Uppdaterad: 17 augusti 2022

Lustery

& 12 bästa premiumporrsajter som Lustery.com

Visa mig 12 alternativ för Lustery.com

glänsande hem

Lustery avslöjar mysteriet och det roliga i amatörporr. Jag vet att du är ett fan av hemmagjorda filmer, kompis; det är därför du är här. Därför är Lustery en plats att leverera äkta porr som är långt ifrån det vanliga. Jag slår vad om att du är nyfiken på de exakta detaljerna i detta påstående. Hur som helst, jag gör den här recensionen för att ge dig en glimt av Lustery och dess framväxande effekter på din kåta kuk. Denna premiumamatörporrsajt tillåter sig att vara din oas av tillfälligt sex, intima kontakter, heta ångande interaktioner och självstimulering av genomsnittliga exhibitionister.

Officiell URL: https://lustery.com

Således, om du hungrigt letar efter en fappkompis, kommer Lustery aldrig att lämna dig vilse. De hemgjorda skatterna förmedlar vanliga individers vardag, och artister älskar att visa upp sina talanger för att väcka sin publik. Viktigast av allt, de älskar att bli bevittnade, följade och älskade av porrfans. Deras förhoppningar är verkligen besvarade när Lustery blev en av branschens mest eftertraktade premiumamatörsajter. Fortsätt därför att läsa den här recensionen för att förstå Lusterys fullaste funktioner.

Vill du ha riktigt sex?

Lustery erbjuder ett gäng naturliga och autentiska sexscener. Den här sidan vill bevisa att amatörporr inte får begränsas till låg belysning, billig produktion och videor av standardkvalitet. På den här domänen kommer du att se en mängd utmärkta videoupplösningar och orgasmiska godsaker som alla kommer från par och vanliga individer. Ja, det finns inga betalda porrstjärnor i sikte eller kända skådespelare och skådespelerskor. Allt du kommer att bevittna är en gemenskap av generösa individer som är redo att presentera sig själva i den pornografiska världen.

Inte bara det, Lustery strävar efter att bevisa att dess arena erbjuder den kvalitetstjänst som inte finns på de flesta amatörsajter. Plattformen påstår sig vara det sanna hemmet för hemgjorda filmer. Sant nog, området skryter med sitt utbud av verkliga par och ögonblick av fångad naturlig intimitet. Olika porrmissbrukare har njutit av denna nyfunna lekplats, vilket resulterat i en parad av supportrar och ett anständigt antal följare. Lustery noterade höga besök och god status i porrbranschen.

glänsande sida

Kolla in Page of Lustery

Jag märkte att Lustery är en tilltalande domän som ser långt från andra webbplatser. Jag gillade att layouten och designen inte gav mig en typisk porrsajtvibe. Porr entusiaster kommer att känna en atmosfär av ett fräscht och levande hem av hemlagad porr. Således kommer du att se en plattform med inslag av orange och rosa kombinationer när du ser dig omkring. Det ser roligt och livligt ut men inte för feminint. Jag uppskattar Lusterys känsla för detaljer och blåser tillgängliga ikoner.

Dessutom har sajten fortfarande en tydlig men catchy hållning. Vid första anblicken kan du se att skaparna lägger vikt vid att överklaga; därför skickar de in en sida med upphetsande vattenstämplar av intimsex. Det finns verkligen bilder av intensiv erotik på huvudsidan som du kan sluka. Huvudrubriken ger dig sektioner och en mängd olika tillgängliga prenumerationer. Dessutom är Lustery-domänen en premiumsajt; medlemskap är därför nyckeln. Vi kommer att diskutera det vidare, kompis.

glänsande hemlagad

Ändå förseglade Lustery affären med sina aptitretande förmåner på huvudsidan. Sajten visar miniatyrer av godsaker som presenterar den äkta sexkollektionen. Å andra sidan kanske storleken på miniatyrerna inte passar din smak, men de tillgängliga detaljerna är magnifika. Sammantaget gillade jag presentationen och den imponerande stilen. De plockade färgerna och textstilen andades utomordentligt iögonfallande.

Sluka urvalet

Innan du fapp med de kåta gåvorna från dina parvänner kan du börja njuta av avsnitten av Lustery. Du kan gå igenom de ljuvliga sammankomsterna på segmenten som Par, Videor, POV (Bloggar), Om, Skicka, Gå med/Logga in och andra länkar. Porrfans kan också ansluta till sajten och dess följare via deras sociala mediekonton på Facebook, Twitter, Instagram, etc. Lustery ger faktiskt fans och potentiella besökare åtkomst till sina administratörer.

Dessutom erbjuder huvudsidan också olika länkar till samlingen. Amatörporrfans kan hitta några skatter i de senaste inläggen, synpunkter, senaste par, hemgjorda porrfilmer och många fler. Du kan stanna och fapp när som helst här på Lustery.com. Dessutom håller Lustery fast vid att tillhandahålla ett säkert utrymme för ungdomen genom att strikt införa en sida för endast vuxna. Med detta ger de en samtyckessida för varje potentiell webbplatsbesökare.

glänsande in

Fans måste trycka på "Fortsätt"-knappen om de utsätter sig för att se sexuellt material. Men om du vill tacka nej, vilket är nästan omöjligt, ger Lustery ett alternativ för dig också. Erotikfans måste vara arton år och äldre, villiga att uppleva skönheten och orgasmen hos amatörporr och spendera några ören för att överväldigande utforska detta lyxiga förråd. Om du är mer än redo, kompis, är Lustery något för dig.

Bli ett glänsande par

Jag ser att du är nyfiken på den här funktionen, vän, och ja, jag bekräftar det eftersom Lustery ger dig en chans att bli en hyllad het artist. Åh, om du och din partner vill synas på den här domänen, kan ni flytta direkt till inlämningsområdet. Det behövs ingen kvalifikation; därför krävs det bara att du beväpnar dig med självförtroende, överklagande och generositet. Om du fick alla dessa exceptionella färdigheter och personlighet, kompis, skulle du säkert få en glänsande nick.

Dessutom kan intresserade individer och par omedelbart lämna sina uppgifter och fylla i inlämningsformuläret. Formuläret innehåller ditt föredragna användarnamn, namn och olika viktig information. Dessutom behöver du inte oroa dig om du är en nybörjare inom området, eftersom Lustery välkomnar oerfarna par. Sajten vill bara ha din öppenhet för att utforska din sexualitet samtidigt som den filmas. Lustery älskar att filma dig och din älskades intima eskapad och sätta ett smakprov på expertis i det.

lysterlig inlämna

Visst kommer den färdiga produkten att få dig att bli vördnad och se dig själv slå stjärnstatus i porrbranschen. Lustery vet hur man säljer och utstrålar varje pars artisteri genom att lägga kraft och talang i produktionen. Tittarna kan garantera en välplockad samling och prisvärda videor samtidigt som de är med amatörpar. Så om detta låter roligt och förkärlek, kompis, övertyga din brud och ansök idag. Vem vet, du och din tjej kan bli nästa stora grej i branschen.

Streama Lustery idag

När du börjar släppa de läckra videorna på Lustery kommer du omedelbart att känna sidans unika och oemotståndliga lockelse. De genuina känslorna, påtagliga scenerna och det effektivt producerade materialet gjorde Lustery till ett bra val. Dessutom är de trogna sitt mål genom att tillhandahålla ett stort antal möjligheter att ladda upp användarinskickade videor. De konsekventa uppdateringarna drar till sig mer uppmärksamhet och fansens efterföljare. Med detta är Lusterys bibliotek enormt, med ett gäng godsaker redo för att räcka till dina behov.

Dessutom kommer den stora efterföljaren inte att vara möjlig om inte högupplöst material. Du kommer faktiskt aldrig att bli besviken med 1080p-kvalitetssnärtar. Par spelar in några videor och förväntar sig därför att se olika filmupplösningar. Jag gillar också tanken att Lustery levererar exklusiva material. Således kan du inte se någon av dessa filmer utanför Lustery-arenan. Porrfans kommer att uppleva genuina känslor och passion för att möta behoven hos amatörporrfanatiker. Å andra sidan kunde dessa funktioner och mer inte avnjutas utan medlemskap. Så, prova prenumerationserbjudandena och förmåner, vän, för att få igång din fapping.

lyster pov

Gå med i det roliga

Porrfans kan börja engagera sig och länka till en likasinnad community när de anmäler sig till Lustery-medlemskapet. Denna vagn av amatörälskande kompisar kan öppet diskutera olika saker, inklusive relationer, sex och allt om livet. Tanken på att dela och generositet utan att behöva diskriminera varandra är en av Lusterys dragningsfaktorer. Dessutom välkomnar sajten alla amatörporr-entusiaster globalt, vilket gör att alla kan ansluta över hela världen.

Därför, om du frågar om prenumerationsavgifter och annat, börjar Lustery sitt medlemskap för endast $25 för en månads fullständig åtkomst. Du kan också välja att uppgradera dina erbjudanden till tre- och ettårsmedlemskap på $15 och $8 månadsavgifter. Ja, ju längre prenumeration, desto mer betydande rabatter väntar dig. Visst, Lustery vill ge dig en smak av den sötaste, styggaste och kinkiaste porrfilmen i stan. Skynda, var med i det roliga!

glänsande mer

Lusterys videokategorier och POV

Lustery ger sina fans tillräckligt med val genom att bryta dina sökningar till ett smalare resultat. Fans kan sortera materialet i trend-, typ-, ålders-, språk- och preferenskategorier. När vi pratar om kategorier inkluderade Lustery sex i förvaret. Dessa kategorier är smältningen av amatörporrnisch; du kan korsa innehållet från hemsex, utomhus, kink, quickie, vlogg, vertikal quickie och ögonblick. Porrfans kan lätt utforska dessa skatter och fapp spännande.

Inte bara det, det finns också en mängd olika taggar tillgängliga för ett mer specifikt uppdrag. Taggarna visar sexprat, kyssar, onanering, piercing, deep throat, sovrum, oralsex, cum, etc. Du kan också njuta av olika videor som återspeglar verkliga kopplingar mellan par och artister. Det finns faktiskt inga manus och regi i någon av scenerna. Slutligen, om du är en bokmask av sexrelaterade bitar, kan bloggar och POV-sektionen underhålla ditt sinne.

glansiga videor

För- och nackdelar med Lustery.com

FÖRDELAR:

 • Exklusiva och originella material
 • Premium amatörsida
 • Heta riktiga par
 • Inget manus; alla scener är äkta
 • Högkvalitativa filmer
 • Bra webbplatsdesign
 • On-point kategorier

CONS:

 • Inget provmedlemskap
 • Vissa videor av standardkvalitet

12 bästa premiumporrsajter som liknar Lustery.com:

# 1 - TrueAmateurs  

TrueAmateurs

För människor som söker autentiska amatörpar som filmar sig själva medan de har intimt eller hardcore sex, så kommer TrueAmateurs.com säkert att ge dig exakt vad du behöver. Sedan 2017, året då den lanserades, har webbplatsen uppgraderat sitt webbplatsgränssnitt och design för att ge konsumenterna en ny och fräsch upplevelse. Bli medlem nu och utforska många kategorier av amatörporr rätt och lindra stress direkt genom att rycka av det.

Här är hela recensionen av TrueAmateurs.

FÖRDELAR:

 • Uppdateringar av videor i HD-kvalitet är vanliga
 • Hardcore porrfilmer är exklusiva att titta på
 • Webbplatsens funktioner och design är okomplicerade att förstå
 • Användarvänligt gränssnitt som hjälper användare att enkelt navigera på webbplatsen genom kategorier, betyg, favoriter, filter och grundläggande sökfunktioner.

CONS:

 • Indexet för modellen ger ingen information om dem

# 2 - LoveHomePorn 

LoveHomePorn registrera dig

LoveHomePorn fängslade verkligen mitt hjärta och kuk. Visst, efter att ha surfat på den här sidan kommer jag inte att nöja mig med mindre. Dessutom är webbplatsen inte överfylld av annonser, så det är ett stort plus för en knäpp mästare som jag. Vi vet alla att du inte kan kalla dig själv den "bästa" amatörporrsidan eller andra vuxenunderhållningssajter om dina besökare avskräcks av den stora mängden reklam du har.

Läs hela vår recension av LoveHomePorn.

FÖRDELAR:

 • Amatör och hemlagad porr
 • Den har porrbilder
 • Lite gratis innehåll
 • Enkel webbdesign
 • Enkel användbarhet
 • Heta amatörtjejer

CONS:

 • Inga gemenskapsfunktioner
 • En del innehåll är premium

# 3 - Reality Kings  

realitykings gå med

En annan på listan är RealityKings. Detta är ingen vanlig porrsajt eftersom den har massor av högkvalitativa scener framförda av de hetaste och sexigaste porrstjärnorna. En av de mest eftertraktade scenerna här inkluderar MILFs som knullar sina dotters pojkvänner, erotiska massage, blyga pigor, falska proffs och många andra historier. Namnet RealityKings ges faktiskt inte utan anledning. Laddad med tusentals videor att titta på, det finns så mycket mer att se på denna webbplats.

Kolla in RealityKings recension.

FÖRDELAR:

 • Testkostnaden är bara $ 1
 • Webbplatsen uppdaterar sina videor ofta
 • Omfattande bibliotek med porrfilmer
 • Alla dina favoritporrskådespelare är tillsammans på ett ställe

CONS:

 • Du kan bara ladda ner 50 videor om dagen

# 4 - Zoig  

zoig medlemmar

Zoigs videosamling är bara en kort minut lång, men jag lovar att de alla är utmärkta standarder. Dessutom kommer bilderna med högre kvalitetsupplösning och inkluderar bra bildspelsalternativ. När du besöker Zoig kommer du att kunna se uppdaterade bildgallerier och videor, så det finns massor av fappmaterial att gå runt.

Kolla in Zoig recension.

FÖRDELAR:

 • Toppsamling av amatör/hemlagat innehåll
 • Användargenererat
 • Massor av kategorier
 • Fri att använda
 • Ytterligare förmåner för prenumeranter
 • Tillgänglig som gäst

CONS:

 • Vissa funktioner kräver medlemskap
 • Lite rörigt forum
 • Alla amatörer, inga porrstjärnor

# 5 - brazzers  

brazzers huvud

Brazzers är en trendig webbplats och anses vara en av de bästa premiumporrwebbplatserna fram till denna dag. Under åren har den fortsatt att ge sin publik de bästa och mest ångande videorna. Sedan lanseringen 2005 har den aldrig misslyckats med att ladda upp olika teman. Inklusive lesbisk sex, hardcore, förföriska MILFs, tonåringar, liveamatörer och många fler.

Under många år har det faktiskt skapat en enorm inverkan på porrbranschen. Många människor går med i dess kåta community varje dag, vilket gör den till en av de största användarbaserade i världen. Brazzers team lägger också mycket kraft på produktionen och kostnaden för att se till att varje scen är av hög kvalitet. Utan tvekan säger deras titel som världens bästa HD-porrsajt 2019 allt.

Klicka här för Brazzers fullständiga recension.

FÖRDELAR:

 • Omfattande samling av porrfilmer
 • Kategorier av videor är tillgängliga för enkel sökning
 • Det finns tillgängliga ocensurerade bilder
 • Inga annonser och popup-fönster
 • Den överkomliga medlemsavgiften
 • Tusentals scener att välja mellan
 • HD-videor är gott
 • Du kan strömma videor
 • Regelbundna uppdateringar och uppladdningar
 • Du kan komma åt mer än 33 webbplatser som en bonus

CONS:

 • Begränsad tid för provmedlemskap
 • Försöksmedlemskap är inte gratis
 • Vissa videor som laddats upp 2009 fungerar inte
 • Det finns vissa kategorier med begränsat videoinnehåll

# 6 - Vuxen Prime 

AdultPrime live

AdultPrime är ett bra exempel på en mer omfattande vuxensajt jag pratar om. För närvarande har den här sidan ungefär 70+ porrkanaler och otaliga filmer som utgör dess massiva europeisk-fokuserade smuts och ett brett utbud av andra bisarra fetischer. Med alla dessa bonusar är det verkligen lätt att hitta alla typer av softcore och extrem sex på den här kanalen.

Tillsammans med premiumfilmer med attraktiva europeiska skådespelerskor, erbjuder AdultPrime en hel del mer innehåll, inklusive MILFs, sex med tonårstema, anal penetration, trekant, cumshots och monstertuppar.

Läs Adult Primes fullständiga detaljer här.

FÖRDELAR:

 • Tusentals videor
 • Massor av videor i 4K-kvalitet
 • Regelbundna uppdateringar
 • Användare kan anpassa klipp
 • Några gratis kamerashower
 • Bonus porrkanaler

CONS:

 • Vissa scener är inte exklusiva
 • Få funktioner som inte är tillgängliga på mobila enheter

# 7 -  Dold zon 

HiddenZone hem

Hidden Zone har förtjusande amatörmaterial med sitt enorma lager av voyeuristiskt innehåll. Sajten levererar en omfattande samling med individer som gör roliga utomhussex, nudister, exhibitionister och andra ångande erotiska aktiviteter som kommer att få din voyeuristiska kuk upprätt. Att se lockande gudinnor strippa och visa upp sina felfria kroppar medan de är omedvetna om din närvaro, verkligen, dessa sevärdheter kommer att göra dig galen och kåt.

Ta en titt på Hidden Zone recension.

FÖRDELAR:

 • En enorm samling av voyeur- och erotiskt innehåll
 • Högupplösta videor med 3D-innehåll
 • Regelbundna uppdateringar
 • Olika spionkameror överallt
 • Aktivt samhälle
 • Effektiv i alla mobila enheter
 • Effektiv navigering

CONS:

 • Betala för att få tillgång till hela webbplatsens funktioner
 • Videokvaliteten varierar

# 8 - XEmpire  

XEmpire dvd

Ord som "massiv" och "anmärkningsvärt" när jag tänker på ett imperium frammanar en bild i mitt sinne. Jag förväntade mig något stort och imponerande från XEmpire, och jag blev inte alls besviken! Med sina otroligt välgjorda och vackra pornografiska scener har XEmpire verkligen ett imperium av samlingar som står upp till mina höga förväntningar.

XEmpire recension här.

FÖRDELAR:

 • Fri tillgång till videor i full längd i högkvalitativ upplösning
 • Design och gränssnitt är enkla och användarvänliga
 • Videor med 4K och total HD -kvalitet finns tillgängliga
 • Har fyra unika och oförglömliga webbplatser med tusentals olika samlingar

CONS:

 • Den har en nedladdningsgräns på 300 GB dagligen
 • Modellindexet har begränsad information och information

# 9 - Elak ängel  

evilangel live

EvilAngel.com skapades 2004 och sedan dess har det uppnått stor popularitet. Innehållet på denna webbplats är så spännande och har fokuserats på intensivt material. Faktum är att vi talar om överfyllda åsnor med utlösning, exploderade munnar, och du deltar i många typer av raunchy sexscener.

Ta en titt på EvilAngel recension.

FÖRDELAR:

 • Det har massor av hardcore och intensiva porr
 • Månadsabonnemanget är mycket överkomligt
 • Kundtjänst är tillgänglig dygnet runt
 • En omfattande samling av högkvalitativa och 4K-videor
 • Nyhetsbrevet finns tillgängligt för uppdateringar av begränsade erbjudanden och gratis innehåll

CONS:

 • Ibland upplever användare eftersläpning
 • Om ingen användare kommer in kommer jag att avsluta chatten om två minuter.

# 10 - PropertySex  

propertysex senaste

PropertySex är en webbplats som måste besökas med hårt innehåll. Det är känt för sina videor som innehåller fastighetsmäklare som ser förföriska och jävla ut. Dessutom producerar PropertySex unikt nytt innehåll varje vecka. Så det finns nya videor att se fram emot. Framför allt fick de de mest tilltalande tjejerna på internet idag.

Här är hela recensionen av PropertySex.

FÖRDELAR:

 • En omfattande samling av högkvalitativa och HD-videor
 • Det finns en uppdatering varje vecka
 • Porrstjärnor är ett hett och högklassigt urval
 • Sätter ansträngningar och investeringar i produktionskvalitet

CONS:

 • Nedladdning av videor kan behöva extra betalning

# 11 - Bang.com  

bang.com nedladdning

Om du vill se en hel serie porrfilmer rekommenderar jag att du besöker Bang.com. Naturligtvis se det som att vinna på lotteriet. Det fina med den här plattformen är att den, med så många av de hetaste porrstjärnorna i vuxenunderhållningsbranschen, levererar unikt innehåll ofta. Dessutom har Bang.com ansetts vara ett ledande varumärke inom underhållningsbranschen i fjorton år i rad. I slutändan rekryterar plattformen fortfarande nya unga porrstjärnor på denna sida för att annonseras.

Fullständig recension av Bang.com här.

FÖRDELAR:

 • Ladda ner obegränsat porrfilmer varje dag
 • Bang Originals är det mest populära avsnittet på denna webbplats
 • Varje dag uppdaterar webbplatsen sin samling och lägger till nya videor
 • Du kan komma åt FireTV- och ROKU-enheter via appen
 • Tusentals videor i biblioteket med tusentals modeller att välja mellan

CONS:

 • En gratis provperiod är tillgänglig inom två dagar

# 12 - Nya känslor 

nyheter hem

New Sensations håller fast vid att leverera en ny uppsättning videor dagligen. Den nöjer sig inte med månatliga uppdateringar; ger därför sitt bästa för att ge dig färska material varje dag. Åh, porrmissbrukare kommer säkert att festa med releaserna och premiumtilläggen. Visst kommer du aldrig få slut på aptitretande bitar här på NewSensations.com. Sajten tror på vikten av kvalitet och kvantitet; med det, förvänta dig att ha ett val när du tittar på domänen.

FÖRDELAR:

 • Kåta och ljuvliga porrartister
 • Exklusivt material
 • 4K-videor
 • Nedladdningsbart innehåll
 • Olika specialerbjudanden
 • Bonussajter
 • DVD-skivor och olika porrkategorier

CONS:

 • Ingen avancerad sökning
 • Dyr

Slutsats

Amatörporr kan vara en bra källa till underhållning, upphetsning och vitalitet om du hittar rätt plats. Bra, Lustery erbjuder de bästa amatörfilmerna i branschen. Ja, fans kommer inte längre att ha problem med att se material av låg kvalitet. Lustery ger ut de bästa erbjudandena genom att låta par skicka in sina intima eskapader på plattformen. Sajten banar också väg för blivande porrartister och välkomnar dem till domänen.

Filmerna är alla i bra form, upplösning och produktion, men det går inte bort från målet att leverera äkta erotik. Alla kopplingar är verkliga med exklusiva orgasmiska scener. Varje pjäs är tillverkad unikt, och porrkategorier är väl presenterade. Prova Lustery idag och njut av storheten hos amatörporr.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början