta av deras lättanvända design och fantastiska gränssnitt med sina enkla layouter. Du kan också bläddra bland sidor efter sidor med kändisinnehåll och ett index där du kan kolla in de största namnen du kan hitta på plats. Deras kändisindex innehåller också en kort biografi om någon och en smygtitt eller en översikt över deras vanliga innehåll. PurelyCeleb är kanske inte den största webbplatsen för vuxna för närvarande, men den fokuserar främst på sitt mål, som är att tillhandahålla innehåll som läcker ut och fokuserar på att göra deras webbplats välkomnande och försedd med ett trevligt användargränssnitt.

FÖRDELAR:

 • Varje kändissida har en kort biografi
 • Massor av läckt kändisinnehåll och arkiv
 • Mobil användning stöds

CONS:

 • Pop-up-annonser här och där
 • Begränsade sökalternativ
 • Behöver förbättrad filtreringsalternativ

CelebGate

fira

För dig som vill ha god tid genom att titta på heta (och läckta!) Kändisfoton, kolla in CelebGates stora samling som innehåller många av dina kända favoriter. De innehåller också några bonusar som bloggar och har ett avsnitt som är reserverat för de speciella Playboy-modellerna. Webbplatsen uppdaterar innehållet dagligen och de flesta av deras källor kommer från paparazzi-bilder, fotograferingar för olika kampanjer, Instagram-klipp och särskilt läckta bilder som inte är avsedda för allmänheten. Celebgate.cc-layout ser ut som dina typiska kändisfläktwebbplatser och du hittar den oorganiserad med inget mycket med sorterings- och filtreringsfunktioner. Även om hemsidan har ett AZ-index, födelsedagsavsnitt för kändisar samt den aktuella uppdateringslistan. Webbplatsen har också sin egen "Hall Of Fame" tillsammans med aktuella blogginlägg. De har också en unik "Fappening" -del med några uppföljande förklarande artiklar och relaterade kändisar, precis som det är med Playboy och deras modeller. Varje modell på den här webbplatsen ställer in sin biografi och ger en snygg titt på webbplatsens innehåll.

FÖRDELAR:

 • Varje kändis har sina bios skrivna noggrant
 • Arkiv för kändisar och kvinnor
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inga sök- och filtreringsalternativ
 • För många annonser
 • Videor eller bakgrundsbilder på webbplatsen omdirigerar dig till en annan webbplats för vuxna

Slutsats

Vi kan inte förneka att kändisar har några heta bilder som publiceras här och där. Glad att veta att det finns webbplatser som de som listas ovan som ger våra behov för det. Var och en av dessa webbplatser har också fantastiska funktioner, som kommer att presentera dig för fler verktyg för att få ut det mesta av din upplevelse. Det finns många liknande webbplatser som huvudsakligen fokuserar på kändisnaken, men den här listan här består av webbplatser som är välkända är mest besökta av porrfanatiker.

Oavsett om du kanske vill kolla in foton, videor eller GIF-filer, hittar du dem här enkelt. Det finns tillfällen då vi skulle bli trötta på den vanliga och manusporr som vi är vana att se i flera år. Dessa nakenställen för kändisar är på något sätt som ett frisk luft eftersom det inte innehåller klichéscener och delar. Du kommer säkert att njuta av och njuta av den enorma samlingen av innehåll från var och en av dessa webbplatser. Om du är nyfiken på detta, om du vill kontrollera om den här recensionen talar sanningen, kan du helt enkelt välja en av de webbplatser som nämns ovan så kommer du att få storhet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början