Uppdaterad: 26 januari 2022

AsianSexDiary recension

& 12 (TOPP) Asiatiska porrsidor som Asiansexdiary.com

Gå med i Brazzers.com nu - ett bra alternativ för AsianSexDiary! Hetaste asiatiska och icke-asiatiska kycklingar i världen!

Visa mig 12 alternativ för Asiansexdiary.com

AsianSexDiary-hem

AsianSexDiarys material är 100% unikt, amatör och asiatiskt. Alla på set är en asiatisk kvinna, och "John" skjuter all - en vit kille som besöker Asien för att hitta nakna modeller och slampiga horor. Faktum är att kombinationen av resedagbok, dagbok och erövringar på den här webbplatsen drog mig in.

Officiell URL: https://asiansexdiary.com

Medan han tycker om att resa gillar han också att förföra vackra asiatiska kvinnor överallt där han besöker. Han träffar förmodligen en del online och i klubbar och tar dem sedan tillbaka till sitt hotell och registrerar dem när de serverar hans kuk till sina fittor. Senare publicerar han sedan sina inspelningar på användaravsnittet rutinmässigt. Jag var också imponerad av värdet; det var fantastiskt att få så mycket exklusivt innehåll till det här priset.

Med sin tidigare webbplats för FilipinaSexDiary tog John Tron en ny väg när han introducerade sin första webbplats för ungefär ett år sedan. Användare kunde se nytt kön från Filippinerna mest varje dag i ungefär ett år. Det finns inget kvar som bevisar att John hade uppnått sitt mål att bygga en omfattande samling exotiska videor och har producerat några mer detaljerade projekt på dessa platser. Eftersom han reser över hela världen har han nu en webbplats som återspeglar hans många äventyr i länderna i Sydost och Asien. Gå med mig när jag bryter ner den här webbplatsen och lär dig mer om AsianSexDiary nedan.

Asiatiska tjejer i massor från AsianSexDiary

AsianSexDiary asiatiska tjejer

Jag har varit på asiatisk sexdagbok länge; Jag är nu, jag kan inte hjälpa mig att bli frestad att gå med nu. Så slutligen bestämde jag mig för att testa det och ångrar inte varenda sak om det. Så om du har en sexistisk syn på asiatiska kvinnor som får axeln, så är det här webbplatsen. Jag är glad över den här plattformen på grund av det användarvänliga gränssnittet och de stora innehållsfördelarna den erbjuder.

De ivriga tittarna kan se att John Tron trollar asiatiska tjejer när han reser världen över och söker sexuella möten. Det är en blandning av sexband, reseblogg och hemvideor; den spelas in men uppdateras varje dag och resan. Hela paketet är överkomligt för allt exklusivt innehåll och erbjuder en lojalitetsbelöning för användarna. Jag är säker på att du huvudsakligen är intresserad av att se amatörasiatiska tjejer bli nakna och ha sex, så det här är en utmärkt destination för dig.

AsianSexDiary's Variety of Ladies

På den här webbplatsen ser du en mängd speciella och söta damer - varav många visas bara en gång. Varje dag publicerar vår huvudman något annorlunda, och en tidslinje med händelser håller reda på vad som händer. Materialet är blandat och tillgängligt för visning dag eller månad. Det är ofta en hardcore, självskutna amatörporrfilm, och andra gånger är den mer intim, med berättelser om hans resor, detaljer om platserna och nästan semestervideor.

Eftersom hans erövringar kommer från hela världen är jag inte säker på om han bor i Asien eller har relationer med asiatiska kvinnor från andra länder, men vissa är från Malaysia, Kanada, medan andra kan vara europeiska. I alla fall finns det över 640 kvinnor i trofésamlingen. Under tiden är webbplatsen helt fristående och har ett fantastiskt lojalitetsprogram. Tyvärr finns det inga bonussidor; Men om du deltar, förblir medlem under en längre period och aktivt stöder AsianSexDiary Diary, belönar systemet dig med endast tillgängliga videoklipp till hängivna följare.

Typ av innehåll du kan förvänta dig från AsianSexDiary

asiansexdiary videor

Hardcore videor och bilder

Det finns för närvarande 1148 hardcore-utgåvor eller erövringar på AsianSexDiary, med 664 slumpmässiga kvinnor och både videor och bildgalleri. Dessutom finns 1600 icke-hardcore-uppdateringar. De bästa bilderna av högsta kvalitet här är 1600 × 1200 pixlar, och ingen av fotogallerierna kommer med ZIP-nedladdningar. Videor är endast tillgängliga i MP4-format för streaming, med en maximal upplösning på 1920 × 1080. Det finns inga filmer tillgängliga för nedladdning. I nästan åtta år har webben uppdaterats regelbundet.

Bästa reseskildporn

Jag har sett ett par webbplatser med ett relaterat koncept till Asian Sex Diary på min tid, och ändå var ingen av dem särskilt övertygande eller roliga. Å andra sidan passar denna webbplats inte in i samma kategori, och jag skulle med säkerhet hävda att det är den perfekta Travelogue Porn-plattformen jag har sett hittills. Även om det inte finns någon rivalitet där ute är det fortfarande en plattform som skapar en högre standard för andra att sträva efter.

Hardcore-aktiviteten är utmärkt och trovärdig, särskilt för kvinnor och filmstilen - de flesta av dessa videor är främst från POV för den sexiga karaktären. Uppriktigt sagt är AsianSexDiary bara en fascinerande plats överlag, med den här mannen som verkar vara på semester hela tiden. Vi får honom också att sätta platsen för varje uppkoppling och få namnet på alla han hade sex med, så vi vet att han är ärlig! Det är en mycket smart och heltäckande webbplats. Det ser ganska fantastiskt ut att missa!

Prova själv

Det finns också en kategori "Prova själv" där du kan öva på att resa, lära dig att spela in och njuta av belöningsfunktioner genom att få "Flight Miles". Du kan använda dessa för mer exklusiva flygsexsamlingar och oredigerade videor som inte ingår i hans dagbok.

De sexiga tjejerna i AsianSexDiary

Dessa tjejer är inte alla prostituerade. Vissa är till och med väldigt trevliga, anständiga kvinnor som vill gå på datum och tillhandahålla saker åt honom för deras räkning. Han träffade några kamflickor på internet och övertalade dem att se honom personligen för en skytte som förvånade mig. Jag antog att asiatiska kameraflickor inte skulle göra det, men de är bara olika. Således tillbringar John större delen av sin tid i Sydostasien. Det antyder att nästan alla asiatiska kvinnor som han skruvade för den här listan kom från Thailand, Filippinerna, Myanmar eller Malaysia.

Dessa länder har en blomstrande sexturismindustri, där $ 20 kan ge dig massor av sexuell fetisch. Det finns också den europeiska saken att tänka på. Jag är inte säker på hur John hanterade det, men han lyckades hålla sig till webbplatsens tema trots att han spelade in filmer i Europa med främst asiatiska kvinnor. Han har dock andra östeuropeiska vackra tjejer för lite variation. För att resa i Europa var det bara att få vackra kamrater att få.

AsianSexDiary.com gränssnitt och prestanda

Designen och funktionaliteten hos AsianSexDiary är ganska sofistikerade och har ett utmärkt webbplatsgränssnitt. Även om saker och ting på medlemmarnas sidor är lite mer komplicerade är materialet uppdaterat. Jag gillade inte bara berättelserna de erbjuder, men resan var också insiktsfull. I allmänhet är vår pojke Johns erfarenheter en spännande bit.

Kvalitet på videor och bilder på AsianSexDiary

asiansexydiary videor

Som du kan se tar den här webbplatsen inga genvägar i kvaliteten på presentationen här. Visuellt kan du undersöka huvuddelen i högre upplösning och se att de nya videorna är i full HD. Men tyvärr är dessa videor inte tillgängliga för nedladdning och spara, vilket innebär att videorna är exklusivt för streaming.

Streaming är enkelt och går inte sönder när saker och ting blir grova. Du kan hoppa från scen till scen utan svårigheter. Dessutom är de flesta bilder på webben i full upplösning och högsta kvalitet. Men igen, efter deras företagspolicy, kan du inte ladda ner hela fotoalbum på webbplatsen.

AsianSexDiary: långt ifrån bara en porrsida

Det finns mycket mer i asiatiska sexdagboksposter än bara enkel hardpornografi. Det är ett arbete av kärlek, och det kräver samhällets uppmärksamhet och tacksamhet. För att göra det bör du registrera dig som en ny användare. Ännu mer otroliga saker kommer att komma. Precis som flygbolagsprogrammen gör har det kundlojalitet för webben, som tilldelar ”miles” i poäng. Att förnya ditt medlemskap ger dig extra miles, som du kan använda för att låsa upp nytt innehåll.

För att lära dig hur du kan njuta av ditt liv som sexuell äventyrare har webbplatsen också information om hur du hanterar dig själv när du backar över Asien. Till exempel, medan guiden har uttryckliga instruktioner för att hitta en hora, har den också detaljer om att närma sig dem, hitta dem och hitta säkrare platser. I själva verket erbjuder denna plattform riktig gemenskap, och du kommer att känna dig helt nedsänkt i spänningen.

Medlemskap och betalningsalternativ på AsianSexDiary

asiansexydiary medlemskap

AsianSexDiary har fyra medlemsalternativ du kan välja mellan. Som visas nedan är den använda valutan en standard USD ($). Valutan ändras dock beroende på platsen du prenumererar på.

 • 1 månad till 39.95 dollar / månad - totalt 39.95 dollar
 • 3 månader till 29.98 $ / månad - totalt 89.95 $
 • 6 månader till 19.99 $ / månad - totalt 119.95 $
 • 12 månader till 14.79 $ / månad - totalt 179.95 $

Säkerhet, skydd och diskretion av AsianSexDiary

Markera mina ord, AsianSexDiary är 100% stabil och säker. För det första använder den HTTPS-protokollet och betalningsportalen för att tillhandahålla kryptering och ett ytterligare lager av internetskydd för maximal bekvämlighet. Dessutom använder AsianSexDiary HTTPS, en internetstandard som säkrar konfidentiell information som överförs mellan din webbläsare och plattformens databas. Det är vanligt att se det i din dagliga ekonomiska praxis, som att använda internet eller i shoppingformulär online.

Det finns också ett ytterligare inslag av datasäkerhet på användarens inloggningssida, där du fyller i din privata information, som dina kreditkortsuppgifter. AsianSexDiary använder också TLS, vilket ger ytterligare säkerhetsskydd med SSL256. Att använda TLS visar bara de sista fyra siffrorna i dina kreditkortsuppgifter. Så, tjuvar kommer inte att kunna komma åt dina kontouppgifter, men webbplatsen kommer fortfarande att identifiera ditt kort när de gör transaktioner.

För- och nackdelar med AsianSexDiary

FÖRDELAR:

 • Uppdaterar innehåll regelbundet
 • Gemenskapen är aktiv och enorm
 • Det har ett belöningsprogram för de lojala medlemmarna
 • Innehållet är av hög kvalitet och exklusivt
 • Stöder mobil surfning
 • Rent amatörinnehåll
 • Tusentals videor och bildgallerier tillgängliga

CONS:

 • Inget alternativ att ladda ner videor och bilder

12 (TOP) Asiatiska porrsidor som liknar Asiansexdiary.com:

# 1 - brazzers

brazzers webbplats

Brazzers är en trendig webbplats och anses vara en av de bästa premiumporrwebbplatserna fram till denna dag. Under åren har det fortsatt att ge sin publik de bästa och ångande videorna. Sedan 2005, året för lanseringen, har det aldrig misslyckats med att ladda upp olika teman. Inklusive lesbisk sex, hardcore, förföriska MILFs, tonåringar, live amatör och många fler.

I många år har det faktiskt skapat en enorm inverkan på porrverksamheten. Så många människor går med i sitt kåta samhälle varje dag, vilket gör det till en av de största användarbaserade världen över. Brazzers team satsade också mycket på produktion och kostnad för att se till att varje scen är av hög kvalitet. Utan tvekan säger deras titel som världens bästa HD-porrsida år 2019 allt.

Här är den fullständiga recensionen av Brazzers

FÖRDELAR:

 • Stort samlat porrfilmer
 • Kategorier av videor är tillgängliga för enkel sökning
 • Det finns tillgängliga ocensurerade bilder
 • Inga annonser och popup-fönster
 • Den överkomliga medlemsavgiften
 • Tusentals scener att välja mellan
 • HD-videor är gott
 • Du kan strömma videor
 • Regelbundna uppdateringar och uppladdningar
 • Du kan komma åt mer än 33 webbplatser som en bonus

CONS:

 • Begränsad tid för provmedlemskap
 • Försöksmedlemskap är inte gratis
 • Vissa videor som laddats upp 2009 fungerar inte
 • Det finns vissa kategorier med begränsat videoinnehåll

# 2 - JAVHD

JAVHD-videor

Vi förstår alla att när det gäller japansk porr censureras privata delar vanligtvis. Trots att ha fantastiska scener, teman och modeller är censurerade scener vanligtvis nackdelen med japansk porr. Tack och lov för JAVHD; du kommer att uppleva legit japansk porr här, helt utan censurerade scener.

Även om spänningen inte slutar där ännu, kan medlemsfördelar du njuta av obegränsad tillgång till en annan webbplats och titta på högkvalitativ porr för ditt nöje. I JAVHD kan du faktiskt beundra autentiska japanska modeller utan att lämna ditt hem. Dessa kåta sötnosar är hungriga efter avsugning, striptease och hardcore sex på kameran. Dessutom kan du njuta av olika teman som analsex, trekant, gruppsex, orgie och onani, allt inspelat ocensurerat bara för dig.

Klicka här för JAVHD fullständig recension

FÖRDELAR:

 • Tillhandahåller ocensurerade japanska porns och bilder
 • Layout och användbarhet är enkla att förstå och använda
 • Billiga provmedlemskapskostnader
 • Modellindexet har detaljerad information
 • En omfattande samling japansk porr med autentiska japanska skådespelare
 • Ladda ner och strömma i full HD-kvalitet
 • Ger regelbundna uppdateringar
 • Modeller är populära och underbara
 • Design är enkel och smidig surfning
 • Du kan komma åt flera bonuswebbplatser
 • Har gott om taggar, sök- och filteralternativ
 • Prisvärd medlemsavgift

CONS:

 • Du kan inte kommentera videor
 • Vissa funktioner och videor är endast tillgängliga för betalda medlemmar

# 3 - R18

r18 brudar

R18 är en fantastisk porrwebbplats som lagrar fri tillgång till JAV-videor. Du kan också hyra eller köpa porrvideor i full längd från de mest populära porrskådespelerskorna och amatörmodellerna. Dessutom har den här webbplatsen över hundratusen provvideor gratis och en uppskattning av 243,000 XNUMX DVD-material att njuta av. I själva verket kan du välja dina favoritvideor från dess stora samling inklusive olika genrer, typer, använda kostymer, teman och många fler.

R18 recension här.

FÖRDELAR:

 • Det finns tusentals JAV-porr-DVD-skivor tillgängliga
 • Tusentals JAV VR-videor att njuta av
 • Hundra samlingar av hentai-filmer
 • Du kan ladda ner eller hyra videor
 • Det finns avancerade sök-, filter- och sorteringsfunktioner tillgängliga
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Vissa innehåll är dyra
 • Censurerade videor

# 4 - JapanHDV

JapanHDV

JapanHDV är en av de mest kända japanska porrwebbplatserna idag och är känd för att producera japanska videor av hög kvalitet. Om du gillar japanska kycklingar som utför erotiska aktiviteter med ocensurerade scener och unika teman, så har JapanHDV allt för dig. Faktum är att japanerna gör porr bättre än någon annan. Så du är säker på att JapanHDV-webbplatsen erbjuder högkvalitativa videor för nöjet.

FÖRDELAR:

 • Den har regelbundna uppdateringar
 • Producerar ocensurerade scener
 • Du kan ladda ner engelska undertexter
 • Fantastisk webbplats med elegant design

CONS:

 • Innehållet är beroendeframkallande
 • Vissa funktioner kräver betalning för åtkomst

# 5 - BukkakeNu

Bukkake nu

Bukkake Now är en japansk porrwebbplats som använder konceptet Bukkake som sitt primära innehåll. Bukkake är en sexuell term som ursprungligen kom från Japan. Så förvänta dig att se de hetaste asiatiska kycklingarna täckta med massor av utlösning. Faktum är att alla dessa japanska sötnötter tar "Bukkake" till en annan nivå.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska bukkake scener och aktiviteter
 • Den har dagliga uppdateringar

CONS:

 • Rättegången har en begränsad period
 • Scener har ingen beskrivning

# 6 - Shiofuky

När jag drömmer om att spruta porr tänker jag nästan alltid på asiater, och jag tror att Shiofuky har massor att göra med det. Ta din japanska sprutfetisch till nästa nivå och surfa på internet. Dessa hippieungar kan inte hjälpa sig själva, och om de har sex eller onanerar slutar allt i en våt och smutsig orgasm. Jag har inte något emot att göra händerna smutsiga då och då, och Shiofuky har alltid varit en ansedd källa till grov asiatisk porr. De har högkvalitativa videor, inklusive de i Full HD. Filmerna är alla ocensurerade, men de har inga engelska undertexter, vilket är synd.

FÖRDELAR:

 • Videor är i Full HD-kvalitet
 • Det finns tillgängliga ocensurerade videor
 • Gränssnittet är enkelt och enkelt att förstå
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Uppdateringar är oregelbundna
 • Det mesta av innehållet är inte exklusivt
 • Inga tillgängliga engelska undertexter

# 7 - JavWhores

JavWhores

JavWhores är en annan asiatisk porrwebbplats som blev populär på grund av dess genomgående högkvalitativa videor som producerats. Den har massor av asiatiska porrfilmer i full längd som är tillgängliga utan att betala ett enda öre. Framför allt har majoriteten av innehållet ocensurerade scener.

Faktum är att du kommer att njuta av olika videor varje dag eftersom JavWhores uppdaterar regelbundet sin samling för ditt nöje. Du kan också ladda ner gratis videor genom att helt enkelt klicka på videolänkar.

FÖRDELAR:

 • En omfattande samling asiatiska porrfilmer
 • Den har videor i full längd tillgängliga gratis
 • Innehåll av hög kvalitet
 • Majoriteten av filmerna har ocensurerade scener
 • Stöder smidig mobil surfning

CONS:

 • Det har annonser

# 8 - FuckMyIndianGf

fanmyindiangf

Du kan titta på amatörporrfilmer av erotiska indiska kvinnor på FuckMyIndianGf. Flera videor av indiska hotties bredvid har publicerats, med en perfekt reflektion från både norra och södra Indien. Det verkar finnas en grupp egoistiska pojkvänner som är villiga att dela sin rikedom medan de skryter om sina kvinnors sexuella aptit. Jag har aldrig haft en dålig upplevelse med FuckMyIndianGf.com. Och om du är något som jag kommer du aldrig att bli trött på att titta på amatörindiska tjejer, tack vare webbplatsens enorma innehåll.

FÖRDELAR:

 • Uppdaterar regelbundet
 • Det finns tillgängligt bonusinnehåll
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Vissa innehåll är inte exklusiva
 • Ingen avancerad sökning tillgänglig
 • Det går inte att spara "Favoriter"
 • Det finns bara några nedladdningar i HD-kvalitet

# 9 - CrazyAsianGFs

CrazyAsianGFs

Letar du efter en otrolig asiatisk porrhandling? Då kommer du utan tvekan att njuta av webbplatsen CrazyAsianGFs. Det har gott om amatörporrfilmer och fotogallerier. Det har också många kategorier att välja mellan, och säkert kommer du att njuta av någon asiatisk brud som gör styggt och smutsigt kul.

FÖRDELAR:

 • Design och layout är enkel och lätt att använda
 • Höga betyg bland användare
 • Den har gott om bonusinnehåll

CONS:

 • Det finns ingen bonuswebbplats

# 10 - TrikePatrol

Under en resa till rödljusdistrikten på Filippinerna använder besättningen en trehjulig motorcykel eller trike som enda transportform. De strävar efter att träffa underbara sexiga filippinska amatörer innan de eskorterar dem tillbaka till sina lyxhotell eller hyrda rum, där de knullar hjärnan. Jag använder Trike Patrol hela tiden. Det är min go-to-site för samlingen av filippinska tjejer med sina håriga fittor i rörelse. Ärligt talat är härliga kvinnor från detta område oerhört begåvade. De förstår verkligen hur man kontrollerar en mans kuk och är erkända för att släppa tillbaka återhållsamhet framför kamerorna och agera som naturfödda skådespelerskor.

FÖRDELAR:

 • Nedladdningar i full HD-kvalitet
 • Innehållet är exklusivt
 • Gränssnittet är fantastiskt och navigeringen är lyhörd
 • Finns i mobilen som surfar

CONS:

 • Uppdateringar är inte vanliga
 • Inga bonuswebbplatser tillgängliga
 • Inga tillgängliga zip-filer för nedladdning

# 11 - TuktukPatrol

tuktukpatrol

Thailand är känt för sina exklusiva åtgärder och med äkta guldgruvinnehåll. TuktukPatrol.com har alltid varit en av mina webbplatser för thailändsk porr. Besök där, så kommer du nästan säkert att åka på en av stadens populära auto-rickshaws eller "tuk-tuks" en minut och en tät kropp asiatisk hottie nästa. På den här webbplatsen rider en man runt i sina pimpade "tuk-tuks" och slår på och plockar upp förföriska hotties. Senare returnerar han dem till sin lägenhet, där han kan skruva på dem som en jävla proffs.

FÖRDELAR:

 • Videor är i första hand full HD-kvalitet
 • Innehållet är exklusivt thailändskt
 • Webbplatsens design är lyhörd
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Inga regelbundna uppdateringar
 • Bild zip-filer är inte tillgängliga för nedladdning
 • Inget testperiod erbjudande

# 12 - TheBlackAlley

blackalley

När vi först såg titeln, antog vi att det var en ebony-exklusiv plattform som innehåller videor och foton av asiatiska modeller i sexuella situationer med ensam eller till och med partner leksaksspel. Ändå visar det sig att det är en dyrare webbplats som har modeller som går på webbplatserna och poserar. Dessutom har Black Alley över 5,000 högupplösta bilduppsättningar och mer än 1,098 XNUMX videor tillgängliga. Faktum är att TheBlackAlley-webbplatsen är för dig om du gillar att se och se exotiska asiatiska skönheter som poserar i sexiga klänningar, erotisk strippning och onanerar.

FÖRDELAR:

 • Massor av innehåll är exklusiva
 • Uppdaterar regelbundet
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Några problem när du navigerar på webbplatsen
 • Det går inte att strömma videor

Slutsats

Om du älskar de underbara damerna från Thailand, Filippinerna, Malaysia och andra asiatiska länder är AsianSexDiary ett perfekt ställe för dig. De asiatiska tjejerna är faktiskt underbara, och det här är för närvarande min favorit porrplats online. Denna webbplats har anständig funktionalitet, men inläggen som kommer från resenärer är underhållande och insiktsfulla. Hittills är den här webbplatsen en av de bästa asiatiska porrsajterna som levererar kvalitets amatör POV-stil och hemlig cam-porr på internet.

Dess användarvänliga gränssnitt och intuitiva navigering ökar webbplatsens överklagande. Jag började nyligen på AsianSexDiary, och jag är glad att jag bestämde mig för att gå med i AsianSexDiary eftersom varje öre jag spenderar här är värt besväret. Dessutom kan du njuta av obegränsade incitament som ingår i ditt medlemspaket. Jag antar att det enda negativa jag kan säga om AsianSexDiary är att det inte stöder bitcoin. Men förutom det ger jag AsianSexDiary en A ++ -poäng!

Förutom AsianSexDiary.com rekommenderar jag dig att besöka min bästa favoritporrsida:

 1. Brazzers - den bästa premiumporrsidan

Ha en massa roliga cumshotz på dessa asiatiska skönheter!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början