Uppdaterad den: 25 september 2022

Bakrumsgjutningssoffa

& TOP 12 premiumamatörporrsajter som backroomcastingcouch.com

Visa mig 12 alternativ för backroomcastingcouch.com

Backroom Casting Couch main

BackroomCastingCouchs amatör-hardcore-material har legat i framkanten av underhållningsindustrin efter sin debut. Den har försett oss med det största urvalet av högupplösta porrfilmer, inklusive förstagångsstjärnor som deltar i det galnaste, kinkyste och fetischistiska smällen man kan tänka sig. Alla dina fetischkrav kan tillfredsställas av brutala amatörscenarier, som vanligtvis innehåller attraktiva ungdomliga kvinnor som är ivriga efter nöje. Det finns hundratals visningsfilmer av kvinnor när de sitter på en gjutsoffa. Den här webbplatsen försäkrar att det inte finns några konstruerade intriger, och att det sexuellt suggestiva skådespeleriet är äkta; det finns heller ingen sexism eller överproduktion. Hela världen har hört talas om Backroom Casting Couch, och idag kan du vara med och ta reda på varför.

Officiell URL: https://www.backroomcastingcouch.com/

Låt kameran börja rulla

Backroom Casting Couch är det senaste erbjudandet producerat av ett liknande kreativt sinne som gav dig den starkt rekommenderade webbplatsen, Exploitedcollegegirls.com. Här kan du bevittna de otäcka saker som går backstage i den smutsiga modellbranschen. Se fantastiska, till stor del oerfarna damer ta av sig nakna för kameran under intervjuer. Dessutom avslutar majoriteten av blivande porrskådespelerskor scener med att svälja och smeka kuk av den mystiska "talangagenten".

Vanligtvis kommer du att se intervjuvideor där konversationer förekommer i "casting-soffan" under en verklig kvinnlig modellaudition. Alla scener och oskriptade rader är dokumenterade på dess enorma BackroomCastingCouch-samling. För att bli anställd spelar de in unga kvinnor som äter, dunkar, suger och blir analiserade.

I kölvattnet av casting porrs dramatiska klättring till berömmelse har det funnits många som har glömt sajtens ödmjuka början. Men när signaturen "lädersoffa" gör comeback, vet du att du ser en BackroomCastingCouch-produktion.

Visst, det anses vara bland de bästa och mest välkända producenterna av berättelser från vanliga kvinnor som försöker få en roll i vuxenunderhållningsbranschen.

Amatörflickorna från Backroom Casting Couch

Backroom Casting Couch flickor

Nästan alla kvinnor som är närvarande på Backroom Casting Couch är helt nykomlingar. Jag kan försäkra dig om att ingen någonsin har sett dem på andra porrsajter, och det är osannolikt att någon någonsin kommer att göra det igen. När det gäller tjejerna själva är de av varierande standard, och "talangagenten" är inte särskilt selektiv när det gäller utseendet. Hälften av dessa kvinnor som presenterades stack inte riktigt ut när det gäller utseende eller kroppsbyggnad. Vissa var vanliga och föga tilltalande, medan vissa såg kvava ut och flammande med vackra figurer.

Men få fångade mina bländande ögon, nämligen Jackie, Chloe, Vanessa, Cherry, Dixie, Aurora, Magdalyn, Marty, Summer, Alara, Lena, Evelyn, Mella, Rose och Brookie. Dessa tjejer såg underbara ut och hade porrstjärneliknande ansikten. Lindsey, Renee, Tess, Josie, Britt, Amber, Maria, Bella, Alexis, Maggie, Gracie, Peyton, Violet, Lumi, Stevie, Corra och Theodora har också visat lovande potential i branschen. Inte konstigt att de var bra som nybörjare. Backroom Casting Couchs amatörtjejer vet verkligen hur man väljer rätt tjejer för de vågade rollerna.

Backroom Casting Couch emma

Om du har några tvivel om om dessa videor är autentiska, har presentatören placerat flera videor i arkivet bara för dig att titta på. Jag kan ge dig exempel om du vill. Inuti visar en video en arg förälder som anländer och ger talangagenten ett trevligt skäll. I vissa scenarier är intervjupersonen mitt i en nakenkontroll när flickan börjar misstänka att saker är fel och snabbt löser sig och flyr.

Min gissning är att "talangagenten" har byggt upp den legendariska "casting-soffan" och medvetet vilseleda aspiranterna för sessioner med honom. Men sånt händer förstås inte alltid, speciellt när du kollar in videor av Starlette, Victoria, Eden, Nami, Cami, Dharma, Nadiya, Mira, Gabi, Emma, ​​Skarlett, Lacy och Angie.

Se ett vinnande recept på hemlagad porr

Backroom Casting Couch populär

Vid det här laget har du förmodligen märkt ett konsekvent mönster i alla filmer på BackroomCastingCouch. I början visas en spännande intervju; efter några minuters prat, plötsligt tar flickorna av sig alla kläder. De tar ofta till mun eller sexuella prestationer, och till och med anala, i utbyte mot roller.

Men vilka scener den här sidan än producerar, är de slampiga tjejerna huvuddraget i alla klipp, och de bibehåller spänningsnivån hela tiden. Vissa tikar accepterar bara försiktigt, medan andra halvvägs inser att det inte är för dem och ibland slutar. Hur som helst, oavsett deras reaktioner, fångas dessa i videor av hög kvalitet. För att inte nämna, flera synpunkter och stadiga kameravyer skildrar var och en av dessa olika möjliga utfall.

Det faktum att det verkar drivas i första hand av en person ger dessutom trovärdighet till denna amatörvideosida. Kombinationen av en stabil kamera och relativt stadiga händer möjliggör utmärkta förstapersonsperspektivvyer. Ofta kommer webbplatsen att använda en dubbel bildskärm, med en zoom av damens ansikte på ena sidan och en bred bild av dem som slår på den andra. Det ger verkligen en fantastisk twist!

Innehåll och kvalitet på sofffilmer med gjutning i bakrummet

Backroom Casting Couch gjutningssoffa

Totalt finns det 800+ filmer tillgängliga på BackroomCastingCouch. Ja, jag vet att det är en liten samling för en utmärkt sajt som denna, men oroa dig inte, de utvecklas och förbättras kontinuerligt, tillsammans med dess färska sexscener som introduceras varje vecka. De flesta av dem kan ses online i 720p-upplösning, men den tidigaste samlingen (cirka 70+ stycken eller så) är begränsade till enbart standardupplösning.

Lyckligtvis kan fler än 300+ laddas ner i full 1080p-upplösning. Du kommer också att få obegränsad nedladdning, så det är redan en fantastisk bonus. Men observera att varje film har ungefär en timmes speltid; sålunda är de associerade nedladdningarna ganska stora. Bättre förbered din lagring och lite backup, om du måste. BackroomCastingCouch hävdar att de vill omstrukturera hela kollektionen i framtiden, så det är en förbättring vi bör se fram emot.

Under tiden, när det gäller kvalitet, varierar ingenting egentligen i hur dessa videoberättelser utvecklas. Så fort flickan sätter sig i skinnsoffan börjar talangagenten den "intressanta" intervjun. Snart nog pressar den här pojken den amatör, oskyldiga flickan att klä av sig och utföra sexuella handlingar. Om vi ​​har tur kan hon ge honom oralsex för att bevisa hur väl hon behöver rollen. Därefter slår han henne, vanligtvis i en upphetsande muntlig session, och berättelsen avslutas med en munfull saftig klimax.

BRCC:s användbarhet, övergripande utseende och uppdateringar

Bakrumsgjutning Soffgjutning

Funktioner för att filtrera, rösta, kommentera och favoritmarkera innehåll, tillsammans med en grundläggande sökfunktion, är alla standardverktyg i BackroomCastingCouch. Dessutom kommer gästerna sannolikt att uppskatta den minimerade visuella belastningen som webbens standard svarta och grå nyanser orsakar. Du kan använda kategorierna eller den omfattande filtreringen med hjälp av olika termer för att begränsa din sökning, speciellt om du försöker hitta ett visst klipp bland de många tillgängliga castingklippen.

Samtidigt är "Walkout"-etiketten ett unikt föremål för BackroomCastingCouch eftersom det innehåller namnen på tikarna som var villiga att få sina testvideor offentliga men till slut bestämde sig för att inte uppträda. Ja det stämmer. Det låter olyckligt, men eftersom det här är en amatörsajt utan skript, kan du inte alltid förvänta dig att varje video skulle leda till en bra jävla. Men det ger helt klart trovärdighet till webbplatsens koncept.

Backroom Casting Couch dharma

Dessutom är den mobila versionen av BackroomCastingCouch utmärkt i design och funktionalitet. Layouten är mycket flexibel, så att du kan kolla igenom de många castingsessionsteman eller söka med olika kriterier om du är en kille på språng. Som prenumerant kan du se kundrecensioner och feedback. Uppenbarligen är obegränsat yttrandefrihet avgörande för alla gemenskapsbaserade onlineplattformar.

Slutligen kommer cirka fem till sex nya filmer att levereras varje månad. Ja, frekvensen är fruktansvärd. Även om vissa prenumerationswebbplatser publicerar nya filmer dagligen, är kalibern på dessa webbplatser ofta sämre. Inte konstigt att tjusningen med Backroomcastingcouch.com härrör från just denna anledning. Visst, du får mycket mer värde än du skulle få från billiga, mediokra webbplatser. Så välgörenhetsorganisationen måste erkännas och uppskattas.

Medlemskap och bonusåtkomst

Backroom Casting Couch gå med

BackroomCastingCouch är en premiumamatörsajt, så det finns ytterligare förmåner om du registrerar dig som medlem och köper prenumerationspaket.

 • 2-dagars medlemskap – $1.00 (begränsad provperiod)
 • 1-månaders medlemskap – $24.95
 • 3-månaders medlemskap – $69.95
 • 6-månaders medlemskap – $119.99
 • 12-månaders medlemskap – 199.99 USD (bästa erbjudande)

Genom att använda något av dessa prenumerationspaket kan du komma åt ytterligare två webbplatser utan extra kostnad. En är webbplatsen ExploitedCollegeGirls. Liksom Backroom Casting Couch har denna amatörkvinnor. Trots dess likheter med en konkurrerande webbplats utmärker sig denna när det gäller innehållsvärde och attraktionskraften hos sina kvinnliga deltagare. Kvinnor här är medvetna om att de videofilmas för en vuxenunderhållningssajt och kompenseras för att gå längre och längre. Den andra är BlackAmbush, som innehåller sporadiska framträdanden av EKG-kvinnor. De går tillbaka för att göra fler skott men blir överfallna av muskelbundna män som bär BBC-logotypen.

För- och nackdelar med BackroomCastingCouch

FÖRDELAR:

 • Amatör och autentisk
 • Flickor är underbara
 • Scener är tilltalande och lockande
 • Inte manus
 • Massor av innehåll
 • Användbarheten är enkel

CONS:

 • Kräver prenumeration

TOP 12 premiumamatörporrsajter som liknar backroomcastingcouch.com:

# 1 - TrueAmateurs

TrueAmateurs

För människor som söker autentiska amatörpar som filmar sig själva medan de har intimt eller hardcore sex, så kommer TrueAmateurs.com säkert att ge dig exakt vad du behöver. Sedan 2017, året då den lanserades, har webbplatsen uppgraderat sitt webbplatsgränssnitt och design för att ge konsumenterna en ny och fräsch upplevelse. Bli medlem nu och utforska många kategorier av amatörporr rätt och lindra stress direkt genom att rycka av det.

Här är hela recensionen av TrueAmateurs.

FÖRDELAR:

 • Uppdateringar av videor i HD-kvalitet är vanliga
 • Hardcore porrfilmer är exklusiva att titta på
 • Webbplatsens funktioner och design är okomplicerade att förstå
 • Användarvänligt gränssnitt som hjälper användare att enkelt navigera på webbplatsen genom kategorier, betyg, favoriter, filter och grundläggande sökfunktioner.

CONS:

 • Indexet för modellen ger ingen information om dem

# 2 - Zoig

zoig main

Zoig är en one-stop-shop för alla blivande porrstjärnor som letar efter en plats att kalla "hem". Det är en bra och allmänt känd explicit sida med en ganska polerad design och få annonser.

Du kan också bläddra i mängder av olika video- och bildkategorier på den här webbplatsen. Tyvärr är Zoigs videosamling bara en kort minut lång, men jag lovar att de alla är utmärkta standarder. Dessutom kommer bilderna med högre kvalitetsupplösning och inkluderar bra bildspelsalternativ. När du besöker Zoig kommer du att kunna se uppdaterade bildgallerier och videor, så det finns massor av fappmaterial att gå runt.

Klicka här för en fullständig recension av Zoig.

FÖRDELAR:

 • Toppsamling av amatör/hemlagat innehåll
 • Användargenererat
 • Massor av kategorier
 • Fri att använda
 • Ytterligare förmåner för prenumeranter
 • Tillgänglig som gäst

CONS:

 • Vissa funktioner kräver medlemskap
 • Lite rörigt forum
 • Alla amatörer, inga porrstjärnor

# 3 - AbbyWinters

abbywinters main

När det kommer till verklighetsbaserad porr är det ingen som gör det bättre än AbbyWinters, genrens regerande diva. AbbyWinters tillhandahåller alla autentiska tjejer på spännande platser och genuint sexuellt nöje som kan rocka din värld av. Det ger verkligen verkliga orgasmer i varje scen de producerar. AbbyWinters är redan i hardcore-branschen i mer än två decennier, och hon vet exakt vad de kåta killarna letar efter.

Fullständig recension av AbbyWinters här.

FÖRDELAR:

 • Massivt bibliotek
 • Autentiska amatörvideor
 • Olika kategorier och taggar
 • Nya uppdateringar är i HD-kvalitet

CONS:

 • Äldre videor är av dålig kvalitet
 • Användbarheten skulle kunna förbättras

# 4 - ExploitedCollegeGirls

ExploitedCollegeGirls main

ExploitedCollegeGirls erbjuder en fräsch skönhet, eller så kommer en helt ny brud att visas i kameran varje vecka, så du kommer aldrig att veta vad du kommer att se härnäst. Dessutom är produktionen överraskande enastående för en film gjord av amatörer och med nybörjare skådespelerskor. Och eftersom sajten är en premium amatörporr, förväntas dess övergripande användbarhet vara effektiv och lätt att använda. Alla knappar och navigationssystem fungerar smidigt, så du behöver inte oroa dig för fördröjningar eller krångel.

Klicka för hela recensionen av ExploitedCollegeGirls.

FÖRDELAR:

 • Härliga college-hetingar med
 • Enorma samling av amatörvideor
 • Nedladdning är tillgänglig
 • Bilderna finns i ZIP-filer
 • Videor kommer i ett annat format
 • Riktiga amatörtjejer

CONS:

 • Kräver registrering
 • Behöver Premium-prenumeration

# 5 - Reallifecam

Reallifecam

RealLifeCam ägnar sin tjänst åt att uppfylla sitt toppmotto som anges precis framför sin webbplats, "andra människors privatliv lever 24/7". Denna toppsajt låter alla titta och titta på människors liv var de än går runt i lägenheten. Det finns mer än ett dussin kameror installerade runt varje rum i lägenheten, med flera vinklar så att du kan se allt de gör.

Kolla in hela Reallifecam-recensionen.

FÖRDELAR:

 • Ger riktiga videor till voyeur
 • Konceptet använder unik funktionalitet
 • Det finns många rum tillgängliga gratis utan betald prenumeration
 • Kvaliteten på kamerorna är utmärkt och tillgänglig 24/7
 • Demonstrerar utmärkta funktioner
 • Det finns mycket hardcore -innehåll och nakenbilder
 • Inspelade videor finns många och lagras i biblioteket
 • Visar verkliga människor som gör stygga aktiviteter
 • Navigering på webbplatsen är enkel, smidig och bekväm
 • Det finns många alternativ att välja bland, inklusive lesbisk sex, heterosexuell sex, gay-sex och andra slags
 • Bläddringsverktyg görs tillgängliga för att hjälpa användare att bättre visualisera och navigera på webbplatsen och videorna
 • Replay-funktionen är tillgänglig för att granska missade intensiva scener inom sju dagar
 • Mobilversionen är tillgänglig och fungerar perfekt som skrivbordsversionen

CONS:

 • Det finns funktioner som endast är tillgängliga för betalda medlemmar
 • Använda Flash Player för videostreaming
 • Livechatt och personlig kommunikation är inte tillgängliga
 • Nedladdning av videor är inte tillgänglig

# 6 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn hem

Plattformen YourAmateurPorn är en pornografisk sida som har funnits i drift sedan 2006. Ända sedan webbplatsen regelbundet har producerat fantastiskt pornografiskt innehåll för nybörjare som voyörer och perversa skulle gilla att titta på. Utan tvekan kommer användare aldrig att bli frustrerade över att ha svårt när du kollar in den enorma uppsättningen av utmärkta sexklipp. Webbplatsen för YourAmateurPorn är rimligt billig och enkel att registrera. Det kommer inte att ta en stor del av din energi. Faktum är att du kommer att få massor av förslag från andra människor för att besöka sidan, och under hela din livstid kommer du definitivt aldrig att ångra det.

Lär dig mer om YourAmateurPor med denna fullständiga recension.

FÖRDELAR:

 • Omfattande bibliotek med amatörsexvideor och andra kategorier av material
 • Regelbundna uppdateringar av deras innehåll görs

CONS:

 • Några av videorna är korta
 • Det finns bara ett fåtal videor i högupplöst kvalitet

# 7 - TheYNC

TheYNC medverkade

TheYNC är en webbplats som innehåller flera av världens värsta sjukliga och störande innehåll. Det finns många pornografiska klipp här också, men konstigt nog har tonvikten alltid legat på de bisarra och taskiga. Med andra ord, om du aldrig haft en "sak" om blodsutgjutelse och mord, rekommenderar jag att du håller dig borta från den här webbplatsen.

TheYNC är en unik plattform. Innan allt detta har vi redan upplevt för många udda och förvirrande webbplatser. Det är dock första gången jag någonsin stött på något i närheten av detta tidigare. Visst, bara en liten andel av publiken tycker om att titta på grafiska klipp laddade med elakhet och brutalitet. Men de flesta här tycker om att se fientligheter och individer som agerar oberäkneligt. I så fall kan TheYNC vara ett bra alternativ för dig om du är lite sexuella rovdjur som är sugna på icke-traditionell porr.

Ta en titt på hela TheYNC recensionen.

FÖRDELAR:

 • Fri tillgång
 • Bonussajter
 • Aktiva medlemmar
 • Perfekt för extrema porrälskare
 • Amatörinnehåll
 • Det finns gott om bisarra teman

CONS:

 • Inte typiskt webbplatsinnehåll
 • Vissa videor av dålig kvalitet
 • Porrfilm är inte exklusiva

# 8 - HotScope

HotScope

HotScope behöver inte en introduktion eftersom webbplatsen fick ett rykte genom sitt odödliga och ständiga engagemang för området amatörporr. Fram till idag är webbplatsen konsekvent i att tillhandahålla de bästa, sexigaste och hetaste videorna från olika plattformar, inklusive Snapchat, Periscope och Livestreams.

HotScope skryter inte om sina unika egenskaper, utan får en problemfri kommunikationsmetod och interagerar med andra människor för nöjes skull. På grund av dess ständiga uppdateringar regelbundet, får sajten i första hand erkännande och popularitet över hela världen. Ända sedan lanseringen av HotScope har fler och fler människor skaffat sig sexuella fantasier och uppnått sexuell tillfredsställelse.

Här är en fullständig recension av HotScope.com.

FÖRDELAR:

 • Innehållet är många, inklusive lesbiska scener, gruppsex, trekant, onani, MILF och vad inte
 • Livestreaming och förinspelade videor är tillgängliga
 • Hottie-kycklingar på den här webbplatsen är underbara
 • Den innehåller klipp från Snapchat, Periscope
 • Webbplatsen är enkel och navigeringen är enkel
 • Stöder alternativ för mobilversion
 • Icke-skriptade och autentiska amatörvideor finns tillgängliga

CONS:

 • Det går inte att ladda ner videorna
 • Annonser är många och blir irriterande

# 9 - Yuvutu

yuvutu main

Efter att ha kollat ​​in Yuvutu är jag säker på att dess samling av amatörinnehåll kommer att lysa upp din natt. Visst, det är inte det bästa i alla aspekter, men att få gratis porr med fantastiska scener är redan en bra poäng! Yuvutu är inte bara en enkel amatörporrsajt utan går över förväntan. Jag har aldrig sett en amatörporrsajt som erbjuder interaktiva funktioner som tillåter medlemmar att ansluta, be om råd och utbyta relevant innehåll online.

Kolla in hela recensionen av Yuvutu här.

FÖRDELAR:

 • Massivt arkiv
 • Alla amatörscener
 • Den har forum, bloggar och chattrum
 • Mycket interaktiv plattform
 • Fri att använda
 • Enkelt att navigera

CONS:

 • Enstaka annonser
 • Vissa videor är av dålig kvalitet

# 10 - Creepshots

inskickade creepshots

Creepshots lärde oss hur man uppskattar skönheten hos kvinnor i deras obevakade stunder oerhört. I själva verket behöver brudar inte vara helt uppklädda och i full makeup för att vi ska vilja ha dem i våra sängar. Deras naturliga miljöers rörelser, utseende och aktiviteter kan lätt göra män kåta. Således är det autentiska materialet på Creepshots perfekt för att ge porrfans upphetsning även om de inte är individer av voyeurtyp.

Klicka för Creepshots fullständiga recension.

FÖRDELAR:

 • Användarinlämnat arkiv
 • Tusentals uppriktiga voyeursamlingar
 • Heta och genuina kvinnor
 • Verklig miljö
 • Överkomligt pris
 • Effektiva segment och kategorier

CONS:

 • Material av standardkvalitet

# 11 - Eroprofil

Eroprofiler hemmavideor

Detta är ett utmärkt alternativ för individer som söker en säker plats för att snabbt hitta kvalitetsvideor av olika lesbiska, homosexuella, eskorter, anal och många fler. En av dess anmärkningsvärda egenskaper är förmågan att få medlemmar att skapa meningsfull interaktion och inte bara titta på videor hela tiden. Användare har kontroll över att gilla och ogilla videor, göra betyg och ge feedback. Utöver dessa har webbplatsen ett utmärkt gränssnitt som levererar enkla men eleganta.

Lär dig mer om Eroprofile med denna fullständiga recension.

FÖRDELAR:

 • Olika kategorier att välja mellan
 • Många mängder porrsamling
 • Videor med full längd är tillgängliga
 • Videor i full längd inkluderar även hemlagad och pro-typ

CONS:

 • Betalda medlemmar får åtkomst till videor i HD-kvalitet
 • Irriterande annonser är rikliga

# 12 - Rumpspricka

rumpsprickor original

Butt Cracks samling är enorm för att din voyeurtörst lätt ska släckas. Det är också oundvikligt att lägga märke till att Butt Crack fångar ögonblick perfekt. Skaparna fortsätter att lägga till skatter regelbundet, och tusentals material är på väg.

Kolla in hela recensionen av Butt Crack.

FÖRDELAR:

 • Uppriktiga och voyeuriga rumpa erbjudanden
 • Tusentals filmer och gratis grejer
 • Ladda ner material
 • Autentiska voyeur-erbjudanden
 • Stor och aktiv gemenskap
 • Registrera dig för att skapa och bidra
 • Gratis rumpsprickor för icke-medlemmar

CONS:

 • VIP-medlemskap är dyrt
 • annonser

Avslutande tankar

Originaliteten i Backroom Casting Couchs twist på ett beprövat smutsigt porrkoncept är något du säkerligen kommer att beundra. Älskare av att casta videor kommer att uppskatta detta eftersom varje klipp innehåller en amatörtjej som visar sin desperation att bli utvald. Dessutom är den "svarta soffan" en klassisk pjäs på den här sidan, så slå dig ner och njut vecka efter vecka av hårt arbetande kvinnor som spelar deras roller samtidigt som de njuter av att bli hamrade.

Det finns mer och mer hemgjorda saker att titta på, och antalet ultrahögupplösta klipp som laddas upp varje vecka växer stadigt. De olika fördelarna med BRCC toppas av dess obegränsade nedladdning och enkla gränssnitt. Så om du är exalterad över att se amatörkvinnor prova på professionella roller, har du inte råd att missa Backroom Casting Couch.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bläddra till början