Uppdaterad: 17 augusti 2022

brazzers

& 14 BÄSTA premiumporrsajter som liknar Brazzers.com

Specialerbjudande

Registrera dig på Brazzers.com nu och få det bästa, riskfritt!

Visa mig 14 alternativ för Brazzers.com

brazzers webbplats

Brazzers.com är en mycket populär webbplats och anses vara en av de bästa premiumporrwebbplatserna fram till denna dag. Under åren har det fortsatt att ge sin publik de bästa och ångande videorna. Sedan 2005, året för lanseringen, misslyckades det aldrig med att ladda upp en mängd olika teman. Inklusive, lesbisk sex, hardcore, förföriska MILFs, tonåringar, live amatör och många fler.

I många år har det faktiskt skapat en enorm inverkan på porrverksamheten. Varje dag går många människor med i sitt kåta samhälle, vilket gör det till en av de största användarbaserade över hela världen. Teamet bakom Brazzers satsade också mycket på produktion och kostnad för att se till att varje scen är av hög kvalitet. Utan tvekan säger deras titel som världens bästa HD-porrsida år 2019 allt.

Ännu bättre, om du vill få det bästa priset för ditt medlemskap - kolla in vårt Brazzers rabatter och erbjudanden här.

Luftig upplevelse med brazzers

Brazzers premiumporrinnehåll har alltid toppat på hierarkin i flera år när det gäller att erbjuda den bästa porrupplevelsen till alla sina fans. Visst har webbplatsen ett långt liv med teman och en realistisk jävla stil som gjorde varumärket populärt över hela världen.

Dessutom kommer du att bevittna de bästa och sexigaste tjejerna här, mestadels från USA. Inklusive blondiner, MILFs och unga tonåringar redo att studsa din kuk. Vissa är väldigt söta men kan suga stora kukar och skjuta dem till sina snäva fittor. Faktum är att dessa tjejer är höjdpunkten på webbplatsen

Dessutom finns det mer i Brazzers än unga heta tjejer. Eftersom webbplatsen ser till att alla dess videor har hög upplösning. Således, när människor letar efter HD-porrfilmer, är det första som kommer att tänka på Brazzers.

Under tiden samlades de mest populära och hetaste porrstjärnorna här tillsammans. Visst är deras inspelade scener önskvärda och erotiska. Du kan säga att de har glamcore-temavideor, vilket innebär att glamour möter hardcore-stil. Trots den tuffa konkurrensen på Internet har ingen någonsin perfektionerat Brazzers konst.

Registrera dig på Brazzers.com nu och få det bästa, riskfritt!

Handlingen

Brazzers är full av fantastiska videor som du kommer att älska att titta på och rulla runt. Baserat på det område på webbplatsen du strömmar är "åtgärden" ganska dynamisk och blandad. Du kan starta upp en "Big Butts Like It Big" -webbplats och se sexiga kycklingar bli skruvade i sin våta fitta.

Under tiden kan en webbplats som "Shes Gonna Squirt" erbjuda alla underhållning som innehåller nakna kvinnor som blir dunkade och strök med sexleksaker. Det finns också jävla tonårspojkar och även unga tjejer som smockar kukar.

Dessutom kommer webbplatsen "Dirty Masseur" att ge dig intressant sexuellt innehåll med erotisk kroppsmassage. Det finns en helt enorm blandning av urval av vuxeninnehåll, alla fritt tillgängliga för utcheckning.

De sexiga kvinnorna

Deltagarens avsnitt innehåller ett urval av attraktiva tjejer som spelar i var och en av de vuxna filmerna som nämns bredvid. Visst valde webbplatsen noggrant dessa unga tjejer och valdes helt utifrån önskemålen i varje situation de gjorde. Dessutom ansluter den dig till mer än 33 webbplatser som ingår i prenumerationspaketet. Således säkerställer det att damerna är unika över varje webbplats krav.

De oväntade platserna

Platserna som filmar skiljer sig mycket åt eftersom webbplatsen är komplett med intressanta saker lagrade. Till exempel är videor som tagits mest poolerna, i naturliga omgivningar och offentliga. Även i arbetsområden som kontor.

Vissa finns också i hus och lägenheter, matsalar, vardagsrum, garage och på andra håll. Det finns också andra filmplatser som Brazzers använder. Således ge de lojala publiken en liten förhandsvisning av hur mycket du kan hoppas i varje video.

Videokvalitet

Kvaliteten på videorna här är i 1920 × 1080 HD-upplösning. Alla vinklar, skott och jävla finns i högsta och tydligaste kvalitet. Webbplatsen har kommande 4K-upplösningsvideor och kommer att uppdatera samlingen tidigare. Under tiden kan porrfilmer spelas med Flash Player. Medan nedladdning också är tillgänglig, så att du kan titta på din mobil eller offline-läge. Vanligtvis kommer de i MP4- eller WMV-format.

Organiserade annonser

Normalt kan annonser på vilken webbplats som helst ta över hela sidan. Således gör det surfar och tittarupplevelse irriterande. Bra att Brazzers placerade sina annonser trevligast. Det täcker inte innehållet, så visning är fortfarande bra.

Annonser är inte påträngande. Man skulle tro att de är en del av webbplatsens design. Men om du vill bli av med reklam kommer det att hjälpa att byta till premiummedlemskap. Eftersom en del av paketet tar bort alla irriterande annonser.

Mobil kompatibilitet

De fantastiska funktionerna i skrivbordsversionen av Brazzers är nu tillgängliga på dina mobila enheter. Faktum är att webbplatsen fungerar smidigt på smartphones eftersom den har ett mobiloptimerat system.

Visst, detta är ganska bekvämt för alla som vill titta på porr var som helst och var som helst de är. Det skulle också vara lätt för dig att komma åt webbplatsen och rycka av innan du sover. Du behöver inte framför skrivbordet hela tiden bara för att njuta.

Bästa foton

Bilderna i Brazzers är alla av högupplöst kvalitet. Vanligtvis är de 532 × 798 pixlar. Så människor kan visa foton med Flash Picture och bläddra bland tusentals bilder av hög kvalitet. Den högsta upplösningen som finns på webbplatsen når vanligtvis upp till 2500 × 1600. Det gör faktiskt hela upplevelsen fantastisk.

Funktioner och fördelar med Brazzers.com

Registrera dig på Brazzers.com nu och få det bästa, riskfritt!

 • Stor samling videor

Så om du surfar på Brazzers webbplats kommer du att se videor som endast är tillgängliga från Brazzers bibliotek. Till skillnad från de flesta gratis vuxnawebbplatser på internet. Brazzers skapar också videor i mer än tretton år och når för närvarande över 8,650 XNUMX originalvideor som alla kan njuta av.

Dessutom varar varje avsnitt minst 30 minuter och totalt över 4,000 timmar originalvideor av hög kvalitet. Å andra sidan kan du stöta på flera gamla videor som är av grundläggande kvalitet, men Brazzers har fortfarande högupplöst innehåll för de flesta aspekter.

 • Ursprungliga scener

Brazzers bästa funktion är det ursprungliga innehållet som det erbjuder. Förutom den fantastiska produktionsansträngningen och kvaliteten på deras videor är deras material exklusivt på webbplatsen. Visst, det finns gott om porrkategorier att njuta av, inklusive hardcore sex, parodi, vampyrskräck och många fler.

 • Tusentals artister

Alla har en drömsexkändis. Men kryddan av kul har olika slag. Lyckligtvis, när det gäller sexartister, har Brazzers ett absolut stort antal kvalitetsporrskådespelare och skådespelerskares urval. Visst har webbplatsen producerat otaliga skådespelare av både kön och personligheter i över decennier.

Dessutom har Brazzers varit en av de få porrwebbplatserna som gör det enkelt att söka efter manliga artister. Att också vara en Brazzers-deltagare, överväga definitivt att gräva igenom den högst rankade listan. Visst finns det en stark möjlighet att porrskådespelerskan med dina fantasier väntar.

 • Regelbundna uppdateringar

Faktum är att unikhet och stor samling är en viktig sak på en porrwebbplats. Att se nya uppladdningar och innehåll varje dag är dock mycket större än någonting annat. Lyckligtvis laddar Brazzers upp två fantastiska videor varje dag, vilket ger upp till minst 7 timmar nya videor varje vecka. Så om du känner dig uttråkad och trött på att titta på gammalt innehåll om och om igen har Brazzers fått ryggen.

 • Sökfunktion

Brazzers sökverktyg är en av webbplatsens kärnstyrkor. Alla filmer har etiketter helt, vilket hjälper människor att omedelbart söka efter unika skådespelare och typer. Tillsammans med deras specificerade kön finns skådespelare också tillgängliga enligt "Rookie", "Legacy", "New" och "Allstars".

Det finns över 2,000 artister tillgängliga på denna webbplats. Således ger sökfunktionens enkelhet flexibiliteten att tydligt identifiera vem och vad människor letar efter när du inte kan komma ihåg namnet. Så du noterar bara vad som lyckades dra dig till en video och fylla den i sökfältet. Så småningom väntar du bara på att Brazzers ska göra sin magi åt dig.

 • Kapacitet för nedladdning av video

Med Brazzers premium-konto har du obegränsad tillgång till allt sexinnehåll. Nedladdning har också gjort det enkelt för dig. När du prenumererar kan du ladda ner alla videor du gillar och spela upp dem när som helst, var du vill.

Beräkning av medlemsavgifter

Trots att de har fantastiska funktioner och innehåll är alla dessa inte tillgängliga utan att du betalar en medlemsavgift. Så om du vill gå med i det växande samhället av Brazzers, strömma flera porns och ladda ner allt du vill behöver du till priset. Enligt webbplatsen finns det fyra typer av medlemspriser du kan välja mellan.

 • 1.00 $ - Två dagars provmedlemskap
 • 29.99 USD - Medlemskap i en månad
 • 59.99 $ - Tre månaders medlemskap
 • 119.99 USD - Ett års medlemskap

Registrera dig på Brazzers (klicka här) nu för att få bästa pris!

Fördelar och nackdelar med Brazzers

FÖRDELAR:

 • Stor samling porrfilmer
 • Kategorier av videor är tillgängliga för enkel sökning
 • Det finns tillgängliga ocensurerade bilder
 • Inga annonser och popup-fönster
 • Den överkomliga medlemsavgiften
 • Tusentals scener att välja mellan
 • HD-videor är gott
 • Du kan strömma videor
 • Regelbundna uppdateringar och uppladdningar
 • Du kan komma åt mer än 33 webbplatser som en bonus

CONS:

 • Begränsad tid för provmedlemskap
 • Försöksmedlemskap är inte gratis
 • Vissa videor som laddats upp 2009 fungerar inte
 • Det finns vissa kategorier med begränsat videoinnehåll

Besök Brazzers.com nu & få det bästa erbjudandet, riskfritt!


De 14 bästa premiumporrsajterna som liknar Brazzers.com:

# 1 - Reality Kings

realitykings huvud

Reality Kings är en av de bästa premiumporrwebbplatserna idag. Visst är innehållet här inte vanligt. Snarare laddad med fantastiska scener och högkvalitativ kameraupplösning.

Det finns också ett stort urval av sexigaste kvinnor på planeten. Inklusive, heta MILFs, förföriska unga tjejer, styvbror jävla heta syster, erotisk massage, falska läkare och så vidare. Säkert, Reality Kings är kungen av porr som ingen annan webbplats kan matcha.

FÖRDELAR:

 • Testperioden är bara $ 1
 • Regelbundna uppdateringar och videouppladdningar
 • Ett stort antal porrsamlingar
 • Alla de hetaste och mest populära porrstjärnorna är alla här

CONS:

 • Medlemmar kan ladda ner högst 50 videor per dag

# 2 - mofos

mofos ny hemsida

Mofos är den högsta rankade premiumporrwebbplatsen på internet och anses vara en av de säkraste platserna att utforska. Det finns faktiskt en anständig mängd porrfilmer här. Alla är också med unika scener, berättelser och olika skådespelare.

På samma sätt finns det ett stort urval av genrer tillgängliga, som avsugningsjobb, blondiner, MILF, parbyte och amatörinstallation. För att inte tala om, alla medlemmar tittar fritt på allt innehåll här utan problem med förseningar och prestanda av låg kvalitet.

Kolla vår vår fullständiga recension av Mofos.com.

FÖRDELAR:

 • Den innehåller olika webbplatser som har fantastiska funktioner
 • Alla videor i samlingen är av hög kvalitet
 • Webbupplevelsen är anständig och mycket smidig
 • Modeller ger en fullständig beskrivning av sig själva

CONS:

 • Du måste betala extra om du vill ladda ner
 • Ingen avancerad sökning tillgänglig

# 3 - Fakehub

fakehub

En av de bästa premiumporrwebbplatserna, Fakehub har tagit saker till en annan nivå. Faktum är att det ger de lojala tittarna en intressant berättelse och nya karaktärer att njuta av. Det har också massor av sexiga, vackra porrskådespelerskor som uppträder professionellt framför kameran. Framför allt har den många fantastiska funktioner, bonusar och videor med högsta upplösning att njuta av hela dagen.

full Fakehub recension här.

FÖRDELAR:

 • Varje dag laddas nya videor upp
 • Innehållet uppdateras regelbundet
 • Äkta webbplatser finns på sidan
 • Användarupplevelsen är fantastisk och designen är enkel
 • Medlemmar kommer att uppleva massor av fördelar

CONS:

 • Avancerad sökning är inte tillgänglig
 • Ingen sökordssökning
 • Det engelska språket är inte tillgängligt för vissa utvalda webbplatser

# 4 - PropertySex

propertysex

PropertySex är inte bara en hårdporrsida utan också en av de bästa premiumporrwebbplatserna idag. Som namnet antyder handlar den här webbplatsen mest om fastighetsmäklare som säljer hus och i gengäld bara skit ur dem.

Det finns många scener och berättelser att titta på, och varje video är verkligen unik och spännande. Under tiden sker regelbundna uppdateringar på webbplatsen varje vecka. Du kan också fritt välja dina favoritflickor från deras stora samling.

FÖRDELAR:

 • Många fastighetsporrfilmer i HD-kvalitet
 • Porrstjärnor är högklassiga och underbara
 • Weekly uppdaterar webbplatsen och innehållet
 • Högvärdig produktion för varje scen

CONS:

 • Nedladdning kräver ytterligare betalning

# 5 - PornHub Premium

pornhub premium

Pornhub Premium är uppenbarligen premiumversionen av den mest populära porrwebbplatsen på internet som heter Pornhub. Denna webbplats erbjuder fantastiska fördelar, till exempel bristen på irriterande annonser, tillgång till allt innehåll och HD-bilder eller videor.

Visst, alla dessa är tillgängliga utan att betala en extra krona. Som en premiumwebbplats erbjuder den också högkvalitativ streaming, VR-porrfilmer, DVD-filmer, HD-upplösning och snabb nedladdning. För att inte tala om, webbplatsen är helt säker och skyddad.

FÖRDELAR:

 • Den kostnadsfria provperioden varar i en vecka
 • Regelbundna uppdateringar så att samlingen har nytt innehåll varje dag
 • Massor av innehåll och val
 • ingen reklam
 • Högupplösta videor
 • Virtuella verklighetsscener är tillgängliga och läggs till dagligen

CONS:

 • Kräver betalning på 8 USD / månad efter att testperioden är slut

# 6 - Bangbros

Bangbros

BangBros är en av de bästa premiumporrwebbplatserna idag. Det som gör att det sticker ut från resten är på grund av de högkvalitativa videoklippen de producerade dagligen. Visst har den en fantastisk lista över hetaste porrstjärnor och amatörstjärnor redo att göra din tittning angenäm och intressant.

På grund av sin popularitet har många porrstjärnor här gjort det till centrum och känt över hela världen. Fram till denna dag växer BangBros sina följare dagligen och har blivit en av de största fansen någonsin noterats.

Fullständig BangBros recension.

Det finns en GRATIS PROVNING nu tillgänglig på BangBros (klicka här för att registrera dig) - missa inte!

FÖRDELAR:

 • Tusentals porrval
 • Nedladdning är tillgänglig
 • Uppdateras regelbundet för att ge nytt innehåll till användarna
 • Enkel sökning av videor på grund av kategorier

CONS:

 • För att se videoklipp i 4K-upplösning måste du betala en extra avgift

# 7 - Stygga America

stygga America

Om du tittar på 4K-videor och högkvalitativa VR-scener, besök sedan Naughty America-webbplatsen för att bevittna hur det fungerar med sin magi. Varje dag kan du fritt utforska tusentals fantastiska porrfilmer med populära porrstjärnor och söta tonåringar.

Dessutom har videor olika teman som tillgodoser människors olika behov. För att räkna upp finns det styfamiljsex, gruppsex, interracial sex och många fler.

FÖRDELAR:

 • Rangerar på toppen över hela världen
 • Stor samling av HD-videor och 4K-innehåll
 • Det finns VR-scener tillgängliga
 • Smidig visning genom organiserade tillgängliga kategorier
 • Över 30 webbplatser tillgängliga för åtkomst
 • Etablerad webbplats sedan 1998

CONS:

 • Kräver medlemskap och betalning för att använda

# 8 - MileHighMedia

milehighmedia

En premiumporrwebbplats med de bästa funktionerna att erbjuda är MileHighMedia. Den här sidan har fantastiska webbplatser under sitt paraply som är tillgängliga för medlemmar. Dessutom producerar varje webbplats som visas här underbart innehåll du kan njuta av.

Med andra ord, varje dag kan du kolla in olika teman, scener och berättelser från flera källor. På grund av sina unika fördelar registrerar sig många som officiella medlemmar och blir lojala fans.

FÖRDELAR:

 • Stor videosamling att välja mellan
 • Det finns fyra webbplatser att kolla in till ett pris
 • Uppdaterar webbplatsen varje vecka

CONS:

 • Du måste betala extra för att ladda ner videor

# 9 - digital Playground

img

Under flera år skapade Digital Playground topprankade videor för kåta män där ute att njuta av. Av den anledningen kunde den göra sin väg att bli en av de bästa premiumporrwebbplatserna världen över.

På samma sätt innehåller tillgängliga videor fantastiska teman, plott och produktion. Således har många porrstjärnor blivit mycket populära och bästsäljande. På grund av detta har Digital Playground fått flera utmärkelser och erkännande från sina fans.

Vår fullständiga recension av DigitalPlayground.

FÖRDELAR:

 • Förhandsvisning av videor är tillgänglig
 • Ett års medlemsavgift kan spara mycket pengar
 • HD, 4K och populära videor är många
 • Du kan ha full tillgång till tillgängliga funktioner och videor
 • Blu-ray DVD-skivor finns att köpa via webbplatsen

CONS:

 • Endast premiummedlemmar kan ladda ner videor

# 10 - Porrstjärnanätverk

pornstart-nätverk

Som namnet säger är Pornstar Network en av de bästa premiumporrwebbplatserna som samlar alla finaste och professionella porrstjärnor på ett ställe. Eftersom det är en premiumwebbplats måste alla roliga och spännande funktioner betalas innan de går åt. Faktum är att alla videor är av hög kvalitet och tagna i fantastiska vinklar.

FÖRDELAR:

 • Kategorier är många och många videor du kan välja mellan
 • Lagrar mycket sexigt innehåll
 • Porrstjärnor är underbara och många

CONS:

 • Vintage-innehåll är så många
 • Vissa av videorna är inte i HD-kvalitet

# 11 - Vuxetid

vuxenhemsida

"Netflix of Porn" är tagline som ges till AdultTime. För att förklara, denna webbplats erbjuder fantastisk porr som stepmom sex, creampies, gruppsex och många hardcore teman. Dess samlingar får regelbundna uppdateringar för att ge nytt innehåll hela tiden. Under tiden har AdultTime många relaterade webbplatser under sitt paraply. Således kan du kolla in olika videor att utforska.

FÖRDELAR:

 • Tusentals videor laddade upp, förutom dess stora samling
 • Testperioden ger fri tillgång till allt innehåll inom en vecka
 • Inga störande annonser
 • Streaming är stadig även på gratis konton
 • Du kan komma åt över 70 platser till priset av en

CONS:

 • Saknar databas för tillgängliga porrstjärnor

# 12 - Elak ängel

evilangel webbplats

Tillbaka 2004, året för lanseringen. Sedan dess blev Evil Angel en av de bästa premiumporrwebbplatserna fram till denna dag. Faktum är att dess videosamlingar är massiva och fulla av spännande scener. Det finns också regelbundna uppdateringar av videor tillgängliga, vilket gör hela tittarupplevelsen mycket roligare varje dag.

FÖRDELAR:

 • Hardcore och starka porrvideor är gott
 • Prisvärd betalning för medlemskap
 • Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt
 • Videor är i 4K och högupplöst kvalitet

CONS:

 • Några av medlemmarna rapporterade ibland att de släpar efter

# 13 - XVideosRöd

xvideosred

XVideosRed är en premiumporrwebbplats med de bästa videoklippen att se upp för. För när du väl har besökt webbplatsen kommer det att bli en massa cumming och jerking-sessioner till sina enorma porrsamlingar. För att inte tala om, hävdar XVideosRed-webbplatsen att den ger full säkerhet att sexuell tillfredsställelse är lätt att uppnå.

FÖRDELAR:

 • Det finns exklusiva videor tillgängliga
 • Inga annonser som stör skärmen
 • Har videoklipp i 4K-kvalitet

CONS:

 • Behöver tillhandahålla kreditkort

# 14 - Twistys

Twistys

En annan bästa premiumporrwebbplats idag är Twistys. Faktum är att under många år skapade webbplatsen ett respektabelt namn i porrindustrin. Men genom åren har Twistys tagit innehållet till en helt ny nivå. Från söta nakna tjejer till hardcore-videor, innehållet här är annorlunda och gott. Om du vill se de hetaste och sexigaste kycklingarna på planeten, gå bara över till Twistys och nöja sig med sitt sexiga innehåll.

FÖRDELAR:

 • Etablerad webbplats och trovärdigt namn
 • Massor av modeller finns tillgängliga
 • Innehåll som videor är i HD-kvalitet

CONS:

 • Begränsad provperiod
 • Ingen avancerad sökning

slutord

Den exklusiva visningen av de bästa premiumporrwebbplatserna gör hela upplevelsen tillfredsställande. Således, om du behöver en stressavlastare och rycka av, väntar det alltid porr på dig. Faktum är att i många år har dessa bästa premiumporrwebbplatser tagit högkvalitativa videor med topprankade porrstjärnor och amatörbarn.

I jämförelse med traditionell porr har dessa premiumwebbplatser massor av unika scener, berättelser och teman. Således ger dig en erotisk upplevelse oavsett dina preferenser.

Här är mina tre bästa personliga preferenser förutom Brazzers.com:

Så om du känner dig tråkig och trött på att titta på porr med samma gamla teman, handlingar och scener, byt sedan till den bästa premiumporrwebbplatsen nu. Visst kommer du att uppleva en smidig och oavbruten surfupplevelse. Att byta till en premiumporrwebbplats är således ett bra beslut att ta för att uppleva sömlös sexuell tillfredsställelse.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början