Uppdaterad den: 24 september 2021

XBooru Review

& TOP-12 gratis Hentai-porrsajter som xbooru.com

Gå med i AdultFriendFinder.com nu - och hitta en riktig tjej som kommer att kosta dig varje dag!

Visa mig 12 alternativ för xBooru.com

XBooru main

När du söker efter en hårdporrtjänst som är specialiserad på hentai -innehåll, men ändå diversifierad för att förse perverserna med andra finaste porrprylar, teman, kategorier, genrer och karaktärer. Leta inte någon annanstans eftersom Xbooru uppenbarligen är den rättmätiga platsen för dig.

Officiell URL: https://xbooru.com/

I allmänhet implementerar XBooru en booru -nisch, vilket innebär att de fungerar som en imageboard, sorterade efter taggar, kategorier och andra relevanta sökord. Uppenbarligen erbjuder webbplatsen ett massivt utbud av samlingar för sina fans och nya besökare. Du kan njuta av massor av konstnärers erotiska verk gratis och hitta ny men ovanlig hentai -porr överallt. Konstnärerna här kom från olika delar av världen och hade sina egna kreativa sinnen, så förvänta dig att se upprörande, häpnadsväckande och olika hentai. Du kan inte föreställa dig hur kreativt och konstigt sinnet fungerar, och när dessa artister tagit tag i sina konstnärliga färdigheter vet du att de kommer att döda det!

När det gäller besökare, de flesta webbplatserna nuförtiden, särskilt att det finns gott om alternativ på internet, kan du sällan få minst en miljon besökare under hela sin verksamhet. Men jag fick reda på att XBooru lyckades samla en enorm mängd 150M+ besökare. Vänta; numret stannar inte där, dude. Även om det har ett häpnadsväckande antal gäster, fortsätter de att växa när fler och fler lär känna dem genom mun-till-mun. Om du vill veta vad XBooru erbjuder och njuta av innehållet är jag här för att hjälpa dig. Låt oss börja utforska denna webbplats nedan!

Yodare Ga Tare-sō Na (munvatten) Hentai från XBooru

XBooru är en hentai-webbplats av booru-typ med en framgångsrik skapad layout och gränssnitt. Det ger ett brett utbud av autentiska sexkategorier som många användare längtar efter och söker efter. I stort sett har XBooru massor av saker i beredskap för oss. De har anime -erotik och grafisk porr som ofta uppskattas av många perversa människor världen över i över tio år.

Men det är en sådan underdrift att berätta att XBooru bara har gratis hentai smut eftersom lite visste du, XBooru har andra porrfilmer tillgängliga. Dessa inkluderar videor, standardbilder av porrstjärnor och fetischgrejer som du kan njuta av ovanpå din hentai -glädje. XBooru har också chatt, kommentarer och forumtjänster. Inte bara kan du rycka av till innehållet, men du kan också njuta av gemenskapens varma atmosfär. Faktum är att jag personligen älskar det samhällskoncept som de har skapat. Du kommer inte bara att se fotograferingar och hentai -videor, men du får utforska och få kontakt med några artister och andra hentai -entusiaster.

XBooru: Laddad med gratis Hentai -innehåll

XBooru simpson

När vi skrev den här recensionen har XBooru för närvarande över 600 XNUMX+ inlägg på varje webbplatsstatistik. Jag blev förvånad över att inläggssektionen verkar vara en spännande blandning av söta anime -mangaskönheter och äkta porrstjärnskönheter. Du kan också bläddra bland allt från videor till bilder till GIF: er som vanligtvis kategoriseras i flera kategorier: ensamstående nakna babes, hardcore banging, onani, homosexuellt analsex, cosplayers, trans, striptease och oundvikligen massor av anime och datorspelanpassningar.

Sammantaget är XBooru en go-to booru-webbplats som har alla dina behov för hentai-begär. Jag är säker på att din förtjusande önskan om konstverk, foton och videor av hög kvalitet utan tvekan skulle tillfredsställas till 100%. När jag utforskar XBoorus sida är jag helt övertygad om att det här är en lämplig webbplats för dem som letar efter unika funktioner, grundläggande design och bra innehåll på ett och samma ställe.

Några användbara funktioner i XBooru

 • Discord Chat

XBooru -sajten har också en Discord Chat. Denna grupp omfattar över 25 3+ medlemmar, och vanligtvis finns det cirka 2,504 XNUMX+ aktiva onlinemedlemmar varje dag. När jag utforskade sidan har jag sett cirka XNUMX aktiva användare online på den tiden - vilket är ganska häftigt eftersom du spontant kan ansluta till dem med Discord -appen.

 • Pool
XBooru pool

Jag var tvungen att stanna en liten stund innan jag slutligen förstod vad "Pool" betydde på XBooru. Så i huvudsak är Pool en funktion på denna webbplats som har en samling porrbilder. Men dessa bilder är inga vanliga eftersom de är förvrängda versioner som användes för att skapa rörelser. Även om webbplatsen har en begränsad lista tillgänglig på det här avsnittet, kan du fortfarande njuta av hela gänget lika mycket som jag gjorde.

 • Forum
XBooru forum

Samtidigt är forumet en annan spännande funktion i XBooru som användare kan utforska och utöka sin anslutning till gemenskapen. Här kan du dela videor, bilder och chatta med andra användare och gäster om vad som helst. Det fungerar helt enkelt som en säker plats för alla att uttrycka sina tankar, konstverk och hentai -önskningar. Även om vissa inlägg på forumet har mindre användarengagemang, är XBoorus forum fortfarande en aktiv plats för samhällsengagemang.

 • stats
XBooru -statistik

Stat-sektionen i XBooru har den mest uppdaterade informationen om hela denna smäll på denna webbplats. Den har exakta siffror och data för varje relevant aspekt på sidan. Till exempel finns det topp tio listor över användare med det högsta antalet favoriter, bildinlägg, foruminlägg, kommentarer, alla andra saker. Du kan sortera dessa data efter lista eller efter diagram. Så om du är en aktiv användare av XBooru kan du hitta ditt användarnamn någon av dessa dagar. Fortsätt använda webbplatsens verktyg och funktioner och vänta med att se ditt eget namn placerat på den sidan.

 • iCameOut
XBooru familyguy

XBoorus iCameOut -funktion är en så rolig sak men väldigt unik. Så i grunden listar den här funktionen de 100 bästa tecknen som användarna stryker av hela tiden. Systemet kommer att veta att dessa karaktärer är den främsta boven för människors tillfredsställelse varje gång du klickar på iCame -knappen.

När du skriver denna recension är de nuvarande topp 10 av 100 Lisa Simpson, Meg Griffin, Marge Simpson, Lois Griffin, Francine Smith, Turanga Leela, Amy Wong, Maggie Simpson, Hayley Smith och Yulia Nova.

Gratis Hentai -spel på XBooru

Hentai Clicker

XBooru Hentai Clicker

The Hentai Clicker är ett gratis hentai -spel tillgängligt på XBooru. Du behöver inte ladda ner det här bara för att spela eftersom det körs i din webbläsare. I allmänhet kretsar spelet kring strävan efter att bryta förbannelsen som skapade en dimma och förhindrade heta brudar från att bli intima. Det är spännande, och när förbannelsen har brutits kan du äntligen njuta av att hentai -egenskaperna har blivit berövade sex under mycket lång tid.

Gay Harem

xbooru gay harem

Detta spel är gayfokuserat, men även om du är rak, är jag säker på att du fortfarande kommer att njuta av Gay Harem. Det är en R-PG18-typ av Hentai-spel som körs med din webbläsare. Spelet är utrustat med fantastiska sexiga berättelser och heta karaktärer från den berömda mangan, anime och andra källor.

Hentai hjältar

xbooru hentai hjältar

Ett annat Hentai -spel från XBooru heter Hentai Heroes. Detta spel är helt gratis, och jag är säker på att du kommer att bli beroende när du börjar spela. Hentai Heroes är ett RPG-spel som körs smidigt i din webbläsare. Den har oförglömliga karaktärer med underbara kroppar och kinky beteenden. Dessa tjejer kom från de mest kända seriefigurerna, manga, anime-karaktärer och berömda vanliga spel. En sak lovar jag dig - du kommer att njuta av alla historier, uppdrag och utmaningar från Hentai Heroes.

Sortera dem utan problem på XBooru

alias

XBooru naruto

XBooru använder flera alternativ för sortering och filtrering. Det gör verkligen hela webbläsningen och interaktionen mer bekväm och effektiv. Alias ​​är en av de filterfunktioner som finns i XBooru. Detta hjälper till att hitta lämpliga taggar och kategorier beroende på dina preferenser. Till exempel sonic_team, ino_yamanaka, naruto_uzumaki, testiklar, tengen_toppa_gurren_lagann, teenage_mutant_ninja_turtles, avklädning, falska och bröst är några av de alias som har det högsta antalet innehåll på webbplatsen. Enligt XBooru kan användarna rekommendera alla alias de kan tänka sig; Innan den blir synlig på webbplatsen måste den dock följa administratörens godkännandeprocess.

Artister

Webbplatsen innehåller också en sektion för artisterna där du kan hitta alla listor över användare som delar sina verk med gemenskapen. De har så mycket engagemang och bidrag på webbplatsen att du vill berömma dem varje dag för deras hårda arbete. Dessa artister är hjärnan för allt kreativt innehåll på XBooru, och webbplatsen skulle vara annorlunda utan dem. Några artister med unikt innehåll är Ruppert Rooper, Jackintaro, Emperor_Luzifer, Turbomilf, Maupidez, giryu, Madame_Jailer och RealKorra.

Tags

XBooru tentakler

XBooru har ett häpnadsväckande antal taggar som säkert kommer att hjälpa dig att hitta den bästa hentai -porr du jagar på mycket länge. Jag har valt några av dessa taggar, och överraskande finns det mer än 50K+ inlägg tillgängligt i varje. Det jag gillar mest med taggarna här är hur specifik det är när det gäller detaljer. Det ger dig inte grundläggande och allmänna sökord, snarare gräva ner dig mer i mer specifika termer.

Några av de taggar som finns tillgängliga här med motsvarande antal inlägg är cum_in_pussy (16366), spread_pussy (3683), reverse_cowgirl_position (3577), my_little_pony (21983), kim_possible (4155), slavetoon (833), magic_girl (495), par (2085) ), cum_on_breasts (8881), fitta (101777), huge_breasts (40980), big_ass (24483), big_breasts (100693), penis (93820) och mer!

Active Community och User Engagement på XBooru

XBooru kommentarer

Vid det här laget har vi redan hur mycket innehåll vi kan njuta av på XBooru. Den har gott om taggar, artister, kategorier och alias. Du kan utforska och njuta av XBooru ytterligare när du registrerar dig och blir medlem. När du är klar kan du delta gratis via chatt, kommentarer, favoriter med andra XBooru -användare. XBooru såg till att de ger människor bra innehåll och en plats att ansluta och engagera aktivt.

Dessutom är alla dessa funktioner och anslutningstjänster gratis. Oroa dig inte för dolda kostnader. Med ett grundläggande medlemskap kan du njuta av en gemenskapsstämning, dela och utbyta bilder och videoklipp och njuta av innehåll av hög kvalitet. Det är anledningen till att XBooru är annorlunda och mycket bättre än andra konkurrerande webbplatser. Även de ger alla liknande Hentai -nisch; det skiljer sig markant i olika aspekter.

För- och nackdelar med XBooru

FÖRDELAR:

 • Booru typ Hentai webbplats
 • Fantastiska bilder
 • Stort utbud av innehåll
 • Sök- och filtreringsalternativ är tillgängliga
 • Unika funktioner som iCame och spel är gratis
 • Den har Discord Chat och forum
 • Fri att använda

CONS:

 • Inga filmer
 • Kräver ett konto för att gå med i forum
 • Några annonser och popup-fönster

TOP-12 gratis Hentai-porrsajter som liknar xBooru.com:

# 1 - Regel34Hentai

rule34hentai navigera

Rule34hentai är ett pornografiskt bildparadis där dess brigad av hängivna konsumenter tillhandahåller innehållet. Du hittar alla dina älskade karaktärer jävla och suger i dess massiva galleri, oavsett från Frozen, Overwatch eller The Simpsons. I grund och botten syftar webbplatsen till att ge dig animerad kul och njutning av regel 34.

Här är fullständig recension av Rule34Hentai

FÖRDELAR:

 • Lastad med hentai-innehåll
 • Användarvänlig och lättillgänglig
 • Fantastiska sökmotorer
 • Fantastiska navigeringsverktyg
 • Uppdaterar regelbundet

CONS:

 • Mindre medlemmar i samhället
 • Bildspelets innehåll är inte tillgängligt.
 • Minsta annonser

# 2 - Danbooru

danbooru sökning

Danbooru är ett forum som riktar sig till både utvecklare och icke-skapare. Du kan både visa och göra hentai på det här sättet. Namn, skapare, synlighet och andra faktorer används för att kategorisera dessa inlägg. Om du känner dig vågad kan du kolla in de senaste kommentarerna på webbplatsen samt länkar till avsnitt där du kan diskutera ämnen med andra entusiaster.

Basnivåer, guld och platina finns på Danbooru, där Platinum är störst och Basic är minst. Även om absolut ingenting på Danbooru är begränsat, har en högre nivå vissa aspekter av plattformen lättare att använda eller erbjuder bättre faciliteter.

FÖRDELAR:

 • Mängd pornografiskt innehåll
 • Den består av anal, escort, cam och många fler porrsajter
 • Långa videor och material
 • Amatör- och professionellt innehåll

CONS:

 • Högupplösta videor är endast tillgängliga för premiummedlemmar
 • annonser

# 3 - nHentai

nhentai webbplats

nHentai började för några år sedan och har gjort ett utmärkt jobb med att erbjuda ett forum för människor som vill se original japanska hentai från några av de bästa artisterna i branschen.

Hemsidan är tillägnad att visa det senaste innehållet som har lagts ut och det språk som det har skrivits på. Varje inlägg har en liten flagga bredvid, varav de flesta är japanska, engelska (visas med en brittisk flagga) eller kinesiska. Jag rekommenderar starkt att du tittar på etikettavsnittet för att se vilka kategorier som är tillgängliga. Populära val inkluderar anal, som har 50,000 XNUMX videofiler.

FÖRDELAR:

 • Spännande användargränssnitt
 • Söta och lockande mönster
 • Stort urval av videor

CONS:

 • Förekomsten av någon konstig hentai-porr

# 4 - HentaiXXX

HentaiXXX

En helt ny och unik hentai -videotjänst med genomgående bra saker från Japan som verkligen är allt du får på hentai.XXX. Det är en webbplats som innehåller välproducerade videor av olika kvaliteter, inklusive högupplöst kvalitet och SD-format. Du bör förutse exceptionellt anime sexuellt innehåll i HentaiXXX eftersom unika japanska studior producerar allt här - och vi vet exakt hur de fungerar.

FÖRDELAR:

 • Exklusivt japanskt material
 • Toppklassiga filmer med utmärkt kvalitet
 • Innehållet är enormt och vildt
 • Det erbjuder några bonusscener
 • Den har en mobilversion

CONS:

 • Några annonser

# 5 - PorCore

porcore mest visade

Miljontals efter miljontals bilder, gifs och videor är tillgängliga för ditt tittande. Om du gillar hentai kommer ett besök på PorCore.com att få dig att känna att du har dött och gått till himlen. Det finns bara för mycket att upptäcka. Webben uppdateras dagligen, så det finns fortfarande något nytt och spännande att se fram emot.

Människor har lagt ner tid och ansträngning på att göra dessa videor, och även om du inte är ett stort fan av hentai kommer du att ha många videor som du kommer att ha en glad tid att titta på. PorCore.com är en hentai -plattform som inte kan matchas, inte vad gäller innehåll, inte när det gäller uppdateringsfrekvens, utan med dess övergripande funktionalitet.

Kolla in PorCore -recensionen.

FÖRDELAR:

 • Ett brett utbud av hentai-videor
 • Fri tillgång
 • Kan använda en mobiltelefon
 • Användarvänlig
 • Lätt att navigera

CONS:

 • Massor av irriterande annonser

# 6 - Gelbooru

gelbooru pooler

Även om det ser ganska enkelt ut, gör Gelbooru precis vad de skryter om. Det är en effektiv lösning för alla lustiga hentai -entusiaster över hela världen. Många anser också att hentai är den konstigaste fetisch som är möjlig. Det är just därför som webbplatsen för närvarande innehåller många Hentai -bilder och doujinshi som innehåller de mest bisarra Hentai -fetischerna.

Hel Gelbooru -recension här.

FÖRDELAR:

 • Massor av anime / Hentai-innehåll
 • Fantastisk sökfunktion
 • Bildkvaliteten är förstklassig
 • Fantastiska samhällsfunktioner och tjänster
 • Stöder mobil surfning
 • Kompatibel med alla mobila enheter

CONS:

 • Videor är begränsade i antal
 • Det har få popup-annonser

# 7 - Simply-Hentai

Simply-Hentai

SimplyHentai är en komplett källa för dina anime / hentai-önskningar. Här kan du upptäcka nya videor med dina älskade sexanime-program och serier att surfa, allt utan att behöva betala något. Nu hittar du allt du kan tänkas vilja uppfylla dina mycket unika erotiska drömmar och upptäcka nya och spännande fetischer.

FÖRDELAR:

 • Massivt urval av hentai-innehåll
 • Fullängds samling av Hentai-avsnitt
 • Fantastisk navigering och design
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Annonser och popup-fönster

# 8 - HentaiDude

hentaidude plattform

HentaiDude är utan tvekan en av de mest betydande pornografiska upptäckterna du någonsin kommer att hitta. Den stora mängden videor kommer att förvåna dig. Varje video klassificeras snyggt i en undergenre och korshänvisas med sökord. Det betyder att du hittar en exakt video inom 30 sekunder efter landning på förstasidan. De flesta videorna erbjuds gratis att titta på, men det betalda kontot är där den verkliga fördelen ligger. Alla videor är tillgängliga gratis, och du kan kommunicera med andra medlemmar i gruppen. När det gäller denna nisch är att betala en premie en investering snarare än en kostnad.

FÖRDELAR:

 • Många gratis konton att komma åt
 • Fantastisk webbdesign
 • Mycket organiserat och snyggt

CONS:

 • Ett begränsat antal videor

# 9 - ManhwaHentai

manhwahentai innehåll

Manhwahentai är en utmärkt webbplats med enorm koreansk manhwa -porr. Jag tyckte om det eftersom berättelserna är mer engagerande och konsten är unik jämfört med typisk hentai. Manhwahentai har också kommit på ett vackert koncept att sammanställa alla dessa serier till en snabb och pålitlig webbplats. Den här webbplatsen är mycket mer pålitlig än många av de gratis manga -sajterna jag använde tidigare.

Manhwahentai utför också ett utmärkt jobb med att hålla kvar strömmen och behålla höga betyg. Eftersom det är en så populär webbplats kommer du att upptäcka många betyg som hjälper dig att ta reda på vilka saker som är värda att testa härnäst.

En fullständig recension av ManhwaHentai här.

FÖRDELAR:

 • Effektiv engelsk översättning
 • Gratis serier att läsa
 • Stort urval av innehåll
 • Har ett diskussionsavsnitt
 • Serier av god kvalitet
 • Olika ämnen och tomter
 • Bra mobil display
 • Med dramatiska och engagerande berättelser
 • Serier laddas snabbt och snabbt

CONS:

 • För många annonser och popup-fönster
 • Inte alla hardcore
 • Frånvaron av sexscener ibland
 • Inte så bra layout
 • Något censurerat innehåll

# 10 - HentaiPornTube

hentaiporntube hem

Denna webbplats har arbetat outtröttligt för att förse sina användare med högkvalitativ anime-porr, och det är utan tvekan en av de bästa rörsidorna av den anledningen. Det fungerar som alla andra rörplattformar, och när du väl kommer till hemsidan hittar du hentai-scener, sex med Lara Croft och några mangaserier. En del av den japanska pornografin är endast tillgänglig på japanska, även om andra har engelska undertexter för att göra det lättare för västerlänningar att se. Liksom alla bra rörsidor, älskar jag att Hentai Porn Tube har en 'topprankad' och 'mest sett' sektion.

FÖRDELAR:

 • Förekomsten av högst rankade sektioner
 • Olika videosamlingar
 • Har porrspelinnehåll
 • Tillgänglig och platsvänlig

CONS:

 • Begränsat videor med engelsk innehåll

# 11 - Fakku

fakku ny

Fakku är en ansedd distributör av original, översatt japansk hentai och manga. De har till och med gjort sina egna spel, och du kommer att trivas här. Fakku är för det mesta tillgängligt. Fakku, däremot, säljer premiumanime och serier med sin obegränsade prenumeration.

Genom att köpa det får du inte bara tillgång till det senaste materialet, utan du får också alla tidigare nummer från en mängd välkända serier som Kairakuten och Koh. Du får också 10% rabatt på allt i Fakku -butiken, samt tillgång till betafunktioner på webbplatsen och okenturerad hentai.

Fakku recension här.

FÖRDELAR:

 • Ett brett utbud av pornografiskt innehåll
 • Långa videor och material
 • Amatör- och professionellt innehåll

CONS:

 • HD-videor är endast tillgängliga för premiummedlemmar
 • annonser

# 12 - HentaiFromHell

hentaifromhell fram

HentaiFromHell är ett utmärkt namn för ett forum tillägnat stygg hentai -porr. Varje dag läggs ett stort antal nya serier till, så arkivet är omfattande. Vi pratar om över 3,100 sidor, var och en av minst tio hentai -gallerier. Men presentationen av dessa serier saknas eftersom de helt enkelt slängs på webben med bara en titel. HentaiFromHell är lika enkelt som webbplatser kommer. Det finns inga krusiduller, bara stygg anime -porr som du kan uppskatta just nu. Jag gillar hur de anger storleken på varje serie liksom antalet sidor.

FÖRDELAR:

 • Fri tillgång till hentai-porr
 • Uppdaterar regelbundet
 • Olika innehåll

CONS:

 • Massor av annonser

Slutsats

Efter att ha lärt mig allt om XBooru är jag inte längre förvånad över hur de blev superpopulära fram till idag. Även om den har en grundläggande layout och annonser lurar runt på sidan kan det inte hindra mig från att säga att XBooru har den överlägset mest fantastiska samlingen av hentai -innehåll.

Andra funktioner i XBooru, inklusive iCame, Discord Chat, Tags, Hentai Games och mer, är helt enkelt glada på toppen. De tillför extra smak till dess enastående tjänster. Dessutom har den en fantastisk gemenskap av jävlar som ger dig en mycket välkomnande och varm atmosfär. Du kan dela och bidra till webbplatsens framgång och njuta av fördelarna med anslutning och engagemang.

Så vad hindrar dig från att besöka XBooru? Detta är den perfekta destinationen för alla dina hentai-fappingbehov samtidigt som du kan få kontakt med likasinnade människor praktiskt taget.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början