Uppdaterad den: 25 september 2022

KPornPub

& TOP-12 Premium asiatiska porrsidor som kpornpub.com

Visa mig 12 alternativ för kpornpub.com

KPornPub huvud

På senare tid har jag upplevt "gula" febersymptom och letat efter ett botemedel eller medicin; Jag har en aning om att jag kommer att upptäcka vad jag behöver på denna koreanska porrhub. KPornPub? Hmmm, det låter som en K-pop-blandning med porr. Vid ett första stopp trodde jag att den här sidan var fullproppad med K-pop-stjärnor som gjorde smutsiga saker bakom kameran. Tekniskt sett talar sajtens domännamn tusen ledtrådar, och du behöver inte vara en supervetare för att ta reda på att KPornPub är en lyxig underhållningswebbplats för vuxna som säljer en massa helkoreanska sexvideor.

Officiell URL: https://kpornpub.com

Som ni vet är koreansk porr fortfarande extremt ovanligt i vuxenunderhållningsbranschen. Även Dudethrills långa asiatiska porrlista har få koreanska. Men eftersom jag njuter av alla sorters asiatiska delikatesser tycker jag att vi borde kolla in KPornPub och upptäcka vilken typ av KPorn de har att erbjuda.

Kika in på KPornPub-webbplatsen

Jag är säker på att många av er har favoritkpop-stjärnor, särskilt eftersom de är dagens generations uppåtgående kändisar. En eller två gånger i mitt liv har jag undrat vad dessa oskyldigt utseende personligheter skulle få under filten. Det väckte definitivt min nyfikenhet, så jag trodde att KPornPub skulle uppfylla det. Absolut, jag hade rätt!

Men innan jag läste recensionerna antog jag redan att KPornPub inte skilde sig från någon liknande asiatisk onlinekanal. Det ser anständigt ut, med sin hemsida dominerad av förhandsvisningar av videor av lättklädda koreanska kvinnor. Tja, detta är ett förståeligt förbiseende med tanke på att en massa asiatiska porrsajter har samma skarpa vita estetik.

Jag måste också nämna att KPornPub är en premium asiatisk sida, så du kan behöva investera lite pengar för att få exklusiv åtkomst. Personligen tycker jag att det är ganska normalt. Nuförtiden är det svårt att komma över ett premiumporrhubb som fortfarande erbjuder gratis innehåll, och när du gör det måste du troligen leta någon annanstans för att få en snabb inblick.

Hur som helst, jag insåg att KPornPub var en av de betalda sajterna när jag började spela upp en video med cam stripshow som visades tydligt på hemsidan. Plötsligt kom det ett popup-meddelande som tvingade dig att prenumerera på dess VIP-prenumeration och få tillgång till hela samlingen. Lyckligtvis är KPornPub inte precis ett typiskt premiumporrhubb online som begränsar din streamingåtkomst helt. Istället kommer det att ge dig ett helt område med gratis sexfilmer. Medan det totala antalet filmer i den kategorin är runt 20+, är det fler än du hittar på många av KPornPubs rivalers webbplatser. Det här är definitivt ett erbjudande jag inte kan tacka nej till!

Vad kan man förvänta sig härifrån?

KPornPub bonussajter

Det verkar finnas en allvarlig tonvikt på BJs på KPornPub-sidan, och den trenden fortsätter i freemium-sektionen. Till exempel hittade jag den här charmiga 15-minutersfilmen med en het koreansk tjej klädd bara i sina underkläder. Hon studsade upp och ner, och hennes små bröst var en fantastisk utsikt. Efter några ögonblick drar hon sig ifrån kameramannen, börjar låsa sina läppar över något och börjar slurpa. Det var helt häpnadsväckande!

När jag bläddrade i det offentliga innehållet på KPornPub stötte jag också på en annan privat kamerasession där den heta tjejen åkte på en enorm sexrobot. Men den här gången åt flickan inga kukar, så jag kanske börjar tvivla på att den här sidan inte bara handlar om BJs. Det finns flera videor med en avsugning i videorubriken; dock är de helt soloföreställningar tillgängliga i området "Gratis" på KPornPub.

Även om detta förmodligen inte kommer att stänga av fans av asiatisk porr, kan det vara en deal breaker för alla som gillar avsugning. Om du tycker om att se asiatiska kvinnor njuta sexuellt på kamera, kommer dessa gratisvideor att vara precis rätt för dig. På många sätt liknar dessa videor Korean OnlyFans snarare än Korean Brazzers, eftersom de är amatörproduktioner med fokus på en enda vacker kvinna. Men se alltid upp för oväntade vändningar som dessa videor kan ge dig. Det kommer att bli en jäkla tur och rocka dig till kärnan!

Användare blir lätt anslutna till KPornPub

KPornPub kb ocensurerad

Det finns många fantastiska fördelar med att bli en KPornPub.com Premium-prenumerant, och registreringswebbplatsen gör ett fantastiskt jobb med att marknadsföra dem och övertyga potentiella kunder att gå med. Först och främst finns det mer än 10K+ videor i hela databasen, och de första videopresentationerna skrapade bara på ytan. Abonnemanget inkluderar tillgång till flera distinkta kanaler, inklusive KBJUncensored, AfreecaTV och NudeKoreanBJ.

Dessutom släpper de konsekvent ett vansinnigt antal klipp. Faktum är att fyrtio nya filmer läggs till AfreecaTV varje vecka, med ytterligare tio till tjugofem läggs till i NudeKoreanBJ-området varje dag. Den här expansionen är jämförbar med YouTube, förutom att den omfattar koreanska filmer av hög kvalitet. Visst, KPornPub överträffar lätt mitt andra riktmärke för premiumporrprenumeration på $30 för en enda uppgradering varje vecka utan att ens komma i närheten av kostnaden.

Dessutom håller KPornPub sig till den beprövade metoden att tillhandahålla nedladdningar. Alla medlemmar kan ladda ner så många koreanska videor som de vill. Ärligt talat är prenumerationspaketet redan ett otroligt fynd för mig, även utan möjlighet att ladda ner något. Men uppenbarligen vill KPornPub ta den koreanska upplevelsen till en annan nivå. För beloppet av en månads medlemskap kan du ladda ner obegränsat antal gigabyte med material för att underhålla dig så länge det varar.

VIP-loungeområdet

KPornPub vip

Efter att ha registrerat mig och loggat in kände jag en plötslig bråttom att kolla in webbplatsens premiuminnehåll (nämligen materialet som inte är tillgängligt i området "Gratis"). Även om ingen riktig muntlig handling visades i förhandsvisningarna, verkade de utvalda webbplatserna fantastiska och visade många lovande scener.

För att stilla min nyfikenhet kollade jag på 200+ hemmafilmer i kategorin "Amatörvideo". Där upptäckte jag en vacker koreansk kvinna som gömde sig bakom en förklädnad, och sög på en jävels viiner. Sex minuter in i filmen står den söta flickan redan på knä, avslöjar en pojkes best och unnar sig omedelbart en slicka. Som namnet och varumärket antyder kommer den här videon direkt från OnlyFans. Ändå, i motsats till det mesta innehållet som presenteras online nuförtiden, togs detta av en verklig videograf snarare än en amatör som satte upp kamerorna på ett nattduksbord.

Hemgjorda och amatörvideor av KPornPub

KPornPub amatör

Lita på mig; du kommer inte hitta en finare och mer intressant representation av hemmagjord asiatisk porr än KPornPub. Den har den ofiltrerade sensualiteten och sexuella driften av en amatör för vuxenunderhållning; dock är produktionsvärdena troligen ett snitt över de typiska 25-sekundersjobbvideor som är populära över hela internet. Du kan dock få en känsla av resten av webbplatsen genom att kolla in förhandsvisningarna. Och du kan se webbplatsens karaktär genom det återstående innehållet i förhandsgranskningsområdet.

Visst, KPornPub har några konstigheter, och den mest framträdande bland dem är dess extremt offbeat koncept med "BJ." Det verkar som att sajten märker var och en av sina videor som en BJ-titel, oavsett om den innehåller någon form av muntlig spelning. Hur som helst, om du lyckas komma förbi det udda varumärket, kommer KPornPub att erbjuda dig ett oöverträffat urval av koreansk erotik i en takt som du inte hittar någon annanstans. I utbyte mot en liten avgift kan du få ditt livs uppkoppling här. Det är förmodligen därför jag inte är ganska övertygad om att freebie-grejen är det som för kunderna till den här sidan.

Premiumsits till överkomligt pris

KPornPub gratis

Sanningen att säga, jag tyckte att KPornPub var något edgiare och lite mer extrem än något annat jag har sett online. Om du bläddrar på dess hemsida, finns det massor av hemgjorda klipp med kukstrålande scener, Bjs, POV, anal/fittslickande och vaniljsmuts. Även om urvalet är fokuserat på soloframträdanden, erbjuder KPornPub ett anständigt urval av hemmagjord koreansk porr som vi alla kan ägna oss åt. Allt är okej här, men naturligtvis, innerst inne, hoppas jag bara att de ska anstränga sig med videomärkningen. Det skulle förmodligen göra det mycket enklare att få det du söker efter med ett klick.

KPornPub design

Det fanns inget i området "Gratis" som skulle tillfredsställa mitt behov av att slå en nöt, så jag var tvungen att betala lite kontanter för hela produktionen. Men ärligt talat, det är inte hela samlingen som gör den här sidan fantastisk; den verkliga kickern är medlemspriserna. I jämförelse med andra asiatiska premiumsajter är KPornPub smutsbillig. Vanligtvis är standardpriset för en amerikansk porrhub cirka 30 $ per månad. På grund av efterfrågad tillgänglighet och konkurrens är webbplatser för vuxna med asiatiskt tema ofta dyrare än sina västerländska motsvarigheter. Självklart trodde jag att det skulle kosta en stor förmögenhet att vara här, men den vanliga avgiften är bara tio dollar i månaden, vilket är mycket billigare än jag förväntat mig. För att inte nämna, prenumerationer för längre löptider är mer kostnadseffektiva, med en årslång plan som kostar mindre än åttio dollar.

För- och nackdelar med KPornPub

FÖRDELAR:

 • Premiuminnehåll
 • Exklusiv asiatisk och koreansk underhållning
 • Vissa videor är gratis
 • Medlemskap är överkomligt
 • Veckouppdateringar
 • Nedladdning är tillgänglig
 • Massor av videor och bilder

CONS:

 • Vissa videor med BJ-titlar men har inga BJ-scener

TOP-12 premium asiatiska porrsajter som liknar kpornpub.com:

# 1 - AllaJapanskaPass

AllJapanesePass main

Som vi alla vet kan inga andra tjejer uppfylla dina ljuvliga önskningar än japanska och asiatiska porrstjärnor. Det finns hela tiden en touch i dem som får dig att längta och längta efter mer. Bra att AllJapanesePass har exklusivt innehåll för er alla – vilket ger alla det nöje de förtjänar. AllJapanesePass tillhandahåller Japans mest acceptabla hemodlade erotik direkt till din dörr med den mest omfattande sammanställningen av äkta japansk smuts över hela världen. Från och med detta ögonblick har samlingen av AllJapanesePass nått över 5K+ videor. Alla dessa videor körs som en filmlängd.

Här är hela recensionen av AllJapanesePass.

FÖRDELAR:

 • Japansk porr exklusiv
 • Uppdaterar regelbundet
 • Den har flera bonusporrsajter

CONS:

 • Information om modellen är begränsad
 • Beskrivningar av scenerna i videon är inte tillgängliga

# 2 - LittleAsians

små asiater hemma

LittleAsians är en asiatisk porrdestination som erbjuder unika brudar och beroendeframkallande scener. De stjärnor legit legit asiatiska kycklingar som uteslutande fungerar bara för webbplatsen. Du hittar inte dessa tjejer på andra porrsajter, så jag är ganska säker på att du kommer att njuta av LittleAsians exklusivitet. Den har en gratis streamingtjänst men erbjuder inte ett nedladdningsalternativ.

Klicka här för en fullständig recension av LittleAsians .

FÖRDELAR:

 • Allt ocensurerat innehåll
 • Den har tillgängliga förhandsgranskningar
 • Fantastiska kategorialternativ

CONS:

 • Kan inte ladda ner
 • Ingen kommentar

# 3 - SkolflickorHD

SkolflickorHD

Denna webbplats låter dig njuta av unga ansikten som njuter av sex i djup hals. Jag är glad över den skönhet som denna webbplats erbjuder. De är felfria, små och känner sig inte blyga när de klär av sig. Ärligt talat, denna webbplats ger hardcore -innehåll. Samlingen av högupplösta porrfilmer gjorde denna plattform till och med känd. Sajten har ett imponerande utbud av porrfilmer i HD -kvalitet; du kan ladda ner videor; webbplatsen är tillgänglig i mobilversion; allt innehåll här på SchoolGirlsHD är ocensurerat. Du kommer att bli nöjd med scener som fingrar och tjejer som skriker av spänning. Bortsett från videoklippen kan kunderna också stimulera sig med antalet sexiga bilder som finns tillgängliga.

FÖRDELAR:

 • Tillgänglig i mobilversion
 • Innehållet är ocensurerat
 • Högkvalitativa videor
 • Enkel webbdesign
 • Lätt att navigera och användarvänlig
 • Videor har motsvarande bildtext

CONS:

 • Dålig miniatyrbild

# 4 - JavFinder

javfinder

Älskar du att juck på heta asiatiska brudar? Du är verkligen inte ensam. Som de säger är japanska kvinnor de mest attraktiva och vågade runt om på planeten. Detta påstående, antar jag, blev varför många porrmissbrukare strömmar och surfar på asiatiska webbplatser med så stort intresse. En av de asiatiska sajterna som fångade min uppmärksamhet är JavFinder. JAV, även känt som Japanese Adult Videos Finder, gynnar några av de största och bästa pornografier som finns. Du kommer att älska damerna med sina ansikten, leenden och förföriska stön.

Här på denna webbplats kommer du att uppleva några av de mest fantastiska asiatiska kvinnorna. Heta nakna damer längtar efter att bli synade av din blick. Så varför ägnar vi oss inte åt dem? Kanske är det värt det för de har lite filtrerat material, men majoriteten är ofiltrerad. JavFinder är faktiskt en gratis porrsida där du kan se japanska porrfilmer i full längd i upp till full HD-upplösning, både filtrerade och ocensurerade. Dessutom tillhandahåller de en mängd olika kategorier som hjälper dig att hitta det du söker efter.

Klicka för att se hela recensionen av JavFinder.

FÖRDELAR:

 • Videor i full längd
 • Ett stort bibliotek med porrstjärnor och nischer
 • Gratis och inget konto behövs
 • Högupplösta videor
 • Ocensurerad JAV
 • Tillgängliga och märkta korrekta videor
 • Snabb streaming

CONS:

 • För många annonser
 • Irriterande popup-fönster
 • Svårighet att ladda ner videor
 • Den mobila plattformen behöver förbättras

# 5 - AsianSexDiary

asiansexdiary videor

AsianSexDiary material är 100% unikt, amatör och asiat. Alla på uppsättningen är en asiatisk kvinna; alla skjutningar görs av John - en vit kille som besöker Asien för att hitta nakna modeller och slampiga krokar. Kombinationen av resedagbok, journal och erövringar på denna webbplats drog mig in.

Medan han tycker om att resa, gillar han också att förföra vackra asiatiska kvinnor på alla ställen han besöker. Han träffar förmodligen några online och klubbar, tar sedan tillbaka dem till sitt hotell och spelar in dem när de serverar hans kuk till sina fittor. Senare publicerar han sedan sina inspelningar i sina användares avsnitt på rutinmässig basis. Jag var imponerad av värdet också. det var fantastiskt att få exklusivt innehåll till detta pris.

Med sin tidigare onlinesajt FilipinaSexDiary tog John Tron en ny väg när han introducerade sin första webbplats för ungefär ett år sedan. Användare kunde se nytt sex från Filippinerna mestadels varje dag i ungefär ett år. Det finns inget kvar som bevisar att John hade uppnått sitt mål att bygga en omfattande samling exotiska videor och har producerat några mer genomarbetade projekt på dessa platser. Sedan han reser över hela världen har han nu en webbplats som återspeglar hans många äventyr i länderna i Sydost och Asien.

Kolla in hela recensionen av AsianSexDiary.

FÖRDELAR:

 • Uppdaterar innehåll regelbundet
 • Gemenskapen är aktiv och enorm
 • Det har ett belöningsprogram för de lojala medlemmarna
 • Innehållet är av hög kvalitet och exklusivt
 • Stöder mobil surfning
 • Rent amatörinnehåll
 • Tusentals videor och bildgallerier finns tillgängliga

CONS:

 • Inget alternativ att ladda ner videor och bilder

# 6 - TheBlackAlley

blackalley

När vi först såg titeln antog vi att det var en ebenholts-exklusiv plattform som innehåller videor och foton av asiatiska modeller i sexuella situationer med solo eller till och med samarbetsleksaker. Ändå visar det sig att det är en dyrare webbplats med modeller som går på webbplatserna och poserar. Black Alley har över 5,000 högupplösta bilduppsättningar och mer än 1,098 videor tillgängliga. Faktum är att TheBlackAlley -webbplatsen är något för dig om du gillar att se och se exotiska asiatiska skönheter som poserar i sexiga klänningar, erotisk strippning och onanerar.

FÖRDELAR:

 • Massor av innehåll är exklusiva
 • Uppdaterar regelbundet
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Några problem när du navigerar på webbplatsen
 • Det går inte att strömma videor

# 7 - BukkakeNu

bukkakenow main

Bukkake Now är en japansk porrwebbplats som använder konceptet Bukkake som huvudinnehåll. Faktum är att Bukkake är en sexuell term som ursprungligen kom från Japan. Så förvänta dig att se de hetaste asiatiska ungarna täckta med massor av utlösning. Alla dessa japanska sötnosar tar verkligen ”Bukkake” till en annan typ av nivå.

Här är en fullständig BukkakeNow-recension.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska bukkake scener och aktiviteter
 • Den har dagliga uppdateringar

CONS:

 • Rättegången har en begränsad period
 • Scener har ingen beskrivning

# 8 - NipponHD

NIPPON

Nippon HD har högkvalitativt pornografiskt material som du kan titta på. Webbplatsen är medveten om vad en person önskar. Som ett resultat ger det sexuellt innehåll av högsta kvalitet, som du kanske har övervägt att prova också i verkligheten. Webbplatsen innehåller ocensurerat pornografiskt material.

Dessutom har Nippon HD videor i gangbang, hardcore, creampie, avsugning, tonårsporr och andra genrer. Plattformen innehåller också helt ocensurerat pornografiskt material. Dessutom är några av Nippon HDs avsugningsscener särskilt intensiva och webbplatsens modeller är vackra.

FÖRDELAR:

 • Stort urval av material och innehåll
 • HD-videor
 • Tillgänglig och lätt att navigera på webbplatsen
 • Ocensurerat pornografiskt material

CONS:

 • Webbplatsen visar dåliga miniatyrer

# 9 - Wierd Japan

konstigt japan

Så fort du har upplevt traditionell japansk porr kommer du att slås av den rena bisarrheten i WierdJapans innehåll. Den här webbplatsen har fantastiska asiatiska kvinnor som visar upp sina unika gåvor. WierdJapan har några galna asiatiska porrstjärnamodeller som utför något unikt men samtidigt utsökt vilda saker. Dessa damer är bundna och plågas när de blir penetrerade och lekade med. Jag har sett en video med hårda fängelsetjänstemän i huvudrollen som klär av sig och knäpper lättlurade porrskådespelerskor när de erotiskt och våldsamt straffar dem. Det finns gott om storylines här och det du ser i alla dessa avsnitt är bara toppen av isberget.

FÖRDELAR:

 • Underbara videos
 • Några bonussajter
 • Intuitiva surffunktioner

CONS:

 • Censurerade scener
 • Inga tillgängliga undertexter

# 10 - Creampie thailändare

CreampieThais huvud

CreampieThais är en asiatisk porrsajt med unika vändningar och videor som du sällan ser på en underhållningsplattform för vuxna. Visst lever CreampieThais upp till sitt namn och rykte eftersom det aldrig misslyckades med att producera fantastiska hardcore-porrfilmer. Men bland annat är POV-inspelade videor det som gör CreampieThais ännu mer fantastiskt. Varje scen här är huvudsakligen inspelad från snubbens synvinkel, och du kan fritt uppleva det vilda könet genom hans ögon.

Klicka för att se hela Creampie Thais recension.

FÖRDELAR:

 • Äkta thailändska tjejer
 • Lättanvänd webbplats
 • Fantastiska funktioner
 • Olika innehåll
 • Autentiska och verkliga POV-scener
 • Bonussajter

CONS:

 • Kräver medlemskap

# 11 - TokyoBang

TokyoBang

Om du är intresserad av vackra asiatiska horor som gillar att knulla och knulla, besök TokyoBang och titta på sexiga jävla kusfilmer. Du kommer säkert att hitta hundratals fantastiska skönheter och vildblommor som förväntar sig att ansluta, omfamna och ha sex med dig dumma på den här sidan. Det finns inget argument för att TokyoBang verkligen är en extraordinär japansk kvinna-sug-hård-styv-kuk rike.

Lär dig mer om TokyoBang med denna fullständiga recension.

FÖRDELAR:

 • Fantastiskt innehåll och videor
 • Flera bonussajter
 • Det finns ocensurerade videor tillgängliga

CONS:

 • Inga tillgängliga undertexter
 • Innehåll inte exklusivt

# 12 - CrazyAsianGFs

CrazyAsianGFs

Letar du efter en otrolig asiatisk porraktion? Då kommer du utan tvekan att njuta av CrazyAsianGFs webbplats. Den har gott om amatörporrfilmer och fotogallerier. Det har också många kategorier att välja mellan, och du kommer säkert att njuta av en asiatisk brud som gör stygg och smutsig kul.

FÖRDELAR:

 • Design och layout är enkel och lätt att använda
 • Höga betyg bland användare
 • Den har gott om bonusinnehåll

CONS:

 • Det finns ingen bonuswebbplats

slutord

KPornPub är en absolut fröjd för alla fans av asiatisk porr och koreanska flickor. Den är fullproppad med sex och hård koreansk underhållning som skulle hålla dig vaken hela natten. Jag vet att koreansk porr är mycket efterfrågad just nu, och bara ett fåtal sajter erbjuder kvalitet och pålitlig service, så KPornPub är en himmelsk juvel för oss alla! Visst, det kan kräva en premiumprenumeration för att få tillgång till allt innehåll på webbplatsen, men med ett överkomligt pris kan du njuta av att runka utan att oroa dig för någon budget. Plus, till skillnad från andra videoporrhubbar, inkluderar KPornPub nedladdningsfunktioner i alla prenumerationspaket du använder. Vad väntar du på? Kom och gå med i den koreanska trenden och njut av en jäkla asiatisk porrunderhållning!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början