Uppdaterad den: 25 september 2022

Vilken sexrecension som helst

& Topp 12 gratis porr- och sextubesidor som AnySex.com

Visa mig 12 alternativ för AnySex.com

anysex hem

Any Sex ger dig allt om sex; låter kryddigt, va? Jag vet att du är nyfiken, men de flesta kompisar här har en idé om vad Any Sex går ut på. Sidan förde härliga fantasier till verklighet via en tillgänglig orgasmisk bostad. Otroligt mycket, jag slår vad om att du skulle vilja njuta av allt tillgängligt och praktiskt. Så varför inte prova Any Sex och se hur porrfans reagerade på denna läckra plats? Men vänta, hur skiljer sig denna porrsajt från våra andra erotiska domänfavoriter?

Officiell URL: https://anysex.com

Ärligt talat så är det ingen skillnad. Här på Any Sex kommer du att se nästan samma nischer, delikatesser och vad som helst. Men det som gör det ganska aptitretande är banketten av porrstudior som samarbetar för att göra hela platsen till en välsmakande plats. Sannerligen, Any Sex kan vara ditt viktiga alternativ från efterfrågade eller dyra rörsajter i branschen. Den levererar några finaste professionella erotiska episoder i en problemfri bostad.

Är något sex bra?

Åh, vi har olika böjelser och preferenser, kompis, men att döma av recensioner och webbplatsbesök har Any Sex bidragit bra till porrbranschen. Sedan starten 1999 och öppnade vuxendörrar 2013 har Any Sex blivit en lämplig destination för fanatiker som vill sluka kvalitetssex utan kostnad. Även om vi vet att det finns en mängd gigantiska gratis tubsajter, verkade Any Sex ha bevisat tillräckligt med egenskaper för att älska.

Dessutom rymmer sajten anmärkningsvärda scener från 10 minuter till full längd. De flesta av urvalen visas i magnifika bilder och bankable produktion. Visst, du kan uppskatta att 80% av biblioteket kommer från porrstudior utförda av kända porrstjärnor. Däremot handlar resten av kollektionen om amatörfilmer och hemgjorda sexvideor. Du kan enkelt välja, men det betyder inte att Any Sex är helt enastående; du får se nästa, kompis.

Mina första intryck av AnySex.com

anysex modeller

Om du tittar på sajten kommer du att bli lite besviken över den föråldrade designen. Ja, Any Sex verkar vara en typisk gammal gratis webbplatsversion. Det finns inga snygga detaljer och intrikata layouter; en rak-till-punkt presentation. Det kan vara lite rörigt men fungerande. Any Sex är fortfarande bra på att leverera bitarna i en genomsnittlig funktion. Alla sex fungerar bra utan att ha många navigeringsproblem.

Men om problem är det primära problemet, måste du notera att Any Sex har en mängd reklam. Det som är bra här på Any Sex är att dessa kommersiella banners bara finns i det högra hörnet. Med det kan du förvänta dig att Any Sex tillhandahåller korrekt placering av annonser för att göra dem mindre besvärande. Även om vi häftigt strävar efter en plats utan annonser, kommer denna Any Sex-uppsättning att duga. Du kommer fortfarande att njuta av det rika antalet miniatyrer packade för att ge dig en tillfredsställande resa.

Alla köns mörka sida

alla könskategorier

Hela Any Sex-arenan är täckt av mörker. Ivriga fans som gillar dessa iakttagelser kommer att beundra Any Sex-designen. Som nämnt omsluter sidan en ganska förlegad layout. Det klumpade ihop alla miniatyrer helt och hållet, vilket fick det att se sammansatt och massivt ut. Denna look kan vara tilltalande för vissa medan den är obehaglig för andra. Oavsett personliga preferenser valde Any Sex att använda små miniatyrer med texter i samma storlek.

Med detta kan det vara en utmaning att läsa titlarna och informationen för de flesta porrfanatiker och alla könsbesökare. Man kan behöva använda kraften i att zooma in och ut för att se beskrivningarna och videons varaktighet. Om storleken på miniatyrbilderna är en nackdel för dig, kommer jag att dela med mig av ett lättare inslag i Any Sex. Tja, du kommer att uppskatta de betydande avsnitten och rubrikerna som finns på arenan. Dessa funktioner hjälper dig att manövrera platsen effektivt och hastigt. Därför är det praktiskt att välja ett material för självstimulering.

Block och segment hos alla kön

anysex block

Any Sex presenterar fint sitt glamorösa bibliotek genom sortering och korrekt organisation. Block på hemsidan separerar och grupperar de visade bitarna i kluster. Alla sex visar upp olika komponenter på huvudarenan som fördjupar sig i sexvideor som ses, mest populära porrmodeller och senaste sexvideor. Blocken och grupperingarna är självförklarande; därför tror jag att du redan vet dess betydande inverkan på din surfning.

Samtidigt innehåller rubriken sektioner som fungerar som platser för specifika funktioner. Filter och sorteringsmöjligheter finns i det centrala området; På så sätt kan du snabbt hitta de nya filmerna, topprankade och mest visade filmerna. Längs dessa val kan fans också fördjupa sig i kategorierna, modellerna och livesex. Sökmotorn har också en proportionerlig storlek, som de söta miniatyrerna av Any Sex. Det kan vara obehagligt att se denna detalj, men märk väl, ikonen fungerar därefter genom att ge snabba resultat.

Dessutom är det också spännande att se små knappar längst upp i Any Sex. Jag märkte hur lokalen gillar att utnyttja små och komplicerade detaljer. Men när du försöker klämma in och se vad den rymmer kommer du att inse de värdefulla knapparna i den övre delen. Jag såg ikoner som leder till språkalternativ, webbplatsens Twitter konto, mobilversion, community och registrerings- och inloggningserbjudanden. Anmärkningsvärt är att dessa länkar inte ger mig vilseledande sidor utan relevanta sådana. Bra jobbat, vilket kön som helst!

Videoströmningsupplevelse

anysex nischer

Innan vi börjar gräva i de olika nischerna kring Any Sex, låt oss först dissekera videospelarna. Faktum är att den viktigaste komponenten i ett porrgalleri är dess innehåll och funktionalitet. Oavsett hur stor samlingen är eller bra kvalitet när spelarna fluktuerar, kommer upplevelsen inte att vara värt det. När detta händer kommer du bara att ha en webbplats som visar rena miniatyrer: inga actionscener, ingen upphetsande onani. Videospelare spelar verkligen en avgörande roll i vår strävan efter stimulans.

Varför säger jag detta? Jag berättar det här för dig nu, kompis, eftersom alla kön kan göra dig besviken på detta funktionella område. Ja, den har en strömningskapacitet för att visa dina favoritvideor och utvalda videor, men problem täcker hela spelaren. Med detta krävs att du har tålamod och tillräcklig förståelse. Buffertar och förseningar kan inträffa när du spelar upp en video. Det värsta är att den gör samma sak mitt i streamingen. Så, om du är på gränsen till orgasm, måste du pausa det som Any Sex buffers.

Enorma porrkategorisamling

anysex sida

Any Sex gör inte besviken när det gäller affärer inom nischer och material. Denna gratis tunnelbana går hela vägen med att erbjuda godsaker och en omfattande hög med viktiga porrteman. Så du kan titta på gamla klassiska videor, vaniljporr och andra erbjudanden på arenan. Med det bestämde sig Any Sex för att fullt ut ockupera en sektion för att hysa värdebergen. Du kan enkelt njuta av bukkake, tonåringar, trekanter, kontorssex och mer till ditt fappingbord.

Dessutom innehåller Any Sex en frestande line-up av MILFs, Big Boobs, Interracial, lesbiska och japanska eskapader. Bisexuella, stora kukar, brittiska och brasilianska skönheter finns också överallt. Massor av kvalitetserotiska kategorier kommer att få dig att dregla över varje bit. Intressant nog innehåller varje smaklig porrnisch ett totalt antal videodetaljer och tillägg. Till exempel har lesbisk porr totalt 21 385 videor i biblioteket. Medan Babes-kategorin har 13 018 filmer med ett material lagt till idag.

Inte bara det, presentationen i detta segment är också bra. Du kan hitta ditt favoritmaterial i två alternativ: mappar eller listor. Ja, du kan se de kryddiga erbjudandena i mappar eller alfabetiska poster till höger på Any Sexs sida. Det slutar inte där; Any Sex ger också filterval som videor, videobetyg och popularitet. Det är upp till dig var du startar uppdraget, kompis.

Lång lista över alla sexmodeller

anysex profil

Den dreglande högen av modeller och sexiga personligheter gör Any Sex till ett anständigt resmål. Detsamma gäller kategorisektionen; du kan också ordna den heta högen enligt A-Ö-listor, videor, betyg och popularitet. Dessutom kan man också se de kåta brudarna i två alternativ: alfabetisk ordning eller via mappar. Varje porrstjärna visar sitt utbud av videor och betyg så att fansen kan ha tillräckligt med skäl att välja.
Dessutom samlade platsen totalt 1 310 artister. Denna enorma serie är uppdelad i 120 porrstjärnor per ark. Porrfanatiker kommer att få en överdådig utforskning eftersom varje artist kommer med en oklanderlig profilbeskrivning. En styckeform av biografi är tillgänglig per het modell. Varje artist har listat sina förföriska egenskaper och porrskicklighet. Därför kommer du inte längre gissa vilken porrstjärna du ska välja. Annat än det inkorporerade Any Sex videor och trailers per modell.

För- och nackdelarna med AnySex.com

FÖRDELAR:

 • Massor av gratis porrmaterial
 • Enorma porrteman
 • Mer än tusentals porrartister
 • Modellprofil
 • Mörk layout
 • Sortera urval

CONS:

 • Föråldrad layout
 • Buffertar och annonser
 • Små miniatyrer

Topp 12 gratis porr- och sextubesidor som liknar AnySex.com:

# 1 - XNXX

xnxx porr

Även om det ser lite föråldrat ut, erbjuder XNXX mycket innehåll – GRATIS. Om du fantiserar om 18+ foton och videor kan du hitta dem alla här. Du har också massor av kategorier att välja mellan. Allt du behöver göra är att skriva in vilken typ av brud eller kille du vill se, så kan du enkelt hitta en som kommer att tillfredsställa allt i dig. De har massor av upphetsande bilder, hemgjord porr och nästan allt som kommer att uppfylla dina kinks och fantasier. Även om det kanske inte verkar så trevligt att titta på, märk väl, dess funktionalitet är i paritet med de senaste porrsajterna vi har idag.

Läs hela recensionen av XNXX.

FÖRDELAR:

 • Vuxeninnehåll som säkert kommer att tillfredsställa dig
 • Miljontals videor finns här
 • Användarvänlig och öppensinnad gemenskap
 • Forum skapas för att främja kommunikation
 • Mobilsupport

CONS:

 • annonser
 • Blå färg webbsida kan förbättras

# 2 - XHamster

xhamster nattläge

Bland de mycket berömda romantiska webbplatserna idag är xHamster. Visst rankas detta konsekvent över hela världen för de högsta gästerna just nu. Generellt sett ger denna webbplats målkunden ett magiskt möte. Därför ger den inte något den inte kan erbjuda.

Ta en snabb bit med denna XHamster-recension.

FÖRDELAR:

 • Uppdaterar innehållet var tionde minut
 • En omfattande samling av videor
 • Ger en anpassad länk till personliga videor

CONS:

 • Ingen uppladdning av stötande porrfilmer
 • Inte alla videor är i HD-kvalitet

# 3 - XVideos

xvideos video

XVideos är en av de mest välkända kanalerna som har presterat exceptionellt genom att ge gratis porrfilmer till alla som vill titta på dem. Varje dag läggs 10,000 XNUMX nya videor till på sajten, enligt hemsidan – det är ett enormt antal! Det är här du kan hitta den senaste och sexigaste porrfilmen, som hemliga nakenbilder på kändisar och sexvideor.

Fullständig recension av XVideos här.

FÖRDELAR:

 • Det laddas upp massor av videor varje dag
 • Bara några annonser

CONS:

 • Massor av icke-HD-porrfilmer
 • Kräver registrering vid nedladdning

# 4 - VoyeurStyle

Voyeur-stil

En av de bästa pro -webbplatser jag har sett på Internet överlägset var Voyeur Style. Det finns verkligen en grym mängd fantastiska amatörvideor på den här webbplatsen, och den har några av de snyggaste kvinnorna du har sett än som vandrar ner i kvarteret och njuter av kuk, blir skruvade och uppriktigt onanerar. Vid denna tidpunkt är jag fascinerad av Voyeur Style, och det är en massiv överraskning för mig.

I allmänhet är jag inte så förtjust i platser för nybörjares videor. De är fulla av äckliga skitpåsar som aldrig kommer att vara avsedda att göra en pornografisk film. Voyeur -stilen är dock unik och distinkt. Denna plattform innehåller en pornografisk video som innehåller underbara amatörhonor som suger eller sticker något med sina slidor. Verkligen, Voyeur Style -webbplatsen blir fler och bästa webbplatser just nu

FÖRDELAR:

 • Massor av amatörporrfilmer lagrade
 • Porrfilmer är i högupplöst kvalitet
 • Fantastiska funktioner att erbjuda

CONS:

 • Annonser är många och irriterande
 • Det finns få kategorier

# 5 - LetMeJerk

letmejerk videor

LetMeJerk.com är en webbplats som erbjuder något av det mest utmärkta gratis pornografiska innehållet som finns tillgängligt online. Otroligt nog är alla filmer på den här webbplatsen tillgängliga gratis, med tanke på att många människor gärna skulle betala pengar för att titta på sådan underhållning. LetMeJerk kan anpassas till alla visningsenheter, så oavsett om du väljer att titta på porr på din PC, bärbara dator, surfplatta eller smartphone kan du vara säker på att det kommer att se bra ut. Allt du behöver göra är att gå igenom kategorierna och se vad som tilltalar dig bäst.

Läs LetMeJerks fullständiga detaljer här.

FÖRDELAR:

 • Gratis pornografiska videor
 • Enastående design och videospelare
 • Det finns flera kategorier att välja mellan.
 • Det finns nedladdningar tillgängliga.

CONS:

 • Icke-aktivt samhälle
 • Det finns några annonser.
 • Ingen videoförhandsgranskning.

# 6 - PornDoe

PornDoe-video

För någon i den sexuella underhållningsbranschen är titeln "PornDoe" inget nytt. Visst, det upptar inte mycket av min uppmärksamhet oftare än de andra sajterna som Pornhub, RealityKings eller Brazzers, men jag hoppas att detta kommer att förändras när jag har gett tjänsten en kritik. PornDoe är utan tvekan välkänt bland veteraner på hela världen som utnyttjar de digitala medierna för sexuella ändamål.

I det inte alltför avlägsna förflutna var denna webbplats uteslutande en betald plattform. Inga andra personer kunde komma åt sidan utan att betala prenumerationspaket. Men herrarna som arbetade med det kände att en del smuts måste delas med allmänheten. Och jag vet säkert att det finns en god chans att PornDoe kommer att gå nerför backen om de inte implementerar detta. Lyckligtvis tog de ett medvetet beslut att dyka in gratis. Nu har de strävat efter att utveckla en plattform med käftande underhållning samtidigt som de på något sätt hjälper till att marknadsföra sina mer exklusiva nätverk.

PornDoe recension här.

FÖRDELAR:

 • Massor av porrkanaler, kategorier, nischer och teman
 • Porrfilmer är unika och tillgodoser olika preferenser
 • Massor av modeller att njuta av
 • Den har videor i full längd och en del exklusivt HD-innehåll
 • Bra blandning av professionell och amatörporr

CONS:

 • Du måste uppgradera till premium för att kunna njuta av helt exklusiva HD-samlingar
 • Många irriterande annonser och popup-fönster
 • Irriterande strömmande videospelare

# 7 - RedTube

RedTube-kategorier

Redtube.com är en gratis rörplattform som inte tar någon särskilt unik introduktion. Historien om RedTube.org börjar 2006, året det grundades och senare köptes av MindGeek-nätverket. Det finns tusentals porrfilmer av alla slag finns här. Så det finns gott om videor tillgängliga för att tillfredsställa alla smutsiga fantasier eller önskningar. Det finns verkligen något för alla, oavsett om du föredrar det gamla, blonda, bruna, unga, amatör, raunchy eller något däremellan.

Ta en titt på RedTube recension.

FÖRDELAR:

 • Webbdesign är ren, snygg och enkel
 • Funktionerna är fantastiska
 • Gratis videoströmning
 • Laster snabbt och effektivt
 • Massor av gratis porrfilmer
 • HD-kvalitetsvideor
 • Den har en Premium-version
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Massor av annonser och popup-fönster

# 8 - nedläggning

terk.nl

I Terk ingår inga professionella porrfilmer i deras samling. Denna webbplats är en utmärkt källa till fantastiska amatörvideor att rycka av. Användarna kommer att fascineras av de funktioner som den erbjuder, särskilt bland sina betalda medlemmar. Videorna är indelade i kategorier för att navigera och välja specifika videor som du gillar att se enkelt. Varje dag laddar webbplatsen upp nya videor som alla kommer att se fram emot.

FÖRDELAR:

 • Videor är gratis att titta på
 • Webbplatsen är okomplicerad att navigera och använda
 • Behöver inte registrera dig om du vill använda

CONS:

 • Kräver fler genrer av videor
 • Information om modellerna är inte tillgänglig

# 9 - PornGo

porrgangbang

PornGo är en framstående sida med premiumporrinnehåll som sträcker sig från 30 minuter till 60 minuter långa videor. Du kommer garanterat att njuta av allt det fantastiska med PornGo eftersom du inte har något att förlora. Tillsammans med fantastiska gränssnittsfunktioner och intuitiv navigering kommer du utan tvekan att uppfylla alla dina sexuella behov på nolltid. Det spelar ingen roll om du har de konstigaste, kinkiaste och out-of-the-world önskningar; det finns alltid några trevliga, skruvade PornGo-filmer på språng.

Läs hela vår recension av PornGo.

FÖRDELAR:

 • Omfattande databas med porrfilmer och filmer
 • Högkvalitativa scener
 • HD-upplösning
 • Uppdaterar regelbundet
 • Fri tillgång
 • Obegränsad streaming och nedladdning

CONS:

 • Massor av annonser
 • Irriterande popup-fönster och omdirigeringar
 • Begränsade navigationsalternativ

# 10 - Porr Dig

porriga studior

Porn Dig innehåller alla vuxenfilmer du någonsin kan önska dig, amatörer och professionella, med porrstjärnor av alla inriktningar och genrer. Plattformen erbjuder det mest fantastiska användargränssnittet. Det finns mycket HD-video här också, men det som skiljer det från andra webbplatser är de kostnadsfria anpassningsalternativen och enkelheten att använda. Därför älskar jag hur 4K-filmerna här på Porn Dig och all annan filmkvalitet på sajten kan ses i helskärmsläge.

Klicka här för Porr Dig fullständig recension.

FÖRDELAR:

 • Olika porrnischer och genrer
 • Gratis pornografisk webbplats
 • Videor i full längd
 • Material med hög upplösning och 4k-kvalitet
 • Bra användargränssnitt
 • Realtidslista över onlinemodeller
 • Effektiva funktioner och videospelare

CONS:

 • Allt innehåll är inte HD
 • Få annonser
 • Vissa länkar från tredje part

# 11 - beeg

beeg

Beeg är den renaste, renaste porrsidan som någonsin skapats. Det grundades 2000 av en slumpmässig kille. Slumpmässigt började han sitt projekt med ett tydligt mål: att hålla saker och ting enkla. Visst, majoriteten av människor skulle hata det, men vi i den kåta avdelningen tycker att det är väldigt fascinerande.

Kolla in Beegs recension.

FÖRDELAR:

 • Designen är vacker och ren
 • Layouten är strategiskt bekväm och speciell
 • Spelar- och videokvaliteten är utmärkt
 • Stora val och ett bibliotek fullt av sexsamling

CONS:

 • Några irriterande annonser

# 12 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube -videor

HomeMoviesTube är en perfekt plattform som belyser amatörpornografiska videor. På grund av den uppenbara stora flexibilitet som den erbjuder för den massiva publiken, är många människor över hela världen nedlåtande på denna plattform. HomeMoviesTube erbjuder mycket mer konventionella tjänster jämfört med flera andra amatörporrwebbplatser. Denna plattform är sanningsenlig mot sitt material, fri från scheman och craps, och är engagerad i att tillhandahålla endast amatörinnehåll. Eftersom webbplatsen har ett stort utbud av utmärkta sexvideor och fantastiska kategorier att njuta av varje dag, kan du med rätta säga att du är i utmärkta händer.

Klicka här för en fullständig recension av HomeMoviesTube.

FÖRDELAR:

 • Källa till äkta amatörvideor
 • Massor av sexinnehåll gratis
 • Regelbundna uppdateringar och uppladdning av video

CONS:

 • Annonser är många och irriterande
 • Betalda användare kan titta på videor med hög upplösning

Bottom Line

Any Sex täcker allt om porr och sexuella fantasier. Varje ivrig porrföljare kommer att berömma floden av kategorier och innehåll på varje Any Sex-bibliotek. Massor av studioproducerat material är praktiskt för att underlätta dina onaneringsbehov. Den här gratissidan har dock några nackdelar. Annonser är tillgängliga medan videospelaren uppvisar buffringstid. Miniatyrerna och detaljerna är för små och webbplatsens design är föråldrad. Ändå är gratis porr Any Sexs betydande försäljningsargument, med modeller som väntar på fansens uppmärksamhet. Prova vilket sex som helst idag!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början